Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Tiszabezdéd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • László (42), Érd Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek ! Őszinte, egyenes, megbízható, szerethető nőt, akivel öröm együtt felfedezni a világot és értékelni a mindennapokat
  • Attila (37), Encs Sziasztok! Mindent megteszek hogy jól érezd magadat velem.
  • Olga (52), Budapest, XX. Egyszer fent, egyszer lent Szeretem a humort, a vidámságot, a vicceket Ha nem vagy savanyú és kölcsönös a szimpátia, akkor találkozzunk
  • Tímea (36), Makó Sziasztok! Fodrász vagyok, egyedül nevelem 8 éves kisfiam! Komoly kapcsolatot keresek!
  • Zoli (62), Budapest, III. "Jöjj kedvesem, gyere ülj ide mellém!..." Általában pozitív gondolkodású, és a jó emberekkel empatikus vagyok. Szeretem a vidámságot és a jó humorérzékű embereket. Az érzelmi életem stabil. Megbízható, és kitartó vagyok, ha van miért, és kiért. Mindig tudom, hogy mit akarok. Kedvességgel és figyelmességgel jól hozzáférhető vagyok. Az édes kettest jobban szeretem, mint a nagy társaságot. Az érintés, intimitás nagyon fontos nekem. Szeretek fotózni. Ha te is, akkor az számomra "hab a tortán". A jó kis erdei kirándulásokat, a vízparti lazítást, könnyed testmozgást nagyon szeretem. Szeretek zenét hallgatni, mert úgy még szebb az élet. Közelben lakó, kedves, bújós, házias, természetes, nőies társat szeretnék!

TiszabezdédTiszabezdéd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk