Társkereső Bucsa

Legújabb bucsai női társkeresők

Mária, 65 éves
Társkereső Bucsa
80 napja tag
Mária vagyok, 65 éves, lakhelyem Bucsa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Csilla, 46 éves
Társkereső Bucsa
118 napja tag
Keresem az igazit Remélem ezen az oldalon megtalálod
Marika, 65 éves
Társkereső Bucsa
200 napja tag
Szeretnék egy komoly kapcsolatot magamhoz illö párt aki megbecsülni..
Anikó, 44 éves
Társkereső Bucsa
495 napja tag
Szia, Anikó vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb bucsai férfi társkeresők

Imre, 37 éves
Társkereső Bucsa
4 napja tag
Sziasztok. Egy 4 gyermekes apa keresi szerető párját egy életre. Jelenleg én nevelem a gyermekeimet.
Kalmi, 38 éves
Társkereső Bucsa
117 napja tag
Kalmi vagyok, 37 éves. Társam keresem Bucsa környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Józsi, 48 éves
Társkereső Bucsa
193 napja tag
Szabi vagyok, 48 éves, lakhelyem Bucsa. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Farkas, 51 éves
Társkereső Bucsa
220 napja tag
Üdvözlöm a Kedves Látogatót :) Köszönöm,hogy benéztél ! :) Sok idő telt el egyedü létben, úgy gondolom begyógyultak a sebek, kisütött a nap, eljött az ideje jóra használni azt az időt amit a nagy könyv ír és előír valahol... 51 éves vagyok, normális vezetői munkám van, teljesen rendezett körülményeim.Szeretem az állatokat ami szakmámból is adódik. 23 évet aktivan és magas szinten sportoltam (jégkorong), majd mint majdnem mindenki én is pocakot eresztettem. Nincsenek káros szenvedélyeim! Ami még érdekel azt kérlek kérdezd meg és ŐSZINTE választ fogsz kapni. Nyilt lapokkal játszok mindenben,nincsenek titkolni valóim, vállalom azt amit teszek! Szókimondó vagyok és ezt el is várom leendő Partneremtől. Szeretném,ha tudnátok,hogy nem bejárónőt keresek mert már van,nem szakácsnőt mert főzni jól tudok,nem szexpartnert és nem flörtöt. Akit keresek,azt a találkozáskor az aurában érzett rezgés fogja eldönteni. Szereem a humort, a szórakozást, a közös élményszerzést, közös programokat, mindent ahol jól érezzük magunkat. Ha gyereked van,nem akadály, imádom a gyerekeket,szívesen hozzáadom amimt tudok a haladásához,jólétéhez. Az adatlapomon megjelölt keresett életkor természetesen lehet kevesebb vagy több is, lényeg,,, hogy komolyan gondold. Tudom,mit tud nyujtani egy korombeli férfi, azt is, hogy milyen igénye van egy fiatalabb Hölgynek és azt is, hogy ha igazi az érzelem akkor minden akadály elhárítható!!! A velem egykorú vagy idősebb korosztályt arra szeretném megkérni, hogy lehetőleg reális életkorodat add meg, nem is értem miért jó a Hölgyeknek ha letagadnak 5-6 évet. Elárulom Nektek,hogy egy szép 58 éves sokkal jobban néz ki,mint egy olyan 58 éves aki 52-nek adja magát! :) Kérlek, csak akkor állj velem szóba, ha van annyi becsület Benned, hogy miután ugy gondolod, hogy nem engem keresel,ezt írd meg nekem. Azzal, hogy eltűnsz mint szamár a ködben, csupán Önmagad minősíted!!!! Amennyiben még nem zártad le előző kapcsolatodat, akár lelkileg és akár fizikailag, kérlek ne raboljuk egymás idejét. Ugyanez érvényes, ha nincs vagy nem bírsz időt szakítani egy kapcsolat kialakítására. Köszönöm,hogy elolvastál! Ha a fentiek tudomásul vétele után is úgy gondolod, szeretnél megismerni, jelölj kedvencnek és irok elérhetőséget.

Diplomás bucsai társkereső nők

Andrea, 49 éves
Társkereső Bucsa
Főiskolát végzett
Egy beszélgetés jó arra, hogy megismerd a másikat ( valamennyire) de a folytatást mindig a személyes találkozó dönti el.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Edina (46), Baja Sziasztok! \"Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd - minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.\" /Müller Péter/
  • Zsolt (39), Budapest, II. Soknál többet ér az egy, ha ő az a bizonyos egy Későbbi közös űrutazáshoz keresek partnert
  • Nikoletta (37), Budapest Szija :)! Keresem a párom, már nagyon hiányzol és borzasztó nélküled lenni :). Két kis papagájom társaságában élek, nagyon szeretnék majd kutyát, de azt veled szeretném, hogy ketten viselhessük gondját. Fontosak számomra az igazi régi értékek, őszinte és hűséges kapcsolatra vágyom játszmák nélkül. Szeretnék tervezni és haladni veled, közös életet. Addig is, míg egyedül vagyok, képzem magam, sportolok, olvasok, sorozat nézéssel kötöm le magam, de igazán ismerkedni szeretnék veled :). Remélem adsz esélyt nekem és kettőnknek. Nincs regisztrációm, de remélem elérjük egymást.
  • Péter (33), Bükkösd Sziasztok! Komoly kapcsolat céjából regisztráltam. Nehézgépkezelőként dolgozom kőbányában. Szüleimmel élek.
  • Lászlo (48), Hajdúszoboszló Sziasztok! Sziasztok. Keresem páromat aki elfogad így ahogy vagyok és ilyenek amilyen vagyok. Csak komoly kapcsolat érdekel.

Társkeresés Bucsán

BucsaBucsa

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk