Társkereső Jászjákóhalma

Legújabb jászjákóhalmai női társkeresők

Annabella, 29 éves
Társkereső Jászjákóhalma
47 napja tag
Annabella vagyok, 29 éves, lakhelyem Jászjákóhalma. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Angéla, 35 éves
Társkereső Jászjákóhalma
680 napja tag
Angéla vagyok, 34 éves, lakhelyem Jászjákóhalma. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb jászjákóhalmai férfi társkeresők

József, 34 éves
Társkereső Jászjákóhalma
55 napja tag
József vagyok, 34 éves. Társam keresem Jászjákóhalma környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Robi, 43 éves
Társkereső Jászjákóhalma
61 napja tag
Szia, Robi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Sziasztok !!! Egyre jobban azt hiszem,hogy ez az oldal is csak a pénzre megy. Regisztrálsz...ismerkedsz...jelölgetnek...aztán előfizetsz és eltűnik mindenki, aki eddig jelölt......hogy is volt akkoriban a Neoton dalban : "HAMIS A KÉP"................ti is csak a pénz lenyomására mentek kedves ????? randivonal............nos ez az én személyes bemutatkozóm !!!!! Köszi,mert én vállalom Magam, hát......ti.....?????
Gusztáv, 23 éves
Társkereső Jászjákóhalma
106 napja tag
Erdekel as eneyrokai dolgok hobi a hangszoro szerelmes es berki meg javits. Komoly kapcsolatot keresek .
Zsolt, 41 éves
Társkereső Jászjákóhalma
182 napja tag
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás jászjákóhalmai társkereső férfiak

Ádám, 33 éves
Társkereső Jászjákóhalma
Egyetemi diplomás (okl. mérnök-informatikus)
Ádám vagyok, 32 éves. Társam keresem Jászjákóhalma környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Fiatalabb, 30 év alatti jászjákóhalmai társkereső férfiak

Zoltán, 21 éves
Társkereső Jászjákóhalma
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Miklos, 28 éves
Társkereső Jászjákóhalma
Sziasztok.36 éves átlagos ember vagyok.Végre szeretnék én is boldog kiegyensúlyozot,harmonikus párkapcsolatot.Többit személyesen!

30-as jászjákóhalmai társkereső férfiak

Márton, 33 éves
Társkereső Jászjákóhalma
Márton vagyok, 32 éves. Társam keresem Jászjákóhalma környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Középkorú jászjákóhalmai társkereső férfiak

Zoltán, 45 éves
Társkereső Jászjákóhalma
Zoltán vagyok, 44 éves, lakhelyem Jászjákóhalma. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Armand (27), Százhalombatta Sziasztok! Szia! :-) Örülök és köszönöm, hogy itt vagy. A regisztrációm célja elsősorban az, hogy rá találjak arra a hölgyre, akivel hosszútávú, kiegyensúlyozott, komoly kapcsolat kialakulhat, akivel lehet biztosan tervezni, vannak álmai/céljai amiket el szeretne érni, lehet vele tartalmas programokat szervezni. És nem utolsó sorban szeretne egy boldog, vidám, békés, szerető családot. Ami szerintem fontos, hogy a személyes találkozó híve vagyok, nem pedig a heteken át tartó levelezésé. Szép napot kívánok! :-)
  • Zoli (43), Érd Sziasztok! Mi haszna fáradoznunk, hogy egy ember karakterét bemutassuk, szedjük össze azonban a tetteit, cselekedeteit, és előttünk áll a jellem képe. Johann Wolfgang von Goethe
  • Móni (43), Szeged Sziasztok! A férfi a táncban és az életben vezet. A nő követi. Ez eddig rendben van. De vezetni csak az tud, aki tiszteli a másik lényét. Tiszteli a szabadságát. És úgy vezet, hogy öröm legyen követni őt.
  • Imre (46), Karcag Sziasztok! Sziasztok. Párt keresek.
  • Mária (65), Kincsesbánya Sziasztok! Nyugdíjas vagyok fiatalos,őzvegy rendezett anyagi háttérrel,keresem hozámillő páromat, ha lehet káros szenvedélyektől mentes legyen.

Társkeresés Jászjákóhalmán

JászjákóhalmaJászjákóhalma

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk