Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Répcevis

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Éva (61), Budapest, XIII. A jelen az egyetlen valóság. Szeretni és szeretve lenni, minden ember alapvető igénye, ahogy az enyém is. Adjunk magunknak és a sorsnak egy esélyt erre. Komoly kapcsolatot keresek, nem alkalmi partnert, ezért kérem, hogy ne írjanak 60 év alattiak. Nem vagyok előfizető. Elérhetőséget szeretnék kérni!!!
  • Béla (55), Nyírpazony Sziasztok! Keresek valakit akinek igazán fontos lehetek!
  • Viktor (24), Tatabánya Sziasztok! Sziasztok egy megbízható értelemes nőt keresek még egyszer írom nőt nem kislányt gyere írj rám és ismerje meg jobban
  • Sándor (45), Budapest, XVII. Párom a sztárom Szervusz Kedves! Nos. Mit is mondhatnék néhány mondatban? A végtelenből jövök, a végtelenbe tartok.Néha anyagi formát öltve járom végig az emberi tapasztalatokat. Kiváltságos dolog embernek lenni. Soha nem úgy térsz vissza, mint ahogyan beléptél. Sok tanulás, játék, öröm, szomorúság és kéj. Harag, kitartás, küzdelem és szeretet. Duális világunkban a szétszakítottságot orvosolandó keressük másik felünk. Magam is ezt teszem. Most így. Szeretem a sportot, a mozgást. Futást, jógát, fitnesz termet. Ha nem vigyázunk a testünkre, hol fogunk lakni. (Már addig is) Belekóstoltam a salsába- alig várom, hogy folytatódjon. szeretem a rock zenét, a koncerteket. Szeretek olvasni, fejlődni, szeretem a társaságot. (Számomra nagy és fontos) Céljaim vannak, melyeket meg is valósítok. S mivel az út végig örömmel kell járjon, szeretnélek megismerni téged- hogy valaki végre nevessen a tréfáimon. :-)
  • Éva (48), Zalaegerszeg Sziasztok! Elvált vagyok.van 2fiam.szeretek sütni főzni táncolni vezetni kirándulni.

RépcevisRépcevis

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk