Társkereső Szarvas

Legújabb szarvasi női társkeresők

Noémi, 40 éves
Társkereső Szarvas
16 napja tag
Vallásos vagyok. Szeretek énekelni, táncolni, úszni. Komoly, tartós kapcsolatot keresek. A laza "kapcsi" nem érdekel. Nem fogok előfizetni. Ha e- címet küld vki, válaszolok. 2 gyerekem van, tehát ezzel is számolnia kell annak, aki kíváncsi rám. Nincs apakomplexusom, azaz a korosztályom férfijaihoz vonzódom. Nem érdekel senki kocsija és a fizetése sem. És végül a pasi elijesztő szöveg: Nótaversenyeken énekelek:) Ha úgy érzed küldenél levelet, tedd meg! De a személyes találkozásokat részesítem előnyben.
Kriszti, 23 éves
Társkereső Szarvas
46 napja tag
Sziasztok! Szeretel beszélgetni tisztelettudó férfiakkal, ismerkedni, társalogni! Kapcsolat is szóba jöhet! 🥰
Gyöngyi, 48 éves
Társkereső Szarvas
65 napja tag
Szeretném már (el)hinni,hogy nem csupa idiótákból áll a világ..! Én magamat túlélőnek tartom. Imádok nagyokat nevetni, véradó vagyok, nem kultiválom az emberi butaságot.. A többit /rólam majd megkérdezed
Sziszi, 60 éves
Társkereső Szarvas
122 napja tag
Szia, Sziszi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb szarvasi férfi társkeresők

Zoli, 50 éves
Társkereső Szarvas
10 napja tag
Zoli vagyok , elvàlt . Kèt felnőtt gyerekem van akik màr nem èlnek velem. Komoly kapcsolatot keresek. Hobbim az àllat tartás. Ha szeretnèl jobban meg isnerni irj nekem.
Károly, 58 éves
Társkereső Szarvas
21 napja tag
Károly vagyok, 58 éves, lakhelyem Szarvas. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Sàndor, 49 éves
Társkereső Szarvas
41 napja tag
sziasztok komoly kapcsolat érdekében vagyok itt szeretem a kihivàsokat a meglepetéseket sokat csalódtam hàtha megtalàlom az igazit
Sándor, 78 éves
Társkereső Szarvas
68 napja tag
Sándor vagyok, 78 éves. Társam keresem Szarvas környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online szarvasi társkereső nők

Mariann, 60 éves
Társkereső Szarvas
3 órája lépett be
Az életet lehet élni! Megélni viszont izgalmas,felfedezni a másik szemének fényét, őszinteségét,tisztaságát!
Szilvia, 47 éves
Társkereső Szarvas
2 órája lépett be
Nem terveztem előfizetést- látom így itt semmi esély...😑 senkinek nem tudok írni... Ezek szerint....azt a Férfit keresem, aki miatt akár elő is fizetnék😉
Zsófi, 68 éves
Társkereső Szarvas
37 perce lépett be
Zsófi vagyok, 67 éves. Társam keresem Szarvas környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Anita, 54 éves
Társkereső Szarvas
3 órája lépett be
Szia, Anita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Éppen online szarvasi társkereső férfiak

Zoli, 47 éves
Társkereső Szarvas
7 perce lépett be
Zoli vagyok, 46 éves, lakhelyem Szarvas. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás szarvasi társkereső nők

Zsuzsa, 52 éves
Társkereső Szarvas
Főiskolát végzett
Zsuzsa vagyok, 51 éves. Társam keresem Szarvas környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Andrea, 37 éves
Társkereső Szarvas
Főiskolai diplomás (Gazdálkodási)
Komoly kapcsolat reményében vagyok itt. Nem vagyok előfizető. Ha szeretnéd, hogy válaszoljak küldj kérlek elérhetőséget. 🙂
Enikő, 59 éves
Társkereső Szarvas
Egyetemi diplomás (Testnevelő tanár, biológia szak)
Enikő vagyok, 58 éves. Társam keresem Szarvas környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel ve lem a kapcsolatot!Szeretem a sportot, sokat mozgok. Testnevelő tanár vagyok.
Éva, 46 éves
Társkereső Szarvas
Főiskolát végzett
Szia, Éva vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás szarvasi társkereső férfiak

Norbi, 41 éves
Társkereső Szarvas
Főiskolai diplomás (Mezőgazdaság)
Keresem a társam a mindennapokban. Én egy vidám természetű férfi vagyok a humor a jókedv nálam alapvető. Nagyon szeretem a természetet ezért is választottam az agronómusi szakmát. Szeretek sportolni , ez lehet egy hétvégi foci vagy VELED egy jó biciklizés, sétálás :) Hasonló beállítottságú HÖLGYET keresek akivel mi lehetünk a „borsó meg a héja’’ :)
Józsi, 54 éves
Társkereső Szarvas
Főiskolát végzett
Szia, Józsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 66 éves
Társkereső Szarvas
Főiskolai diplomás (ETI---BUDAPEST---radar-lokátor)
Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.--ÉLŐSZOBAN-- SZEMÉLYESEN*--VAN CSAK-ÉRTELME???!!!!!
László, 29 éves
Társkereső Szarvas
Egyetemet végzett
Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény szarvasi társkereső nők

Ria, 47 éves
Társkereső Szarvas
hite: evangélikus (nem gyakorlom)
„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk." \/Ernest Hemingway\/
Vivien, 25 éves
Társkereső Szarvas
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Komoly kapcsolatott keresek. Szeretem az őszinte figyelmes férfiakat. A romantikus romantikus filmek, Női ruhák, sminkek, Ölelések, Tánc,
Móni, 48 éves
Társkereső Szarvas
hite: evangélikus (nem gyakorlom)
Móni vagyok, 46 éves. Társam keresem Szarvas környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szilvia, 47 éves
Társkereső Szarvas
evangélikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Keresztény szarvasi társkereső férfiak

Zoltán, 46 éves
Társkereső Szarvas
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
Zoltán vagyok, 46 éves, lakhelyem Szarvas. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zoltán, 46 éves
Társkereső Szarvas
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
kriszti, 44 éves
Társkereső Szarvas
hite: református (nem gyakorlom)
Sportos alkat,apolt,jo megjelenesu,kettos allampolgar,rendezett anyagiakkal,korrekt,fuggetlen,modern gondolkodasu vallalkozo.Keresek egy vekony testalkatu,sportos,formas,csaladcentrikus holgyet komoly kapcsolat remenyeben.Barhova orientalodhatok! De legszivesebben Gyulat, Bekescsabat es kornyeket valasztanam! Kepet kesobb kuldok!
Attila, 42 éves
Társkereső Szarvas
vallása: református (nem gyakorlom)
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti szarvasi társkereső nők

Ágnes , 26 éves
Társkereső Szarvas
Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Maja, 23 éves
Társkereső Szarvas
Maja vagyok, 21 éves, lakhelyem Szarvas. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Vanessza, 28 éves
Társkereső Szarvas
Keresem a tökéletes pàrom,akivel leélhetném az életem :)

Fiatalabb, 30 év alatti szarvasi társkereső férfiak

Krisz, 27 éves
Társkereső Szarvas
Szia, Krisz vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán, 26 éves
Társkereső Szarvas
Rólam: - szakácsként dolgozok - szeretek gitározni, mindenféle műfajban - szeretek számítógépen játszani - szeretek kirándulni, ha van rá lehetőség - értek a számítógépekhez - ritkán és kétszer is meggondolom mire adok ki pénzt - konditerembe is járok, igaz még nem olyan régóta - kutya párti vagyok - nem vagyok vallásos, és nem is leszek - szeretek szórakozni járni
Krisztián, 29 éves
Társkereső Szarvas
Szia, Krisztián vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Viktor, 25 éves
Társkereső Szarvas
Szia, Viktor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as szarvasi társkereső nők

Szonja, 34 éves
Társkereső Szarvas
Sziasztok olyan ferfit keresek megbizhato es szeretni tudjon engem mivel nagyot csalodtam es nem szeretnek mar csalodni keresem azigazit
Timi, 32 éves
Társkereső Szarvas
Timi vagyok, 31 éves. Társam keresem Szarvas környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Edina, 35 éves
Társkereső Szarvas
szeretnek egy komoly kapcsolatot egy oszinte normalis tarsal
Renáta, 39 éves
Társkereső Szarvas
Szia, Renáta vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as szarvasi társkereső férfiak

László, 36 éves
Társkereső Szarvas
Szia, László vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Gabor, 31 éves
Társkereső Szarvas
Gabor vagyok, 30 éves. Társam keresem Szarvas környékéről. Ha érdekel ki vagyok pötyögj rám.
Attila, 32 éves
Társkereső Szarvas
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Endre, 34 éves
Társkereső Szarvas
Endre vagyok, 33 éves, lakhelyem Szarvas. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú szarvasi társkereső nők

Henrietta, 44 éves
Társkereső Szarvas
Henrietta vagyok, 44 éves, lakhelyem Szarvas. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Irén, 46 éves
Társkereső Szarvas
Szeretek táncolni, utazni, kirándulni, szeretem a tengert. Ennél többet nem tudtam írni, ha érdekellek írj rám Facebookon!
anita, 41 éves
Társkereső Szarvas
Szia, anita vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Hajnalka, 41 éves
Társkereső Szarvas
Hajnalka vagyok, 39 éves, lakhelyem Szarvas. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú szarvasi társkereső férfiak

Zsolt, 40 éves
Társkereső Szarvas
komoly kapcsolat érdekelne Egy öszinte növel Testvérem fészbokján regisztráltam félre értések miatt leirtam .
Zsolt, 46 éves
Társkereső Szarvas
Zsolt vagyok, 45 éves, lakhelyem Szarvas. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Peti, 43 éves
Társkereső Szarvas
Szia, Peti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Róbert, 49 éves
Társkereső Szarvas
Szia, Róbert vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti szarvasi társkereső nők

Zsófi, 68 éves
Társkereső Szarvas
Utazni szerető, nyugdíjas hölgy vagyok.
Erzsi, 63 éves
Társkereső Szarvas
Szia, Erzsi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti szarvasi társkereső férfiak

Sándor, 78 éves
Társkereső Szarvas
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
István, 63 éves
Társkereső Szarvas
Egyedülálló vagyok. Korban hozzám illő társat keresek .*moderálva* ezen a telefonszámon eltudnak érni.
István, 63 éves
Társkereső Szarvas
62 évesen még szeretnék boldog lenni ehez keresem parom.
István, 63 éves
Társkereső Szarvas
Komoly kapcsolatot keresek 62 éves korig.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Judit (55), Miskolc Sziasztok! Bika jegyében születtem.Érzelmes romantikus nő vagyok ,ősszinte társra vágyom!Szélhámosok kerűljenek!
  • Kinga (29), Debrecen Sziasztok! Kedves életvidám humoros lány vagyok, komoly célokkal és tervekkel.
  • Gábor (37), Oroszlány Sziasztok! Én egy kedves dolgozo férfi vagyok aki szabadidejében szeret kirándulni szorakozni
  • Agnes (47), Budapest, XIII. Sziasztok! Ismerkedem. Nem tudok mit irni Magamrol.
  • Gergely (32), Budapest, XII. Ismerkedjünk! Üdvözöllek vándor, ki erre tévedt! Fentebbi képen egy Homo Historicus (köznyelven: történész) egy egyedi példánya látható, aki civilben napközben többnyire a Hadtörténeti Múzeum környékén tartózkodik. Különös ismertető jelei: szakállas és ritkán látni könyv nélkül. Káros szenvedélyei: olvasás, Marvel, történelem, vívás, íjászat, nyelvek, kultúra, régi házak és antik romok.

Társkeresés Szarvason

SzarvasSzarvas

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk