Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Nagybánhegyes

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (49), Erdőkertes Sziasztok! Egy szenvedélyes érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnék.
  • Roland (37), Budapest, XVII. \"FORTIS FORTUNA ADIUVAT\" Üdvözöllek! Ha Te kedves, odaadó, vidám, jó humorérzékkel megáldott talpraesett hölgy vagy... ...akkor Téged kereslek! Ezek a jelzők rám is igazak, ezért szeretnék egy olyan lánnyal megismerkedni, akivel ezekben a dolgokban hasonlítunk egymásra! Mert ugye az ellentétek vonzzák egymást, de csupán rövid ideig, s Én hosszú távra keresek magam mellé társat! Ha magadra ismertél, s szeretnél megismerni, kérlek írj rám, vagy csak tudasd velem! Puszi
  • Bea (41), Budapest, XI. De addig mindent újra kezdhetünk... Sziasztok! Bea vagyok, budapesti, gyermekmentes nő. Szeretek kirándulni, olvasni, fotózni, filmeket nézni. Állatbarát vagyok, van egy kutyám. Zöld gondolkodású, vegetáriánus vagyok. Introvertált, érzékeny, önfejű.
  • Amalia (53), Budapest, XIV. Sziasztok! Őszinte kommunikáció, közös élmények, közös célok, hasonlóan értelmezett és rangsorolt értékek... ilyesmit szeretnék találni
  • Borbála (66), Jászberény Sziasztok! 66 éves egyedülálló özvegy vagyok Elsosoeban társaságot barátságot keresek. A többi majd kialakul.

NagybánhegyesNagybánhegyes

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk