Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Békés

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Legújabb békési női társkeresők

Szilvi (47)
Társkereső Békés
16 napja tag
Természetkedvelő vagyok, szeretek utazni, túrázni. Társam keresem, akivel jól érzem magam és megvan a kölcsönös szimpátia. Nyitott vagyok különböző programokra, de szeretem az estéket otthon vacsorafőzéssel is tölteni.
Irén (47)
Társkereső Békés
29 napja tag
Irén vagyok, 47 éves.Társam keresem ! Komoly,tartós kapcsolat céljából! Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!”
Kata (45)
Társkereső Békés
37 napja tag
Üdvözlet! Sok sikert mindenkinek a társra találásban! Vidám természetű, gyermektelen, egyedülálló nő vagyok. Újságíróként és gimnáziumi média-filmtanárként dolgozom. Önmagamat gondoskodó és odaadó személyiségnek tartom. Olyan kiegyensúlyozott kapcsolatot képzelek el, ami őszinteségre, szenvedélyességre és hűségre épül. Létezik ilyen? Ha igen, és egymásra találunk, együtt talán boldogabb lesz a jövőnk. A józan eszem a sok kudarc miatt kételkedik, de romantikus énem és nagy szívem mégis reméli, hogy valahol mégiscsak vár rám a szerelem. Vajon megtalálom? Egy közelben (Békés megyében) élő, korombeli, jól kommunikáló és lendületes férfit keresek. Ha érdekellek, várom üzenetedet. Még valami: aki nem tesz fel magáról profilképet, arra úgy tekintek, hogy nős/kapcsolatban él, és nem foglalkozom vele.
Anita (50)
Társkereső Békés
42 napja tag
Hosszabb bemutatkozÁS személyesen, kölcsönös szimpátia és időpont egyeztetése után... :-)

Diplomás békési társkereső férfiak

József (57)
Társkereső Békés
Főiskolai diplomás (pedagógia)
Szeretném megtalálni társamat, akivel boldoggá tudnánk tenni egymást, valamint a szürke hétköznapokat. Szeretem a családomat, a gyerekeket , a rock zenét és a kirándulást. Érdekelnek a történelmi , földrajzi témák is. A többit majd üzenetben :) Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok és sok szerencsét.
Laci (66)
Társkereső Békés
Főiskolát végzett
Sportot aktívan művelő, ápolt intelligens ember vagyok. Szeretem a komoly, könnyű zenét, művészeteket! Két éve egyedül vagyok, vágyok korban hozzám illő, hasonló érdeklődési körrel rendelkező hölgy társaságára!
Jenci (69)
Társkereső Békés
Főiskolát végzett
Normális életet élek.Keresem a szépet mindenben.A boldogság nem engem üldöz,de igyekszem keresztezni útját!
János (55)
Társkereső Békés
Főiskolát végzett
Uhhh...ez komoly, hogy itt kellene...? A személyes varázsban hiszek- egy kis telefon diskura után...és idén egymásra találunk. Tibeti szerzetesek szerint: Nincs jó, nincs rossz, nincs ítélkezés, csak megfigyelés! Bemutatkozom hát: Két fülem van. Enni szoktam mikor éhes vagyok, este pedig alszom mikor álmos vagyok. A tükörképem magamat tükrözi. Levegőt megszokásból veszek, bár ingyen adják. Egyszerre csak egyet nyelek, és kacsintani is csak az egyik szememmel szoktam. Létrára állva magasabbnak látszom, mint vagyok valójában. Van jobbos meg balos cipőm is. Általában onnan szoktam elkésni, ahova nem érek oda időben. Próbálj meg úgy élni, hogy elfogadod a környezetedet olyannak, amilyen, s akkor esélyed lesz arra, hogy téged is elfogadnak.... Üzenj vissza, ha Te is hasonló vagy! János

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Gabriella (61), Nyírbátor Sziasztok! Pár szóban lehetetlen évtizedeket leírni, de röviden megpróbálom. Érdekes, agilis, magabiztos Nő vagyok és az egész életemet ennek a személyiségtípusnak rendeltem alá, de nem definiálom magamat feministaként. Tudom, hogy létezik az a Férfi, akinek meg tudok nyílni és aki mellett a nőies lágyság is felszínre kerül.
  • Szabolcs (21), Kecskemét Sziasztok! Én hosszú távú kapcsolatot akarok valaki szeretni és becsülni akarok.
  • Györgyi (45), Dunaújváros Sziasztok! Vidám és pozitív életszemléletű hölgy vagyok.
  • Robi (36), Románia Sziasztok! Szia 30-as sportos,diszkrét nagyvonalú pasi vagyok
  • Pali (52), Budapest, XIV. Sziasztok! Az el nem jövő nyár, mely tücsök ciripelésből készül.

BékésBékés

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk