Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Méhtelek

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Olga (52), Budapest, XX. Egyszer fent, egyszer lent Szeretem a humort, a vidámságot, a vicceket Ha nem vagy savanyú és kölcsönös a szimpátia, akkor találkozzunk
  • Csaba (41), Csongrád Sziasztok! Keresem életem párját. 41 éves életvidám srác keresi hasonló párját. Elönt ha szereted a művészeteket régiségeket. 176 cm vágyok. Mackós alkat. Szeretek kirándulni, autót vezetni.
  • Imre (52), Budapest, XXI. Sziasztok! Sziasztok! Nagyon szeretnék egy hűséges kedves hölgyet, nincs gyerekem, a konyhában otthon vagyok, saját lakásom van.
  • Trixi (38), Gárdony Az egyediség érték Sokan vagyunk sokfélék, de van valahol mindenkinek valakije, akivel igazi csapatban lehetnek anélkül hogy önmagukat feladnák,akivel összetartanak,őszinték,ahol megvan az az értékes szikra. Nem akkor értjük meg a másikat ha egyformák vagyunk,hanem ha adunk anélkül hogy elvennénk.
  • Ági (30), Budapest, III. Sziasztok! Egy őszinte, humoros, szenvedélyes nő vagyok. Imádom a gasztronómiát, illetve a finom borokat. Szeretek utazni, kirándulni, kerékpározni. Kérlek írj üzit, és csatolj képet, ha szeretnél megismerni! :)

MéhtelekMéhtelek

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk