Társkereső Piliscsaba

Legújabb piliscsabai női társkeresők

Ágota, 43 éves
Társkereső Piliscsaba
13 napja tag
Eh, hát társat keresek. :) De tényleg. Szép vagyok, okos vagyok, jókedvű, és nőies, puha, stb. :) Van néhány rossz tulajdonságom is, azt majd privátban :) Intellektuális, művészetkedvelő férfit keresek, és nem árt, ha nyugodt, magabiztos. :) Rendszseresen sportolok, nagyon sokat olvasok, szeretem a népzenét (is), a kávét, az ücsörgést a teraszon (juhúúú! :)), a borozgatást, az utazást, a finom ételeket és a tengerpartot. Meg a hegyeket. Meg a kis templomokat. Meg a kis falvakat. Meg a barátaimat. Jó, abbahagyom. :) Most így végigolvasva, tökéletesen átlagos vagyok. :) :) :) Viszont egyben nagyon konzervatív : nem fogok rádírni :), hadd maradjak én a nő :)
Magdika, 35 éves
Társkereső Piliscsaba
50 napja tag
Szia, Magdika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Vagy elérsz ezen a számon: *moderálva*
Kriszti, 48 éves
Társkereső Piliscsaba
110 napja tag
A másik felemet keresem. Pár napja regisztráltam, azt már látom itt nem írok levelet kedvemre. Átgondolom fizetek-e hogy írhassak... addigis pici türelmet kérek. Kiegészítettem az adatlapom, amit úgy gondoltam, hogy publikus, azt kitöltöttem. Furcsa, hogy meg lehet jelölni mennyit keresek, és milyen jövedelemmel rendelkező párt keresek. Szerintem aki pénztárcát keres, az rossz helyen jár. Én társat keresek. Csak így "társat keresek". Nem térnék ki részletekre, hogy "ilyet" vagy"olyat". Legyen társam az életben, minden területen. Az biztos, hogy mi akik itt vagyunk, nagy fába vágtuk a fejszénket... sok sikert mindenkinek.
Gabriella, 34 éves
Társkereső Piliscsaba
157 napja tag
Gabriella vagyok, 34 éves, lakhelyem Piliscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb piliscsabai férfi társkeresők

Attila, 55 éves
Társkereső Piliscsaba
27 napja tag
Attila vagyok, 55 éves. Társam keresem Leányvár környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 44 éves
Társkereső Piliscsaba
41 napja tag
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 49 éves
Társkereső Piliscsaba
50 napja tag
Egy kedves ismerősöm azt javasolta írjak egy frappáns bemutatkozó szöveget. Nem is tudom, valahogy nem kapok rá ihletet. Aki lát bennem egy parányi szikrát remélem jelezni fogja es elkezdődhet egy ismerkedés. Persze nem csak egyoldalú szimpátiára van szükség. Hiszem a beszélgetés beindít valamit, elkezdődik egy olyan életszakasz ami sok idő elteltével emlékként marad meg bennünk. Kellemes, vagy sem azt már a sorsra bízzuk. 🙂 Köszönöm, hogy szántál rám es elolvastad soraimat!
Balázs, 56 éves
Társkereső Piliscsaba
64 napja tag
Balázs vagyok, 55 éves. Társam keresem Piliscsaba környékéről. (Természet, kert, utazas, sport, jo konyvek, kandallo tuz, nyugalom, békesség, szeretet)

Éppen online piliscsabai társkereső nők

Magdi, 74 éves
Társkereső Piliscsaba
39 perce lépett be
Magdi vagyok, 73 éves. Társam keresem Piliscsaba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Diplomás piliscsabai társkereső nők

Kati, 74 éves
Társkereső Piliscsaba
Főiskolai diplomás (kommunikáció)
Kati vagyok, 73 éves, lakhelyem Piliscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Titi, 46 éves
Társkereső Piliscsaba
Főiskolát végzett
Csak egy őszinte, értelmes, jó humorú Férfit keresek, aki mellett Nő lehetek. :)
Szilvia, 47 éves
Társkereső Piliscsaba
Főiskolát végzett
Szia, Szilvia vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Viki, 26 éves
Társkereső Piliscsaba
Egyetemet végzett
Szeretek sokat beszélgetni, nevetni, sok időt tölteni a barátaimmal. Alapvetően szociális típusú vagyok, szeretem megismerni az embereket, de néha ironikus, gúnyos, kritikus vagyok. És imádom a kávét. :P

Diplomás piliscsabai társkereső férfiak

Richárd, 50 éves
Társkereső Piliscsaba
Főiskolát végzett
Richárd vagyok, 50 éves. Társam keresem Piliscsaba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor, 42 éves
Társkereső Piliscsaba
Egyetemet végzett
Most kezdek új életet, ehhez keresek társat, akivel jó beszélgetni, akivel jó együtt nevetni. 2 fiam van, akik minden második hetet velem töltenek. Imádom őket, ők az életem, de a teljes élethez még egy valakire szükségem van. Egy NŐ-re.
Ádám, 33 éves
Társkereső Piliscsaba
Egyetemet végzett
Ádámnak hívnak. Romantikus alkatnak tartom magam és őszintének. Ezek mellett szeretem a jó humort is, szeretek olvasni, kirándulni, beszélgetni. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam, remélem megtalálom az igazit :-)
Viktor, 44 éves
Társkereső Piliscsaba
Főiskolát végzett
Mindig is érdekelt hogyan lehetne elérni azt, hogy egy önbemutatkozás legyen szerény, tömör és sokatmondó, ugyanakkor hangsúlyozza az alany rendkívüli különlegességét, azt, hogy az “egy a millióból” abszolút érvényes rá.. De mivel ez a válasz még várat magára, ezért maradok egy banális: “Elvált, gyermektelen, kiegyensúlyozott, tapintatos, muzikális, káros szenvedélyektől nem mentes, több nyelvet beszélő férfi keresi életreszóló párját.” verziónál. Akivel együtt éljük meg az életnek nevezett csodát.

Keresztény piliscsabai társkereső nők

Mária, 61 éves
Társkereső Piliscsaba
református vallású (a magam módján gyakorlom)
Szia, Mária vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény piliscsabai társkereső férfiak

György, 67 éves
Társkereső Piliscsaba
hivő: római katolikus (a magam módján gyakorlom)
ûdv mindenkinek , aki társat keres! pár éve vagyok nyugdíjas , de alkalmi munkákat még vállalok. Teljesen függetlenül élek a pilisi hegyek között egy kis házban. Szakmailag a képzőművészethez van legtöbb tudásom, de miután tengerész is voltam egy hajón -, a gépekhez is van érzékem . Nagyon zenekedvelő vagyok . Komoly, és könnyebb zenéket is rendszeresen hallgatok. Erősen empatikus vagyok , bár nem túl nyitott, - hiteles, jó társakkal -, szívesen töltök időt. .. A tánchoz is sok kedvem van , ha nem kell sablonos , klasszikus módon tenni azt. tisztelem a gasztronómiát, szívesen főzök -, ha más nem áll be a konyhába -, állítólag jól. Valószínű,hogy a személyes találkozás tudja jobban hitelesíteni az embert, így most többet nem is írok ..
Szabolcs, 31 éves
Társkereső Piliscsaba
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
Szabolcs vagyok, 31 éves. Társam keresem Piliscsaba környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Antal, 33 éves
Társkereső Piliscsaba
vallása: római katolikus (nem hiszek benne)
Nem hiszek az online ismerkedésben de próba cseresznye :)
Norbert, 41 éves
Társkereső Piliscsaba
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)
szeretek uszni sétàlni szóval mindent ami jó ☺️ meg modhatnàk sok mindent ,azt személyesen :** mindenkinek megvan a pàrja valahol. Remélem hogy én is megtalàlom Mérleg a horoszkópom a tiéd az mi ?🙂szeretem az àllatokat kutya macska meg minden àllatot azért krokodilal nem aludnàk

Fiatalabb, 30 év alatti piliscsabai társkereső nők

Barbi, 28 éves
Társkereső Piliscsaba
Szia, Barbi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatalabb, 30 év alatti piliscsabai társkereső férfiak

Patrik, 27 éves
Társkereső Piliscsaba
Szia. Ha szeretnél megismerni úgyis írunk egymásnak ;)
Tamás, 19 éves
Társkereső Piliscsaba
Szia kedves érdeklődő! Tamás vagyok 18 éves vagyok és komoly kapcsolatot keresek. Végzős vagyok egy vendéglátós iskolában és az ELTE egyetemre szeretnék tovább tanulni szabad bölcsészeten. Szeretek úszni és kirándulni. Szeretnél többet megtudni, akkor írj. :)
Márk, 26 éves
Társkereső Piliscsaba
Sziasztok! Egy kedves, egyedülálló srác vagyok ha többet szeretnél megtudni rólam írj!
Hunor, 28 éves
Társkereső Piliscsaba
Szeretek sétálni, kirándulni, sportolni, moziba, stb

30-as piliscsabai társkereső nők

Renáta, 33 éves
Társkereső Piliscsaba
Bár kerekesszékes vagyok, aktív életet élek! Edzek, táncolok és dolgozok. Ha gondolod ismerj meg! :) U.i: Nem vagyok prűd de ha csak a szexről tudsz beszélgetni inkább ne is írj... ;)

30-as piliscsabai társkereső férfiak

János, 31 éves
Társkereső Piliscsaba
Szia, János vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ádám, 33 éves
Társkereső Piliscsaba
Olyan nőt keresek, akivel eltölthetnék pár kellemes hétvégét és akár többet is.

Középkorú piliscsabai társkereső nők

Eszter, 46 éves
Társkereső Piliscsaba
Tàrsam keresem komoly szándék reményébe
Helga, 48 éves
Társkereső Piliscsaba
Helga vagyok, 47 éves, lakhelyem Piliscsaba. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Bernadett, 43 éves
Társkereső Piliscsaba
Szia, Bernadett vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú piliscsabai társkereső férfiak

Fecó, 45 éves
Társkereső Piliscsaba
Szia, Fecó vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
József, 41 éves
Társkereső Piliscsaba
Ismerj meg majd megtudod.
Máté, 40 éves
Társkereső Piliscsaba
Velem sohasem fogsz unatkozni!
Feri, 47 éves
Társkereső Piliscsaba
Ropi vagyok, 46 éves, lakhelyem Piliscsaba. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

50 év feletti piliscsabai társkereső férfiak

Sándor, 63 éves
Társkereső Piliscsaba
Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zoltán, 61 éves
Társkereső Piliscsaba
Komoly kapcsolatot keresek.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Attila (52), Zalaegerszeg Akkor sem lépek hátra ha csak lendületet veszek! Ati vagyok, aki társra vágyik egy nem éppen semleges világban. Bármi megtörténhet az életben és ennek kapcsán bárki lehet bárki párja. Miért pont Én ne találnám meg akinek megfelelek azok közül akik Nekem is megfelelnek!
  • Tibi (34), Dunaújváros Vagyok, Aki Vagyok Szia kedves ismeretlen köszönöm, hogy rám néztél. Pozitív nyitott spirituális gondolkodású embernek tartom magam kicsit naivnak is, mindig meglátom a dolgot jó oldalát,szeretek sportolni, egészséges életmódot élni, nem iszom alkoholt....Annyit :) , szeretek olvasni és filmezni ha van rá időm. Nem úszom az árral próbálok "limitált kiadás" lenni. Érdekelnek a világ dolgai+történelem imádok vízközelben kikapcsolódni úszni élményfürdőket látogatni, állandó stabil munkahelyem van, rendezett a hátterem. Fontos számomra az őszinteség ha ismerkedek valakivel nem szeretnék senkinek az érzéseivel szórakozni komoly kapcsolatot keresek. Én csak szeretett szeretnék adni és kapni, nekem nem a tested kell. Mindig őszinte és kedves, hűséges kitartó ember vagyok. Hegesztőként dolgozom, szakmám+érettségim van, viszont diplomám nincs de nagy szívem az igen. Rengeted "szuperképességem" van pl:figyelmes odaadó vagyok, nem csallak meg, más nőre rá sem nézek "akkor csak te létezel" foglalkozok az érzéseiddel és másokéval is,elmosogatok akár főzök is és órákig tudok masszírozni. A nagyképűség tőlem messze áll, nem rúgok bele másokba, hogy előrébb léphessek a munkahelyemen, ki nem állhatom a kétszínű embereket, akik ráadásul még kárörvendőek is, de sajnos van belőlük egy pár és el kell őket viselni.
  • Ildiko (51), Szikszó Sziasztok! Szeretem a társaságot imádok táncolni de otthon is szívesen vagyok. Imádom a zenét minden fajta szoba jöhet imádom a focit.
  • Tíria (22), Nagykáta Sziasztok! Fura lány vagyok de kedves! Ismerj meg :) és utána dönts!!!
  • Balázs (45), Marcali Szia! Balázs vagyok, 45 éves. Társam keresem Marcali környékéről,Somogy megyéből.Az adatlapomon főbb tulajdonságaimat láthatod,ezeken kívül csak pár szót még magamról.Nagyon kötődöm a természethez,sok erőt,tapasztalatot kapok tőle.Olyan embernek tartom magamat,aki társáért,szeretteiért tűzbe megy ha kell,s senkit nem hagy hátra.De ha a helyzet úgy hozza,akkor szívesen fogadom az újat,vonzanak a felfedezések,bár a bőrömet nem szívesen viszem vásárra.Izzót,kereket cserélni tudok,de recepteket nem cserélhetsz velem.Egy jó kávé.egy csöppnyi ital mellett jókat tudok beszélgetni,de káros szenvedélyeim nincsenek. Azt tudnod kell,hogy gyermekeim nem élnek velem,de fontosak vagyunk egymásnak,számíthatnak rám.Szeretem őket,neked nem muszáj,de nélkülük soha nem lettem volna igazi férfi. Akit keresek?Olyan Hölgyet,aki szereti,ha szeretik.Igényli az odafigyelést, a biztos támaszt maga mellett.Észreveszi az élet apró csodáit is.de mer nagyokat álmodni,közösen.Alkatában a magasságához ajánlott testsúlyt tartsa,s becsülhessem benne a külső,belső ápoltságát.S ha a kitaposott utat el kell hagynia,akkor sem féljen elfogadni a segítő kart.

Társkeresés Piliscsabán

PiliscsabaPiliscsaba

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk