Barion Pixel
Egy jó randiból bármi lehet.

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Társkereső Makó

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?

Legújabb makói női társkeresők

Orsi (47)
Társkereső Makó
135 napja tag
NEM gyűjtöm az egy éjszakás kalandokat, strigula sem akarok lenni senki listáján. A szeretői státusz sem vonzó számomra. Az ismerkedés számomra nem intim fotó küldésével kezdődik. Mindezeken túl pozitív életszemléletű, fiatalos (az elfogadáson alapuló) gondolkodású és életvezetésű, melegszívű nő vagyok. Nagyon szeretek beszélgetni, értő figyelemmel hallgatom meg a másik felet, nem a saját hangom a legfontosabb. Valóban kíváncsi vagyok a másik fél érzéseire, gondolataira, amiket tiszteletben is tartok. Hiszek a klasszikus értékrendben. Szeretem áramoltatni a női energiáimat, szeretem, ha a férfi igaz férfi mellettem. Imádom a humort, nagyon szeretek nevetni, állítólag jó humorom van.😊 Koránt sem vagyok tökéletes. 😊 Vannak hiányosságaim, hibáim, viszont kompromisszumkész vagyok. Van egy lassan 18 éves fiam, akit egyedül terelgetek a felnőtté válás útján. A múltam lezártam, optimistán, minden helyzetből tanulva élem a jelenem és izgatottan, félelem nélkül tekintek a jövőbe.
Linda (55)
Társkereső Makó
136 napja tag
"Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon." Egész egyszerűen, csak hinni kell. Hinni abban,hogy az akadályokat könnyű átugorni.Tenni is kell, hiszen azért vagyunk ezen az oldalon.Hinni abban,hogy hasonlóhoz terel az élet, akivel együtt lehet csodálni a napfelkeltét,sétálni, túrázni, színházba járni, közben sokat beszélgetni. Sok nevetéssel,viccel tartalmasan tölteni a napot, a többi meg jön magától, hiszen két független, boldog ember csak jó párosítás lehet.Hinni abban,hogy az álom könnyen valóság lehet!
Vica (32)
Társkereső Makó
166 napja tag
Bízom abban, hogy most végre rám talál az a nő, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 178 cm magas nőt? Írj rám és meglátjuk, nem vagyok prémium tag, írj valami elérhetőséget ha te igen, ahol akár felvehetjük a kapcsolatot
Edit (57)
Társkereső Makó
229 napja tag
Többféle üzemmód is illik hozzám és jellemző rám. Jelenleg a Dél-alföldön élek. A hosszú Bp-i lét után megkedveltem a kisvárosi életet is, de bármikor átkalibrálom magam... Szeretem a kertemet és a benne termő bio terményeket. Bútorfestészettel, felújítással foglalkozom, amikor ihletet kapok hozzá. Kutyámmal szeretünk nagyokat sétálni. Imádom a természetet, a túrázást vagy utazni akárhová.. csak menjünk. A tévémet be se kapcsoltam mostanság. Mozi, színház vagy élőzene jöhet. Szeretem a kellemes társaságot, közös programokat és igényem van a feltöltődés különböző formáira is. Mindig tanulok valamit, önfejlesztő típus vagyok, vidám és pozitív. Kell, hogy mozgassanak a dolgok. Párkapcsolat terén a klasszikus értékrendeket preferálom és a világibb életet. Legyen érdekes és mozgalmas.
Anita (28)
Társkereső Makó
248 napja tag
Sziasztok! Pár szó magamról....szeretek szabadidőmben kerèkpározni, barátokkal lenni, szeretek olvasni, szeretek elvonulni a termèszetben ami feltölt ès megnyugtat, ha valaki szeret horgászni szívesen lennèk a társasága. 😊😊
Andi (52)
Társkereső Makó
640 napja tag
Kedves, aranyos, megbízható nő vagyok. Komoly kapcsolatot keresek. Egy nagy fiam, és egy nagy lányom van.. Dolgozom.. Nem vagyok eőfizető. Írj majd rám.

Legújabb makói férfi társkeresők

Bence (27)
Társkereső Makó
65 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek , végre boldog szeretnèk lenni
Tamás (34)
Társkereső Makó
80 napja tag
Tamás vagyok, 34 éves. Őszinte, hűséges, nyugodt természetű vagyok. Szeretem az állatokat és a természetet.Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Alex (65)
Társkereső Makó
120 napja tag
Alex vagyok, 65 éves, lakhelyem Makó. Társat keresek, leginkább szabadidős programokra. (Utazás, kulturális programok, séta a szabadban, túrázás, kirándulás, stb...) Hogy milyen vagyok? Friss és fitt nyugdíjas, aki még aktív. Vicces, humoros, lezser, érdeklődő. Rám jellemző: Én nem ígérek semmit, de azt maradéktalanul betartom... Ha eddig nem riadtál még el tőlem, keress, majd a többit is megtudhatod.
Norbert (29)
Társkereső Makó
165 napja tag
Szia, Köszönöm, hogy érdeklődsz irántam :).29 éves vagyok és Makón élek. Azért vagyok itt hogy megleljem hű társam aki egy életen át kitart mellettem! Kezdetnek örülök annak is ha hasonlít a humorérzékünk és jól el tudunk beszélgetni a többi majd úgyis alakul. :)
Péter (40)
Társkereső Makó
227 napja tag
Szia! Komoly kapcsolat céljából vagyok ezen az oldalon remélem itt megtalálom, ha szimpatikus vagyok írj bátran. Személyesen a legjobb egymást megismerni s majd kiderül barátság vagy szerelem lesz belőle.)))
Tamás (19)
Társkereső Makó
227 napja tag
Tamás vagyok, 19 éves. Társam keresem Makó környékéről. Én rólam azt kell tudni hogy nagyon sokszor elmondom az őszinte véleményemet akkor is ha megbántok valakit vele bár nem szándékosan. Rengeteget játszok a számítógépen mindenféle játékkal egy kivétellel ami a horror.

Keresztény makói társkereső férfiak

Sándor (53)
Társkereső Makó
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Jóban, rosszban együtt lenni. Ez a mottóm, kicsit régimódian. Hűséges.
Tamás (35)
Társkereső Makó
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szia! Tamás vagyok, 34 éves. Pozitív gondolkodású, jólelkű, őszinte embernek tartom magam. Szabadidőmben kirándulok, utazok, fotózok. Érdekel a repülés és minden ezzel kapcsolatos dolog. Fontos számomra, hogy a párom is pozitív gondolkodású legyen, őszinte és így lehet tökéletes az összhang, a kölcsönös szimpátia, a vonzalom, az egymás iránti tisztelet és a bizalom. Ha magadra ismertél és szimpatikus vagyok, akkor írj, vagy kérlek kedveld a profilom és vegyük fel a kapcsolatot.🙂
Zsolt (52)
Társkereső Makó
református vallású (hiszem, de nem gyakorlom)
Mezőgazdaságból élek,elvált 4 gyermek apja vagyok.Szeretek egyszerűen élni,a munkám a hobbim.
Bedő (66)
Társkereső Makó
hivő: római katolikus (nem gyakorlom)
Szia.mindenki.Ami a lapomon van minden igaz.Szeretnék egy társat.
Mihály (58)
Társkereső Makó
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Mezőgazdasági vállalkozó vagyok. Szeretem a vidéki életet,az állatokat a természetet. Hasonló gondolkodású,komoly életfelfogású társat keresek.
Józsi (50)
Társkereső Makó
római katolikus vallású (alkalmanként)
Az igazit keresed? Én is azt kerestem sokáig s mikor még találtam, rájöttem hiba volt.... Most már az igazat keresem! !Mert az igazi szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az igaz odaadja a sajátját ha zuhanni kezdesz.... Az igazi megcsókolja a kezed, az igaz megfogja... Az igazi álmodik veled, az igaz, virraszt melletted.... Az igaziba belehalsz, az igaz meghal érted ha kell... Ha kérheték az istentől magam számára valami szépet és nagyot, azt kérném, hogy kicsiny házában ne férjen vita, békétlenség. Csak én s az, akit szeretek.... Elérhetőséget szeretnék, kedves!

Középkorú makói társkereső férfiak

Sándor (47)
Társkereső Makó
Örülök, hogy itt vagy! Nem írok magamról ilyen sablonos beetetős szöveget, mert nem horgászni jöttem ide és utána strigulát húzni! Az nem én vagyok! Nem vagyok daliás herceg sem fehér lovon, mert nincs lovam sajnos, bár nagyon szeretem őket! :-) Nem vagyok Adonisz sem, és nem mintáztak rólam szobrot! :-) Nem írom le azt sem,hogy mit szeretek és mit nem, és egyéb ehhez hasonló dolgokat, azokat inkább személyesen mondom el neked!  Ha nem baj, inkább kérdezek tőled.  :-) Szereted, ha őszintén szeretnek és ki is mutatják irányodba? És ezt te is tudod viszonozni és kimutatni? Tudsz őszinte lenni? Neked is fontosak a pozitív emberi értékek? Hűséges típus vagy? Olyan társrat szeretnél magadnak, akitől szeretetet, tiszteletet, és megbecsülést kapsz? És ezt te is tudod viszonozni? Ha ezeket a kérdéseket nekem tennéd fel, az én válaszom az összesre igen lenne! Neked mi a válaszod? Nyilván, hogy ezek megvalósuljanak mindkettőnk számára, el kell indulnunk egy közös úton és megismerni egymást! :-) De tudnod kell, hogy tőlem ezekre számíthatsz! Viszont egyet leszögeznék, hogy nem futókalandot keresek! Nem szeretem a hazugságot és a játszmákat, de gondolom ezzel te is így vagy! :-) Én olyan őszinte hosszú távú kapcsolatot keresek, amiben mindketten jól érezzük magunkat mindenféle allűr nélkül! :-) Kérlek, jelezd felém te is, ha szimpatikus vagyok neked! Bízom benne, hogy megtaláljuk egymást! :-)
Tibi (49)
Társkereső Makó
Üdv mindenkinek Szeretek futni,olvasni,filmet nézni,túrázni,kirándulni. Ami a szívemen az a számon. Állítólag humoros vagyok.Néha.
Attila (41)
Társkereső Makó
Sziasztok! Szeretnék ismerkedni tartós kapcsolat céljából, korban hozzám illő lányokkal. Kedves,megbízható,rendes fiatalember vagyok.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Péter (46), Budapest Beszélgessünk, ismerkedjünk, találkozzunk és meglátjuk hogyan alakul.
  • Erika (53), Mosonmagyaróvár "Az èlet èrtelmét nem keresni kell hanem nekem kell èrtelmet adni a Boldog èlethez,, Sziasztok: Erika vagyok53 èves. Szeretem a természetet,kiràndulàsokat,túrákat,Szeretek színházba jàrni. 4 Ève èlek özvegyek 15 èves kamasz fiammal gyakran jàrunk túrázni. Pozitív, Baràtsàgos, nyitott embernek tartom magam. Pontos, megbízható, empatikus.elfogadó, családcentrikus úriember ismeretséget szivessen fogadom..
  • Gabriella (50), Veresegyház NŐ vagyok, a FÉRFI-t keresem.
  • Gréti (67), Miskolc Egy kedves,nőies nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, elég jó humorérzékkel. Őszinte vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, főzni,imádom a nyarat, a napsütést, a vízpart közelségét.Tudom a hibáimat,ismerem a korlátaimat, de tudok változni,alkalmazkodni.
  • Tamás (43), Vecsés Sziasztok! Inkább a személyes találkozó híve vagyok!

MakóMakó

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?
Kit keresel?
[[ text ]]
Cookie beállítások
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk
  • Alapvető működést biztosító sütik
  • Beállításokat tároló sütik
  • Statisztikai sütik
  • Marketing célú sütik
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk