Társkereső Nyírkarász

Legújabb nyírkarászi női társkeresők

Erzsébet, 64 éves
Társkereső Nyírkarász
390 napja tag
Én szeretnék ismerkedni egy öszinte szeretni tudó hölgy vagyok.Es ez ķölcsönös légyen.

Legújabb nyírkarászi férfi társkeresők

Bence, 21 éves
Társkereső Nyírkarász
8 napja tag
Szia, Bence vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Béla, 26 éves
Társkereső Nyírkarász
282 napja tag
Béla vagyok, 25 éves, lakhelyem Nyírkarász. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tibor (25), Románia Sziasztok! Budapesti kiránsulásomhoz keresek társaságot. Augusztus közepe fele. Addig is kis csevegés
  • Marton (29), Sopron Sziasztok! Biciklizès szabadidőben sètálás szeretek főzőcskèzni a konyhába lenni ezt azt csinálni nyitott vagyok sok dologra Szerintem kedves aranyos nevetgèlős vagyok de ismerjük meg ès szerezz saját vèlemènyt
  • Zoltán (63), Budapest Helló! Jelenleg egyedül élek, keresem a párom. 45-58 év közötti, normál test alkatú, Budapesti, szintén egyedül élő hölgyet keresek lelki és testi társnak. Nem dohányzom, nem iszok.
  • Jónás (52), Kocsér Sziasztok!Az életet élni kell,nem elviselni! Hajni vagyok!Társam keresem!Egyenlőre nem írtam egyéni bemutatkozást,ha többre vagy kíváncsi,vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Katalin (35), Debrecen Sziasztok! Egy első pillantásra kölcsönös szimpátia után szeretném leírni.

Társkeresés Nyírkarász-n

NyírkarászNyírkarász

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk