Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Mezőkövesd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb mezőkövesdi férfi társkeresők

Dávid (26)
Társkereső Mezőkövesd
32 napja tag
Sziasztok, Dávid vagyok. Zsóry fürdőben dolgozom,mint gépész. Jelenleg is azon fáradozom ,hogy megnyithassam a saját autószerelő műhelyemet. Szeretem a munkám és a hobbim.Szeretek sok mindennel foglalkozni,kilépni a komfortzónámból és mást is kipróbálni. Leginkább az autóim felújításával, a barátaimmal Rallye-ra járással ,motorozással és amatőr szinten downhill kerékpározással töltöm a szabadidőmet. De szeretek olvasni,kirándulni,moziba járni,minden olyasmit csinálni amit egy normális ember szeret.:) . Gyűjtöm a rallye relikviákat, és még egy pár dolgot. Mikor mi jut eszembe... Olyan lányt keresek , akivel nap végén leülhetek, és megoszthatjuk egymással a nap fáradalmait,élményeit.Akivel támogatjuk egymást, bármiről is legyen szó. Akivel közösek a céljaink és van jövőképe.
Tamás (31)
Társkereső Mezőkövesd
66 napja tag
keresem partnerem egy éltre. túl vagyok 1-2 hosszabb kapcsolaton mindkettő rosszul végződött egyedül maradtam de remélem itt megtalálom az igazit aki tényleg szerethetek
Gábor (35)
Társkereső Mezőkövesd
70 napja tag
Szia, írhatnék kisregényt - szoktam is -, de beszélgessünk, aztán minden kiderül. Huh, röviden azért csak írjak magamról? Szeretek hosszú sétákat tenni, akár kirándulás keretében, akár csak esti kikapcsolódásképp. Akár a kutyákkal, akár más társaságában. De olykor jó bringára pattanni is és élvezni a táj szépségét. Máskor vezetni jó, van amikor pedig csak a kertben tenni-venni. Ha szeretnél csatlakozni valamelyikhez, csak szólj. :) Címszavakban még pár dolog: fotózás, társasjáték, film, zene, madarak, kertészkedés, barkácsolás...
Norbert (36)
Társkereső Mezőkövesd
120 napja tag
Azért élünk akiket szeretünk, azokért, akik igaznak tartanak. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam erre az oldalra. Szeretem,ha valaki megfontolt és józanul gondolkodik. Ne az arcról ítélj, ne a külső után, A lélek mutatja meg, kik vagyunk igazán. Ne az arcot nézd, a lelket keresd, S a lelkén keresztül az embert szeresd. Mindig a mélyből meríts, a felszín csak játszik, Csak a lényeget tekintsd, s ne azt ami látszik! Nem vagyok Vip tag,ezért írjál elérhetőséget.

Diplomás mezőkövesdi társkereső nők

Borbála (71)
Társkereső Mezőkövesd
Egyetemet végzett
Özvegy, jókedélyű tanárnő vagyok.Stabil életvitelű monogám, nem dohányzó Hasonló beállitottságú: egyszerűen jó embert keresek,akiben hinni tudok. légy természetes, minden tekintetben. Érzelmi alapon nyugvó kapcsolatra vágyom. Kalandkeresők engem kiméljenek.
Erzsébet (68)
Társkereső Mezőkövesd
Főiskolát végzett
Özvegy, 67 éves nő vagyok! Komoly férfiak leveleit várom! Ha többet akarsz tudni rólam, válaszolj! Köszönöm!
Márti (58)
Társkereső Mezőkövesd
Főiskolát végzett
Szia, Márti vagyok keresem a társam egy megbizható, nyilt, humoros őszinte férfi személyében aki kölcsönös szimpátia esetén hű társam tudna lenni jóban rosszban. Kalandok nem érdekelnek. Rossz egyedül, de jobb mint egy hűtlen megbizhatalan társsal. Ha szinpatikus vagyok irj. Pár éven belül költözni fogok Pomázra ezt is kérem figyelembe venni. Tudom kép nélkül nem lehet ismerkedni , legalább is sokan ezt mondják de tapasztalatom szerint képpel meg nem az az ember talál meg akit keresek Ha kíváncsi vagy küldök képet Mindenkinek jó párketesést Én még bízom benne hogy leszek szerelmes ! Lehet hogy szeretem a meséket ? Pedig már kinőttem abból a korból 😔
Tünde (50)
Társkereső Mezőkövesd
Főiskolát végzett
Ne csak a mának élj!!!! Vidám természetű csaj vagyok!!!!Nem vagyok előfizető *moderálva* email címre irhatsz s válaszolok!!!!

Diplomás mezőkövesdi társkereső férfiak

István (26)
Társkereső Mezőkövesd
Egyetemet végzett
Az időd véges. Ne vesztegesd azzal, hogy valaki más életét éled! Ne váljon az életed dogmává, ne fogadd el mások gondolatait sajátodként! Ne hagyd, hogy a többi ember véleményének zaja elnyomja saját, belső hangodat! És legfőképp: legyen bátorságod szívedet és megérzéseidet követni, mert csak így tudhatod meg, hogy igazából kivé kell lenned. Ennél pedig semmi sem fontosabb. /Steve Jobs/
István (27)
Társkereső Mezőkövesd
Főiskolát végzett
Komoly szándékú kapcsolatot keresek egy kedves, megbízható lány személyében. :) Szeretem a filmeket, sorozatokat és a sportot. Fiú létemre nagyon szeretek főzni is. Kikapcsolódok, amikor a konyhában vagyok. :) Érdekel a történelem és a csillagászat. Nagyon szeretem a gyerekeket is, a foglalkozásom is hozzájuk köthető. :) A jövőben én is szeretnék majd saját gyereket, gyerekeket. :) Sajnos itt nem tudok üzenetet írni senkinek, mert nem vagyok prémium tag, de ha mindketten akarjuk, akkor biztos, hogy máshogy is meg tudjuk oldani az ismerkedést. :)
Gábor (38)
Társkereső Mezőkövesd
Egyetemet végzett
Nyitott,érdeklődő, természetet kedvelő ember vagyok. Eredeti végzettségem tanár, de mással foglalkozom. :) Szeretném megtalálni a párom egy olyan nő személyében, aki tisztában van saját értékeivel, nem menekül a magány elől egy párkapcsolatba, fontosabb legyen neki a család a karrier helyett.
Zoltán (40)
Társkereső Mezőkövesd
Egyetemi diplomás (Mûszaki)
Egy kedves, odaadó és talán örök romantikus vagyok, aki odafigyel a részletekre. Hiszem, hogy minden nő szívéhez meglehet találni a kulcsot, csak keresni kell. És hogy hol lehet ilyen kulcsot találni? Elárulom a titkom, de csak egy részét :-) A tiszteletben, megértésben, elfogadásban és vannak még elrejtett helyek, de ez titok! Ha szeretnéd megtudni, hol rejtőzhetnek még kulcsok a szívedhez, meg kell kérdezned tőlem!

50 év feletti mezőkövesdi társkereső férfiak

jancsi (73)
Társkereső Mezőkövesd
Szívesen ismerkedem, hozzám illő nővel. üdv nános
Gusztáv (67)
Társkereső Mezőkövesd
tisztelet becsület horgászat egyszerü vagyok
László (63)
Társkereső Mezőkövesd
Én KOS vagyok, e jegy minden negatívumával és pozitívumával együtt ! Nyitott vagyok mindenre, sok minden érdekel, az Univerzumtól a gasztronómiáig, a sporttól a romantikus filmekig ! Egy olyan Nőre, Hölgyre,Társra várok, aki: Megértő, Kedves, Gyengéd, Érzéki, Őszinte, Toleráns, Intelligens, Udvarias, Házias és Szorgalmas ! ( Én is ilyennek ítélem magam is ! ) Aki tudja, hogy mit akar és mit vár el partnerétől ! Aki odaadó és ragaszkodó ! Aki őszintén akar szeretni és szeretve lenni ! Akinek csókjában és ölelésében érződik minden testi és lelki érzékisége ! Aki, tabuk nélkül tud ölelni, csókolni, szerelmeskedni ! Aki, fogékony a viccelődésre, a humorra és alapjában véve maga is vidám természetű ! Akivel sok mindenről lehet beszélgetni, mert, ha nincs téma, a kapcsolat is hamar elszürkülhet ! Aki partnere, társa emberi értékét tartja első számú szempontnak! Akik viszont, elsősorban az anyagi jólét elérése és megszerzése érdekében próbálnak itt társra „lelni”az nem valószínű hogy én leszek ! Amit a MOTTÓ-ban is megfogalmaztam, a közös akaratban és tehervállalásban hiszek !
János (64)
Társkereső Mezőkövesd
céltudatos, egyenes jellemű, szeretetet adni tudó, ember vagyok! Komoly kapcsolat reményében keresem a párom!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • András (27), Pusztaszabolcs Sziasztok! Szeretek sétálni beszélgetni komoly kapcsolatot kérek
  • Erika (47), Túrkeve Sziasztok! Örömmel ismerkednék meg olyan férfiakkal, akik hisznek abban hogy még sok fantasztikus dolog vár ránk lassan a 5. X-en túl is!
  • Klára (34), Budapest, V. Sziasztok! Egyedülálló nő vagyok. Belefáradtam, hogy egyedül legyek ebben a világban. Tisztességes és hűséges embert akarok találni. Talán a sors rám mosolyog,és itt találkozunk.
  • Gyula (49), Derecske Sziasztok! Ne félj csak higgy Gyula vagyok 49 éves elvált
  • Roland (43), Zirc Sziasztok! Roland vagyok, 43 éves,komoly kapcsolat reményében vagyok itt, de bárkivel szivessen beszélgetek ismerkedem.

MezőkövesdMezőkövesd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk