Társkereső Erdőbénye

Legújabb erdőbényei női társkeresők

Valéria, 44 éves
Társkereső Erdőbénye
975 napja tag
Elváltam gyerekeimel lakom.komoly kapcsolatot keresek.fészbukon megtalál aki szeretne irni nekem itt nem vagyok fent csak ritkán.kardos valéria melinda.néven .
Judit, 60 éves
Társkereső Erdőbénye
1290 napja tag
Kedves Látogató! Köszönöm,hogy benéztél hozzám!Judit vagyok elvált és két gyerekem van.Azért regisztráltam magam,hogy végre én is rátaláljak a boldogságra.Én komoly kapcsolatot keresek egy rendes,megértő,kedves és intelligens férfi személyében akivel el tudom tölteni a napjaimat.Ha te is ilyet keresel akkor nyugodtan írj!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • István (62), Szeged Sziasztok! Az anyakönyvi kivonatom szerint 62 éves , ténylegesen sokkal fiatalbb . Fiatatalos , nyílt , őszinte ,empatikus a romantikát ,utazást, szórakozást kedvelő elvált férfi vagyok . Várom , hogy rám találjon életem utolsó szerelme.
  • Zsolt (21), Békéscsaba Szerencsét próbálni vagyok itt! Ha valamit szeretnél megtudni, nyugodtan írj rám! :)
  • Éva (61), Szentes Sziasztok! 61 éves vidám nő vagyok. Szeretek túrázni, moziba, színházba, fürdőbe járni. Keresem a társam akivel ezeket együtt átélhetjük. Vékony testalkatú,arcszőrzet nélküli férfiak jelentkezését várom.
  • Csaba (20), Budapest, X. Lesz ez még így sem A fölösleges dolgoktól a Holdig tudnék futni. Alapvetően ha energiát fektetek valamibe, azt szeretném hosszútávúra tenni, persze ezen a téren ez így túl egyszerű lenne, hisz energia és idő nélkül elég lehetetlen megismerni valakit, de azért az alapelv érvényesül.
  • Márta (52), Pécs Sziasztok! Keresem a társam szabadidős tevékenységekhez programokhoz kiránduláshoz főleg hétvégére.

Társkeresés Erdőbényen

ErdőbényeErdőbénye

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk