Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Párkeresők most online

5 855 most online párkereső társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A tagok többsége az esti órákban, 19-22 óra körül lép be, akkor találod a legtöbb párkeresőt online. Az aktív, komoly párkeresők 90%-a mindennap belép, így ha nem is azonnal, de egy-két napon belül választ kaphatsz tőlük.

Néhány most online párkereső társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb online párkereső nők

Rita, 40 éves
35 perce lépett be
14 órája tag

Szia, Rita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsóka - társkereső Eger - 57 éves nő
Zsóka, 57 éves
26 perce lépett be
15 órája tag

Keresem társam, akivel együtt nevetünk, és együtt sirunk....
Zsófia - társkereső Tahitótfalu - 54 éves nő
Zsófia, 54 éves
2 órája lépett be
19 órája tag

Az igazi társamat keresem. Ha az ördögnél egy fokkal szebb, már jó :)
Piroska, 44 éves
27 perce lépett be
21 órája tag

Szerettem volna egy jópofa bemutatkozást ìrni magamról, de nem sikerült. ???? ;) Ha valamit meg szeretnèl tudni rólam, ìrj!

Legújabb online párkereső férfiak

József, 36 éves
2 órája lépett be
13 órája tag

Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Péter, 23 éves
2 órája lépett be
14 órája tag

Keresem a "régi módi", igaz értékekkel bíró nőket, akiknek az alap értékrendek számítanak, ugyanakkor náluk is megtalálható, mint pl.: önzetlenség, odaadás, tisztelet, alázat, stb. Továbbá egyik alapelvem közé tartozik az, hogy egy nővel úgy bánjunk, mint egy királynővel, viszont fordítva pedig egy férfival úgy, mintha egy király lenne. Sajnos a mai modern kori társadalomban felcserélődtek a szerepek...
Ferenc - társkereső Budapest - 25 éves férfi
Ferenc, 25 éves
1 órája lépett be
16 órája tag

Nem azért keresek valakit mellém hogy szeressen hanem hogy a társam lehessen.
Ádám - társkereső Mosonmagyaróvár - 26 éves férfi
Ádám, 26 éves
2 órája lépett be
23 órája tag

Sziasztok Ádám 26 éves vagyok és szeretnék egy őszinte aranyos kedves jó humorú lánnyal megismerkedni. Ha magadra ismersz akkor ne vesztegessük az időt. :)

Diplomás online párkereső nők

Rita, 52 éves
2 órája lépett be
Egyetemi diplomás (angol nyelv)

Szeretek krimiket olvasni, nevetni, a vígjátékokat, egyik kedvencem a Notting Hill. Imádom az angol nyelvet, szabadidőmben szívesen sütök, a barátaim már alig várják a karácsonyt, mert ilyenkor házi sütiket kapnak ajándékba. Szeretek táncolni, klassz lenne, ha ebben is partner lennél, mert egy pár csak jobban mutat a táncparketten. :) Olyan férfit keresek, aki társam lenne hosszú távra, vannak még céljai, ad magára, megnevettet, szívesen elkísér baráti összejövetelekre alkalomadtán, mert jobban értékelem a valódi, mint a virtuális beszélgetéseket. Egyelőre ennyi, a többit bízzuk egymásra. :D
Andrea, 47 éves
3 órája lépett be
Egyetemet végzett

Pozitív beállítottságú vagyok. Hosszútávú, harmonikus kapcsolat érdekel. Fontos számomra az intellektualitás, hasonló érdeklődési kör
Katalin - társkereső Szeged - 62 éves nő
Katalin, 62 éves
2 órája lépett be
Főiskolát végzett

Komoly kapcsolatot keresek, amely nem zárja ki a vidámságot, tartalmas életet. Sok minden iránt érdeklődő, minden téren aktív társam keresem. Egyenlő társként, egymásért!
Ági, 32 éves
24 perce lépett be
Főiskolát végzett

Szia, Ági vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás online párkereső férfiak

Ferenc, 38 éves
2 órája lépett be
Főiskolát végzett

Lehetek én a legfantasztikusabb Férfi, a legbunkóbb pasi, úgysem ez alapján fogsz dönteni, hanem hogy megfoglak és megtartalak vagy nem én választok te döntesz, nincsenek játékszabályok csak határok.
Attila - társkereső Budapest - 43 éves férfi
Attila, 43 éves
2 órája lépett be
Főiskolát végzett

Sziasztok! Nagyon szeretem a természetet,hegyeket,gyakran túrázom külföldön és belföldön.... Érdekel a spiritualitás,ezotéria és a történelem, Önismeret és pszichológia,parapszihológia... Szép napot/estét!:-)
László, 40 éves
2 órája lépett be
Egyetemet végzett

Jóképű, nyeszlett, öregedő gyík vagyok. Pár száz királylány végigkattintgatása után szükségessé vált kiegészítés: ha nem röhögsz hangosan Fejős Éva vagy Márai Coelho munkásságán, akkor sajnos nem hiszem, hogy együtt rezeghetnénk lélekben, a szex meg egy idő után kevés, mint szomorú példák mutatják. (A hatóságba nem szorult sok humorérzék, törölték az előző profilképem, ami ugyan tényleg nem volt az enyém, de a lényeget tekintve sokkal jobban passzolt. Így maradt ez a komor kamasz übermensch, a valóságtól mondjuk ez sem áll messze. Aki kíváncsi az előzőre, keressen rá Hicks tizedesre.) Időközben megérett a 2. kiegészítés, mint az alkotmánynál. Mivel errefelé úgyis mindenki az őszinteségre veri magát, engem meg egyre jobban taszít a kellemkedés, bepötyögöm a lényeget: érdekel a filozófia, a halál meg az irodalom. Más nem. (Fel kell még jegyeznem a történelem, illetve az utánam jövők számára, ha azon tépelődnének, érdemes-e pénzt adni ezért a bolhacirkuszért: a Platina Szuperpáholy messze legtanulságosabb funkciója, hogy látszik, melyik bálkirálynőnek hány olvasatlan levél pihen a ládájában. A szebbeknek sok szokott lenni, a mérsékelten csinosaknak meg nem, a brit tudósok se gondolták volna.) Szolgálati közlemény: ha nem válaszolok, annak oka nem feltétlenül a bunkóság, lehet, hogy csak nincs előfizetésem. Kivédésére a közismert módszert javaslom.
Csaba, 34 éves
2 órája lépett be
Főiskolát végzett

Helló Kedves Idegen! Mielőtt felesleges köröket tennénk meg! Regisztrációm célja, megfelelő társ keresése (nem feltétlen párkapcsolat) utazásokhoz, kerékpár és hegyi túrákra! Szóval ha nem bírod a dzsungelt,félted a műkörmöd és csak magassarkú cipő van a szekrényedben akkor rossz helyen jársz! :) Szép napot! :)

Ingyenesen megismerhető online párkereső nők

Katalin, 71 éves
25 perce lépett be
Platina előfizető

Jó látni, hogy korombeli párok kézen fogva sétálnak az őszi lombok alatt.... Sokszor megteszem ezt az unokáimmal....de az nem ugyanaz...:) Ha a Te emlékképeid között is van ilyen, fogjuk meg egymás kezét...
Timea - társkereső Dunaharaszti - 42 éves nő
Timea, 42 éves
6 perce lépett be
Platina előfizető

Aki látni szeretné a szivarványt , annak meg kell tanulnia szeretni az esőt ....

Ingyenesen megismerhető online párkereső férfiak

Gábor, 35 éves
8 perce lépett be
Platina előfizető

A múlt már megváltoztathatatlan, tanuljunk belőle, de ne forgolódjunk utána - a jövőjéért pedig stresszeljen az, aki ma nem tesz meg mindent annak boldogságáért. Igyekszem két lábbal állni a földön, és a hétköznapokban megfelelni az elvárásoknak, de ideje, hogy valaki inspiráljon és színesebbé, ízletesebbé, minden pillanatát emlékezetessé tegye ezeknek a napoknak :) "ha általánosságoknál többre vagy kíváncsi, tüstént kezdj el kommunikálni..."
Zsolt, 45 éves
2 órája lépett be
Platina előfizető

Szia,remélem van olyan hölgy,akivel meg tudnék ismerkedni,tudom,hogy egymásra találunk.
Zoltán, 61 éves
3 órája lépett be
Platina előfizető

Aktívan részt veszek a közéletben.16 éve özvegy vagyok. Két gyönyörű lányom van.Az egyik 35, a másik 26 éves.éves. Tőlem külön élnek. Egy+ három szobás lakásban élek(panel).Pócsmegyer-Surány -ban (szentendrei félsziget) van egy családi házam, kétszintes (tégla épület) ott szoktunk bulizni:). Remek nyaraló hely a két Duna ág között.Egészséges vagyok,nincs cukrom, magas vérnyomásom( csoda, hogy élek:) stb.. Tetszenek a vékony nőies asszonyok, lányok (molettek kíméljenek, bocs). Nem vagyok otthon ülő! Imádom a jövés-menést a mozit,színházat, koncerteket és szeretek táncolni(Rock\'n\'RIOLL-t is). Végül is szeretem az életet, mely tele van szerelemmel, vágyakkal, bánattal és örömmel, ámen.
Csaba - társkereső Győr - 54 éves férfi
Csaba, 54 éves
2 órája lépett be
Platina előfizető

Vezető beosztásban dolgozom, a munkahelyi sikereket azonban nem követte a magánélet boldogsága. Ez az, amit keresek, olyan valaki személyében, akivel azonos a hullámhossz,kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira beszélgetünk. Együtt vagyunk és nem egymás mellett, legyen az bármilyen formában...

Keresztény online párkereső nők

Erzsébet - társkereső Ózd - 58 éves nő
Erzsébet, 58 éves
42 perce lépett be
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

A kollégáim szerint csinos vagyok,de ezt mindenki másként látja.Én egy olyan társat keresek,aki egy életre társ. Jóban,bajban ,örömben és bánatban egyaránt.Szeretem ha valaki igényes önmagával és társával szemben.Nagyon szeresen és én legyek a legfontosabb neki.Én romantikus alkat vagyok,szeretem a meglepetéseket.Tiszta szívből tudok szeretni. Email: *moderálva* Üdv: Zsóka.
Szilvi, 32 éves
17 perce lépett be
hívő római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

183 cm, szőke hajú, vidám, őszinte lány vagyok,a többit privátban,ha van kedved irj:)
Kata, 49 éves
3 órája lépett be
vallása: református (a magam módján gyakorlom)

Megtanultam, hogy bármit írhat ide bárki, vagy úgy van vagy sem. AKI KEZDEMÉNYEZÉS UTÁN NYAVALYOG, HOGY NAGYON KEVÉS A SZABADIDEJE ÉS KÖZEL LAKÓ NŐT KERES... MÁR BÚCSÚZOM IS! Gondolom, hogy a ti fotótok is friss és ti is őszintén vállaljátok a korotokat! :(. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ! E-MAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI. :) Kedves játszadozók, szórakozók és elérhetőség gyűjtögetők! Túl sok nőnek kezdeményeztek egyszerre és a saját csapdátokba estek! Akiknek reagálok és eltűnnek - olyan nagy itt a választék- azok később már ne keressenek. Nem az a kategória vagyok, akit le lehet akasztani, amikor éppen üres járatban vagytok. Köszönöm! Ezt muszáj leírnom, tanulságként. Egy 53 éves férfi írja: Gerincbeteg. Álláskereső. Amit adni tud, az a szeretet és a házasság. Egy angyalt keres 18 éves kortól. Ilyenkor elgondolkodom: A koroszrályom férfi tagjai ennyire álomvilágban élnek?
Ági, 33 éves
3 órája lépett be
vallása: római katolikus

... Az élet játék, amelyet azért "találtak ki", hogy örömünket leljük benne...:-) Ha az öröm akár egy percre is elhagy, az azt jelenti, hogy vmit rosszul csinálunk, és kizökkenünk a játékból.. Gyerünk.. to play, play, play...!:) ... Micsoda mondat : ... A szem mélységét, a találkozás varázsát és az érintés misztikumát érzed mikor rátalálsz.. És milyen igaz!.. :) És jöjjön egy újabb frappáns gondolat: A szellemiséggel rendelkező kard férfit kisugárzásával magához húzza a kardhüvely nő.

Keresztény online párkereső férfiak

Márk, 38 éves
2 órája lépett be
református vallású

Normális értékrenddel rendelkező igényes férfi vagyok, ilyen tulajdonságokkal bíró társamat keresem egy csinos nő személyében.
Dénes, 53 éves
2 órája lépett be
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Komoly kapcsolat reményében keresek egy 46 és 56 év közötti független sportos hölgyet! Előfizetés hiányában nem tudok írni, ha felkeltettem az érdeklődésedet, kérnék szépen egy elérhetőséget!*moderálva*
István, 69 éves
3 órája lépett be
római katolikus vallású (alkalmanként)

Tatán lakom. Szeretek utazni. tengerparton nyaralni. Mindenkinek van egy párja csak meg kell találni. Keresem a páromat.
Gusztáv, 31 éves
2 órája lépett be
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Imádom az életet, és igyekszem élvezni minden percét. Ugyanakkor egy igazi társsal valószínűleg ez még jobban menne ;) Nyitott vagyok a világra, sok minden érdekel, és véleményem szerint unatkozni a mai világban lehetetlen, mindig találok valami új dolgot, amiről tanulhatok, ami leköt, vagy új kihívás elé állít. Emellett néha jól esik csak leülni valahol, nézni a tájat, a hegyeket, a vizet, egy kicsit kikapcsolni, ez is kell az egyensúlyhoz. Sosem felejtem el, hogy valójában az élményekért élünk, és igyekszem ezeket gyűjteni, ami lehet akár egészen extrém (sportok), vagy akár csak egy jó beszélgetés a barátokkal. A család és a szűk baráti kör fontos elemei az életemnek, de hiszem, hogy ezek mellett bármennyire is fontosak ők, az embernek szüksége van egy igazi társra.

Fiatal online párkereső nők

Zsanett, 22 éves
3 órája lépett be

Elsődleges célom a regisztrálásommal, hogy új embereket ismerjek meg amit nehezen tudok megtenni versenyszerű sportolásom miatt. És magamról majd többet elmondok beszélgetésünk alatt:)
Zsanett, 25 éves
14 perce lépett be

Sziasztok Zsani vagyok! 24 éves . Sokat mosolygók, nagyon őszinte és hűséges vagyok. Balatonalmádiban lakok komoly kapcsolatot szeretnék egy megértő őszinte szeretetre méltó férfitól. 24-26 éves férfiak jelentkezését várom.
Ilona, 24 éves
43 perce lépett be

Ismerj meg. Kedves, megbízható lány vagyok, aki nem szereti ha játszanak vele
Kata, 24 éves
3 órája lépett be

Szia, Kata vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Fiatal online párkereső férfiak

Laci - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Laci, 28 éves
3 órája lépett be

Laci vagyok, 28 éves.Mivel nem vagyok elofizeto es aki szeretne ismerkedni annak varom uzenetet a *moderálva*ra :)
Gábor, 28 éves
2 órája lépett be

Sziasztok a nevem Gábor 26 éves éves komoly kapcsolatot keresek.26 -30 év közti lányok érdekelnek Pest megye Gödöllő és Váciak előnyben.
Laci, 28 éves
3 órája lépett be

Szia, Laci vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ádám, 26 éves
38 perce lépett be

Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as online párkereső nők

Erika, 39 éves
2 órája lépett be

Uraim :) Nehéz ide bármit is leírni, mert a vonzalom és a szimpátia híve vagyok. Vidám, optimista típus, hiszek abban, hogy minden rosszban van valami jó. A szabadidőmet, szeretem tartalmasan eltölteni,utazással, kirándulással, bor és gasztronómiai élvezetekkel egy jó baráti társaságban. Keresem párom, akivel kiegészítjük egymást egy életre. Ismerj meg, nem bánod meg! :)
Marianna, 33 éves
5 perce lépett be

Helló mindenki aki ezt a levelet olvassa. Alapjáraton egy kedves és aranyos lány vagyok mások elmondása szerint persze:))) ja és nagyon vicces. Nem tudom igazán ilyenkor mit is lehetne írni.Azt gondolom,hogy a személyes benyomás is számit,persze egyetlen találkozásból nem lehet eldönteni,hogy milyen is a másik valójában csak ha nagyon jó emberismerő vagy:))) Magamról annyit röviden,hogy szeretem az életet élni,mert nem tudjuk meddig tart.Szeretek emberekközt lenni, mert társasági ember vagyok,szeretem az összejöveteleket,bulikat,és néha a csendet:))))és ennek ellenére mégis nehezen vagyok megismerhető.De ha akarod próbáld meg:))))uj emailem (kimoderálva)
Anikó, 35 éves
2 órája lépett be

Tartós kapcsolat céljából keresem párom. Vidám, mosolygós, pozitív gondolkodású vagyok. Fontos számomra a megbízhatóság, hűség és az őszinteség, s ez jellemez engem is.
Andi, 32 éves
2 órája lépett be

Szeretem minőségében élni az életet. ( Ez viszont semmiképp nem pénzben mért árat jelent). Dél Anglia egyik legrégebbi városában, Lewesban élek, Virginia Woolf Ouse folyójának a partján. Szeretek mellette reggelente lefutni a tengerig. Történész vagyok, és nagyon szeretem a szakmámat, azt, hogy minden lépésünk alatt múlt van, hogy részei, apró fogaskerekei vagyunk egy folyton változó, valahol mégis állandó rendszernek. Épp ezért szeretem Londont. ( És Budapestet is.) Szeretem az embereket. A múltban és a jelenben is. Szeretem a hosszú és tartalmas beszélgetéseket, jó vacsorákat, esti fényeket, keleti ablakokon reggelente besütő napfényt. Szeretnék családot. Egy olyan ember mellett, akivel együtt lehet, nem csak a mindennapi élet rutinmunkáit hordozni, de álmodni is.

30-as online párkereső férfiak

Norbi, 31 éves
25 perce lépett be

Mit is írhatnék ide bemutatkozásként? Ha túl sokat, akkor úgy tűnne, fényezem magam, ha keveset, az sem jó. Az őszinteség a lehető legjobb, úgy gondolom :) Egy őszinte, kedves, romantikus fiatal srácnak tartom magam, aki tűzbe menne a családjáért, szeretteiért, párjáért. Én is azt a fiatal hölgyet keresem, aki mellett boldog lehetek, akit boldoggá tehetek. Próba szerencse alapon regisztráltam ide, sosem lehet tudni. Jelenleg Ausztriában dolgozom pincérként egy hatalmas termál hotelben. De ez nem jelenti azt, hogy elérhetetlen lennék :) Másodállásban vállalkozóként dolgozom itthon saját vállalkozásomban. Ha szimpatikusnak találsz, írj nyugodtan, nem harapok :) Ha nem tudnál írni, jelölj kedvencednek és írok majd én :)
Norbi - társkereső Nyíregyháza - 35 éves férfi
Norbi, 35 éves
3 órája lépett be

Aki kíváncsi, hogy milyen vagyok, az ismerjen meg....
Péter, 38 éves
35 perce lépett be

Szeretek érezni,érzelmeimet megélni és kifejezni. Megfigyeltem,sose a dolgokkal van bajom,amilyen érzés,hozzá van rendelve. A cigi,alkohol,kávé és a Tv nézés,teljesen értelmetlen,felesleges dolog számomra. Kikapcsol a természet. Szeretném sokszor elengedni magam. Azzal,hogy egy helyben vagyok,nyáron odakozmálok a plédre és úgy érzem valamiről lemaradok. Inkább a gyakori erdei túra,bringa,jelenti a sportot,míg a Plitvicei tavakat csodálom,a vidék csendje,éjjeli Duna-parti séta, megnyugtat. Korlátaim feszegetése, felszabadító érzés. Pl. parázsjárás,via ferrata, víziejtőernyőzés. Táncnál feszült vagyok még. Mondanám,zavaró körülmény,hogy a nő közbe beszél. A valóság,hogy ritmusérzékem,akár a kerti slagé. A lelkesedés, optimizmus,vibrálás,kihívás és az új impulzus éltet. A fotózás,meditáció,masszázs szeretete és elsajátítása,otthoni alkotások,mint kertészkedés,gasztronómiai ínyencségek kísérletezése,is értékes időtöltések. Lazítás terén, napi szinten olvasok,nagyon vonz az intellektuális tudásvágy. Én rendszeresen igénylem a kultúra világát.Legyen az komolyzene,operett,vagy más fejlesztő előadás. Környezetem,konstruktív (építő) jellegű társaság,akikkel folyamatosan inspiráljuk egymást. A HALADÓ,JOBBÍTÓ SZÁNDÉK VEZÉREL ÉS SZEREZ ÖRÖMET! Egészséges mértékben szeretem magam és igénylem a rengeteg ölelést,(érintés),apró gesztusokat,(szívesség) az együtt töltött minőségi időt. Így érzem azt,hogy szeretnek, megérintve a szívem. Érzelmes,kolerikus férfiként,egy párkapcsolat kvintesszenciáját (lényegét),egy tartalmas,kommunikatív,érzéki intimitással kiteljesedett,egyenrangú párkapcsolat jelentené,mely hozzánk ad és emel! Konfliktus megoldására törekszem. Én most,csak drukkolni tudok,hogy átmenjen üzenetem,és hinni benned.
Ferenc - társkereső Apátfalva - 32 éves férfi
Ferenc, 32 éves
36 perce lépett be

Szia! Ferenc vagyok, most nem volt időm bővebben írni magamról. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha meg akarsz ismerni.

Középkorú online párkereső nők

Erzsébet - társkereső Budapest - 44 éves nő
Erzsébet, 44 éves
3 órája lépett be

Párt keresek,társat,hosszú távban gondolkodom.Klasszikus értékeket szerető nő vagyok.Művészetet kedvelő,kirándulást,beszélgetéseket egy pohár finom ital mellett......
Gréta - társkereső Eger - 47 éves nő
Gréta, 47 éves
25 perce lépett be

Pozitív gondolkodású, konfliktus kerülő vagyok.....hasonló beállítottságú egyenrangú partnert keresek.Az ÉLET egyetlen esély - vedd komolyan, Az ÉLET szépség - csodáld meg, Az ÉLET boldogság - ízleld meg, Az ÉLET álom - tedd valósággá, Az ÉLET kihívás - fogadd el, Az ÉLET kötelesség - teljesítsd, Az ÉLET játék - játszd, Az ÉLET érték - vigyázz rá, Az ÉLET vagyon - használd fel, Az ÉLET szeretet - add át magad, Az ÉLET titok - fejtsd meg, Az ÉLET ígéret - teljesítsd, Az ÉLET szomorúság - győzd le, Az ÉLET dal - énekeld, Az ÉLET küzdelem - harcold meg, Az ÉLET kaland - vállald, Az ÉLET jutalom - érdemeld ki, Az ÉLET élet - éljed!
Judit, 40 éves
2 órája lépett be

Szabadidőmben szeretek régi kastélyokat, várakat felfedezni. A legizgalmasabb látnivalók mindig lezárt területeken vannak, ezt már megtapasztaltam...:-) Szívesen töltöm az időm a családommal, barátaimmal, ezen találkozókra jellemzőek a hosszú tartalmas beszélgetések. Szerintem, ha többre vagy kíváncsi kérdezz rá...:-)
Dóra, 43 éves
12 perce lépett be

Óvónőként dolgozom, van egy 17 éves fiam. Szeretnék még rátalálni a szerelemre.Alapvetően vidám természetű, optimista embernek tartom magam.Őszinte vagyok és ezt várom el másoktól is. Mivel nem vagyok előfizető,csak akkor tudok válaszolni,ha e-mail címet is kapok.

Középkorú online párkereső férfiak

Attila, 44 éves
3 perce lépett be

Így túl a 40-en már egy komoly kapcsolatra vágyom. Szeretem a filmeket, mozit, könyvekből a történelmi regényeket és a krimiket kedvelem. Szeretek kosarazni,focizni, biciklizni, úszni. Időnként jó leülni a haverokkal és dumálni egy jót. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor írj bátran.
Bálint - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Bálint, 40 éves
28 perce lépett be

Szeretek sétálni,kirándulni,moziba járni,tollasozni.
Norbi, 46 éves
1 órája lépett be

Vidám,közvetlen. Komoly kapcsolat kialakítására keresek egy hölgyet. Üdv: Norbert
Imre - társkereső Szeged - 42 éves férfi
Imre, 42 éves
4 órája lépett be

Remélem nem elfecsérelt idő! Társat keresni jöttem! Könnyűvérű nőcskék ne is írjanak! Email címet kérnék!

50 feletti online párkereső nők

Edit, 52 éves
4 órája lépett be

Kedves,fiatalos, sportos (síelés,kerékpározás stb.) " gyöngy" vagyok. A boldogságot keresem egy megbízható, őszinte, kedves, humoros "kagyló" személyében. " Nem adom fel míg egy darabban látsz..." Fontos számomra az első benyomás , a személyes találkozás minden szónál többet ér! Nem vagyok előfizető,nem tudok válaszolni! Elérhetőséget kérek!
Klári - társkereső Budapest - 67 éves nő
Klári, 67 éves
2 órája lépett be

Régóta élek egyedül,keresem a szenvedélyes szerelmen alapuló társat.Legyen jó humoru , diplomás,sportos,egészséges életvitelü,tudjon sielni, uszni, szeresse a tengerparti és hegyvidéki nyaralásokat, legyen egyéniség!TBeszélje a magyar nyelvet, de jó ha idegennyelvet is tud. Én tornászversenyző ,twistkirálynő, bálkirálynő is voltam diákkoromban,de fontos volt a diploma megszerzése. 15 évig tanitottam, majd vállalkozó lettem. Gyermekeim felnőttek, élik a saját életüket,amit végre én is szeretnék. Hiszem, hogy megtalálom azt a férfit ,akivel egy csodálatos harmónikus kapcsolat alakulhat.Mindenem van csak szerelmem nincs!
Erzsébet - társkereső Kisújszállás - 60 éves nő
Erzsébet, 60 éves
3 órája lépett be

Sziasztok! Vidám természetű nő vagyok szeretek kirándulni,táncolni,beszélgetni,keresem hozzám illő társamat! Kalandorok kiméljenek!Nem vagyok előfizető,ha te az vagy,csak akkor tudok válaszolni a leveledre.
Katalin - társkereső Budakeszi - 71 éves nő
Katalin, 71 éves
1 órája lépett be

Két gyermekem van. Az egyik külföldön, a másik Bp-en él. Unokám nincs. Autonóm vagyok, mindenféle értelemben. Nem vagyok elkötelezve. Keresem én is a kedvesem, egy kedves, békés természetű ÚR személyében. Mivel a távolság már nem lehet akadály, így messzebbről is várom az érdeklődést.

50 feletti online párkereső férfiak

László, 66 éves
4 órája lépett be

Szeretek sportolni,ha tehetem hétvégén teniszezem a barátaimmal.Szeretek kiránduni bár ezt mostanában társ híján sajnos elég ritkán teszem.Nyitott vagyok minden kellemes időtöltésre. Őszinteség,kitartás,egymás tiszteletbe tartása. Romantikus alkat vagyok zenét,táncot,vizet,napfényt kedvelem.Imádom a kertem a sok szép virággal !Elég szenvedélyes és romantikus alkat vagyok,érzelmeket keresek,szeretetet ,szerelmet !!Érzelmekre,kölcsönös tiszteletre épülő szenvedélyes kapcsolatot keresek !
István - társkereső Budapest - 69 éves férfi
István, 69 éves
1 órája lépett be

Eleinte jó volt egyedül, aztán arra gondoltam, szétnézek a hasonló sorsú kislányok között. Beszélgetni szeretnék, halk zene, gyertyafény mellett, pezsgőt, vörösbort kortyolva, összeköltözés nélkül !Szeretem a sportot, valamikor, a múlt szá- zadban kézilabdáztam ..Szeretem a csodás nőket, és az életet, valamint a formás combokat !Tisztelem a NŐKET, akik számomra csak a boldogságot jelentették Nem vagyok előfizető,Olyan kislányt keresek, aki évtizedekkel túl vannak az elsö sikkantáson ! csak e-mail-re tudok válaszolni !(moderálva)
László - társkereső Kunhegyes - 55 éves férfi
László, 55 éves
43 perce lépett be

Saját cégembe dolgozó,de szabad idővel rendelkező vállalkozóként keresem víg kedélyű,nyitott társam.Egészség centrikus,horgászatot,motorcsónakozást,utazást kedvelő férfi vagyok.Kérem,csak olyan hölgy ismeretségét keresem,akivel tudok minimum telefonon beszélni,nem levelezni akar.Irodáim Szolnokhoz,Budapesthez kötnek,ez a két város a fő "mozgáskörzetem"
János, 54 éves
2 órája lépett be

Tartós öszinte tiszta kapcsolat. Szeretem a természetet a kerékpározást, horgászatot. Hasonló karakterű hölgyet keresek.

Elit online párkereső nők

Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
1 órája lépett be
Középvezető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.
Timea, 26 éves
3 órája lépett be
Felsővezető

Tímea vagyok, 24 éves. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot. Aki szeretné hogy reagáljak is az üzenetekre írjatok e-mail cimet vagy más elérhetőséget egyébként nem tudok válaszolni!!! Have a nice day!!!
Tunde, 48 éves
3 órája lépett be
Felsővezető

Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szuksegem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra... Mail cím?
Anita, 45 éves
1 órája lépett be
Felsővezető

43 éves, jó humorú, csinos, magára és környezetére igényes hölgy vagyok. Bár egyetemi végzettségem van, azzal is tisztában vagyok, hogy a diplomával nem osztanak intelligenciát. Bírom, ha egy férfi szereti és érti is a viccet, de adott helyzetben kellően komoly is tud lenni.

Elit online párkereső férfiak

György, 49 éves
1 órája lépett be
Felsővezető

TARTALMASAN Túlfűtött Érzelmi, Emberi Kapcsolatot keresek!!!!! Humoros és a társasági életet kedvelő ember lévén az élet vidám és sok szinű lehet velem.Szeretek utazni és imádom a vizisportokat,hajózást..Sajnos nem szeretem a levelezgetést mert az személytelen érzéketlen és lassú.ezért kérlek majd KÜLDJ TELSZÁMOT,*** azonositótvagySMS.természetesen én hivlak. Találkozzunk minél előbb hogy igazán megismerjük egymást.
Alexander, 35 éves
1 órája lépett be
Középvezető

Szamomra fontos a szeretet es a megertes ! Orulok minden szepnek jonak.Alapvetœn egy celtudatos ferfi vagyok aki tudatosan dolgozik ,tanul,kepzi magat a remelt boldogsagert ? Mint kozgazdasz cegem Olaszorszagba kuldott kikuldetesbe dolgozni hoszabb idore .Karos szenvedelyektol mentes ,szereny de igenyes - kozel maximalista ferfi vagyok aki romantikus, sportos, humoros,egeszseges ,utazas kedvelo .Korbehajoztam a foldet ami egy ferfi proba volt .Biztos egzisztenciam van . !Elfoglaltsag okabol probalkozom itt -mint masod generacios aki Floridaban szuletett magyar szuloktol . Alexander .
Gábor, 71 éves
1 órája lépett be
Felsővezető

Curriculum vitae Háború vége Mégis félelem éve. Így kezdődött az éltút. Apám anyámmal eggyésimult. Költészet napján Pápán születtem. Lelkészcsaládban cseperedtem. Két igazságban nevelkedtem, Lyukas zászlómat rejtegettem, Lobogása nélkül emberedtem. Szívet raboltam szerelemmel, Ó "tűrrös" lányka, Az Isten is áldja! Hunor és Botond lett Méhe varázsa, Sokra vágyó lelkem Megvalósult álma. Hitet kerestem emberekben, Olykor-olykor tévelyegtem. Életem pergett. Ma már csak ballagok, Pápai föld ölelje testem, Ha meghalok. Percnyi időben ennyi az életút,l Benne Nagymagyarország képe Szívembe szorult.
István, 33 éves
27 perce lépett be
Középvezető

Konformitás-mentes, nem evilági, hóbortos, válogatós kuriózum/lángelme/reneszánsz ember.

Fényképes online párkereső nők

Zsuzska - társkereső Halásztelek - 52 éves nő
Zsuzska, 52 éves
25 perce lépett be
3 fotóval

Azt szeretném, hogy halálosan unalmas dolgokat csináljunk, mint például otthon zenét hallgatni vagy a házimozi. Csak mert az olyan jó. Már nem a film, az együttlét. Vagy elrángathatnál egy moziba vagy akárhova... és aztán sétálhatnánk a Kopaszi gáton a naplementében. Elmehetnénk egy koncertre és ott csókolózhatnánk Avicii vagy Alesso alatt , miközben a tömeg egymáshoz nyom és közben tuti a füledbe súghatnám, hogy kívánlak. Persze, azért kapd össze magad! Mert ez néha háború is... a fürdőszobáért, a távirányítóért, nyaggass agyon, hogy siessek már, miközben Rád várok egy órát, hogy aztán félrenavigálj. Aztán duzzogok egy kicsit, hogy kiengesztelhess. Csak óvatosan a kávémmal, mert tudom hogy belekortyolsz! És tudom ám, ha az ágy középen alszom a lábad a bordáim között vannak mert úgy tolsz arrébb álmomban. És reggel Te lepődsz meg legjobban a csókomon...
Margó - társkereső Budapest - 76 éves nő
Margó, 76 éves
1 órája lépett be
3 fotóval

Vízöntő jelű vagyok, szeretem az új dolgokat, minden érdekel ami körülöttem zajlik, szeretem a természetet, állatokat. Szeretek utazgatni, kirándulni, világot látni. Kedvelem a jó társaságot, szinházi előadásokat. Leendő társammal kapcsolatos elvárásaim: Pozitiv gondolkodásu, egészséges életmódot folytató, vidám természetű .legyen, szeresse a Balatont, mert én nyáron a balatoni nyaralómban tartózkodom.
Margo - társkereső Budapest - 47 éves nő
Margo, 47 éves
31 perce lépett be
5 fotóval

Szeretem a csendet, de tartok is tőle. Csak ülni a hegy tetején egy fa alatti padon, és Te mellettem ülsz. Persze, beszélünk, apró butaságokról, mert félünk, hogy a némaságban túlnőnének az érzéseink, és nem tudnánk velük mihez kezdeni. Az a lepel, ami eddig rejti őket, hirtelen túl kicsi lenne, és már nem lenne láthatatlan az, amiről egyébként is tudjuk, hogy ott van. Ezért csak beszélsz, nevetsz, én is beszélek és nevetek, és úgy érzem, a ki nem mondott érzések kétségei mit sem számítanak, csak legyél mellettem. Aztán hirtelen játékosan az ölembe hajtod a fejed, én pedig lúdbőrös leszek a nyári melegben. Elhallgattunk.
Antónia, 20 éves
7 perce lépett be
1 fotóval

Szeretek főzni,olvasni,táncolni igazából le lőhetetlenvagyok állandóan pörgök imádom a jó kedvet egy hozzám hasonló jó kedélyű embert keresek képet üzibe kűldok

Fényképes online párkereső férfiak

Sándor, 50 éves
11 perce lépett be
17 fotóval

Tű keresése a szénakazalban.... Nem Magyarországon élek,de semmi sincs kizárva a jövőben.Hogy merre visz az életem?Nem tudom,ez Tőled is függ. Fiatalos,tettre kész,igényes,rendkívül energikus vagyok,nagyon is férfiből gyúrtak.Már kaptam hidegzuhanyt a nyakamba,dícséretet,símogatást a buksimra. Egyesek mondták pesszimista vagyok soviniszta szöveggel,Másoknak vicces,életvidám,értelmes,melegszívű. Sajnálom,nem tudok mindenki számára megfelelni,nem vagyok kaméleon.Egy Valakinek szeretnék megfelelni,de Ő még a kanyarban sincs...Nem átlagos 50-es vagyok,ezért lehet hogy egy kicsit maradinak tűnök,de nálam idősebbekkel nem létesítek kapcsolatot,ne haragudjatok ezért.Másodsorban fogok kérni valami elérhetőséget,ami nem email cím,hanem egy közösségi oldal láthatósága.Enélkül ne jelölj be,kérlek!Ha ezek olvasata után még nem tántorodtál el eléggé a kapcsolatfelvételtől,szívesen veszem a kedvencnek jelölést.
Gábor, 42 éves
13 perce lépett be
2 fotóval

186 cm, elvált, két lányom van és szeretem a császármorzsát :)
Attila, 46 éves
5 perce lépett be
1 fotóval

Főiskolát végzett külkereskedő keresi igen csinos , sportos , fiatalos barátnőjét hosszú távra !
Bálint, 33 éves
26 perce lépett be
6 fotóval

Egy kép vagy pár ide másolt-fogalmazott mondat nem számít. Minden élőben dől el :).
Néhány most online párkereső társkereső bemutatkozása
 • Imre (59), Celldömölk
  Nagyon szófogadó vagyok. Ha akarok az is maradok.
  Ha valaki szeret és megbecsül,duplán kapja tőlem vissza.Szeress, hogy szeressenek, becsülj ,hogy becsüljenek.Keress, hogy rám találj.Jó kisfiú vagyok, az is maradok, ha akarok!!!
 • Tamás (37), Egyházasrádóc
  " Szeress, Ő szeressen, a többit megoldjátok."
  Írj rám bátran. Válaszolok ha kérdésed lenne. ????
 • Henrik (66), Budapest
  Rövid az élet, használjuk jól az időnket !!!
  Ha találkozunk , meglátod ! Én a lányt, szeretném, Te meg a fiút !
 • Guszti (49), Nyíregyháza
  Hurra itt a tavasz.
  Majd kitoltom kesobb. Most telefonrol vagyok nehez szoveget beirni,
 • Mihály (46), Dunaegyháza
  Boldogság , szeretett, szerelem….
  Kedves olvasó! Én csak a vágyakról írhatók ... Őszinte kapcsolatra vágyom. Szeretni szeretnék s a szeretett vissza kapni. Én egy egyszerű ember vagyok és éhes a szeretettre. Itt szeretném megtalálni a páromat . 186 cm, 94 kg, szökés barna haj, kék szem. A tízéves születésnapomra! Mind a végtelen úgy tűnik, mit, ha tegnap történt volna, Bárcsak meg sem történt volna az egész… bárcsak az időt visszafordíthatnám, De sajnos nem tudom! Nincsenek véletlenek, mindenek oka van… hát ezt mondják a bölcsek, a nagyok! De minden esetre az élet nagyon meg bűntettet ilyenkor lopva a miérteket keresem. Én is hiszek abban, hogy mindenek oka van s nincsen véletlenek, kaptam még egy esélyt. Annit köszönök az életnek és annak, aki vigyázz rám. De azért sok kérdésre szeretnék választ kapni, tudom választ nem ad senki, pedig ha valaki meg mondaná, nagyon sok mindet meg szeretnék tudni. De ez az írás nem arról szol, panaszkodni nincsen okom, az életet így porbálom elfogadni, de nagyon nehéz, ezt csak az tudja, aki benne van… Azon a hajnalon boldogan keltem… szerelemesem vágyakkal telve. Ezt az érzést, ha birtokod, akkor tudod, hogy mit jenen a vágy Ő iránta, csodálatos érzés! Abban a tudatban élni, hogy valakinek fontos vagy, és valaki fontos neked s vannak terveitek a jövővel kapcsolatban az életnek ez az értelme, egy új út egy új kezdet. A Szerelem hálójával beszőtt tervek álmok hatják az embert. És még egy csodálatos dolog a kölcsönös bizalom! De még több 100 km van előttem… most 1 Olasz parkolóban vagyok az Adriján, innen indulok haza. A hátár közelében állok a SLO. Határ a hegyeket leszámítva csodálatos a táj, begurulok a határa hűtős, vagyok a sor mellet el, mehetek ez sokszor előny így, de nagyon nagy felelősség… mondjuk most fagyaszott húst, hozok 18 tonna, úgy hogy a súllyal sem lehet bajon. Minden határom meg mérik a tengely súlyt. Gyorsan végtesztem. Két nagyváros van előttem, szombat van a forgalom miatt, írom. 1 útszéli parkolóba meg álltam reggelizni, a hűtő zajára nem szeretnék senkit fel ébresztetni. Megreggeliztem, és már indulok is a Kedvesemhez. A határtól 57 km-re van Ljubljana. Utána következik kb. úgy 130 km-re Maribor. Innen 100 km-re van Magyarország. A határra érek, nyugodt minden. Rédics a határ, ahol magyarba értem. Fel hívtam a főnömet, hogy itthon vagyok, utána a barátnőmet hogy indulhat Pápára. Még 1 100 és Pápán vagyok. Most már az idő az idő nem számit, vagy Ő, vagy Én várok, egy-két orra nem számit, az a lényeg, hogy találkozzuk! A vezetési idő Ti is itt éltek eben az országban… Pápán vagyok, a kelephely a vámudvar, kifújom, magam az őrt meg kérdezem, hogy hova állhatok… hétfőn hajnalban jövök a kamionért. Beálltam az éteremben ittam 1 kávét. A kedvesem nem hívom fel, csak jön, addig összepakolok. A főnök nem tudom, hogy ’miért” nem engedett haza kamionnal, pedig tőlem 70 km-re van, ahova viszem az árut! Na mindegy, nagyon sok kérdés van, amire nincsenek válaszok… Meg érkezet a kedvesem… Két hét várakozás után meg ölelhetem, csókolhatom a karjaiba nyugalmat, találhatok… Csodálatos érzések kerítnek bennem, csak ma számit a most a pillanatok a jelem és Ő… Ha úgy nézzük, akkor Én egy nagyon Szerencsés ember vagyok, A szakmában nagyon sikeres vagyok és szeretetem, amit csinálok szerintem ezt csak úgy lelet végezni jól s ez mindig meg hozza a gyümölcsét, és az is sokat, rengetget, számit a sikerhez, hogy egy jó kapcsolatban élek! A sikerhez a másik fél is kel… a partner, sokan ezt nem merik be valami! A Kedvesem abban is segítet s biztatott a külföldi munkába, már alá is írtam egy 2 éves szerződést 2001 júl-ban. 2001 szept-ben kezdek Spanyolországban. Igen a pénz miatt megyek, ki mielőtt megkérdeznéd magadba. Most is jól keresek, és jól élek… de szeretnék családot, gyerekeket és ehhez kel 1 anyagi bízóság itt havonta 500, 000 Ft meg felelő pénz kapok. Nekem van, lehetőségem akkor meg teszem, ez így normális, nem? Elindultuk Én vezetek, azt beszéljük meg, hogy Fehérvár vagy Balaton. Én fehérvárt választottam nyár van a Balatonon sok a rendőr a forgalom is nagy meg fehérváron, van 1 jó éterem, ott meg vacsorázzuk. Most hagytuk el Veszprémet, már látom fehérvárt, szemerkél az eső, kanyar 60 tábla záróvonal szembe jön 1 autó közben engem is, előz 1autó szabálytalanul-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------! 2001 augusztus 11- tő december ig különböző korházakban töltöttöm az időt. Semmire nem emlékszem, az orvosi papírokból tudom… két és fél hónap kóma, agyhártyagyulladás részleges bénulás. 2002 április akkor már tudok gondolkozni, beszélni nem tudok, és elveszet a múltam. 2002. 09. 16. egy újabb koponya műtét! Utána való 2 év volt a legnehezebb! Elfogadni a magányt, fel dolgozni tőrtéteket keresni az okokat, a miérteket. 1 dalszöveget szeretnék meg osztani veled… az isteni igazság szolgáltatásról, Úgy érzem a történetem, erről szól: ’csak az itt, csak a most Törődj velem itt és most, hogy el ne kés! A mullt árnyékában… Tegnap vad valóság s mullt hálójába kerültem Üldöztek a mullt emlékei a lelkemet, simogatták A szemem sarkából könnyet, fakasztot… Miden dallam, miden pengetés át járta testem De a jég hideg valóság arcom csapot… Főleg ami jött utána Régi banda, régi szeretők Kegyetlen érzés volt A jelenbe lenni valamiért Céltalanul a semmiért A vágyakat, a szerelmet elfolyva Egy új napra ébredni Szembe nézni a valósággal S miérteket keresni Tudom, hogy azt felesleges de semmi nem tart vissza, hogy fel adjam! Egy sérült ember vallomása. Petrovics Mihály 2011. április 24. Büszkének kéne lennem magammal, sokan ezt nem tudták volna végig csinálni, de a lelkem mélyén csalódás van, lehet a magány miatt! Meg van mindenem, ház autó még sem vagyok boldog!!! , Ezt a 10 évet nagyon sok embernek köszönhetem, hogy így, itt vagyok! A családomnak, a barátnőnek és a családágynak Az orvosoknak, ápolónőnek, pszichológusnőnek, logopédusnak, gyógymasszőröknek, gyógytornászoknak, barátnőknek, barátoknak, szerelmeknek, szeretőknek… és minden embernek, aki tudatosam vagy tudat alatt hozzá járult a fel épülésemhez! Az őrök hálám s a szeretetem kísérjen az utón, ahol jártok! Ui.: elnézést a hibákért, diszlexia. Dunaegyháza. 2011. augusztus 11. Petrovics Mihály.
Párkeresők most online
A szíve mélyén a legtöbb ember egy megértő társra vágyik, aki mellette van jóban-rosszban, egészen élete végéig. Nálunk, a Randivonalon a párkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres.

Ne maradj le róla te se, regisztrálj még ma, és légy tagja társkereső csapatunknak!

A Randivonal tagok szerint ez a legjobb párkereső oldal, az ő véleményükre pedig nyugodtan hallgathatsz, mert ők azok, akik rendszeresen használják. Ha elfoglalt vagy, és nincs időd nap mint nap órákat a gép előtt tölteni, próbáld ki mobil alkalmazásunkat, aminek segítségével azt is meg tudod nézni, kik azok a párkeresők, akik épp a közeledben tartózkodnak!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan 150-en hagyják el az oldalt, mert megtalálták párjukat. Találj párt te is! Hidd el, nálunk nem lesz nehéz, ugyanis átlagosan 550 párkereső regisztrál az oldalra naponta. A folyamatos moderálásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.