Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Túrkeve

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb túrkevei férfi társkeresők

Attila (31)
Társkereső Túrkeve
14 napja tag
Sziasztok. Én egy vékony magas srác vagyok, szeretek biciklizni, sétálni, stb... Jelenleg kapcsolatom az most nincsen, azért is jelentkeztem ide. Van két gyönyörű fiú gyermekem. Egy 7éves, meg egy 5éves. Nagyon szeretem őket. Akit esetleg zavar hogy vannak fiaim az ne írjon.
Péter (37)
Társkereső Túrkeve
132 napja tag
Az ember saját jól felfogott érdekében úgy teremtették, hogy ne lásson a jövőbe
Tamás (30)
Társkereső Túrkeve
144 napja tag
Sziasztok családcentrikus, kissé zárkózott férfi élete párját keresi:)
Zsolt (46)
Társkereső Túrkeve
343 napja tag
Alapvetően víg kedélyű, sportos, társaságkedvelő vagyok, boldoggá tesz, amikor mosolyt tudok csalni az arcodra és együtt tudunk nevetni, mert egy női mosolynál nincs szebb. Igényes vagyok a megjelenésemre és fontos számomra az egészségem megőrzése, a sportnak jelentős szerepe van az életemben. Örömmel beszélgetnék veled egy borospincében, miközben finom borokat kóstolgatnánk vagy csak fogni egymás kezét és csendben elveszni egymásban. Boldogan sétálnék veled a tengerparton, hogy együtt gyönyörködjünk a naplementében, vagy egyszerűen kibicajoznánk a természetbe, lefeküdnénk a fűbe és csak önfeledten bámulnánk az eget, élvezve egymás ölelését. Szívesen bevezetnélek a motorzás szépségeibe, ha te is szeretnéd és hálás lennék, ha alkalmanként szurkolnál nekem az asztalitenisz versenyeken. Szeretném, ha támogatni és inspirálni tudnánk egymást és hiszem, hogy mindig az őszinteség és a nyílt kommunikáció a legjobb út. Őszinte és egyenes leszek veled, tudok és merek beszélni az érzéseimről és ezeket viszont is igénylem. Leszek a társad, a támaszod a mindennapokban és szívesen leszek csak hallgatóság, ha éppen arra van szükséged. Szeretnélek boldoggá tenni, mert akkor leszek én is boldog.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Feri (46), Kiskunfélegyháza Feri vagyok, 46 éves, lakhelyem Kiskunfélegyháza. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Olga (66), Farmos Komoly kapcsolatot keresek nyugdíjas vagyok szeretek kirándulni többit személyesen
  • Zoli (33), Budapest, XIV. Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Márió (19), Pápa Szia, Márió vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Ági (50), Balassagyarmat Nagyon szeretnék már boldog lenni ! Nem vagyok elő fízetö😔

TúrkeveTúrkeve

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk