Társkereső Vasszécseny

Legújabb vasszécsenyi női társkeresők

Barbara, 33 éves
Társkereső Vasszécseny
82 napja tag
Komoly kapcsolatot szeretnék

Legújabb vasszécsenyi férfi társkeresők

Geri, 39 éves
Társkereső Vasszécseny
193 napja tag
Vidám, humoros vagyok.Szeretem az állatokat az autóiparral kapcsolatos dolgokat. Hobbim: horgászás ,autószerelés,főzés,s van egy szinjátszókörünk.
Martin, 25 éves
Társkereső Vasszécseny
294 napja tag
Szia, Martin vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Attila, 43 éves
Társkereső Vasszécseny
1302 napja tag
Sziasztok! Megbízható őszinte srác vagyok, aki egy komoly kapcsolatra vágyik. Szeretném megtalálni a társam, akivel még szebbé tehetjük egymás napjait ! Még talán létezik őszinte szerelem!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zoltán (37), Budapest Sziasztok! Ide asszem objektíven és csak igazat kéne írnom... Hogy milyen vagyok... nehéz eset! Kiteszem szívem-lelkem a másikért, cserébe én sem várok el sokkal többet. Irónikus... Nem személyi szolgálónőt keresek valamit én sem személyi barkácsmester szeretnék menni. Alapvetően jó közös élmények átéléséhez keresek egy hölgyet, többek között itt gondolok kirándulásra, sportokra, utazásra, esetleg motorozásra, de szívesen töltöm szabadidőm \"bütyköléssel\" is. Nyilván ezek alapján nehéz messzemenő következtetéseket levonni, de egy kis levelezés illetve találkozás valószínű billenti valamerre a mérleg nyelvét. Jut eszembe, nincs fészem, instám, meszendzserem, szóóóval titkosügynök vagyok...
  • István (43), Pécel Sziasztok! \"férfiú\" komoly holtomiglan társat keres... többit személyesen...
  • Krisztian (43), Kőszárhegy Sziasztok! Nem levelezopartnert keresek mert ugy is szemelyesen dol el minden! A kiismereshez pedig ido kell!
  • Ildikó (66), Budapest, XVI. Napos oldal. A napos oldalon járok és olyan partnert keresek, aki ugyanígy gondolkodik az életről. Annyi szépség van a világban!
  • Anna (29), Kecskemét Sziasztok! Sok célom van amit szeretnék elérni lehet ez csak álom de, hiszem hogy az álmok egyszer valóra válnak.( Persze tenni kell érte.)

Társkeresés Vasszécseny-n

VasszécsenyVasszécseny

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk