Társkereső Mándok

Legújabb mándoki női társkeresők

Ilona, 54 éves
Társkereső Mándok
116 napja tag
Ilona vagyok, 54 éves, lakhelyem Mándok. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Terike, 115 éves
Társkereső Mándok
132 napja tag
Szia, Terike vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Farkas, 32 éves
Társkereső Mándok
218 napja tag
Szeretnèk egy komoly kapcsolatot! Egy olyan embert keresek magam mellè aki szeretni fogja a lànyomat ès engem is tisztelni ès szeretni fog! Őszinte legyen ès mindent meg lehessen vele beszèlni!
dicso anett, 31 éves
Társkereső Mándok
1220 napja tag
komoly kapcsolatot keresek ferjetés gyereket akarok

Legújabb mándoki férfi társkeresők

Gábor, 36 éves
Társkereső Mándok
5 napja tag
Szia, Gábor vagyok.Nem árulok zsákba macskát. Párkeresés a cél bár ebben szép világban ez már lehetetlen küldetésnek tűnik. Sok iskolát végeztem, sokféle munkám volt, sokat jártam keltem a világban. Régi motoros vagyok már... Szeretek főzni és tudok is elég jól. :D Szeretek jönni, menni, kirándulni főleg ha van kivel. Nincsenek elvárásaim, nem vagyunk már gyerekek. Az ismerd meg az ellenséget című történet híve vagyok. Szóval ha meg van a szimpátia akkor mihamarabb találkozni kell egymással mert a sok írogatásnak semmi értelme. A Brezsnyev(vastag) szemöldök és a háziállatom a gyerekem.... Ez nálam kizáró tényező. Mindig magamat adom, nem vagyok az a mellébeszélő fajta. Sok szerencsét mindenkinek.
István, 47 éves
Társkereső Mándok
12 napja tag
Szia, kiss István vagyok.Jelenleg Angliában dolgozom építőipari vállakozóként.De tervezem a hazaköltözést.Keresem azt a hölgyet ,aki céltudatos életvidám .Akiből áramlik a pozitìv hozzáálás. Nem szeretem a rendetlen koszos személyeket.Ha felkeltettem érdeklődésedet keress.Szép napot!
Sanyi, 35 éves
Társkereső Mándok
96 napja tag
Hello Sanyi vagyok!!! Kapcsolatot keresek, de beszelgetest is,! Jo lenne egy komoly kapcsolat!!! A tobbit beszelgetes kozben!!
Attila, 42 éves
Társkereső Mándok
138 napja tag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás mándoki társkereső férfiak

Viktor, 49 éves
Társkereső Mándok
Főiskolát végzett
Tisztelt Idetalált Kereső! Milyen lehet kinek bemutatkozását épp olvasod? Megosztok Veled néhány lényeges gondolatot, melyek alapján eldöntheted, hogy egy üzenetet megérdemlek-e. Káros szenvedélyektől (italozás, dohányzás, kicsapongó, lármás világélvezet) mentes, hagyományos értékrendet kedvelő, tisztelő, és a szerint élni igyekvő illető vagyok. Jelenti ez a természet és a munka tiszteletét, szeretetét és megbecsülését. Jelenti a hazaszeretetet, a magyar haza iránti végtelen és őszinte tiszteletet. Műszaki ember létemre kedvelem az irodalmat, a verseket, a filozófiát, s minden írást ami a létezés és elmúlás titkait igyekszik feltárni. Végzettségemen kívül számos szakterületen megállom helyem, és ezen területeken elvégzett munkáim után nem kell szégyenkeznem Igyekszem a szabadban sokat tevékenykedni, kertimunkákat végezni, s ha úgy adódik, kellemes kirándulásokat tenni, ahol a természet csodálata ragadhat magával.

Fiatalabb, 30 év alatti mándoki társkereső férfiak

György, 23 éves
Társkereső Mándok
Sziasztok szeretnék új lányokot megismerni egyben segíteni is másokon Üdvözlettel György .:)))))))(:
Imi, 25 éves
Társkereső Mándok
Szia, Imi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú mándoki társkereső férfiak

Berci, 43 éves
Társkereső Mándok
Berci vagyok ,írj ha kíváncsi vagy többre is.válaszolok.

50 év feletti mándoki társkereső férfiak

Lajos, 59 éves
Társkereső Mándok
Csak beszélgessünk, a többit majd később.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Erika (50), Eger Sziasztok! Erika vagyok, 50 éves. Vállalkozásom van, elváltam, 2 lányom egyetemista Budapesten.
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
  • Ildi (55), Budapest, XVI. Az ismerkedés kívülről befelé történik. Egészséges IQ, egészséges EQ, egészséges SQ. Magamhoz illő férfit keresek. Nincs előfizetésem.
  • Kálmán (48), Kötegyán Sziasztok! Ne akarj valami lenni, ami nem vagy! Az élet egyik legnagyobb kihívása az, hogy önmagad légy egy olyan világban, amelyik próbál olyanná tenni, mint mindenki más. Valaki mindig csinosabb lesz, valaki más okosabb, vagy fiatalabb, de soha nem lesz olyan, mint te. Ne változz azért, hogy az emberek kedveljenek! Légy önmagad és a megfelelő emberek szeretni fogják a valódi énedet! :-)
  • Dorka (37), Budapest Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊

Társkeresés Mándokon

MándokMándok

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk