Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Tornyospálca

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Attila (50), Budapest, II. Vidáman a jövőbe! :) Őszinte, nyitott, igaz embernek tartom magam, aki keresi a boldogságot egy hasonló értékekkel bíró társ személyében.
  • Klaudia (48), Budapest, XIX. - Tudsz játszani?/- Tudok./ - És szeretsz is?/... Olyan ez, mint egy rossz torpedó... nem találom az utolsó 1-es hajót ... és köszönöm, ha írtál nekem. nem vagyok előfizető, kérlek, ne haragudj, ha nem írok azért e-mailt, hogy leírjam, valami miatt nem érzem, hogy egymást keressük. sok sikert a további kereséshez!
  • Albert (54), Budapest, XVIII. Albert vagyok, 54 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Éva (64), Németország Pozitiv kisugárzás Keresem a párom magas, sportos, kulturát,naturt kedvelö fiérfi személyében. Küld el az email cimed, csak ugy tudok veled kapcsolatban lépni. Köszönöm! 😊 vagy *moderálva*
  • Melcsi (43), Barcs Szia, Melcsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

TornyospálcaTornyospálca

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk