Randivonal társkereső

Elfelejtett jelszó
Írd be az e-mail címed:
Elfelejtett jelszó
Amennyiben a megadott email cím valóban szerepel az adatbázisunkban, akkor elküldtük oda a jelszó emlékeztetődet. Ha nem kapnád meg rövid időn belül, kérjük próbáld újra!

Regisztrálj ingyen!

A Te nemed:
Add meg a nemed!
Kit keresel?
Add meg, hogy kit keresel!
E-mail címed:

Sikertörténetek

Oszd meg velünk Te is a sikertörténeted!
Megtaláltad a párod a Randivonal segítségével? Kérjük, oszd meg velünk megismerkedésetek történetét, mi pedig közzétesszük a Randiblog Sikertörténetek rovatában, hogy a többi társkereső is részese lehessen a boldogságotoknak.
"Sikertörténetek" rovatunk már évek óta működik, itt a hozzátok hasonló párok mesélnek arról, hogyan találtak egymásra a Randivonal segítségével, ezzel is bátorítva a még aktívan párt keresőket.

Randisztori beküldése

Révbe értél és megtaláltad az igazit, esetleg már babátok is született? Kürtöld világgá a nagy hírt és adj erőt másoknak a társtaláshoz.Történetedet majd a Randiblog Sikertörténetek rovatában olvashatod el.
Történet leírása:
Kérjük, adj meg egy elérhetőséget, ahol szerkesztőnk megkereshet a történettel kapcsolatban.
és/vagy +36
Fotó feltöltése:
Vissza
bezárás

Elfelejtett jelszó


bezaro gomb

Küldd el nekünk Te is a történeted!

Már jó ideje működik a társkereső oldalunkon a "Sikertörténetek" rovatunk, amelyben hozzátok hasonló párok mesélnek hogyan találtak egymásra a társkereső segítségével.

Ha kedvetek van szerepelni ebben a rovatban, ezzel is bátorítva a még aktívan párt keresőket kérlek, küldd el megismerkedésetek történetét, és a rólatok készült képe(ke)t a sikersztori@ha.hu e-mail címre!

A beszámolókat előre is köszönjük, és szép szerelmet kívánunk!