Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Bucsu

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Irén (60), Budapest, XX. A szívemre hallgatok... Köszöntelek az adatlapomon ! Korban hozzám illő, független, kedves, udvarias, igényes férfi barátságát keresem egy tartós kapcsolat reményében. Nem szeretnék csupán kedvtelésből jelen lenni senki életében. Megérdemlem, hogy valaki őszintén szeressen és ugyanannyit tegyen értem, mint amennyit én teszek érte. Fiatalos, életvidám nő vagyok...szeretem az életet . Írj bátran, minden udvarias levélre válaszolni fogok ! Fotó nélkül nem ismerkedem . Irén
  • Annamária (34), Jobaháza Ready player one? Három dolog kell hozzám, türelem, türelem, türelem. Na jó, egy kis kv /vagy nagy/ is pozitív irányba terelheti a beszélgetést!
  • Csaba (41), Csongrád Sziasztok! Keresem életem párját. 41 éves életvidám srác keresi hasonló párját. Elönt ha szereted a művészeteket régiségeket. 176 cm vágyok. Mackós alkat. Szeretek kirándulni, autót vezetni.
  • Ági (30), Budapest, III. Sziasztok! Egy őszinte, humoros, szenvedélyes nő vagyok. Imádom a gasztronómiát, illetve a finom borokat. Szeretek utazni, kirándulni, kerékpározni. Kérlek írj üzit, és csatolj képet, ha szeretnél megismerni! :)
  • Imre (52), Budapest, XXI. Sziasztok! Sziasztok! Nagyon szeretnék egy hűséges kedves hölgyet, nincs gyerekem, a konyhában otthon vagyok, saját lakásom van.

BucsuBucsu

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk