Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Szob

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Legújabb szobi női társkeresők

Ani (41)
Társkereső Szob
78 napja tag
Szia, Ani vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Nikol (45)
Társkereső Szob
492 napja tag
Furcsa lett ez a világ. Egyrészt, úgy akar mindenki párt találni, hogy még annyi energiát sem fordít egy adatlapra, hogy az elolvassa és megértse. Mi lesz akkor később? Egy párkapcsolatot nem lehet készen kapni, sem olyan társat, aki tökéletesen olyan, mint amire vágyunk. Másrészt, mindenki utazni, sportolni szeret és ehhez keres partnert. Én nem. Szerintem, az élet 80%-a nem ebből áll. Én főleg ahhoz a 80%-hoz keresek társat, de természetesen a maradék 20-at is vele képzelem el. Sokat tanultam és küzdöttem azért, hogy valamire vigyem, ez fontos. Mellém nem való sem olyan, aki mindent készen kapott, sem olyan, aki csak várja a csodát, de nem tesz érte semmit. Nem hiszek abban, hogy a nagy különbségek kiegészítik egymást, szerintem, az életfelfogásnak hasonlónak kell lennie. Vidéken élek és dolgozom, s már nem vonz a főváros, max. néha egy koncert, színház...erejéig. A költözés sosem kizárt, de messzire nem megyek. A Dunakanyar volt az álmom, s szinte mindent felforgattam, hogy valóra váltsam. Hozzám képest 10 évnél fiatalabb és 3 évnél idősebb társat nem szeretnék! Kép nélküliekkel nem kommunikálok (ide tölts fel, nem bonyolult megoldani). Szexpartner ajánlatokkal bombázhatsz, de időpocsékolás. A megadott paraméterek fontosak. Ha érdekellek írj, egy tesztből semmit nem tudsz meg, csak félrevezet, kérlek, ne küldözgess!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Mariann (52), Budapest, XIV. Elvált nő gyerekkel keresi társát.
  • Bence (21), Budapest, X. Jelenleg Budapesten élek egy családi házban és keresem életem párját akivel le tudom élni az életem. Szeretek kirándulni és mindent elkövetni hogy párom a legboldogabb legyen mellettem.
  • Jani (49), Szolnok Normális értékrendekkel bíró kapcsolatot keresek elsősorban Jász-Nagykun-Szolnok megyéből.
  • Anna (44), Novajidrány Szia, Anna vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Luca (25), Budapest, XII. Szia, Luca vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

SzobSzob

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk