Társkereső Ököritófülpös

Legújabb ököritófülpösi női társkeresők

Mária, 54 éves
Társkereső Ököritófülpös
297 napja tag
Helló! Írhatnék bár mit magamról de nemteszem, mert azok csak leírt szavak. Ez az oldal nem az őszinteségről szól,,, sajnos.. De erre rádöbbennek sokan mikor az üzenetre már választ sem kap. Nem szeretek 2,,3.vagy akár 5. Ik személy lenni sem játékszer. Nem vagyok előfizető így nem is tudok válaszolni csak E_mil ben. Köszönöm.

Legújabb ököritófülpösi férfi társkeresők

József, 50 éves
Társkereső Ököritófülpös
83 napja tag
Sziasztok. Én kerekesszékes vagyok és egy otthonba vagyok. Ismerkedni barátkozni szeretnék vagy esetleg komoly kapcsolat is érdekel. Nincs előfizetésem és nem is szeretnék venni ezért kérem adja meg az email címét aki szeretne velem ismerkedni. Köszönöm.
Pötyi, 25 éves
Társkereső Ököritófülpös
267 napja tag
Pötyi vagyok, 24 éves, lakhelyem Ököritófülpös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
László, 26 éves
Társkereső Ököritófülpös
371 napja tag
László vagyok, 47 éves, lakhelyem Ököritófülpös. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
László, 48 éves
Társkereső Ököritófülpös
372 napja tag
László vagyok, 48éves, lakhelyem Ököritófülpös. Normális embernek tartom maga. Nevelek egy 7 éves fiú gyermeket a nevelt fiam segítségével. Dogozó ember vagyok nem szélhámos. Komoly szándékal keresem a páromat.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsolt (37), Várpalota Sziasztok! Elvált vagyok, van egy 12 éves lányom, aki nem velem él. Magasságon 176 cm, átlagos testalkattal. Hobbik: horgászat, kerékpározás, túrázás, néptánc. Szeretek színházba, bálba járni, ritkán kondizok. Dohányzom, néha fogyasztok alkoholt. Testékszerem nincs, egy tetoválás van a mellkasomon. Kedves, figyelmes, romantikus alkat vagyok, szeretem a rendet, a finom ételeket, a jó filmeket, sorozatokat, a közösen eltöltött időt.
  • Mihály (40), Vác Utazni kirándúlni érdekes helyekre országokba! Én egy kirándulást szerető pasi vagyok!Olyan társat keresek aki szintén szereti megismerni akár magyarország nevezetes helyeit.aki szeret kirándúlni túrázni.de legfőkép egy türelmes embert keresek!
  • Csaba (50), Balatonszentgyörgy Sziasztok! Egy 3 gyerekes apuka vagyok jelenleg válófélben a gyerekek velem vannak.Olyan társat keresek aki szereti a gyerekeket és esetleg hasonló cipőben jár.Rólam annyit 192cm magas vagyok kb 100kg,család centrikus jól alkalmazkodó természet és állat szerető jelenleg kertes házban élek.
  • Dorka (37), Budapest Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes Milyen vagyok? Sokszor nagyokat nevetős, életvidám, kutyás. A kitűzött céljaimat igyekszem megvalósítani. Ha felcsendül egy jó szám főzés közben is táncra perdülök. Én még papír alapú könyveket olvasok, mert számomra az illatuk hozzá tartozik az olvasás élményéhez. Ez csak néhány példa a személyiségemből, összességében ennél sokkal több vagyok. Ha érdekel a lényem többi része, ismerkedjünk meg. Aztán meglátjuk. 😊
  • Edit (61), Budapest Sziasztok! Tartós kapcsolatot szeretnék. Egyedül nagyon nem jó! Valaki kell Nekem is aki csak az Enyém,,, 62-66-éves jelentkezését várom. Köszönöm szépen S..O,,S,,VÁLASZOLNI SENKINEK NEM TUDOK. PRIVÁTBAN KÜLDJÉL ELÉRHETŐSÉGET.

Társkeresés Ököritófülpös-n

ÖköritófülpösÖköritófülpös

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk