Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Kevermes

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ari (43), Balatonfüred Az Életben semmi sincs véletlen! 🙂 Szia Te, aki ezt most olvasod! 🙂 Őszinte embernek tartom magam! Úgy gondolom, ide, ebbe a rovatba Mindenki azt ír be, amit szeretne, amivel pozitívabb képet fest Magáról. Én, ha megengeditek, nem írogatok ide semmi "építőt", ha odakerül a sor, hogy beszélünk, netán találkozunk, úgyis Te döntöd el, hogy Számodra milyen vagyok! Hiszek abban, hogy Ki - Mit hoz ki a Másikból! 🙂 (néha azért ez is "megdől" 🤣) Ha még így is érdekes lehetek, várom jelzése! 🙂
  • Adrienn (50), Miskolc Sziasztok! Pozitív gondolkodású, nyitott embernek tartom magam. Fontosak számomra az emberi kapcsolatok. Nem a tökéleteset keresem és végképp nem azt, akivel felszínesen élünk egymás mellett. Miért nem? A válasz egyszerű, mert rövid az élet.
  • Lajos (69), Szombathely A REMÉNYHAL+ UTOLJÁRA. Sziasztok! LAJOS 69/185/77. vagyok Szombathelyről,elvált,független,káros szenvedélyektől mentes,becsületes ember.
  • Irén (46), Dabas Sziasztok! Komoly kapcsolat reményében vagyok itt újra. Nem egy alkalmi barátot keresek hanem társat hosszabb távra .Az ismerkedés alakul vagy alakítjuk ,ha kölcsönösen egyre gondolunk.
  • Norbi (32), Eger Sziasztok! Izgalmas, felfedező és lehetetlent nem ismerő embernek tartom magam. Csak őszinte és komoly szándékkal írj nekem.

KevermesKevermes

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk