Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Makó

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb makói férfi társkeresők

Tomi (36)
Társkereső Makó
29 órája tag
Hello. 36 éves srác vagyok, akit hálistennek az élet fantasztikus nőkön és élethelyzeteken, megoldanivalókon keresztül rengeteg mindenre tanított, így a jég hátán is megélve, a régi értékekben való hitben, úgy, mint őszinteség, kölcsönösség, becsületesség, hűség járja az útját. Ahhoz a korosztályhoz tartozom, aki ha nem “kelt el”, befelé kell, hogy kicsit figyeljen, építgesse magát és kivárja, amíg az élet újra összehozza egy fontos találkozással, ahol talán az igazi párt megismerheti. Sok kapcsolaton vagyok túl, hosszabbak, rövidebbek, könnyedek és brutálisan mélyek, én is hordozom a sebeket és tanulságokat, mint mindenki és szeretnék megismerni valakit, aki a megtanult leckéket és a jó szívet ötvözve előre menne, együtt, érzelmi, anyagi biztonságban, rengeteg nevetéssel, szenvedéllyel és pillanatokkal, amik rólunk szólnak, miközben körülöttünk történhet bármi. Rég jártam már társkeresőn, de mióta visszaköltöztem délre majd’ 20 év után, az évek során megfogyatkozott sulis ismerősök hiányában kevesebb lehetőségem van vegyülni, ezért gondoltam, teszek egy próbát. Az emberek leszoktak arról, hogy visszaírjanak, beszéljenek egymással, és a hozzám illők nagy része házas vagy totálisan bezárkózott, ezért hátha itt, ahol elvileg mindenki keres valamit vagy kész befogadni, utolér újra a boldogság. Rengeteg mindent megosztanék, és tudom, hogy Te is.
Zoltán (38)
Társkereső Makó
5 napja tag
Zoltán vagyok, 38 éves. Társam keresem Makó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imre (51)
Társkereső Makó
18 napja tag
Imre vagyok, 51 éves. Társam keresem Makó környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor (39)
Társkereső Makó
21 napja tag
Keresem a társam, akivel jól megértjük egymást. Szeretek moziba járni, szép helyekre elmenni, kirándulni. De csak otthon, együtt egy jót főzni, kiülni az udvarra, kertészkedni... Nem ebből a pár képből és ebből a pár sorból fogjuk egymást megismerni. Nem szeretem a hosszas levelezéseket, a személyes ismerkedés híve vagyok

Keresztény makói társkereső nők

Mária (51)
Társkereső Makó
görög katolikus vallású (alkalmanként)
Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok. Partneremre vonatkozó elképzeléseim Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,férfias FÉRFIT szeretnék-lehet, hogy ez már túl sok:-) Meglátjuk:-) … Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni,futni és síelni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon. … Néhány kapcsolaton már túl, tapasztalatokkal és egészséges vadászösztönnel rendelkező no vagyok, aki igyekszik kiszimatolni, hogy kivel érdemes megosztani kevéske szabadidejét. Remélem, itt is fog működni..már a szimat. Nem szexkapcsolatot keresek, inkább egyelőre ismerkednék. A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Ennek szükséges hozzávalói: őszinteség, bizalom.
Katalin (56)
Társkereső Makó
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Vidám egyszerű őszinte nő vagyok ,,ezt várom el a másik féltől is,,,próbáljuk meg hátha sikerül meg találni egymást!!ha mégis nem ,lennék elérhető itt meg találsz ,(moderálva)

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Adri (36), Sárvár Adri vagyok, 36 éves. Társam keresem Sárvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Zoli (47), Vác Zoli vagyok, 47 éves. Társam keresem Vác környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Tamás (36), Ausztria Tamás vagyok, 36 éves, lakhelyem Ausztria. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Liza (18), Budapest Hali *moderálva* Liza Szófia vagyok 🖐️ Mit is kell rólam tudni? Szeretek sportolni de leginkább focizni, imádom a huskyikat, szeretek utazni enyi de ha szeretnél többet tudni akkor írj!😘
  • Csilla (32), Miskolc Csilla vagyok, 32 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

MakóMakó

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk