Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Mezőkövesd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Éppen online mezőkövesdi társkereső nők

Ildikó (42)
Társkereső Mezőkövesd
2 órája lépett be
A büszkeségem küzd a makacssàgommal..... vagy inkàbb fordítva?! A Bak jegyében születtem Kos aszcendenssel... szóval jól meg vagyok àldva..... némi zárkózottsàggal, jó kedéllyel, fanyar humorral, nagy adag öniróniával, a visszafogott viselkedésem mögött lobbanékonysàggal és szenvedéllyel. Ja, és a legfelül említett két átokkal.... Egy Mezőkövesd környéki településen élek, Egerben dolgozom. Szeretem a visszafogott romantikát, a virágokat, a kutyàkat, a naplementét, az őszt, az akkus csavarozót, Rachmaninov zenéjét, az agyament francia vígjàtékokat, nem szeretem a sört és a sárgarépát nyersen..... Sajnos nem vagyok túl fotogén, mindig megkapom, hogy a képeken nem igazán jön át,hogy milyen is vagyok igazàn....
Mariann (40)
Társkereső Mezőkövesd
2 órája lépett be
Azt akarom, hogy ragadjon el a hév, hogy lebegj a mámortól, fakadj dalra, lejts dervis táncot..., Légy eszelősen boldog, vagy legalább légy nyitott rá..., A szerelem szenvedély, megszállottság, mely nélkül nem lehet élni..., Légy fülig szerelmes, olyat találj, akit őrülten szeretsz, és aki ezt viszonozza..., Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél..." Hogy találhatsz rá? Hagyjd az eszed! Hallgass a szívedre!...De meg kell próbálnod! Ha nem próbálod meg, nem is éltél... Légy nyitott, ki tudja... becsaphat a villám.”

Diplomás mezőkövesdi társkereső férfiak

István (28)
Társkereső Mezőkövesd
Főiskolát végzett
Komoly szándékú kapcsolatot keresek egy kedves, megbízható lány személyében. :) Számomra egy kapcsolatban a legfontosabb az őszinteség, a bizalom, a hűség és a kölcsönös tisztelet. Szeretem a filmeket, sorozatokat és a sportot. Fontos számomra a család és a velük töltött idő: elmenni kirándulni, leülni kártyázni vagy társasjátékozni vagy csak bekapcsolni egy filmet. De néha szeretem egyedül is eltölteni az időt zenehallgatással, film vagy sorozatnézéssel, internetezéssel, olvasással. Fiú létemre nagyon szeretek főzni is. Kikapcsolódok, amikor a konyhában vagyok. :) Érdekel a történelem és a csillagászat. Szeretek néha napján kiülni, kifeküdni az udvarra és csak nézni az eget és a csillagokat és közben gondolkodni az univerzum rejtélyein. Nagyon szeretem a gyerekeket is, a foglalkozásom is hozzájuk köthető. :) A jövőben én is szeretnék majd saját gyereket, gyerekeket. :)
Róbert (37)
Társkereső Mezőkövesd
Főiskolát végzett
Üdvözöllek! Most jönne a saját jellemzésem, illetve mit is szeretnék. Őszintén szólva nem vagyok oly bonyolult jellem, saját lábamon élek, nem függök senkitől sem. Szeretek kirándulni, vagy csak olykor céltalanul elindulni valamerre, majd kilyukadunk valahol címszóval. Szeretem a spontaneitást, illetve olyan lánykát is keresek, aki belevisz olyan dolgokba, amik magamtól eszembe sem jutnának. Szeretek kertészkedni, illetve főzni is, éhen nem halunk az tuti. Illetve újból elkezdetem cukrászkodni, persze alap torták azok mennek, a díszítésekkel vannak még gondjaim. Állítólag finomakat készítek, még nem hallt bele senki sem. Hobbykat esetlegesen sorolhatnék, de a végén úgyis az jönne ki, hogy kertes ház fenntartása, nekem ez épp elég hobby így is. Szeretek összejövetelekre járni, egy kis nyársalásra, vagy tárcsázásra mindig vevő vagyok. Van egy kutyusom is, őszintén szólva a kettőnk kapcsolata elég bonyolult, úgy mondanám, hogy derű és ború vegyesen. Sajnos rossz szokásom a dohányzás, de leszokóban vagyok, vagyis csökkentek minden nap. Alkohol fogyasztásom minimális, mondhatni nulla, vagyis évente az a pár doboz sör fűnyírás közben még nem tesz alkesszá, csak szimplán jól esik. Számomra elsődleges szempont az őszinteség, illetve én a megbeszélés mellett voksolok. Szóval ez vagyok én natúrban. Ha esetleg szeretnél megismerni, akkor szívesen fogadom a zaklatásod. Szép napot :)
Attila (37)
Társkereső Mezőkövesd
Egyetemet végzett
Sokat sportolok, szeretek kinn lenni a természetben....

30-as mezőkövesdi társkereső férfiak

Norbert (37)
Társkereső Mezőkövesd
Azért élünk akiket szeretünk, azokért, akik igaznak tartanak. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam erre az oldalra. Szeretem,ha valaki megfontolt és józanul gondolkodik. Ne az arcról ítélj, ne a külső után, A lélek mutatja meg, kik vagyunk igazán. Ne az arcot nézd, a lelket keresd, S a lelkén keresztül az embert szeresd. Mindig a mélyből meríts, a felszín csak játszik, Csak a lényeget tekintsd, s ne azt ami látszik! Nem vagyok Vip tag,ezért írjál elérhetőséget.
Péter (39)
Társkereső Mezőkövesd
Szia kedves adatlap olvasó, azért vagyok itt, hogy megtaláljam remélhetőleg életem párját, akivel a hátralévő életem leélhetem,nos lehet a mai világban ez már nem így működik,és nem annyira divat a komoly tartós kapcsolat,de nekem fontos lenne, ehhez keresem a társam,aki önmagára és környezetére is igényes, házias, és számíthatok rá jóban rosszban, akarat kérdése minden csupán, cserébe itt lenne egy állandó biztos pont az életében a személyemben, kicsit romantikus, kicsit humoros és akivel el lehet beszélgetni, mert megértő. Mindenkit a hibáival kell elfogadni és szeretni, röviden ennyi. Szép napot kívánok.
László (39)
Társkereső Mezőkövesd
36 èves vagyok barna haj barna szem. Komoly kapcsolatra vàgyok. Szabadidömbe szeretek sëtàlni kiràndulni. Amit megnëzek elöször egy hölgybe a szeme. Olyan hölgy parnerre vàgyok aki öszinete vices de ha komolynak kell lenni akkor tud megèrtö. Mindent megteszek egy kapcsolatba hogy müködjön. Szeretem kënyeztetni a partneremet minden tèren.
László (39)
Társkereső Mezőkövesd
Csak Komoly Kapcsolatot Keresek :) Mivel nem vagyok előfizető adj egy elérhetőséget és mindenképpen írni fogok :) Lehet valamit akargatni, akarni, és lehet AKARNI. Vannak holtpontok az életünkben, amikor padlóra kerülünk. Úgy érzed, hogy nem megy tovább. "Túl nehéz. Nem bírom" - ezek a gondolatok kavarognak a fejedben. Jó szó a "holtpont", mert ilyenkor valami tényleg meghal bennünk: a hit vagy a hitetlenség. Akiben a hit hal meg: föladja. Akiben a hitetlenség: folytatja tovább és megnyeri a csatát.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anna (44), Dabas Szia, Anna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Ágnes (61), Budapest Szeretném,ha valaki megfogná a kezem,s én boldogan tartanám kezét a kezemben! Nézz a szemembe,s lásd mosolyom! Próbáljuk meg,hiszem hogy sikerülhet!
  • Rozália (55), Nagykanizsa Szia, Rozália vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ferenc (57), Ajka Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • András (43), Budapest, III. Szia, András vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

MezőkövesdMezőkövesd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk