Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Mezőtúr

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Diplomás mezőtúri társkereső nők

Ildikó (57)
Társkereső Mezőtúr
Egyetemi diplomás (Zeneművészet)
Ildikó vagyok, 56 éves és olyan partnert keresek hosszú távra, akivel kulturális programokra, klasszikus hangversenyekre, igényes pop-rock koncertekre járhatnék. Szeretem az operát, a mozit, a mozgást, a kirándulást, a sétát. A mottóm is arra ural, hogy ha találnék egy hozzám illő, hasonló érdeklődésű partnert, sok szép közös élményben lehetne részünk, amíg mindketten vágyunk egymás társaságára, szívesen töltjük az időt a másikkal.
Enikő (53)
Társkereső Mezőtúr
Főiskolát végzett
Bizalom, tisztelet, szeretet (szerelem), elfogadás ....
Zorka (55)
Társkereső Mezőtúr
Egyetemet végzett
Keresem a párom,.... egy jófej férfit, ...ha megtalálom, ... 😍 Azt mondják, akik összetartoznak, azokat összefújja a szél! -Múljon már ez a fránya szélcsend! 😊 (Nem tudok valaszolni , csak előfizetők tudnak) ... melyben jóban, rosszban osztozva, közös élményeket gyűjtünk. - Legyen mire emlékeznünk, mikor már csak az emlékek éltetnek bennünket :-) Szia, magamról így röviden: fiatalos, vidám, őszinte, barátságos, családszerető nő vagyok. Ismerkedni szeretnék korban, gondolkodásban hasonló férfiakkal. "Ha két lélek találkozik egymással, eggyé olvadnak és radikálisan felülíródik az ember addigi látásmódja, érdeklődése. Teóriák dőlnek meg tőle, újak nőnek fel, erősödnek meg és gyengülnek, talán semmi sem változik, de minden csak egy irányba mutat: arrafelé, amerre a szív választottja van, és reánk visszamosolyog. " "Ahogy egyre inkább megismersz valakit, minden külső tulajdonsága apránként elhalványul. Már nem számít, milyen színű a haja, vagy hogy milyen magas - idővel sokkal inkább a lelkét figyeled, nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a másik ember belsőjébe szeretünk bele; a külseje után persze vágyakozhatunk, tetszhet nagyon a szeme vagy az izmos hasa, de ezeket csak a szemeddel szereted, nem a szíveddel! Mikor úgy igazán megismersz és megszeretsz valakit, minden külső hiányossága vagy hibája eltűnik. Ez a szeretet lényege - a tökéletlenségek mögött meglátni valakiben a szépséget. "

Diplomás mezőtúri társkereső férfiak

Huszárik (29)
Társkereső Mezőtúr
Főiskolát végzett
Huszárik vagyok, 28 éves. Társam keresem Mezőtúr környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Róbert (42)
Társkereső Mezőtúr
Főiskolát végzett
Szeretnék egy társat, barátot, havert, aki elfogad, akivel lehet közös programokat csinálni, pl. színházba járni, kirándulni.
Gábor (47)
Társkereső Mezőtúr
Egyetemi diplomás (természettudomány, pedagógia)
Bármit írhatok ide, azt egy személyes találkozó úgyis módosítani fogja. Mondták már rám, hogy érzékeny, könyörtelen, megértő, kíméletlen, nagyon-nagyon szerethető, szeretre vágyó, törődő, akaratos. Azért regisztráltam, mert a TÁRSAM keresem. A többit szóban, személyesen...
Józsi (27)
Társkereső Mezőtúr
Főiskolai diplomás (Óvodapedagógus)
Józsi vagyok egy kissé befelé forduló, nehezen kitárulkozó ember. Szabadidőmben szeretek olvasgatni, tornázni, videojátékokkal játszani, sétálni, filmeket nézni, társasjátékozni a barátaimmal, már amikor sikerül nagy ritkán összeülnünk. Meglehetősen jó hallgatóság vagyok, általában beszélni kevésbé szeretek de akadnak kivételes alkalmak is. Olyan nőt szeretnék páromnak találni, akivel meghallgatjuk egymást, segítjük egymást a nehéz időkben és még ha csak butaságokról is van szó, de jókat tudunk egymással beszélgetni.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Márk (22), Budapest, XIV. A bátorság nem más,mint imádkozó félelem. Sziasztok Hölgyek! Szívesen ismerkedek,ha van kedvetek egy jót beszélgetni,várok mindenkit szeretettel!
  • Ágnes (51), Bácsbokod Vidám, mosolygós, zene és tánc imádó vagyok. Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Gabriella (36), Budapest, XXIII. Vidám, kedves, barátságos, a földön két lábbal járó, jól szituált lány vagyok. Mindenem meg van, a lényeg hiányzik, a barát a szerető a társ az életemből. Olyan lányt keresek, akiben mindhármat megtalálom egyszerre.
  • Árpi (30), Szlovákia Hali. Nem keresek kalandot! Nincs mit rejtegetnem, független vagyok. Gyerekem sincs. Igazából számomra a kor csak egy szám. Felvidéken élek, egyedül. Nem okoz problémát az utazás Győr és Komárom megyében. Nem szeretem a hónapokon át tartó irogatást, inkább a személyes találkozás hive vagyok. Ismerj meg :) Beszélgessünk, találkozzunk.. aztán meglátjuk. Mindent szabad, de semmi sem kötelező ;) A szakállam hossza változhat... megbeszélés szerint 😀
  • Trixi (52), Szentendre Szia, Trixi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

MezőtúrMezőtúr

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk