Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Hegyfalu

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Milán (35), Bikal Szia, Milán vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Roland (36), Székesfehérvár Csupán ez vagyok küllemre, de hogy ha érdekel ki vagyok valójában, akkor ismerjük meg egymást.
  • Mihály (40), Budapest, XV. Üdvözöllek nálam. Egyedülálló 40 èves hétvégi apuka vagyok,aki szivesen töltené szabad idejét egy kedves,humoros,èrzèki hölgy társaságában.
  • Anita (48), Budapest, XV. Jó lenne megosztani a boldog és kevésbé boldog napjaimat is valakivel, aki megdobogtatja a szívem, akivel megtaláljuk azokat a dolgokat, amiket közösen tudunk élvezni. Fontos az érintés, az ölelés, a szeretet kifejezése! Egyszerre lakik bennem egy kislány és egy érett nő. Nyugodt, őszinte, érzékeny, bújós. Várom, hogy rámtalálj! Tartson örökké...
  • Kata (37), Szolnok Szia, Kata vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

HegyfaluHegyfalu

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk