Társkereső Dunabogdány

Legújabb dunabogdányi női társkeresők

Gyöngyi, 46 éves
Társkereső Dunabogdány
30 napja tag
2017 elején váltam el, három gyerekem van. Kamaszodnak, önállósodnak, és én ezt nagyon élvezem. Nem pótapát keresek! Sokkal inkább egy olyan partnert, akivel tartalmasan tudjuk eltölteni a szabadidőnket, ezért számomra nagyon fontos, hogy hasonló legyen az érdeklődési körünk. Általában elfoglalt vagyok, mert elfoglalom magam :) de nagyon szeretnék olyan szerelmes lenni, hogy a napi teendőket sutba dobva inkább a páromra szánjam az értékes időt. PS: 2023-ban lakóhelyet változtatunk, költözünk, bár egyelőre nem tudjuk, az ország melyik szegletébe. Ezért ha most messze is lakunk egymástól, te meg én, ez ne tartson vissza az ismerkedéstől, mert a helyzet változhat! 😉
Marianna, 36 éves
Társkereső Dunabogdány
128 napja tag
Szia, Marianna vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Krisztina, 72 éves
Társkereső Dunabogdány
196 napja tag
Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Szilvia, 27 éves
Társkereső Dunabogdány
243 napja tag
Szilvia vagyok, 26 éves, lakhelyem Dunabogdány. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb dunabogdányi férfi társkeresők

Károly, 47 éves
Társkereső Dunabogdány
183 napja tag
Szia, Károly vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ernő, 63 éves
Társkereső Dunabogdány
295 napja tag
Szia, Ernő vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
János, 45 éves
Társkereső Dunabogdány
365 napja tag
Bízom abban, hog most végre rám talál az a férfi, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 180 cm magas férfit? Írj rám és meglátjuk!
Feri, 66 éves
Társkereső Dunabogdány
455 napja tag
Magamról csak annyit hogy a koromhoz képest jó tartom magam amire oda is figyelek sportos alkattal rendelkezem,azért is inkább 20 tól-50-ig keresem vékony pici mellű társamat

Diplomás dunabogdányi társkereső nők

Eszter, 62 éves
Társkereső Dunabogdány
Főiskolát végzett
Tudok szeretni és felnézni a férfire ha van kire! A nőből a férfi csinál nőt, úgy gondolom hogy a férfiből is a nő hozza ki az igazi férfit! A találkozáskor ki derül az, ami itt csak egy kis előzetes.

Diplomás dunabogdányi társkereső férfiak

Feri, 54 éves
Társkereső Dunabogdány
Főiskolát végzett
Szia Feri vagyok, Dunabogdányban élek, komoly kapcsolat reményében vagyok itt! Van egy szó, mit úgy hívnak, remény... Ha vigyázol rá, ő mindig benned él... Ha szívedbe zárod, ki fontos neked... Bármerre jársz, ő is ott lesz veled... Mikor majd szívünk először összedobban... Mikor szemed rám nézve lángra lobban... Mikor majd első csókod ajkamra égett... Én már akkor érezni fogom, HOGY HAZA ÉRTEM
Péter, 46 éves
Társkereső Dunabogdány
Főiskolát végzett
172/70 Szia kedves vagy kedvetlen ismeretlen! Elsősorban előbbi érdeklődők levél áradatát várom. Korban hozzám illő hölgyet keresek, 30 fölöttit, de semmi sincsen kőbe vésve! ;) Plussz pont jár, ha nem csak napszemüveges fotót töltöttél fel. Legyél normális, őszinte, mosolygós! Zakkantak kerüljenek! :)

Középkorú dunabogdányi társkereső férfiak

äkos, 48 éves
Társkereső Dunabogdány
Amiket nagyon szeretek: a krémes fekete kávét,a jó vörösbort,a finom sajtokat,a jó ételeket. Szabaidőmben sokat olvasok,filmet nézek,sportolok. Redszeres látogatója vagyok bizonyos kiállitásoknak és nagy rajongója vagyok a kávéházaknak. Kedvelem az inteligens,ápolt,természetes embereket (lányokat)!! Amiket megvetek: igénytelenség,uninteligencia,közönségesség,hazugság,irigység,butaság. Nagyon nem szeretem a szinészeket (itt nem a valódi művészekre gondolok)!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Laci (28), Budapest, IX. Sziasztok! Sziia! Kedves, vicces, empatikus, olykor bolondos vagyok. Szeretem a zenét, az állatokat, a természetet. Szeretek kirándulni, sétálni és bringázni. Sorozat függő tudok lenni ha megtetszik egy sorozat. Kedvenc színészeim Jim Carrey, Adam Sandlert, Vin Diesel sok más mellett. Szeretem az illatokat. A szép színeket. A napfényt. Jó indulatú vagyok és szeretetteljes, romantikus és szenvedélyes. Legyen az életben sok nevetés és móka úgy gondolom Terveim között ott van a szerelem és az hosszútávra szóljon. :) Nagyvonalakban ennyit rólam :D Az e-mail címem: *moderálva*
  • Andi (51), Püspökladány Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Az életed szép lesz, ha Te is azzá teszed, Az akadályokat is könnyebben veszed! Minden napod egy-egy kibomló remény, Pedig a küzdelem sokszor nagyon nehéz, Tanulj meg az apró dolgoknak örülni, A ringből aztán győzve kikerülni. Hogyha bánatod van, akkor is nevetni, Meglátod, majd ezért fog más szeretni! Szeretetben élni, nincs is annál jobb, szebb, Aki Téged szeret bújj hozzá közelebb, Az akadályokat is könnyebben veszed! Az élet szép, ha Te azzá teszed!
  • Robi (29), Sárvár Ismerj meg! Nem tudok mit írni,inkább ismerj meg és majd te eldöntöd !! :)
  • János (59), Miskolc Ha összeforr, még nagyobbra nő a szív Hogy ki vagyok? Talán a nagy szerelem, egy barát, de mindenkinek mást jelentek.Talán kit szeretni fogsz...ki melletted lesz örökké és viszont szeret téged...esetleg gyűlölni foglak. Nem tudni előre. A jövőnket mi alakítjuk.
  • Andrea (47), Pápa Sziasztok! Szia, Andrea vagyok Pápán lakom. Komoly kapcsolatot keresek.

Társkeresés Dunabogdányban

DunabogdányDunabogdány

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk