Társkereső Verőce

Legújabb verőcei női társkeresők

Detti, 47 éves
Társkereső Verőce
190 napja tag
Termèszetet ès kúltúràt kedvelő vagyok . Szeretem a vizet ès azzal kapcsolatos dolgokat úszás vizisí evezès. Olyan tàrsat keresek akinek ezek szintèn fontosak . Jó beszèlgetések és együtt töltött ,tartalmas idő és meghitt pillanatok.
Éva, 79 éves
Társkereső Verőce
248 napja tag
Szia, Éva vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Anna, 42 éves
Társkereső Verőce
254 napja tag
Ha kapcsolatba szeretnél lépni velem, jelölj kedvencnek. Ha én is annak jelöllek, akkor fogunk tudni üzenetet váltani egymással, hogy a részleteket megbeszéljük.
Timi, 48 éves
Társkereső Verőce
659 napja tag
Egy kicsit szűk a világ nekem,keresem benne még a helyem....szólj rám ha véletlen,osszefutunk egy másik életben...

Legújabb verőcei férfi társkeresők

Matyi, 16 éves
Társkereső Verőce
15 napja tag
Ismerkedni szeretnék, később akár többet is. Heteroszexuális vagyok, 16 éves fiú vagyok. Szeretek olvasni, tanulni, sok mindennel játszani. Kissé zárkózottabb vagyok.
Mihály, 66 éves
Társkereső Verőce
68 napja tag
Szia, Mihály vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Tivadar, 53 éves
Társkereső Verőce
103 napja tag
Szia, Tivadar vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 28 éves
Társkereső Verőce
125 napja tag
Attila vagyok, 28 éves. Társam keresem Verőce környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Éppen online verőcei társkereső férfiak

Gábor, 36 éves
Társkereső Verőce
2 órája lépett be
Gábor vagyok, 36 éves. Társam keresem. Egy kicsit más vagyok,mint az átlag. Kicsit csendesebb,visszahizodobb regimodi tipus. Szeretnék végre boldog lenni.

Diplomás verőcei társkereső nők

Ágnes, 60 éves
Társkereső Verőce
Főiskolát végzett
Nyitott, vidám, optimista VAGYOK. KÉT ÉVE ÉLEK EGYEDÜL HÁROM GYERMEKEM BUDAPESTEN ÉL. Szeretem a természetet, szeretek olvasni, zenét hallgatni. Nincs jogosultságom válaszlevelet írni.

Diplomás verőcei társkereső férfiak

Ádám, 43 éves
Társkereső Verőce
PhD végzettségű
Szeretem a természetet, kirándulni, motorozni, ennyiben kalandvágyó vagyok. Párkapcsolatban viszont hűséges.
József, 65 éves
Társkereső Verőce
Egyetemi diplomás (Életmód tanácsadó.)
Te vagy ma mámnak legjobb kedve És olyan gazdag ez a ma, Hogy, ha egy életet akarsz, Ma nézz jól a szemembe. Ady Endre: Akkor sincsen vége *moderálva*

Keresztény verőcei társkereső férfiak

Tamás, 33 éves
Társkereső Verőce
református vallású (rendszeresen gyakorlom)
Őszinte, kedves, udvarias embernek tartom magam. Érdekel a természettudomány, a komolyzene, szépirodalom, építészet. Érzelemgazdag, kedves, jó modorú, szellemileg igényes lányt keresek, hosszú távú kapcsolatra.

Fiatalabb, 30 év alatti verőcei társkereső férfiak

Tibor, 27 éves
Társkereső Verőce
Tibor vagyok, 27 éves. Társam keresem Verőce környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsolt, 24 éves
Társkereső Verőce
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as verőcei társkereső férfiak

Viktor, 36 éves
Társkereső Verőce
Hát szia. Szóval meséljek magamról látatlanul és lehetőleg ne arról milyen hátrányos tulajdonságokat sikerült ki művelnem magamban az évek során :D Nos első sorban ismerkedni vagyok itt, de ha úgy alakul nem fogok megijedni egy kapcsolattól sem ;) Az adatlapomra tekintve a legtöbb standard kérdésre választ találsz... Persze a legfontosabbra nem, akárhányszor olvasod is át... Hogy vajon neked mit tartogathat a manus... Ehhez már muszáj lesz beszélgetni, de nem kell izgulni szeretek írni és írásban ön kifejezni. Jó lenne pár közös szabadidős tevékenységet találni (kirándulás, filmek és sorozatok, társas és számítógépes játékok, filozófia, történelem, pszichológia pl. ... a megfelelő részt kérem aláhúzni, vagy a pontozott részre beírni a saját javaslatokat : ............................................. ). Nem mondanám, hogy konkrét elképzelésekkel rendelkezem, de hogy tudjunk beszélgetni az fontos lesz és az őszinteségre való törekvés is sokat dob ám a dolgokon. Egy embert keresek nem egy mesebeli lényt... cserébe én is egy embert tudok felajánlani :) Humor... hát... ez kelleni fog :) Ha a Kertvárosi gettó című sorozaton tudsz nevetni na az pl. jó kiinduló pont ;) További kellemes profil ízlelgetést.

Középkorú verőcei társkereső férfiak

Tamás, 43 éves
Társkereső Verőce
Tamás vagyok, 41 éves. Társam keresem Verőce környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Balázs, 45 éves
Társkereső Verőce
20 éve divatos mém, hogy a párkapcsolat alapja a „kémia”. Szerintem minimális vonzalom mellett a hasonló tapasztalat és irányultság sokkal meghatározóbb. Szépnek látod akiben felismered magad. A kémia azok dumája, akik eleve sokakkal hasonlóak. Én sajnos nem vagyok ilyen. Nagy mélységben meghatározza az életünket a család amiből jövünk. Az én kispénzű de nagyarcú értelmiségi családom eléggé vadul kezelt engem. Könyvespolc viszont volt. Ebből sok minden következik, szabadság, bánat és nehéz vegyülés is, de semmi elviselhetetlen. Ha van hasonló élményed, nagyon intenzív és forró szövetségbe kerülhetünk. Elég jól megy a processzorom, 40 éve fogyasztok kultúrát és info-t, szeretek megfigyelni, elemezni, kissé lexikon vagyok. Kevés részletből kirakom a képet. Szuper lenne ha élveznéd ezt, vennéd amit mondok, örülnél neki, kiegészítenéd, nem üköznél meg mindenen – és mesélnél te is. A divatos és népszerű dolgok ritkán érdekelnek. Ígérem, nevetünk majd, ha veszel. Ha mégis megunsz, egy slukk tömény bulvárral eltehetsz láb alól. És még az, hogy sokat túráztam hegyen, vizen, bicikliutakon. Egy kis sár vagy szint ma sem akadály. Szeretek kint lenni, a világot érezni. Bár pesti vagyok, már 14 éve vidéki is. Jó lenne, ha te is vonzódnál ehhez. Lásd: paradicsomlugas. Csodás lenne egy-egy közös kaland is –> pl. Elberadweg. Egyébként meg együttműködő, sokoldalú, gyerekszerető, normális pasi vagyok. Van házam, kocsim, munkám. Fontos az öko, az ízlés, a test.

50 év feletti verőcei társkereső férfiak

Zoltán, 64 éves
Társkereső Verőce
Zoltán vagyok, 63 éves. Társam keresem Verőce környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Balázs (46), Budapest, II. Természetjárás, utazás, az élet közös élvezete Az élet közös élvezete céljából keresek egy természetszerető, fotózni szerető lányt. A hosszútávú párkapcsolatban hiszek. Magamról pár szó: bölcsész végzettségű vagyok, fordítóként, lektorként dolgozom immár 24 éve. Szabadidőmben természetfotózom, énekelek, sokat utazom. Kettős állampolgár vagyok (osztrák-magyar), így a járvány elmúlása után szeretnék ismét sok időt az Alpokban, valamint Bécsben tölteni. Olyan társat keresek, aki ilyen téren is szívesen a partnerem lenne.
  • Piroska (48), Veszprém Sziasztok! Nem tudom mit írjak! 🙂 A,gyerekeim a mindenem! Értük bármit!!!! Szeretek zenet hallgatni, kirándulni! Röviden ennyi!🙂
  • Péter (40), Budapest, VII. Hey! Szeretnék valakivel időről-időre eltölteni némi intim időt. Ha ezt egy kevés társalgás is kíséri, még jobb!
  • Zsuzsi (37), Budapest, XVIII. Keresem a társam Szia! Kedves, barátságos, megbízható lány vagyok. Szabadidőmben szívesen utazok, kirándulok, moziba járok. Szeretem továbbá a kerékpározást, sportokat, zenét, de szeretek kipróbálni új dolgokat is.Visszafogottabb emberként többre értékelem a közeli ismerősökkel töltött időt, mint a nagy társaságot. Kedves, megbízható, hűséges társat keresek, aki Budapesten lakik, akivel jókat lehet beszélgetni és közös programokat szervezni. A célom pár találás és majd családalapítás, így csak komoly kapcsolat érdekel. Ezt kérlek vedd figyelembe. Ha szívesen megismernél vagy szeretnél többet megtudni, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Zoltán (37), Budapest Sziasztok! Ide asszem objektíven és csak igazat kéne írnom... Hogy milyen vagyok... nehéz eset! Kiteszem szívem-lelkem a másikért, cserébe én sem várok el sokkal többet. Irónikus... Nem személyi szolgálónőt keresek valamit én sem személyi barkácsmester szeretnék menni. Alapvetően jó közös élmények átéléséhez keresek egy hölgyet, többek között itt gondolok kirándulásra, sportokra, utazásra, esetleg motorozásra, de szívesen töltöm szabadidőm \"bütyköléssel\" is. Nyilván ezek alapján nehéz messzemenő következtetéseket levonni, de egy kis levelezés illetve találkozás valószínű billenti valamerre a mérleg nyelvét. Jut eszembe, nincs fészem, instám, meszendzserem, szóóóval titkosügynök vagyok...

Társkeresés Verőcén

VerőceVerőce

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk