Társkereső Apc

Legújabb apci női társkeresők

Annamària, 45 éves
Társkereső Apc
5 napja tag
Szia, Annamària vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Emília, 35 éves
Társkereső Apc
48 napja tag
Single Mom, Ambitious loving and caring. Pet lover and nature enthusiast. (if you want to talk send e - mail)
Viola, 19 éves
Társkereső Apc
48 napja tag
Viola vagyok, 19 éves, lakhelyem Apc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Ági, 40 éves
Társkereső Apc
61 napja tag
Ági vagyok, 40 éves, lakhelyem Apc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb apci férfi társkeresők

Péter, 34 éves
Társkereső Apc
79 napja tag
Egy olyan srác vagyok Heves Megyéből aki szereti a természetet,és sokat szeretek szabadban tartózkodni. Példa a túrák,sport,horgászat,kerékpározás.Alkalmanként számítógépes dolgokkal is foglalkozom hobbi szinten. Szeretem a munkámat, bár ez a mostani helyzetben nem mondható el senkiről sem.Nagyon kevés ember létezik aki igazán szereti a munkahelyét.Írjatok bátran mivel szingli vagyok egy jó ideje, így nem volt alkalmam nagyon ismerkedni.
Sándor, 56 éves
Társkereső Apc
84 napja tag
Sándor vagyok, 56 éves, lakhelyem Apc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Józsi , 40 éves
Társkereső Apc
171 napja tag
Józsi vagyok, 40 éves. Társam keresem Apc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
lali, 44 éves
Társkereső Apc
214 napja tag
Szia, lali vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás apci társkereső férfiak

Péter, 29 éves
Társkereső Apc
Egyetemet végzett
Az ok amiért regisztráltam ide, az az, hogy munka mellett , egyetemre járok, és a maradék szabadidőmet inkább a családommal, és barátaimmal kívánom eltölteni, nem pedig görcsösen kutatni a világban azt az embert akit nekem szántak ;) Így gondoltam adok egy esélyt ennek az oldalnak.. Egyébként szeretek utazni, kirándulni, sétálni a parkban majd beülni egy kávéra, ( vagy inkább egy sörre :D), szeretek főzni, és még hajlandó vagyok gyertyát is gyújtani mellé :)
Laci, 53 éves
Társkereső Apc
Főiskolát végzett
Magamról beszélni, szeretem a barátokat és a családot, vicces ember vagyok, és könnyen barátkozom. Szeretem az életet, szeretem a családomat, és még mindig van egy kis szeretet, amit megoszthatok egy különleges hölggyel.

Keresztény apci társkereső férfiak

Zoltán, 54 éves
Társkereső Apc
vallása: római katolikus
Keresgélek.Hátha nekem is sikerül ismét boldog lenni.

Fiatalabb, 30 év alatti apci társkereső férfiak

Zoltán, 28 éves
Társkereső Apc
Zoltán vagyok, 27 éves, lakhelyem Apc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Laci, 27 éves
Társkereső Apc
Sziasztok. Komolyabb ismerkedés céljából vagyok itt. Mivel elég kevés szabadidővel rendelkezem illetve nem vagyok bulibajárós tipus így, ez a legkézenfekvőbb módja az ismerkedésnek véleményem szerint. Kissé zárkózott, visszahúzódó vagyok így nem mondhatom magam túl bőbeszédűnek. A szabadidőmet már ami van elég vegyesen töltöm. Leginkább itthoni tevékenységeket csinálok. Illetve szeretek motorozni és vezetni.
Dániel, 17 éves
Társkereső Apc
Nem igazán birom szavakba önteni magamat...
Zoltán, 28 éves
Társkereső Apc
Zoltán vagyok, 27 éves. Társam keresem Apc környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

30-as apci társkereső nők

Krisztina, 38 éves
Társkereső Apc
Ha érdekel egy csalácentrikus, néha bohokás, de a komolysággal is kapcsolatba álló nő, írj. Van egy sziv, amely kiadó mert régen elköltözött a lakó. Ha érdekel ismerj meg. ;)

Középkorú apci társkereső férfiak

Gábor, 41 éves
Társkereső Apc
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra! Szabadidőmben szeretek sportolni,kirándulni,moziba járni.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Ádám (28), Érd Sziasztok! Kedves, közvetlen, jószívű férfiként ismerkednék hasonló tulajdonságokkal rendelkező Hölggyel.
  • Robert (41), Sződliget Sziasztok! Oszinte sracnak tartom magam! Nem a nagy O keresem..csak azt a szemelyt kivel boldog tudok lenni.
  • Adrienn (50), Délegyháza Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam azer remélem még van ilyen
  • János (42), Kunhegyes Sziasztok! Mások szerint is igényes, humoros, megbízható vagyok. Hasonló paraméterekkel megáldott Életem Párját keresem! :)
  • Edina (46), Baja Sziasztok! \"Minden ember egy másik csillag. Sőt, egy másik naprendszer. Nincs olyan csillagközi utazás, amellyel fölfedezhetnéd a másik embert. Érezni a bőrével, hallani a fülével, nézni a szemével lehetetlen, mert ő egészen mást érez és hall és lát, mint te. Minden más benne. Hiába a barátod. Hiába a szerelmed. Hiába a gyereked. Bár minden teremtett emberben Isten lelke él, de egy egészen más kalandban van benne, mint a tiéd - minden ember egy külön univerzum. Egyetlen út visz hozzá: a szeretet.\" /Müller Péter/

Társkeresés Apcon

ApcApc

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk