Társkereső Jászjákóhalma

Legújabb jászjákóhalmai női társkeresők

Annabella, 29 éves
Társkereső Jászjákóhalma
135 napja tag
Annabella vagyok, 29 éves, lakhelyem Jászjákóhalma. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Inci, 41 éves
Társkereső Jászjákóhalma
228 napja tag
Inci vagyok, 40 éves. Társam keresem Jászjákóhalma környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Angéla, 35 éves
Társkereső Jászjákóhalma
767 napja tag
Angéla vagyok, 34 éves, lakhelyem Jászjákóhalma. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb jászjákóhalmai férfi társkeresők

Jozsef, 63 éves
Társkereső Jászjákóhalma
65 napja tag
Jozsef vagyok, 63 éves. Társam keresem Jászjákóhalma környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
József, 34 éves
Társkereső Jászjákóhalma
143 napja tag
József vagyok, 34 éves. Társam keresem Jászjákóhalma környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Robi, 44 éves
Társkereső Jászjákóhalma
149 napja tag
Szia, Robi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Sziasztok !!! Egyre jobban azt hiszem,hogy ez az oldal is csak a pénzre megy. Regisztrálsz...ismerkedsz...jelölgetnek...aztán előfizetsz és eltűnik mindenki, aki eddig jelölt......hogy is volt akkoriban a Neoton dalban : "HAMIS A KÉP"................ti is csak a pénz lenyomására mentek kedves ????? randivonal............nos ez az én személyes bemutatkozóm !!!!! Köszi,mert én vállalom Magam, hát......ti.....?????
Zsolt, 41 éves
Társkereső Jászjákóhalma
270 napja tag
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás jászjákóhalmai társkereső férfiak

Ádám, 33 éves
Társkereső Jászjákóhalma
Egyetemi diplomás (okl. mérnök-informatikus)
Ádám vagyok, 32 éves. Társam keresem Jászjákóhalma környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti jászjákóhalmai társkereső férfiak

Zoltán, 22 éves
Társkereső Jászjákóhalma
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Miklos, 28 éves
Társkereső Jászjákóhalma
Sziasztok.36 éves átlagos ember vagyok.Végre szeretnék én is boldog kiegyensúlyozot,harmonikus párkapcsolatot.Többit személyesen!

30-as jászjákóhalmai társkereső férfiak

Márton, 34 éves
Társkereső Jászjákóhalma
Márton vagyok, 32 éves. Társam keresem Jászjákóhalma környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú jászjákóhalmai társkereső férfiak

Zoltán, 46 éves
Társkereső Jászjákóhalma
Zoltán vagyok, 44 éves, lakhelyem Jászjákóhalma. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Szilvia (67), Budapest, XVI. Társas magányra nem vágyom. Élet és állatszerető vagyok.Nem vagyok undok ébredés után, és nem kutakodom senki telefonjában.Laza és vidám a természetem, szeretem a társaságot, a humor nálam "mindent visz".
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*

Társkeresés Jászjákóhalmán

JászjákóhalmaJászjákóhalma

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk