Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Győrtelek

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Nikolett (23), Hódmezővásárhely Sziasztok! Niki vagyok szeretek olvasni, a hobbim a festés és az ideális férfi számomra olyan aki elfogad olyannak amilyen vagyok, jó kondiban van.
  • Györgyi (51), Baja Sziasztok! Szia, Györgyi vagyok Baján lakom. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.Rossz egyedül, olyan társra vágyom , akivel minden együtt eltöltött pillanat öröm... Szeretek utazni más emberek kultúráját megismerni, túrázni,kerékpározni,úszni,zenét hallgatni,finomakat főzni sütni,idegen nyelveket tanulni, olvasni, képzéseken részt venni.
  • Peti (40), Zalaegerszeg Sziasztok! " Ha szimpatikus vagyok neked, irj nyugodtan" -- na ez egy tök jó bemutatkozó szöveg lenne, ha irnál nekem, vagy szimpatikus lennék.. De Te Kedves Idegen, magadtól úgysem fogsz irni nekem, no meg lehet az ilyen mondatok unalmasak is..igy úgyis én irok neked.. és csak az kell, hogy válaszolj, adj esélyt egy beszélgetésre, és lehet valami jó is kisül belőle... köszi!! :) és.. " szeresd a csokit"
  • György (57), Császló Egyedül nehéz és unalmas.. Egy barátságos kis faluban élek és itt is dolgozom. Szabadidőmben gazdálkodom néha moziba járok, rugalmas és nyitott vagyok az új dolgokra. Szeretek shoppingolni.
  • Zsófia (71), Kazincbarcika Sziasztok- Ahogy egyre inkább megismersz valakit,minden külső tulajdonsága apránként elhalványul. Már nem számít milyen színű a haja,vagy,hogy milyen magas.Idővel sokkal inkább a lelkét figyeled,nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a másik ember lelkébe szeretünk bele,a külseje után persze vágyakozhatunk,tetszhet nagyon a szeme vagy az izmos hasa,de ezeket csak a szemeddel szereted nem a szíveddel !Mikor úgy igazán megismersz és meg szeretsz valakit,minden külső hiányossága vagy hibája eltűnik!! Ez a szeretet lényege-a tökéletlenségek mögött meglátni valakiben a szépséget!!!!

GyőrtelekGyőrtelek

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk