Társkereső Nagyréde

Legújabb nagyrédei női társkeresők

Adrienn, 39 éves
Társkereső Nagyréde
78 napja tag
Szia, Adrienn vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ágnes, 36 éves
Társkereső Nagyréde
154 napja tag
Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szandra, 32 éves
Társkereső Nagyréde
177 napja tag
Szandra vagyok, 32 éves, lakhelyem Nagyréde. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Emese, 39 éves
Társkereső Nagyréde
236 napja tag
Emese vagyok, 38 éves, lakhelyem Nagyréde. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb nagyrédei férfi társkeresők

Attila, 32 éves
Társkereső Nagyréde
72 napja tag
Szia, Attila vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Gábor, 43 éves
Társkereső Nagyréde
92 napja tag
43 éves, elvált, 2 gyönyörű fiú gyermek édesapja vagyok. Rendezett egzisztenciával rendelkezem. Hobbim a horgászat és a kertészkedés. Kertes házban élek. Van egy nagyon szép Border Collie kutyusom. Tartós kapcsolat reményében regisztráltam.
Erik, 49 éves
Társkereső Nagyréde
148 napja tag
Már nem vagyok zöld fülű. Szinte egyedül vagyok. Az jó. De legfőbb kép nő párti vagyok. Nélkülük? Mi lenne? Szeretem a soudukot, és minden fejtörőt. Szeretem a kellemes közös, főzést. Nyáron a közös napozás és csobbanás.
levi, 60 éves
Társkereső Nagyréde
214 napja tag
levi vagyok, 59 éves, lakhelyem Nagyréde. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Diplomás nagyrédei társkereső férfiak

Gábor, 40 éves
Társkereső Nagyréde
Egyetemet végzett
Gábor vagyok, 39 éves. Beregisztráltam ide, hátha itt jön szembe az elkerülhetetlen :) Komoly kapcsolatot keresek, de nem minden áron. Korábbi kapcsolataim alapján már nagyjából körvonalazódott, hogy mit keresek egy nőben és mit nem. Fontosnak tartom, hogy egy húron pendüljünk, nagyokat tudjunk beszélgetni bármiről, érzelmekről, szexualitásról is. Nem árt, ha a humorunk is egyezik, sőt. A nő is csábítson engem, ne csak én őt. És ne csak a kapcsolat elején csábítsuk egymást, hanem ez egy folyamatos tevékenység legyen a mindennapokban is. Kisebb, vagy nagyobb lánggal, de a tűz legyen jelen kettőnk között folyamatosan. Különben semmi értelme :) Imádok utazni, új helyeket, országokat felfedezni, idegen kultúrákat megismerni. Ha otthon ülős típus vagy akkor itt már lehet, hogy abba is hagyod az olvasást :) Nagyon szeretek főzni, megnyugtat, kikapcsol és gyakran még sikerélménnyel is társul. Az olasz konyha a szívem csücske, rozmaring, zsálya, bazsalikom mindig van itthon friss :) Bár az autóiparban dolgozom, az előző életemben tuti dísznövénykertész voltam, vagy a következőben az leszek :) A kertészkedés még az a tevékenység, ami hihetetlenül ki tud kapcsolni és nagyon nehezen tudok vele betelni a tavasz kezdetétől az ősz végéig.

Keresztény nagyrédei társkereső nők

Rudasné, 64 éves
Társkereső Nagyréde
hite: római katolikus (alkalmanként)
Marcsi vagyok Heves megyéből őzvegy vigkedélyű humoros állat szerető nő vagyok szeretek táncolni énekel ni a helyi énekkar tagja vagyok még dolgozom vannak gyerekeim de nem velem élnek csak heves megye és vonzás körzete érdekel 58__68 éves barátkozni vagyok a többi majd kiderűl szép. Napot mindenkinek üdv a Mátra aljáról Marcsi
Gyöngyvér, 71 éves
Társkereső Nagyréde
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)
Azt mondják, hogy a belső értékek számítanak nem a külső. De.... ahhoz, hogy megismerjük a belsőt, először a külsőt kell elfogadni. A külsőt azt látod, a belső feltárása meg rád vár.

30-as nagyrédei társkereső férfiak

Ruzsom, 32 éves
Társkereső Nagyréde
Szia, Ruzsom vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Középkorú nagyrédei társkereső férfiak

Dávid, 46 éves
Társkereső Nagyréde
Dávid vagyok, 44 éves, lakhelyem Nagyréde. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Lajos, 42 éves
Társkereső Nagyréde
Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Szabolcs (38), Budapest, VIII. Sziasztok!ketten minden könnyebb Sziasztok egy nyugodt normális pasinak gondolom magamat aki szeretne megnyugodni és egy nő mellett haladni előre
  • Adrienn (50), Délegyháza Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam azer remélem még van ilyen
  • Csaba (27), Románia Sziasztok! Sziasztok szeretnék meg ismerkedni egy hozzám illő hölgyel aki komoly kapcsolatra vágyik és komolyan gondolja a többit személyesen..
  • Andi (38), Göd Lássuk, mit tartogat a jövő :) Egyedül nevelem a gyermekeimet, és rengeteget dolgozom. Amikor pihenek, akkor is előnyben részesítem az izgalmas programokat, szeretem, ha mindig történik valami :)
  • Ferenc (39), Kaposvár Sziasztok! Egy olyan nőt keresek aki elfogad olyannak amilyen vagyok!

Társkeresés Nagyrédén

NagyrédeNagyréde

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk