Társkereső Nyírcsaholy

Legújabb nyírcsaholyi férfi társkeresők

Balázs, 19 éves
Társkereső Nyírcsaholy
28 napja tag
Szingli vagyok. Szeretnék ismerkedni/párkapcsolatot, ha lehetőség lenne akkor a *moderálva*. 183 cm körüli magas vagyok. Szeretek sportolni, edzek otthon, este hobbim a gamerkedés. Más hobbi filmnézés, zene hallgatás. Jelenleg végzős vagyok, informatikát tanulok.
Attila, 40 éves
Társkereső Nyírcsaholy
76 napja tag
Attila vagyok, 39 éves. Társam keresem Nyírcsaholy környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 27 éves
Társkereső Nyírcsaholy
260 napja tag
Keresem a másik felem. Mert a csokot egyedül nem lehet kihasználni 😀
Gyula, 62 éves
Társkereső Nyírcsaholy
615 napja tag
Gyula vagyok, 60 éves. Társam keresem Nyírcsaholy környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Nikoletta (37), Budapest Szija :)! Keresem a párom, már nagyon hiányzol és borzasztó nélküled lenni :). Két kis papagájom társaságában élek, nagyon szeretnék majd kutyát, de azt veled szeretném, hogy ketten viselhessük gondját. Fontosak számomra az igazi régi értékek, őszinte és hűséges kapcsolatra vágyom játszmák nélkül. Szeretnék tervezni és haladni veled, közös életet. Addig is, míg egyedül vagyok, képzem magam, sportolok, olvasok, sorozat nézéssel kötöm le magam, de igazán ismerkedni szeretnék veled :). Remélem adsz esélyt nekem és kettőnknek. Nincs regisztrációm, de remélem elérjük egymást.
  • János (42), Kunhegyes Sziasztok! Mások szerint is igényes, humoros, megbízható vagyok. Hasonló paraméterekkel megáldott Életem Párját keresem! :)
  • Edina (46), Baja Sziasztok! \"Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd - minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.\" /Müller Péter/
  • Péter (33), Bükkösd Sziasztok! Komoly kapcsolat céjából regisztráltam. Nehézgépkezelőként dolgozom kőbányában. Szüleimmel élek.
  • Adrienn (50), Délegyháza Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam azer remélem még van ilyen

Társkeresés Nyírcsaholy-n

NyírcsaholyNyírcsaholy

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk