Társkereső Bánd

Legújabb bándi női társkeresők

Erzsébet, 79 éves
Társkereső Bánd
159 napja tag
NEM.JO.EGYEDŰL.10.ÉVE.ŐZVEGY.VAGYOK.SAJÁT.CSALÁDIHÁZBA.RENDEZETT.KŐRŰLMÉNYEK.SZERETEMA.SZÉPETOLVASOK.TVÉT.NÉZEK.SZINHÁZ.KIRÁNDULÁS.A.HOBBIM
erzsébet, 81 éves
Társkereső Bánd
437 napja tag
erzsébet vagyok, 79 éves, lakhelyem Bánd. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb bándi férfi társkeresők

RÓBERT, 40 éves
Társkereső Bánd
101 napja tag
Elég vidám természetű férfi vagyok. Azt gondolom elég intelligens is. Évtizedes versenyzői multamnak köszönhetően, bátran kijelenthetem, hogy tudok táncolni, nem csak szeretek. Szeretem a gyerekeket, lovakat, kutyákat, ezekből van is pár... Főállású sofőr, illetve másodállású bútorasztalosként próbálok megállni a lábamon. Bizonyára nem vagyok maga a megtestesült jóság, de igyekszem normális keretek közt élni unalmasnak nem mondható életemet. Ami nagyon visszataszító, számomra, ha valaki nem tud helyesen írni, illetve a lekezelő, flegma stílus. Mindenkinek sírigtartó szerelmet kívánok!
Zsolt, 50 éves
Társkereső Bánd
668 napja tag
Szia, Zsolt vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Anett (41), Ózd Sziasztok! Őszinte társam keresem! Szeretek sokat beszélgetni, kirándulni, filmezni, nevetni, keresztlányommal lenni... Ha szimpatikusnak találsz írj, email elérhetőséget is.
  • Edit (64), Budapest Sziasztok! Üdv mindenkinek.Budapesti vagyok szintén itt keresek barátságot férfi személyében elvált vagyok 155 58 kiló Családi házban Elek elvált vagyok.
  • Viktor (25), Budapest Sziasztok! Sziasztok komoly kapcsolatot keresek Szívesen ismerkedés ojan hölgyekel akik úgy szint komoly kapcsolatot terveznek szeretném meg találni az életem Jobbik felét
  • Meli (40), Siófok Életvidám, humoros, az élet örömeit szerető vagyok 40 éves, 2 gyermekes édesanya vagyok, a Balaton partján élek.
  • Zoltan (50), Budapest, IV. Ismerj meg! Özvegy vagyok, és jó nőre van szükségem, akivel egész életemet tölthetem, jó nőt keresek feleségül

Társkeresés Bánd-n

BándBánd

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk