Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Fehérgyarmat

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Diplomás fehérgyarmati társkereső férfiak

Dávid (23)
Társkereső Fehérgyarmat
Főiskolát végzett
Sziasztok komoly kapcsolatot keresek filmezni sétálni bulizni 22 éves vagyok keresem az igazit
Laci (43)
Társkereső Fehérgyarmat
Egyetemi diplomás (közgazdász)
1.85 ♍🚭 Közgazdász vagyok. Biokertészettel és kereskedelemmel foglalkozom,amelyek egyben a hobbijaim is.🧘‍♂️🌄 Demeter🧑‍🌾🪐 🍎🕷🌳🐞🍏🐕🚜🌎🛩📸🏖🛵⛵ A felesleges körök elkerülése végett ezúton is közlöm,hogy vidéken élek,amelyet büszkén és elégedetten vállalok. Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék egy almafát. Hu/En
Laci (56)
Társkereső Fehérgyarmat
Főiskolai diplomás (pedagógiai asszisztens)
Szeretném az igazi társam megtalálni,komoly kapcsolatot keresek.Négy éve váltam el,gyerekem nincs.Pedagógiai aszisztens a végzettségem,tanitottam általános iskolába,aztán galériáztattam müvészeknek.Szeretem a müvészeteket,sportot a jó zenét,kirándulásokat az állatokat,kutyákat és lovakat főleg.Akit keresek legyen egyszerü de nagyszerü,tudjon igazán szeretni,legyen őszinte kedves intelligens lány vagy hölgy.Nem cicababát keresek aki csak saját magával van elfoglalva.Előny ha jó a kommunikációs készsége.Külsőre legyen átlagos testalkata,de a belső tulajdonságok még fontosabbak.Röviden ennyit,remélem nem tulságosan nagyok az igényeim,és létezik ilyen személy.
Szabolcs (29)
Társkereső Fehérgyarmat
Főiskolát végzett
Üdvözöllek Kedves Látogató! Csak röviden, mert nincs annyi karakter ami elég lenne. Szóval nagy vonalakban: Ha szétesel, összeraklak. Ha lerobbansz, megjavítalak. Ha szomorú vagy, felvidítalak. Ha kiöntöd a szíved, meghallgatlak. Ugye hogy túl szép, de nyugi van negatív oldal is, ahogy neked is. Amit ígéretek, hogy dolgozom rajta, ha segítesz én is segítek. :) Ami biztosan nem lesz, hogy hajnalban üvöltök az ajtóban mert elittam a házkulcsunkat is.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Györgyi (45), Dunaújváros Sziasztok! Vidám és pozitív életszemléletű hölgy vagyok.
  • István (62), Jánoshalma Sziasztok! Szia szép napot mindenkinek aki szereti ha egy komoj kapcsolatot akarok talani 62 éves vagyok egyedül élek nem régóta volt élet társam most magamba élek ha van 40.60 évesig keresem a párom
  • Pali (52), Budapest, XIV. Sziasztok! Az el nem jövő nyár, mely tücsök ciripelésből készül.
  • Csillag (49), Tápiógyörgye Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék! 3 felnőtt gyermekem van dohányzom szeretek kirándulni!Tartos kapcsolatot szeretnék!
  • Böbe (58), Budapest, XVI. Sziasztok! Nem jó egyedül! Tarts velem az úton..

FehérgyarmatFehérgyarmat

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed: