Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Diplomás társkereső

81 074 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb diplomás társkereső nők

Ildikó, 54 éves
Főiskolát végzett
9 órája tag

Megpróbálom...mert a munkahelyem és a lakásom közt nem láttam fehér paripát...a szőke hercegek talán már ki is haltak...
Erika - társkereső Gödöllő - 61 éves nő
Erika, 61 éves
Főiskolát végzett
13 órája tag

Szeretném összekötni az életem, akivel szerelemben szeretettben és boldogságban élhetnénk.
Zsuzsa - társkereső Tatabánya - 30 éves nő
Zsuzsa, 30 éves
Egyetemet végzett
13 órája tag

Szeretek utazni, táncolni, fényképezni, és repülni
Edit - társkereső Mór - 43 éves nő
Edit, 43 éves
Főiskolát végzett
31 órája tag

Izgalmas, beszédes és sokoldalú nő vagyok. Sok mindennel foglalkozom.

Legújabb diplomás társkereső férfiak

Ádám - társkereső Áporka - 33 éves férfi
Ádám, 33 éves
Főiskolát végzett
7 órája tag

Sziasztok Ádámka vagyok, itten fogok működni, a forróságos nők írogathatnak
Gábor - társkereső Komló - 44 éves férfi
Gábor, 44 éves
Főiskolát végzett
10 órája tag

Nem vagyok különleges de vannak értékeim ha találkozunk mindenre fény derül.
Attila, 30 éves
Főiskolai diplomás (Közgazdász)
10 órája tag

Szeretem a pörgést, mindig keresem a társaságot, és próbálok új dolgokat kipróbálni.
Ferencz, 32 éves
Egyetemet végzett
11 órája tag

"Néha nyitva kell hagynunk az ajtót, engedni, hogy besétáljon rajta a legnagyobb álmunk. Talán a szerelem, a boldogság, talán egy jó hír, amitől napjaink máshogyan telnek, talán egy pillanat , ami visszaadja mindazt, amit eddig az évek eloroztak. Talán besétál az egészség, fölszabadítva testünket a folytonos kíntól. Csak ne felejtsük el nyitva hagyni az ajtót, hisz mind várunk valamire! Mindannyian álmodunk."

Online diplomás társkereső nők

Timea, 42 éves
Főiskolát végzett
5 perce lépett be

A partnerem legyen a szövetségesem és a lelki társam.
Éva, 52 éves
Főiskolát végzett
16 perce lépett be

Kedves fiúk, férfiak! Olyan csodás dolgokkal jellemzitek, jellemezzük itt magunkat! Pár napja olvastam egy férfiú "tollából" amint idézett egy nőtársamtól: minden rendben, imádom az életet, tökéletes körülöttem a világ! Mekkora szamárság! Akkor miért keresünk valakit, aki olyan tökéletlen, gyarló mint mi! Tökéletes minden, de hiányzik valaki! Valaki aki ott van akkor is amikor nem a legszebb mosolyunk, nem hibátlana sminkünk, és nem hibátlan az alakunk! Ott van, mert neki pont így jó! Csupán azért, mert így szeret! Mert nem megváltoztatni, csak szeretni akarjuk egymást!
Barbara - társkereső Debrecen - 36 éves nő
Barbara, 36 éves
Egyetemi diplomás (jog,politológia,pedagógia)
19 perce lépett be

Őszinte, közvetlen és intelligens nőnek tartom magam, aki komoly, azonban mindennapjai szerves részét képezi a humor. Nem hiszek a hosszas levelezgetésben, sokkal inkább a személyes találkozásban.
Napsugár, 40 éves
Főiskolai diplomás (pedagogia)
21 perce lépett be

Komolyan kérem, hogy ha megkeresel, vedd figyelembe, hogy muszáj, hogy beszéljünk....szívesen adok számot, nem félek ettől, de elképzelni nem tudom, hogy anélkül ismerkedjek, hogy hallanám a hangod és érzékeljem a személyiséged egészét...a lényedet..... Köszönöm, hogy megérted....:)))

Online diplomás társkereső férfiak

Tamás, 41 éves
Főiskolát végzett
7 perce lépett be

Komoly kapcsolatot keresek, s remélem itt megtalálom...
Péter, 49 éves
Főiskolai diplomás (felnõttképzés)
8 perce lépett be

Kicsit lökött romantikus mackó vagyok aki imád játszani. Igénylem a személyes életteret is és szeretek bújni is. Kész egésznek érzem magam, de szükségem van rád, hogy kiegészíts. Igénylem, hogy az élet kis és nagy dolgait közösen éljük meg. Nem vagyok hibátlan, de bízom benne, hogy elviselhetőek. Tudom, hogy végig tudunk menni ezen a nem könnyű, de élvezetes úton, mert az a lényeg, hogy az út jó legyen.
Bálint, 33 éves
Egyetemi diplomás (Közgazdász)
11 perce lépett be

Egy kép vagy pár ide másolt-fogalmazott mondat nem számít. Minden élőben dől el :).
Jozsef, 43 éves
Főiskolát végzett
13 perce lépett be

Love dosn\'t need to be perfect.. It\'s just need to be true !

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső nők

Ágnes, 55 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Pont azt az egyet keresem, aki pont engem keres........ Legyen ennyi elég elsőre.:):):) - a többit majd személyesen, ha érdekel, ha meg nem, akkor úgyis mindegy milyen vagyok.:):):)
Mirjam, 38 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Segíts mindennek olyannak lennie, mint amilyen úgyis! Lehet közhelynek tűnik majd, életre szóló, végleges kapcsolat miatt regisztráltam. Hiszem a mai napig , hogy létezik és amikor megérettünk rá, akkor megkapjuk a találkozás lehetőségét, azzal , aki.
Krisztina - társkereső Pécs - 48 éves nő
Krisztina, 48 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Szerelem, barátság, sport, szabadidő aktív eltöltése velem,……. Ha Te is így gondolod írj nekem! Országúti bringa, séta a kutyussal. Van jó munkám, van egy szép lányom, van házam, vannak barátaim,van egy kutyám,cicám, nincs megértő társam, aki szeret és akit szerethetek.
Edit - társkereső Mogyoród - 46 éves nő
Edit, 46 éves
Főiskolai diplomás (egészségügy)
Platina előfizető

Szerelmem nem lelem. Errefele esetleg? A legszebb ajándék az aorta. Mert szívből jön... Íróasztal a paddal. Kismadár, és villanyfény. Annyira létra! Mikor kértem a függöny, akkor meg nem farmerszoknya. Gitárilag ugyan hamisciprus, meg mosógép a ventillátorral. Érted a cinkét? Bármikor elviszem a zoknimat, de nem szeretem kitalálni, hogy fenyőrügy, vagy empiriokriticizmus. Egyébként muskátli? Vagy táncolható balett-ágynemű???????? Levélke, levélke, ha lehetik kéretni. Bajusz Marcit neeeeeeeeeeem, köszike.

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső férfiak

Csaba - társkereső Győr - 54 éves férfi
Csaba, 54 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

Vezető beosztásban dolgozom, a munkahelyi sikereket azonban nem követte a magánélet boldogsága. Ez az, amit keresek, olyan valaki személyében, akivel azonos a hullámhossz,kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira beszélgetünk. Együtt vagyunk és nem egymás mellett, legyen az bármilyen formában...
Tamás, 37 éves
Főiskolai diplomás (építõmérnök)
Platina előfizető

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, ... "
Zsolt, 55 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Sok minden érdekel, és a munkámnál fogva sok mindennel foglalkozom. Szabadidőmben a természetben(néha horgászat, gombaszedés, vadnövények ...), az uszodában (szauna, úszás), mindenféle kézműveskedésben (de főleg origami) találhatsz. Meg kell , hogy ismerjük egymást ...
Tamás, 50 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

Teljesen átlagos , kedves , nyugodt férfi vagyok . Szeretem az utazást , a mozit ,zenét úszást. Nagyon tudok szeretni ,megbízni valakiben ,talán ez az én legnagyobb hibám .

Keresztény diplomás társkereső nők

Ilona - társkereső Kecskemét - 55 éves nő
Ilona, 55 éves
Főiskolai diplomás (műszaki gépészet, kereskedelem,)
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Köszöntelek! "Két ember kapcsolatában sosem az akadályok számítanak. Hanem a szeretet. Ami az akadályokat is lebonthatja. Ha megélik. Mert az akadályok csak részei az életnek, amik folyamatosan alakulnak, és akár már holnap eltűnhetnek. A szeretet viszont örök." ÜDV.: Icu
Iza, 52 éves
Egyetemi diplomás (művészeti)
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Hallottam egy mondás, amivel megpróbálok azonosulni: "A pozitív gondolkodás nem oldja meg az összes problémádat, de másokat annyira felbosszant, hogy érdemes kipróbálni! " A többiről majd személyesen...:) Jó lenne, ha te is hasonlóan gondolkodnál. :)
Eszter - társkereső Szeged - 62 éves nő
Eszter, 62 éves
Főiskolát végzett
római katolikus vallású (alkalmanként)

Életvidám, csinos, több diplomával, megfelelő egzisztenciával és megteremtett anyagi háttérrel, igényes hölgyként keresem megbízható, értékes társam.(moderálva)Pénzügyi, ellenőrzési területen dolgoztam, szeretem a könnyű, komoly zenét, színházba járni, utazni, sétálni. Nem vagyok előfizető, légyszi e-mail címet küldeni, ha választ vársz tőlem! ! Kecskeméten is otthon vagyok. Kedvencnek jelöllek, hogy jelezzem, szeretnélek megismerni. (kimoderálva) (moderálva)
Tina, 40 éves
Főiskolai diplomás (oktatás)
hite: református (a magam módján gyakorlom)

Keresem a társam akivel megélhetjük együtt az élet szépségeit. Romantikus,vidám természetű, családcentrikus, gyermekszerető ember vagyok, aki imád élni!! Nem tökéletes férfit keresek, hisz én sem vagyok tökéletes, de együtt tökéletesek lehetünk. Aki hibázik az tudjon bocsánatot is kérni. A többi tapasztald meg levélben vagy személyesen. Ha nem írsz nem tudok válaszolni.

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Ferenc, 61 éves
Főiskolai diplomás (ELTE TTK PROGRAMOZÓ)
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Sziasztok! Három gyermekes özvegy egyedül élő férfi vagyok. Alapjában vidám természetű de ha kell tudok komoly lenni. Szeretném megtalálni társam jóban rosszban. *moderálva*
Gyula - társkereső Tatabánya - 36 éves férfi
Gyula, 36 éves
Főiskolai diplomás (pénzügy)
hite: evangélikus (nem gyakorlom)

Megbízható, higgadt, kedves embernek tartanak. Minden területen folyamatos fejlődési igényem van. Hosszú távra keresek kedves, jellemes párt.
Gáspár, 34 éves
Egyetemet végzett
hite: római katolikus

Nem vagyok szabványos pasi. A sikereimet annak köszönhetem, hogy nem követek trendeket, és nem arra megyek, mint amerre a tömeg. Budapesten élek egy erdő közelében lévő saját lakásomban, illetve szabadidőmben sok időt töltök a Balatonnál is. Sokat vagyok a természetben. Túrázok, futok, kerékpározok, illetve régen lovagoltam is. A balatoni telkünkön kertészkedni is szoktam. Bulizni keveset szoktam, és inkább azt mondanám, hogy tudok élni nélküle. Többre tartok valami kulturális programot, mozit, közös főzést, grillezést, borozást a csillagok alatt. A munkám komolynak tűnhet (informatikus mérnök vagyok), de egy kreatív csapatban dolgozom, ahol sokat ökörködünk. Első randin talán túl komolynak tűnök, pedig szeretem a humort, a játékosságot és ha valaki megtalálja hozzám a kulcsot, akkor egy vicces, játékos társat talál meg bennem...
Gabor, 71 éves
Egyetemi diplomás (kozgazdasag)
hite: református (nem gyakorlom)

Ha ketten egymast meg nem ertjuk , nagyon sajnalom kisAsszonyom ,de. ha nem kellek szeretonek, egyebre nem. vallalkozom !? Legyen Onnek egy jo baratja,kivel beszelget,elcseveg,de az a mamlasz,az a szamar szavamra mondom, nem en leszek, Legyen az ove minden poezis, az enyem minden ami teny, a problemakat oldja o meg,de a ruhajat csak En!!!

Fiatal diplomás társkereső nők

Erzsèbet, 26 éves
Egyetemi diplomás (Egèszsègügy)

Kedves, èrzèkeny lány vagyok. Kiállok a cèljaimèrt. Szeretek sokat ès mindent megbeszèlni.
Nóri - társkereső Budapest - 29 éves nő
Nóri, 29 éves
Főiskolát végzett

Nóri vagyok, 29 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Anna, 28 éves
Egyetemi diplomás (turizmus es business)

Csendes es baratsagos, mosolygos es vidam :) Komoly kapcsolatot keresek.
Bettina, 29 éves
Egyetemi diplomás (közgazdász)

Életvidám, mosolygós, örömteli, gondoskodó, önálló, kiegyensúlyozott lány vagyok. Túl egy 10 éves kapcsolaton, és egy rövidebb magamra találó időszak után keresem azt a férfit, aki engem keres :) Nem hiszek a véletlenekben ;) Add Önmagadat, én is azt teszem... Ami fontos számomra egy kapcsolatban: - az, hogy igazán Nő lehessek, és a társam igazi Férfi legyen mellettem - szeretek adni, meglepni a másikat, de fontos számomra is, hogy a párom meg tudjon lepni - figyelmesség - egyenrangú félként tekintsünk egymásra - tartalmas beszélgetések - minőségi együtt töltött idő - hűség - közös tervezés Milyen vagyok: - kívül-belül NŐ - optimista - gondoskodó vagyok, de nagyon szeretem azt is, ha rólam gondoskodnak - pozitívan gondolkodó - energikus - nem ismerek lehetetlent - sokat dolgozom, de fontos, hogy megfelelő időt töltsek a párommal - maximalista - nincs gyerekem, de ha megtaláltam az igazit, szeretnék - érzékeny - szeretek főzni - szeretem az állatokat (van egy cicám, lakásba nagyobbat nem vállalnék) - vidéken nőttem fel :) - szeretem a természetet - fontos számomra a család - szeretem az egyenes,őszinte embereket, én is az vagyok - jó emberismerő

Fiatal diplomás társkereső férfiak

Zoli, 28 éves
Főiskolát végzett

Nem tudok válaszolni nem vagyok semmilyen tag, meg vip stb... Irjatok elerhetoseget ha szeretnétek beszélgetni... Nem szokásom írogatni másokra, bár hiába jön egyből a gondolat és a szemöldök húzás hogy pedig kéne... Feleslegesnek tartom mert akit igazán érdeklek az úgyis fog írni(Fő indok hogy nem kapok választ, így én sem strapálom magam). Magamról nem szeretnék semmi tartalmasat megosztani, aki tart rá igényt hogy beszélgessünk az mindent meg fog tudni. :)
Zsolt - társkereső Zalaegerszeg - 29 éves férfi
Zsolt, 29 éves
Egyetemi diplomás (Mûszaki)

Szia! Magamról annyit írnék, hogy 28 éves vagyok, Zalaegerszegen lakom és dolgozom. Szabadidőmben szoktam fotózni , olvasni, kerékpározni, úszni is. Ezen kívül, szerintem intelligens, kicsit humoros, kiegyensúlyozott természetem van. Ha lenne kedved közelebbről is megismerni, írj nyugodtan! :)
Sanyi - társkereső Budapest - 27 éves férfi
Sanyi, 27 éves
Főiskolát végzett

Jelenleg Budapesten élek és dolgozom. Mivel több helyen is dolgozom, ezért sajnos sok szabadidőm csak az esti órákban akad. A Családomon kívül a másik szenvedélyem a sport, amit heti több alkalommal is űzök. Nyugodtan írj, ha esetleg felkeltettem az érdeklődésedet! :)
Zsolt, 26 éves
Főiskolai diplomás (műszaki, informatika)

Kedves Hölgyem! Én csak egy félénk srác vagyok a szomszédból, de ha most azon kapod magad, hogy mosolyra görbül az ajkad akkor most nyiss egy új levelet és küldj egy mosolyt nekem ;)

30-as diplomás társkereső nők

Nelli, 38 éves
Egyetemi diplomás (Tanitóképző kar)

Nelli vagyok vajdasági magyar. Hobbiim a hegymászás séta zenehallgatás. Tanitóképző kart végeztem és hét évig tanítottam gyógypedagógiai általános iskolában magyar nyelven. Most mézesbábos vagyk ami sok munkával jár.
Viki, 33 éves
Főiskolai diplomás (Teológia)

Szenvedélyes, spirituális beállítottságú nő vagyok. Szeretem a természetet, érdekelnek a különböző világvallások. Keresem hasonló beállítottságú párom.
Edina - társkereső Szolnok - 37 éves nő
Edina, 37 éves
Főiskolát végzett

Aki szimpatikusnak talál és ismerkedni szeretne, írjon nyugodtan. :)
Évi - társkereső Debrecen - 33 éves nő
Évi, 33 éves
Egyetemet végzett

Komoly, megbízható, őszinte párt keresek aki igényes.

30-as diplomás társkereső férfiak

Zoltán, 35 éves
Egyetemet végzett

A belső tulajdonságoknál mindenkinek más a fontos, úgyhogy erről nem nagyon írnék ide semmit, majd úgy is rá tudsz kérdezni ha érdekel a dolog. Amivel az időmet töltöm: utazás, sport (foci, strandröplabda, squas, kori, snowboard), mozi, színház, póker, olvasás, séta a városban. Ahová szívesen visszamennék még életemben az Spanyolország, Roma és Monaco. Na szerintem elég is hirtelen ennyi ömlengés önmagamról:) Ha érdekesnek találsz úgy is írsz, ha meg nem, akkor el sem jutottál ezekig a sorokig.....
Csabi, 39 éves
Főiskolát végzett

Koromnal fogva a vegleges megtalasa a fö cel, de nagyon el van bujva, egen foldon levegőben vizen de akkor is elökerül! Inkabb elöben a többit!
István, 30 éves
Főiskolai diplomás (Élelmiszeripar)

Szeretném megtalálni a társam, akivel egy hullámhosszon vagyunk, akivel közös az érdeklődési körünk, akivel igazán jól érzem magam. Nem vagyok egy adonisz :) ,de meg tudom adni azt egy nőnek amire igazán szüksége van: MEGBECSÜLÉS, SZERETET, BIZTONSÁG. Amennyiben adatlapom felkeltette az érdeklődésedet, kérlek ne habozz, ismerjük meg egymást.
Zsolt, 36 éves
Főiskolai diplomás (mezogazdaság)

Egy,oszinte,életvidam,humoros férfi vagyok,aki mindent megtesz azért akit szeret.A céljaimat tuzon vizen át véghezviszem.Számomra a legfontosabb az életben boldognak lenni és boldoggá tenni azokat akik fontosak a számomra.Az érdeklodési korom nagyon nyitott,vevo vagyok mindenre,de nagyon szeretek kirándulni,horgaszni,kempingezni,fozni,a jó kis kertipartikat,egy jó bográcsos mellett iszogatni,ha régi nagy slágerek szólnak a háttérben:-).Egy oszinte,kedves,életvidám,odadó lányt keresek komoly kapcsolat céljából akivel lelki társak és legjobb barátok is lehetunk egyben!:-))

Középkorú diplomás társkereső nők

Judit - társkereső Zalaegerszeg - 43 éves nő
Judit, 43 éves
Egyetemet végzett

Szia! Judit vagyok, 40 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Keresem a másik felem, keresem a szikrát... Várom a szikrát... Szabadidőmben szívesen sportolok, szeretem a természetet.
Zsanet - társkereső Románia - 44 éves nő
Zsanet, 44 éves
Egyetemet végzett

Talpraesett, kedves, mosolygós, empatikus és életvidám nö vagyok. Amit akarok, azt meg is valósítom és komolyan törödök a mindennapok dolgaival. Az igazságért mindig kiállok és nem szeretem a pletykaságot. Komoly érzelmi intelligenciával rendelkezek.
Ibolya, 44 éves
Egyetemet végzett

Szia csak akkor irj ha ismered honnan van a sor.....................................:)
Judit - társkereső Budapest - 47 éves nő
Judit, 47 éves
Egyetemi diplomás (matematika és nyelvészet)

Pozitív gondolkodású vagyok és ilyen partnert keresek.

Középkorú diplomás társkereső férfiak

Ati, 43 éves
Egyetemet végzett

Az ember egy napon rádöbben arra,hogy az életben igazán semmi sem fontos,Sem pénz,sem hatalom,sem előrejutás,csak az,hogy valaki szeresse őt igazán. Olyan hölgyet keresek itt aki még nem esett bele a bőség zavarába,és nem a királyfit várja fehér lovon!! Van ezen az oldalon egyáltalán ilyen hölgy???????https://www.youtube.com/watch?v=NsPfbQz15e4&feature=youtu.be
Csaba, 41 éves
Főiskolai diplomás (humán)

Alaptermészetemet illetően, kedves, türelmes és őszinte vagyok, legalábbis mások visszajelzéseiből ezt szűröm le. Általánosságban mondhatom azt, hogy sok minden érdekel, legyen az műszaki, történelmi, vagy napjaink tudományos aktualitása, esetleg egy hétköznapi esemény. Nem vagyok az a típus, aki az éjszakai bulizásokat kedvelné, inkább arra vágyom, hogy a szabadidőmet tartalmasan, inkább a párom társaságában töltsem el. Amikor időm engedi, akkor szívesen barkácsolok,vagy a háztartással járó munkákkal foglalkozom. Ezen kívül amikor tehetem, természetben sétálok, illetve az otthoni környezetben kivitelezhető, a szabadidő eltöltésére leginkább jellemző szokásaim, a televíziózás, internetezés, olvasás, és a legtöbb embernek egyik fő szórakozását biztosítja, a zenehallgatás. Zenei stílusom vegyes, ha tetszik valami meghallgatom, legyen az bármilyen előadótól. Egy racionális álmodozó vagyok. A szakmám szerint emberekkel foglalkozom, de nagyon hiányzik az életemből egy társ, akit tisztelhetek, és szerethetek . Persze kezdetben a vonzalom az első, de azért fontosnak tartom, hogy a kapcsolatban az ,,egyenlőség elve" érvényesüljön, s ne forduljon elő az, hogy akaratlanul, vagy éppen szándékosan ,,rátelepedjünk egymásra". Alapelvem az, hogy hagyjuk egymást élni, hiszen ez a kapcsolatot építi, de a hűség megtartása, egymás elismerése, segítése és megbecsülése, elsődleges prioritást kell hogy élvezzen a kapcsolatban.
Gábor - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Gábor, 47 éves
Egyetemet végzett

Szia, Gábor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
István, 43 éves
Főiskolát végzett

Szeretnék egy kedves hölggyel megismerkedni, akivel kiegészítjük egymást és jól érezzük magunkat ebben a rohanó világban :-)

50 feletti diplomás társkereső nők

Judit - társkereső Nagykanizsa - 56 éves nő
Judit, 56 éves
Főiskolát végzett

Optimista,életvidám,empatikus nő vagyok.Szeretek rácsodálkozni a világra. Jókat beszélgetni,ha tehetem kirándulni,utazni.Nem csak magamról szól az életem,hanem figyelek a környezetemre,társamra,akivel meg lehet osztani vidámságot,nehézséget. Nem vagyok előfizető,így csak e-mail címes levélre tudok válaszolni. Köszi a megértést.
Éva - társkereső Dunakeszi - 61 éves nő
Éva, 61 éves
Főiskolát végzett

Hogy milyen vagyok? Milyen lehet egy múlt század közepén született magyar nő? Kiforrott, életvidám, sokoldalú, jól viseli a csapásokat és kellően őrült, ha hisz abban, hogy maradék életében még tartozhat valakihez. És vakmerő, mert nyafogás és munkanélküliség helyett néhány évre - átbatyuzott Angliába. A külsőm nem olyan, mint 20 évvel ezelőtt.. itt is, ott is kicsit több van, mint szeretném, de az összkép nem túl rossz... ja és a fényképek igaziak... A másik felemet keresem, aki nem roggyan meg, ha az élet kicsit bonyolult. Élhetsz Magyarországon, de élhetsz Angliában is. Szeretnék felnézni Rád - enélkül nem tudok beléd szeretni... Ha sportos vagy, élsz-halsz a síelésért ne engem válassz, rám legfeljebb biciklizésben, kirándulásban számíthatsz. Nagyon jó útitárs vagyok, ha szeretsz utazni és színházba is szívesen megyek veled. Az se baj, ha nem megyünk sehova, nagyon jól érzem magam otthon, és nem tudom, hogy kell unatkozni.
Aranka - társkereső Budapest - 65 éves nő
Aranka, 65 éves
Főiskolát végzett

Évek óta egyedül élek, szeretném megtalálni a párom, akivel szeretetben és boldogságban élhetném hátralévő éveimet. Nyugdíjban vagyok , sajnos unokám még nincs, így sok szabadidővel rendelkezem. Szeretek olvasni,zenét hallgatni, kirándulni, de szívesen andalognék kézen fogva a párommal is. Vágyom a meghitt tartalmas beszélgetésre, a konyhában is kiismerem magam. A személyes találkozás híve vagyok, hiszen akkor dől el minden. Ha Te is komoly kapcsolatra vágysz, keressük egymást.
Ildiko, 56 éves
Főiskolát végzett

Szia, Ildiko vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 feletti diplomás társkereső férfiak

István, 58 éves
Főiskolát végzett

Vidám természetű rendezett életvitelű, határozott, normál értékrendű ember vagyok, tudom mindíg, hogy mit akarok. Most éppen egy rendes, kedves, csinos, sötéthajú káros szenv.mentes hölgyet keresek. Nyitott vagyok az újra kezdésre...
István - társkereső Budapest - 66 éves férfi
István, 66 éves
Egyetemet végzett

Határozottság, megbízhatóság, tisztesség. Szellemi és érzelmi kiegyensúlyozottság. A lelki stabilitás legalább annyira fontos, mint a fizikai kondíció. Csak annyit várok el a másiktól, amennyire magam is képes vagyok.
József - társkereső Székesfehérvár - 62 éves férfi
József, 62 éves
Egyetemi diplomás (agrár-környezetgazdálkodás)

Egyszerű,romantikus, őszinte, nyílt, lelkileg-érzelmileg független kiegyensúlyozott, nyitott rugalmas, pozitív gondolkodású,természet és állatbarát,magas,sportos alkat, vagyok, 20évig aktívan kézilabdáztam. Agrár-környezetvédő és tisztelő vagyok, ez a munkám és egyben a hobbim. Jelenleg Székesfehérváron lakom és dolgozom. Munka és kikapcsolódás egyensúlyban van, szeretnék kimozdulni a megszokott körből. Komoly szándékaim vannak Türelmes, nem haragtartó vagyok. Ha tulajdonságaimból, csak egy-kettő megfogott, akkor jelezd felém. Előre is köszönöm. Ja és még, nagyon szeretek barkácsolni.
Laci, 74 éves
Főiskolai diplomás (villamos üzemmérnök)

Kedves Szívem Hölgye! Nagyon szeretnélek megismerni Téged. Tudom, hogy Te is magányos vagy és keresed a párodat. Keresel valakit, akivel megoszthatod örömödet és bánatodat. Aki figyel Rád, szeret és megbecsül. Aki testi-lelki társad lesz. Én már nagyon várom, hogy személyesen is találkozzunk! Magamról írok egy pár gondolatot. Őszintén remélem, hogy elnyerem a tetszésed a hibáimmal együtt: - Szeretek utazni, kedvelem a közös változatos programokat - Imádok hosszasan beszélgetni, megosztani gondolataimat a párommal - Koromhoz képest rendkívül fiatalos és sportos vagyok (korábban aktívan sportoltam) - Szeretem a filmeket, sci-fi könyveket - Sajnos dohányzok. Remélem, hogy ezt el tudod fogadni - Rendkívül jól főzök, szinte bármit el tudok készíteni - Minden vágyam, hogy megismerjelek Téged Kit keresek: - Hasonló gondolkodású és érdeklődésű, vonzó hölgyet - Mindenképp hosszútávra és komoly kapcsolatra gondoltam - Ha lehetséges 60 év körüli és vékonyabb hölgyet szeretnék megismerni Ismerkedjünk meg, igyunk meg egy kávét! Sok szeretettel várom a jelentkezésed!

Elit diplomás társkereső nők

Gica - társkereső Gödöllő - 49 éves nő
Gica, 49 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Köszöntelek Kedves Érdeklődő! Hozzám hasonló társat keresek. Aki magas, inteligens férfi , tudja magáról, hogy jó, és ez nem önteltséggel, hanem harmóniával, és egészséges önbizalommal tölti el. Én adom a kedvességet, harmóniát, együttérzést..... Te hozod a biztonságot,bátorságot, őszinteséget. Ezt megfűszerezzük szeretettel,szenvedéllyel, no meg humorral, ......aztán megesszük amit főztünk.:-) Finom lesz, .......érzem! :) Nem vagyok előfizető, válaszolni esetleges leveledre csak akkor tudok , ha küldesz e-mail címet is ) Végül egy idézet \"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait,, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.\" Ezt szeretném .
Bogi, 39 éves
Egyetemi diplomás (Testnevelési Egyetem)
Középvezető

Az életem szinte tökéletes, de egy dolog mégis hiányzik. Nem tudom, hogy ilyen módon meg lehet e találni azt, akit keresek,de nem veszíthetek semmit. Szeretek sportolni, moziba járni, főzni és enni. Mindez akkor a legjobb, ha van hozzá társaság. Szeretnék új barátra lelni, lendületet kapni, töltődni és adni. Kérlek, írj ha meg akarsz ismerni!
Gyöngyi, 53 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Vidám, elfoglalt, gyermekét egyedül nevelő nő vagyok. Igaz társra vágyom. Szeretek olvasni, kirándulni, szeretem a természetet.Szeretek színházba, moziba járni.Többet magamról inkább személyesen.
Ágnes, 46 éves
Egyetemi diplomás (Közgazdász )
Felsővezető

Sportos, aktív életet élő nő vagyok. Vezető beosztásban dolgozom ezért a szabadidőmet igyekszem tartalmasan eltölteni. Szeretek utazni, kirándulni , koncertre járni élményekkel gazdagodni. Fontosak számomra a barátok és az emberi kapcsolatok ebben a folyton rohanó világban. Keresem azt a társat akivel meg tudnám osztani az élményeket , akivel jókat lehet beszélgetni , akinek van véleménye a körülöttünk levő világról és azt bátran el is mondja.

Elit diplomás társkereső férfiak

Laci - társkereső Zalaegerszeg - 42 éves férfi
Laci, 42 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Szeretem az aktív pihenést,szívesen vagyok a természetben, kedvelem a sportokat. Ha írsz, küldj imélcímet.
Thomas, 46 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Keresem kedves, hüseges , öszinte 40 eves korig levö csinos , sportos normal Testalkatu Partnerem. Ne legyel nagyon követelözzö. En kenyesztetö tipus vagyok ,de azert en is szeretem ha kenyesztetnek. Ha felebresztettem erdeklödesed, valaszolj . Irhatunk SMS be is ha megadod a Mobilszamod. Ne felj irni, ha megismersz nagyon Boldog leszel csak ad meg ra a lehetöseget. Varom leveled. Elnezest kerek hejesirasomert, de amit magyarul irni tudok aszt utolag Magyar baratoktol tanultam. Ha meg mindig alkalmat adsz hogy megismerhesselek varom valaszod. Hüseges , szorgalmas, kicsit Bolondozo vagyok es szeretek megnevetetni.
Norbi, 29 éves
Egyetemi diplomás (természetvédelmi mérnök)
Középvezető

"És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán."
Attila, 44 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Azt mondják, hogy aki meg akarja tudni, milyen az élet annak veszélyesen kell élnie.... Jó sokat kell kiugrálni egy repülőből, lehetőleg olyan ejtőernyővel ami ki is nyílik vagy vitorlázórepülővel belemenni egy dugóhúzóba, amiből ki is tudja venni az ember a gépét:) Azért egy kapcsolat sem veszélytelenebb, ugrottak már ki a 10-ről ejtőernyő nélkül egy szerelmi csalódás után:) De itt szerencsére a világ szerencsésebbik fele keres párt, aki bízik a következő jelöltben:) Attila

Fényképes diplomás társkereső nők

Adri, 28 éves
Egyetemet végzett
7 fotóval

Sziasztok! Szeretek sétálni, moziba járni, beszélgetni! Olyan srácot keresek aki mindezekben társam tud lenni! :)
Juli, 70 éves
Egyetemet végzett
30 fotóval

Keresek magyar baratot, estleg aki itt el. De otthon is lehet
Katalin, 57 éves
Egyetemet végzett
2 fotóval

Optimista, vidám, nyitott, ám megfontolt hölgy vagyok, aki szeretne megismerkedni egy intelligens, jó humorú.,egzisztenciálisan rendezett férfival.
Maria - társkereső Budaörs - 69 éves nő
Maria, 69 éves
Főiskolát végzett
10 fotóval

Ki is vagyok ?? Valószínűleg egy átlagos, nem túl fiatal kinézetű, de fiatalos lendülettel megáldott, érző szívű és őszinte kapcsolatra vágyó hölgy . Szeretem a szépet a művészeteket, a világ megismerését, olvasni, színházba, moziba, hangversenyre járni, kirándulni, utazni , kertészkedni és egy egy jó ebédet, vacsorát elkészíteni, valakivel elfogyasztani stb. Örömmel venném egy korban / 65 év feletti / és magasságban / nem alacsony / megfelelő kulturált , értelmes Úr megkeresését.

Fényképes diplomás társkereső férfiak

Barna - társkereső Budapest - 65 éves férfi
Barna, 65 éves
Főiskolát végzett
3 fotóval

Szeretném a szabadidőt szines,szinvonalas,tartalmas programokkal eltölteni,olyanokkal melyek a partneremnek,társamnak is az érdeklődési körébe tartoznak. /pl.életemben fontos tényező az utazás,kirándulás,szinház,mozi,a sport világa -aktiv sportoló voltam-,és a zene szeretete. Magamról talán beképzeltség nélkül állithatom hogy magas,jó kiállásu,korrekt,romantikus beállitottságu férfi vagyok. Ezeket részben alátámasztják a reg.lapomon olvasható adataim,kérlek olvasd el figyelmesen. Mindezeket egy komoly barátság,tartalmas kapcsolat reményében irtam ide.
Zoltán, 61 éves
Főiskolai diplomás (építész)
3 fotóval

Aktívan részt veszek a közéletben.16 éve özvegy vagyok. Két gyönyörű lányom van.Az egyik 35, a másik 26 éves.éves. Tőlem külön élnek. Egy+ három szobás lakásban élek(panel).Pócsmegyer-Surány -ban (szentendrei félsziget) van egy családi házam, kétszintes (tégla épület) ott szoktunk bulizni:). Remek nyaraló hely a két Duna ág között.Egészséges vagyok,nincs cukrom, magas vérnyomásom( csoda, hogy élek:) stb.. Tetszenek a vékony nőies asszonyok, lányok (molettek kíméljenek, bocs). Nem vagyok otthon ülő! Imádom a jövés-menést a mozit,színházat, koncerteket és szeretek táncolni(Rock\'n\'RIOLL-t is). Végül is szeretem az életet, mely tele van szerelemmel, vágyakkal, bánattal és örömmel, ámen.
Dominik - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Dominik, 35 éves
Egyetemet végzett
8 fotóval

Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet! *** Hi, I am Dominik, 34 years. I live in Budapest and in Kirchberg in Switzerland. So I am looking for woman of dream here. As mentioned above I like to live my dreams. My hobbies are Kung Fu, Swimming and travelling. I run an international trading agency. Looking forward to meeting you! Kind regards Dominik
István, 33 éves
Egyetemet végzett
2 fotóval

Az a baj, hogy a legtöbb ember előbb alakít ki valamilyen képet a másikról(akár fénykép, vagy pár szó alapján), mielőtt bármi érdemlegeset megtudna a célszemélyről. Ergo állhat itt bármi, olyan leszek egy másik ember számára akinek és amilyennek ő lát, ami nem feltétlenül fedi le a tényleges valóságot, csak a saját realitását. Tehetünk bármit, ha kedvelnek, magukat kedvelik bennünk, ha nem kedvelnek, szintén önmagukat nem tudják elviselni a tükörben, amit nyújtunk a másik fél számára.Vagyok aki vagyok.

Most online diplomás párkereső nők

Éva - társkereső Budapest - 34 éves nő
Éva, 34 éves
Főiskolát végzett
30 perce lépett be

Bár a privát életben közvetlen és nyitott ember vagyok, akinek egyáltalán nem okoz fejtörést, hogy milyen bemutatkozó diskurzussal indítson, de itt most mégis megállt a tudomány :)... A képeim beszéljenek helyettem és bízom benne, hogy árulkodni is fognak, de azért címszavakban pár plusz infó kiegészítésként: Tavasz, utazás, koncertek, színház, művészfilmek, gasztro-felfedezések, balatoni rosé, villányi vörös Amúgy meg ;) - Nem kell a hosszú költemény, Nem kell a rókáról a prém, Nem kell az égről a csillag, Elég ha szimpatikus vagy. Nem kell a habos sütemény, Nem kell az izmos csodalény, Nem kell elérhetetlen sztár, Pont olyan kell, mint
Rita - társkereső Székesfehérvár - 35 éves nő
Rita, 35 éves
Főiskolát végzett
1 órája lépett be

Életvidám, pozitív gondolkodású, optimista nő vagyok. A szabadidőmet szeretem aktívan eltölteni. Szereretek túrázni, koncertre, moziba jàrni, salsát tanulni, olvasni, sportolni. Komoly kapcsolat céljàból regisztráltam. Szeretném megtalàlni a társamat, akivel együtt tudnánk fejlődni, akivel kiegészíthetnénk egymást.
Dorottya - társkereső Budapest - 38 éves nő
Dorottya, 38 éves
Főiskolát végzett
1 órája lépett be

Egy vidám, optimista, sokat mosolygó, művészeteket kedvelő lány keresi másik felét. :)
Katalin - társkereső Sajószentpéter - 52 éves nő
Katalin, 52 éves
Egyetemet végzett
2 órája lépett be

A sorsát senki sem kerülheti el,minden cselekedetünknek következménye van.A múltat nem változtathatjuk meg.A jövő viszont lehet egész más történet.Nagy kincs ha valaki szeret,becsül Téged és Te viszonozhatod ezeket az érzéseket. CSAK EMAIL-CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI...

Most online diplomás párkereső férfiak

Zoltán - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Zoltán, 59 éves
Egyetemi diplomás (matematikus, általános és alkalmazott nyelvész)
15 perce lépett be

Család, kapcsolatok --------------------------- Volt feleségemmel az egyetemen évfolyamtársak voltunk, és az első félévtől 29 évig voltunk együtt (4 év együtt járás és 25 év házasság)... 2006-ban váltunk el békességben, azóta is jó viszonyban vagyunk, főként 3 gyerekünk miatt. Ma már Zsófi 32 éves (Klinikai kutatási munkatárs), Áron 30 éves (Marketing manager egy multinacionális gyógyszerforgalmazó cégnél), Andris 23 éves, (harmadéves a Corvinus egyetemen pénzügy-számvitel szakon) Lányom két kislánya: Dóri 4 éves, Eszti 2,5 éves. Válásom óta 4 kapcsolatom volt, az utolsó nemrég, szeptember elején ért véget. ---------------------------------------------------------------------------- 34 éve végeztem matematikusként, majd 1 év múlva általános és alkalmazott nyelvészként. 34 éve informatikusként dolgozom, de kezdetben (7-8 évig)párhuzamosan óraadóként oktattam az ELTE BTK Általános és alkalmazott nyelvészeti tanszékén is. Rákoshegyen lakom 1985 óta. ---------------------------------------------------------------------- Mozaikok az életemből: ----------------------------- Első igazi csók a tatai úttörőtáborban (némi alibi-pingpongozás után)…(1973) Feleségem visz ki a repülőtérre egy 1 hetes ománi hivatalos útra, miközben felveti, hogy talán el kéne válnunk...(2006) A világ legboldogabb embere vagyok második gyerekünk születésekor – csak azt felejtem el megkérdezni az orvostól zavaromban, hogy fiú vagy lány…(mármint nem az orvos, hanem a pici:) (1987) Gólt fejelek Torontóban a helyi magyar (öregfiúk) csapat elleni éjféli meccsen…(1990) Megtapasztalom, mit jelent egy tollvonás: egy áthúzott oldallal elvesztem az országos középiskolai matekversenyt – azért az ötödik hely is elég volt az egyetemi felvételhez…(1976) Először (és utoljára) adok 3-ast egy nyelvészeti vizsgán a Bölcsészkaron 8 éves óraadói karrierem alatt. Talán nem voltam túl szigorú :) (1987) Malajziában szinte üt a 38 fokos meleg a 98%-os páratartalom miatt… de Ománban ugyanez 50 fokban volt... (2008) Építkezés, pályakezdés, katonaság, és az első gyermek ugyanabban a 1,5 éves időszakban 1983-84-ben Londoni focitúránkon a híres 1953-as londoni 6:3-as magyar-angol meccs eredeti jegyét adja nekem egy öreg bácsi az egyik meccs után…(1989) Helsinkiben augusztus 31-én azt látom, hogy elkezd esni a hó...(1986) Ötödikben Kazincbarcikán második lettem a városi magyar nyelv és irodalom versenyen, aztán első ugyanebben hetedikben Budapesten a XIV. kerületben - de hogy jövök én ehhez, amikor én matematikus akarok lenni??? (1969 és 1971) Rolling Stones koncert végig állva a Népstadionban – másnap születésnapom és porcműtét a térdemben (de nem a koncert miatt)... (1995) Megtanulok főzni 50 évesen csak úgy magamtól (meg az internetes receptektől).... (2007) Konferencia-előadást tartok Las Vegasban, a csomagjaim pedig végleg elvesztek …(2008) 50-edik születésnapomon a győztes focicsapat kapitánya vagyok a HP sportnapján…(2007) Első unokámat videózom a mobiltelefonommal 1 órával születése után…(2013) Egy szakmai konferencia egyik előadás-paneljét vezetem Londonban 2014 decemberében... .... ha valaki azt mondja akár néhány éve, hogy az amerikai hadsereget fogom információbiztonságra oktatni az olasz és német bázisain háromszor egy hétig, akkor valószínűleg kétségbe vontam volna az elmeállapotát... Pedig ez történt 2016 márciusában és áprilisában.... Eljutottam 40 országba majdnem 300-szor, többségében üzleti úton... (1974-2016) -----------------------------------------------------------
Zsolt - társkereső Esztergom - 58 éves férfi
Zsolt, 58 éves
Főiskolai diplomás (műszaki )
18 perce lépett be

Főiskolát végeztem . Szolid kedves nő barátságát, szeretetét keresem.
Josef - társkereső Fenyőfő - 56 éves férfi
Josef, 56 éves
Főiskolát végzett
18 perce lépett be

Ich spreche deutsch, englisch , französisch und japanisch ! Leider noch schlecht ungarisch, aber ich lerne fleißig.Ich suche eine seriöse Partnerschaft !
Tamás - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Tamás, 53 éves
Főiskolai diplomás (villamos ipar)
19 perce lépett be

Nehéz ide bármit is írni, hogy frappáns, tömör, és hatásos legyen, és még igaz is. Szeretném valakivel megosztani az életem, fogni a társam kezét, nézni a szemét. Magamról? Beszélgessünk, és minden kiderül. A személyes találkozásban hiszek, úgyis ott dől el minden.
Néhány diplomás társkereső bemutatkozása
 • Ágnes (58), Budapest
  Végleges társamat, kedvesemet várom, keresem!
  Optimista, romantikus, őszinte, nyílt,segítőkész, barátságos nő vagyok. Állatot, természetet, utazást,zenét, könyveket, verseket stb. kedvelem. Nyitott vagyok mindenre, amiről még nem tudok, nem hallottam. Szinte minden érdekel. Politika is. Nyílt, türelmes, fiatalokat kedvelő, egészség centrikus ember voltam, vagyok. 3 éves korom óta mindig mozogtam, sportoltam. 2 és fél éve sportolás közben baleset ért. Még nem kezdtem újra a rendszeres mozgást. Színház, opera, balett is a kedvenceim közé tartozik. Tolerancia, szeretet, megbecsülés. Ezt a "keveset" boldogan, kiegyensúlyozottan szeretném leendő párommal leélni. Örömet,boldogságot adni - kapni!
 • Jani (29), Budapest
  Puska kellett volna ebhez a melóhoz
  Imádom a bemutatkozásokat. Ilyenkor kell rájönnöm hogy semmit sem tudok írni magamról.
 • Réka (32), Budapest
  vidám, sportos, kedves
  Én nem vagyok rendőr, hanem királylány ;)
 • Déna (27), Pécs
  komoly, hosszútávú kapcsolat
  Lovin’ the tired despair Fruitless crying and peace wisdom's, poet's, ruin's haven to cease Love one, who's cynical wrecked, unable to cope faithless, who somber the Globe
 • Kata (51), Lipót
  szeretetre vágyó és adó kapcsolatot keresek
  2 gyerekes anyuka vagyok keresem a párom .Társa vágyom.
Egy megértő társra vágysz?
Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.