Társkereső Szendrő

Legújabb szendrői női társkeresők

Tünde, 34 éves
Társkereső Szendrő
54 napja tag
Tünde vagyok, 33 éves. Társam keresem Szendrő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Marika, 56 éves
Társkereső Szendrő
207 napja tag
Marika vagyok, 55 éves. Társam keresem Miskolc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ágnes, 38 éves
Társkereső Szendrő
277 napja tag
Keresem a párom remélem itt megtalálom

Legújabb szendrői férfi társkeresők

Sándor, 62 éves
Társkereső Szendrő
48 napja tag
Sándor vagyok, 62 éves. Társam keresem Szendrő környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibor, 40 éves
Társkereső Szendrő
112 napja tag
Tibor vagyok, 40 éves, lakhelyem Szendrő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Gyula, 26 éves
Társkereső Szendrő
133 napja tag
Sziasztok. Humoros de komoly férfi vagyok. Komoly kapcsolatot keresek!
Gergely, 28 éves
Társkereső Szendrő
204 napja tag
Elvált 2 gyerek van az anyukkal vannak elszoktam hozni őket jófej vagyok vices kedves jó szívű segítőkész a többit privátba

Diplomás szendrői társkereső férfiak

Tamás, 33 éves
Társkereső Szendrő
Egyetemet végzett
Festőrestaurátorként és festőművészként dolgozom, szeretem a természetet, szabadidőmben zenével és borászattal foglalkozom. Őszinte, nyitott, megbízható embernek tartom magam, akinek egy párkapcsolatba a hűség alapvető. Hosszútávú kiegyensúlyozott kapcsolatot keresek. Szeretném megtalálni a lányt, akivel a közös jövő, egy szép család képe nem csak álom marad.

Keresztény szendrői társkereső férfiak

Attila, 34 éves
Társkereső Szendrő
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Attila vagyok, 33 éves, lakhelyem Szendrő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Péter, 28 éves
Társkereső Szendrő
református vallású
Add tovább a tudásodat, az erőt, a jártasságot. De a gyengeséget, dőreséget és kudarcot szintúgy. Igen, leginkább a kudarcot. Mert a legjobb tanár éppen a kudarc.

Fiatalabb, 30 év alatti szendrői társkereső férfiak

Marcell, 27 éves
Társkereső Szendrő
Komoly kapcsolatot keresek.

30-as szendrői társkereső férfiak

Laci, 39 éves
Társkereső Szendrő
Laci vagyok, 38 éves, lakhelyem Szendrő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú szendrői társkereső férfiak

Robi, 41 éves
Társkereső Szendrő
Úgy gondolom mindannyian ugyanazért vagyunk itt!Van ki korrekt de vannak kamusok(itt is sajnos).*moderálva*!Szeretek beszélgetni de nehezen ismerkedem nehezen oldódom.Ezt kérlek tartsd szemelőt! Őszinte,hőséges ,humoros pasinak tartom magam,de volt egy nagy csalódásom amit a magam részérőr most zártam le (egy év huza-vona )után! Szóval óvatos lennék!

50 év feletti szendrői társkereső férfiak

István, 63 éves
Társkereső Szendrő
István vagyok, 61 éves, lakhelyem Szendrő. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
  • Dani (19), Budapest, XVI. Sziasztok! Anime meg a chickennuggets nagyon megy Magamtól nem tudok mit írni, de szívesen mesélek ha írsz
  • Ildi (55), Budapest, XVI. Az ismerkedés kívülről befelé történik. Egészséges IQ, egészséges EQ, egészséges SQ. Magamhoz illő férfit keresek. Nincs előfizetésem.
  • Era (59), Budapest, XX. Légy vidám, minden sokkal egyszerűbb! Nem vagyok előfizető, itt nem tudok válaszolni! Kérlek írj elérhetőséget! *moderálva* Egyedülálló, pozitív gondolkodású, vidám, fiatalos NŐ vagyok! A többit majd személyesen! 😉
  • Zsolt (37), Várpalota Sziasztok! Elvált vagyok, van egy 12 éves lányom, aki nem velem él. Magasságon 176 cm, átlagos testalkattal. Hobbik: horgászat, kerékpározás, túrázás, néptánc. Szeretek színházba, bálba járni, ritkán kondizok. Dohányzom, néha fogyasztok alkoholt. Testékszerem nincs, egy tetoválás van a mellkasomon. Kedves, figyelmes, romantikus alkat vagyok, szeretem a rendet, a finom ételeket, a jó filmeket, sorozatokat, a közösen eltöltött időt.

Társkeresés Szendrőn

SzendrőSzendrő

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk