Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Diplomás társkereső

95 209 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb diplomás társkereső nők

Olga, 41 éves
Egyetemet végzett
6 órája tag

Mindig van esély újrakazdeni...
Kata - társkereső Budapest - 21 éves nő
Kata, 21 éves
Főiskolát végzett
8 órája tag

nem lehet szavakkal leírni, de vidám és kiegyensúlyozott lány vagyok :D
Judit, 46 éves
Egyetemet végzett
11 órája tag

Energikus, okos, talpraesett nő, önálló véleménnyel, ésszel, amit nem fél használni és felvágott nyelvvel. Hát csoda, hogy hét számra riasztja el a férfiakat?!
Kata, 31 éves
Főiskolát végzett
12 órája tag

Szia, Kata vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb diplomás társkereső férfiak

Dávid - társkereső Nyíregyháza - 28 éves férfi
Dávid, 28 éves
Egyetemet végzett
8 órája tag

Szia, Dávid vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Artúr - társkereső Kecskemét - 23 éves férfi
Artúr, 23 éves
Egyetemet végzett
8 órája tag

egy jó 30-40 éves közöti pocahontasz karjaiba feküdnék :_D
László, 37 éves
Főiskolát végzett
10 órája tag

Megfontolt, inteligens, találékony férfinak tartanak, aki megoldásokban gondolkodik, nem pedig problémákban. Szeretem a változást, a fejlődést, fontosnak tartom az egészséges életvitelt, a rendet és tisztaságot a környezetemben. Hiszek a lélekben és a karmában és ennek megfelelően igyekszem tudatosan és etikusan élni és irányítani az életem! Szeretem a falmászást, de gyakran edzek otthon is. Szeretek zongorázni, énekelni, érdekel a rajzolás és nagyon szeretek kirándulni is. TV-m nincs, de filmeket azért szívesen nézek, bár a dokumentum- vagy természet filmek talán jobban lekötnek. Szívesen elmegyek egy-egy kiállításra, színházba, moziba, de alapvetően bármire könnyen rávehető vagyok.
Attila - társkereső Szombathely - 33 éves férfi
Attila, 33 éves
Egyetemet végzett
10 órája tag

Átlagos, sportimádó, nem dohányzó, nyakas jász vagyok.

Online diplomás társkereső nők

Viktória, 35 éves
Főiskolai diplomás (Közgazdasági)
9 perce lépett be

Nyitott légy mindenre, és ami megfog téged valakiben először amellett dönts!
Dorottya, 37 éves
Főiskolát végzett
22 perce lépett be

Egy vidám, optimista, sokat mosolygó, művészeteket kedvelő lány keresi másik felét. :)
Éva, 52 éves
Főiskolát végzett
33 perce lépett be

Kedves fiúk, férfiak! Olyan csodás dolgokkal jellemzitek, jellemezzük itt magunkat! Pár napja olvastam egy férfiú "tollából" amint idézett egy nőtársamtól: minden rendben, imádom az életet, tökéletes körülöttem a világ! Mekkora szamárság! Akkor miért keresünk valakit, aki olyan tökéletlen, gyarló mint mi! Tökéletes minden, de hiányzik valaki! Valaki aki ott van akkor is amikor nem a legszebb mosolyunk, nem hibátlana sminkünk, és nem hibátlan az alakunk! Ott van, mert neki pont így jó! Csupán azért, mert így szeret! Mert nem megváltoztatni, csak szeretni akarjuk egymást!
Zsófi, 38 éves
Egyetemi diplomás (bölcsész)
36 perce lépett be

Azt mondják nagyon tudok figyelni... Szabadidőmben szeretek kirándulni, kiállításra járni, színházba, koncertre.

Online diplomás társkereső férfiak

Norbi - társkereső Nyíregyháza - 35 éves férfi
Norbi, 35 éves
Főiskolát végzett
5 perce lépett be

Aki kíváncsi, hogy milyen vagyok, az ismerjen meg....
Árpád, 37 éves
Egyetemet végzett
6 perce lépett be

Ahogy a cimben is le van irva: Személyes bemutatkozás. Majd ha személyesen is megismerkedünk.
Zoltán, 38 éves
Egyetemet végzett
7 perce lépett be

Zoltán vagyok, 36 éves. Társam keresem környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 43 éves
Egyetemet végzett
13 perce lépett be

Szia! Fotó és adatlap...ugyebár ez az első találkozási felület, így ésszerű érdekes, és figyelemfelkeltő dolgokat írni magamról (legalábbis ezt mondják :)...), de közben azon töprengek, hogy bármit is írok, idegenként olvasva neked csak sablonos klisé. Úgyhogy a teljesség igénye nélkül néhány dolog rólam: nyitott, vidám, életigenlő, kreatív, gondoskodó, gondolkodó, pozitív ember vagyok. Fontos a család, a barátok, a magam, és mások értékeinek megbecsülése, és tiszteletben tartása. ...jah, igen! Jókedv, humor! Fontos! Nagyon! Ezen kívül szeretem a tartalmas, mozgalmas programokat, de nem vagyok egy sportgóliát. Nincsenek elvarratlan szálak mögöttem, kiegyensúlyozott az életem minden területe, és harmóniára törekszem a párkapcsolatban is. Nem tudom, te hogy vagy vele, de hiszem, hogy a személyes benyomás egy ismerkedésben a döntő, így nem vagyok híve a hetekig tartó levelezgetéseknek. Asszem dióhéjban ennyi! :)

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső nők

Hajnalka, 26 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Alapvetően vidám, sportos lány vagyok. Szeretek kirándulni, télen síelni, nyáron Balatont átúszni. Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy itt talál valaki magának társat, de én megadom az esélyt mindennek. :) Nehéz lenne megfogalmazni, hogy pontosan mit is keresek. Majd, ha beszélünk, kiderül, hogy meg van-e benned az, ami nekem kell... :)
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2016-ban készítettem.
Anna, 56 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

4 éve tanulok latin-amerikai táncokat. Közös táncprogramokhoz keresek partnert/barátot.
Zsuzsi, 38 éves
Egyetemi diplomás (HR)
Platina előfizető

Életvidám, megbízható, nagyon jó érzésű, sportos, intellektuális és szenvedélyes nő vagyok. Hiszek abban, hogy a hasonlók vonzák egymást, és így olyan Férfira találok akiben meglelhetem legjobb barátom és társam. Tömeglevelekre nem válaszolok, azaz olyanokra, amelyekben le van spórolna a megszólításom, és bárkinek küldhetőek. Ez nagyon méltatlan. Az ilyen levélírók kérem messze kerüljenek el, továbbá a napszemüveges profilképek, mert a szem a lèlek tükre.

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső férfiak

Attila, 42 éves
Egyetemi diplomás (jog)
Platina előfizető

Mint mindenki, így én is azért regisztráltam erre az oldalra, hogy társat találjak. Hogy én milyen is vagyok? Azt hiszem ezt itt pár szóval nem igazán lehet elmondani, illetve szerintem a sablonokból már mindenkinek elege van. Ha úgy gondolod, hogy az adatlapomon feltüntetettek miatt - vagy épp annak ellenére - mégis van kedved találkozni velem, úgy lehetőséged lesz megismerni és meglátni vajon én vagyok-e az akit keresel!
Zsolt, 32 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

Egyelőre csak ismerkedek, beszélgetek... de a végcél csakis komoly kapcsolat lehet. Kalandok kizárva. Ismerj meg :)
Francesco, 49 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

Magyarorsagon elek,szeretem a magyar kulturat, szeretnek uj ismeretsegeket kotni. Szeretnek utazni,tengerparton jarni,azert nyaron inkab olaszorsagon szeretnek lenni,de Balaton is jo. Csak email cim tudok valaszolni: (kimoderálva) Itt tudok veletek kapcsolatod lenni.
Tibor, 31 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Szia. Kösz ,hogy benéztél. Mit is mondhatnék magamról? Talán leírom azokat a dolgokat amiket szeretek és ebből kicsit jobb képet kapsz rólam. Szeretek sétálni, nézelődni, új helyekre járni új embereket megismerni, beszélgetni. Szeretek vezetni, szerelni, kondizni, görkorizni, horgászni. Szeretek elbambulni valami jó természet filmen. Szeretem a filmeket, sorozatokat. Szeretem a disco zenétől elkezdve a classic rockon át egészen a jazzig bezárólag sok mindent. Szeretek táncolni bár nem tudok:) Szeretek úgy felkelni reggel ,hogy rápillantva az órára tudom ,hogy még egy óráig aludhatok. Szeretem az egzotikus ételeket, a különleges italokat, a természet apró csodáit. Szeretem ,ha a rádióban megszólal egy zene amit már rég hallottam és jó. Sok mindent szeretek és igazából mindenem megvan az életben amire vágytam. Csak egy valami hiányzik: az a lány akit egész eddig kerestem. Ha szimpatikusnak találsz kezdjünk el beszélgetni. Lehet egymást keressük;)

Keresztény diplomás társkereső nők

Marika - társkereső Sülysáp - 49 éves nő
Marika, 49 éves
Főiskolai diplomás (óvónõ)
vallása: római katolikus

Vidám,őszinte,alapvetően optimista ember vagyok.Szeretek olvasni,mozizni,színházba járni,kirándulni,táncolni,de bármire nyitott vagyok.Csillagjegyem:Bak Ami nekem egy Férfiban fontos:őszinte,megbízható és az, hogy nőnek érezzem magam mellette! A személyes találkozás híve vagyok,(hisz ide mindenki azt ír amit akar) ott dől el,hogy működik-e a kémia vagy sem. Ha TE is hasonlóan gondolkodsz küldj e-mail címet vagy küldj egy jelet!!!
Noémi - társkereső Budapest - 43 éves nő
Noémi, 43 éves
Főiskolai diplomás (közgazdász)
hívő római katolikus

Tanulás, olvasás, színház, koncert,utazás, tenger, úszás, szauna, eper, rosé
Alexandra, 17 éves
Főiskolai diplomás (Divat)
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Sziasztok Én Alexandra vagyok. A hobbim : éneklés, gitározás.
Rita - társkereső Szeged - 35 éves nő
Rita, 35 éves
Egyetemi diplomás (termeszettudomany)
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Szabadidőmben szeretek olvasni, moziba, színházba járni. Szívesen barangolok hazánk hatarain innen és túl.

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Zoli, 43 éves
Főiskolát végzett
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Eléggé sportosan élek, hasonló beállítottságú, gyerek szerető hölgyet keresek.
Lajos - társkereső Pápa - 58 éves férfi
Lajos, 58 éves
Egyetemet végzett
római katolikus vallású

Ha szeretsz szeretetet kapni és tudsz adni is akkor jeletkezz!!!! Szeretem a szépet,nyitott vagyok minden jóra és társ vagyok a szépben!
Ákos, 49 éves
Egyetemet végzett
hite: református (alkalmanként)

Én egy vidám természetű, kiegyensúlyozott, természetet kedvelő, bla-bla- bla… Na, ez egy nagy marhaság! Mondhatnék bármit, ha mások esetleg egyáltalán nem olyannak látnak. Mondhatnék sok szépet, ami talán nem is úgy van. Mondhatnám például, hogy 40 sem vagyok. Jól hangzik. El is hinnéd. Csak éppen nem igaz. Akkor meg minek?! Néhány Neked szóló mondat, egy beszélgetés, vagy egy pillantás egy személyes találkozó során ezerszer többet ér! Úgyhogy ezt a fajta „öntömjénezést” - ha lehet – kihagynám. Mókás dolog itt a „húspiacon” nézelődni, számomra ez egy teljesen új és idegen világ. Röpködnek a kilók, a centik, a csillagjegyek, az óhajok és a szigorú elvárások. Mögöttük pedig – valahol mélyen – biztosan ott lapulnak az EMBEREK is. Na, de kihámozni őket onnan - nem egyszerű. Persze mindenkinek van ideálja, vannak elvárásai és reményei. Például engem is mindig a vékony lányok vonzottak… Ugyanakkor természetem ellen valónak érezném, hogy szigorú megkötésekkel, kalap-, bugyi- és melltartóméret alapján keressek társat magamnak. Szabadidő: olvasás, filmek, természet, hegyek, mászás, víz, merülés, windsurf, kenu, utazás... Jószágok: macska, nyúl
Tibor, 32 éves
Főiskolát végzett
hívő református (hiszem, de nem gyakorlom)

Kedves, megbízható, segítőkész fiatalember komoly kapcsolat céljából olyan lányt keres, akit meglátni és megszeretni egy pillanat műve.

Fiatal diplomás társkereső nők

Barbara, 23 éves
Egyetemi diplomás (Magyar- történelem )

Imádnivaló titokzatos személy vagyok, aki szereti ha körülötte mindig történeik valami izgalmas ! Életvidám és pozitív illető vagyok. Egy olyan párt szeretnek aki felforgatja az életemet persze csak pozitívan :) ! Ízelítőnek ennyit írnék egyenlőre a többit majd személyesen ! :) Es nem utolsó sorban csak komoly kapcsolat céljából vagyok itt !
Anita, 29 éves
Egyetemet végzett

Sziasztok, 29 eves budapesti lany vagyok, penzugyi teruleten dolgozom az egyik multinacionalis cegnek, sajat egzisztenciaval rendelkezem. Csak budapesti, 30-40 ev kozotti ferfiak jelentkezeset varom. Komoly kapcsolatot keresek. igy kerlek csak akkor irj,ha ugyanezt keresed Te is. Nem vagyok előfizető, légyszíves küldj email címet a leveledben. Koszonom,Anita
Judit, 28 éves
Főiskolát végzett

"Az élet néha nagyon nehéz, de megéri küzdeni a fájdalommal. Sokkal többet jelent mindenféle érzelmet megélni, mint egyáltalán semmit sem érezni."
Szabina, 29 éves
Főiskolai diplomás (Közgazdász)

Kedves lány, aki hosszútávú komoly kapcsolatot keres

Fiatal diplomás társkereső férfiak

Tamás, 29 éves
Egyetemet végzett

Humoros, céltudatos, megbízható, bizonyos dolgokban hajthatatlan. Beszélgessünk, találkozzunk, különben sosem derítünk ki a másikról semmit!
Ádám, 29 éves
Egyetemet végzett

Szia, Ádám vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Balázs, 27 éves
Főiskolát végzett

Pozitív gondolkodású sportos életmódot kedvelő srác vagyok. Ezen felül szeretek utazni, kipróbálni és megismerni új dolgokat érdekesebbé téve a legtöbbünk által élt unalmas mindennapokat. Azt keresem , aki szintén ebbe a kevés kivételbe tartozik és azt be is tudja bizonyítani! :) Ha idáig eljutottál az olvasásban , az már fél siker. ;)
Balázs, 28 éves
Főiskolát végzett

Balázsnak hívnak 26 éves vagyok, nagyjából minden fontos dolgot elmondtam, a többit megtalálod az adatlapomon, ha kérdésed van nyugodtan írj nekem és a legjobb tudásom szerint megpróbálok válaszolni neked! Nem harapok ha szimpatikusnak találsz akkor írj nyugodtan veszteni nem vesztesz semmit legfeljebb beszélgetünk egy jót!

30-as diplomás társkereső nők

Orsi, 38 éves
Főiskolát végzett

Szia Kedves Társkereső! Köszönöm hogy rám kattintottál. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam erre az oldalra. Amit fontos tudni rólam: egyedül nevelem a kislányomat, rendezett anyagi és szociális háttérrel rendelkezem, vidám természetű, optimista ember vagyok. Régen olvastam olyan jó szövegeket hogy :" partnert keresek szabadidő könnyed eltöltésére"? Ez nagyon tetszik. Fontos még hogy Hosszú távra! Írhatnék ide 5879 karaktert, de jobban szeretem a személyes találkozást és ismerkedést.
Csilla, 39 éves
Főiskolát végzett

Kedves Bárki...Szia hogy vagy, vagy Szia milyen napod volt kérdésektől rosszul vagyok, kérlek ne így kezd, legyél egy kicsit kreatív....Kérlek ????
Barabasi Szidonia Ju, 37 éves
Egyetemet végzett

Megtörténik velem az élet és az élettel megtörtének.Eldönthetetlen: melyikünkben lesz nyomtalanabb ez a történet...upsz...ez itt a reklam helye kellett volna legyen???...
Anett, 34 éves
Főiskolát végzett

Vidám , nyitott, kedves lány keresi hercegét :)

30-as diplomás társkereső férfiak

Dániel, 38 éves
Egyetemet végzett

Kedves ismeretlen, üdvözöllek az adatlapomon! Lássuk ki is vagyok én! Ha azt írom, hogy kedves, okos, jó humorú vagyok, akkor az önfényezésnek tűnne, ezért jöjjenek a tények: Ha Sport, akkor: Síelés, Fallabda, Kanaszta, Bridge Ha TV, akkor: National Geographic, Spectrum, Helyszínelők Ha Színház, akkor: Örkény, Katona József Ha szabadidő, akkor: barátok, éttermek, kávézók Ha Könyv, akkor: Merle, Fantasy Ha Főzés, akkor a barátaim a kísérleti nyulak A többi meg szubjektív, derüljön ki a levelezés vagy a találkozások alatt. Inkább a személyes találkozásra szavazom.
Andor, 31 éves
Egyetemet végzett

Feleslegesnek tartok ide írni jellemzést magamról, úgy sem derülne ki szinte semmi néhány sorból.
Laci, 30 éves
Egyetemet végzett

Kedvencek: zene:Judas Priest,Alter Bridge,Hobo,Iron Maiden filmek:Harcosok klubja,Yojimbo könyvek:Rejtő regények,Monte Cristo grófja,Érik a gyümölcs Sport:Broncos,Avalanche,Nuggets
Gergely, 35 éves
Főiskolát végzett

Székesfehérvári vagyok, keresem a hozzám illő párt, komoly kapcsolat céljából. Kedvelem az intelligens, kedves, lányokat. Az ideális : http://www.menstyle.hu/hir/Nekem-feleseg-kell-Egy-ferfi-gondolatai/13025/eletmod/lelekhangok/nok/mindent-egymasert/

Középkorú diplomás társkereső nők

Marianna, 42 éves
Főiskolát végzett

41 éves vagyok 9 éves iker fiaim vannak. Műtősnőként dolgozom.
Csilla - társkereső Beregszász - 43 éves nő
Csilla, 43 éves
Főiskolai diplomás (média)

Újságíróként állandóan fogalmazok, ide is sok mindent írhatnék, de most nem jut eszembe semmi érdemleges. Magamról talán annyit, hogy szeretek élni, szeretek a barátaimmal szórakozni. Kerülöm a rossz társaságot. Nem iszom, nem dohányzom, egészségesen élek, és keresem a nagy Őt! Bár az idő múlásával (örök optimistaként) kicsit pesszimista vagyok, hogy vajon létezik-e? Barátaim szerint túl magasra tettem a mércét, szerintem nem. Remélem, itt találok olyan Férfit, akivel jól érezzük magunkat, és később ki tudja... ??? DDD
Erika - társkereső Budapest - 42 éves nő
Erika, 42 éves
Egyetemi diplomás (MSC. Ápoló)

Nyelvek, Kultúrák, kutyák, kézzel végezhető foglalatosságok, kreativítás és vállon felülli erősség nagyon lázba tud hozni sőt egy hatalmas kirándulásokra ,utazásokra tud inspirálni....
Edit - társkereső Győr - 44 éves nő
Edit, 44 éves
Főiskolai diplomás (műszaki, gazdasági)

Szeretnék találni egy megbízható családcentrikus társat egyenlőre szabadidő kellemes eltöltéséhez (kirándulások, túrák, kulturális programok ...). Kölcsönös szimpátia esetén később még bármi kialakulhat. Nem hiszek a szerelem első látásra típusú kapcsolatban, de ismerkedésnél nem hátrány, ha fényképet is mellékelsz magadról.

Középkorú diplomás társkereső férfiak

Gerzson - társkereső Budapest - 47 éves férfi
Gerzson, 47 éves
Egyetemet végzett

46 éves villamosmérnök vagyok. Szeretek sportolni, kerékpározok, futok, síelek. Szabadidőmben olvasok, ill. zenét hallgatok. Vannak barátaim, akikkel tartom a kapcsolatot. Keresem azt a kedves nőt, aki társam lehetne az elkövetkezőkben.
Simon, 42 éves
Főiskolát végzett

Utazáskedvelő, tengerpartimádó, nem független, 39 éves, 186cm, 78kg, Németországban elő és dolgozó, nemdohányzó, idegen nyelveket beszélő, diplomás férfi vagyok, aki kikapcsolódásra vágyik. Szívesen nyaralnék tengerpart mellett, 7-21 napig, bárhol a világon, június 7 és augusztus 31 között valamikor. Az időpontot és a helyszínt együtt választhatjuk ki, az utazás költségeit állom. Mindent megteszek, hogy boldog légy velem, talán az álmaidat is valóra válthatom... Talán egymásba is szeretünk... Ha pedig mégsem, mit veszíthetsz? Próbáljuk meg. Ha felkeltettem érdeklődésed, platina tag vagyok, így tudsz írni...
János - társkereső Budapest - 49 éves férfi
János, 49 éves
Egyetemet végzett

Szabadszellemű tengerésztiszt , "gazdag" vállalkozó voltam.... Ami maradt a szabad szellem, vállalkozó kedv az újrakezdés ereje... Biztos vagyok az újrakezdésben és a sikerben! Imádom az idegen nyelveket és a nagy utazásokat. Ha kedved van szállj Te is fel a vonatra velem.
Gyuri, 41 éves
Főiskolai diplomás (Gépészmérnők)

Fura dolog az életben: ha csak a legjobbal éred be, igen gyakran meg is kapod. (Somerset Maugham)

50 feletti diplomás társkereső nők

Mária, 53 éves
Egyetemet végzett

Romantikus,humán beállitottságú hölgy vagyok, széles érdeklődési körrel. Komoly kapcsolatot keresek. Barátságos,segítőkész,házias vagyok. Nagyon igényes vagyok magamra,a munkámra és a környezetemre. Számomra az ember belső értékei nagyon fontosak Szeretem az őszinteséget,az igazmondást.Nagyon mély érzésű,lelkiekben gazdag hölgy vagyok. Szeretnék az életben még boldog lenni,és boldoggá tenni a keresett, értékes partneremet.Mindent megteszek, azért hogy ne okozzak csalódást.Kérném a (kimoderalva) email cimre küldeni a leveleket.köszönöm szépen
Éva - társkereső Szombathely - 71 éves nő
Éva, 71 éves
Főiskolai diplomás (egészség ügy )

Most értem el odáig ,hogy rájöjjek ,nagyon fontos a család és annak szeretete .De valaki hiányzik,kinek fontos szeretnék lenni,és azt szeretettel viszonozni.Erre az elhatározásra,hogy társat keressek,a sogornőm példája ,ki itt találta meg a párját ,bizatatott ,hogy lehet reményem nekem is.Kérem ha szinpatikúsnak talál írjon mert nem vagyok VIP-tag egy címet kérek , hogy válaszoljak.Szeretet nélkül élni nehéz !!!!!
Éva - társkereső Hódmezővásárhely - 65 éves nő
Éva, 65 éves
Egyetemi diplomás (közgazdász)

. "Életünket nem a lélegzetvételeink száma határozza meg, hanem azok a pillanatok, amelyektől eláll a lélegzetünk. 34 évi, egészen jó házasság után elváltunk, harag nélkül. Szép családunk van, rendezett körülmények között élek, és igyekszem értelmesen érdekesen élni. Vidám természetű, kedves és pozitív gondolkodású vagyok, ezt mondják rólam. Sokat utaztam (utazok) , sokat olvastam és a mai napig tanulok (most éppen angolt). Gyermekeim külföldön élnek, tehát szükségem van rá... Ami nagyon hiányzik, hogy szeretgethessek valakit, akivel szívesen vagyok együtt, aki igényli a gondoskodásomat. Nyitott, toleráns és segítőkész vagyok, ezért sok barátom van. Társat keresek, nem szabadidő partnert....ha van még olyan, akinek erre igénye van. Megbízható, korrekt vagyok és ezt várom el a partneremtől is. Sok mindenhez értek, lehet velem beszélgetni bármiről. Sajnos kevés az esélyem, hogy fénykép alapján valaki engem választ, nekem a személyes találkozás és beszélgetés az erősségem. Van egy nagy hibám, hogy igényes vagyok és nem keresek minden áron ......Én most is kiegyensúlyozzan élek és boldog vagyok, tehát van miből adni másnak is. Van valakinek még erre szüksége? Írjon..én mindenkinek válaszolok, de nem vagyok már előfizető....Aki akar, megtalál.
Adrienn - társkereső Kecskemét - 54 éves nő
Adrienn, 54 éves
Egyetemi diplomás (jogi)

Egyetemi diplomás, szőke, kék szemű, csinos,dekoratív, koránál fiatalosabb, barátságos, elvált nő vagyok, egy velem együtt élő 19 éves lány gyermekkel. Olyan társat keresek, aki intelligens, közvetlen, jóvágású, diplomás férfi. Értélkeli az élet szépségeit és ennek megismerésében partner.

50 feletti diplomás társkereső férfiak

Karoly, 62 éves
Egyetemi diplomás (Komputer, informatika, epiteszet, pszihologia)

Vidam optimista, szeretek utazni, vezetni, csonakazni, repulni, korcsolyazni, siezni, uszni, biciklizni, tudok het nyelvet es meg szeretnek tanulni, szeretem az egy pohar pezsgot egyutt fogyasztani a tuzhely elott padlon heverve....
János, 68 éves
Főiskolát végzett

Egyszerü vagyók de nagyszerüen csinálok mindent amit tudok a többi nem számit .Házi munka kerti munka barkácsulás sütés fözés . Vadon járás viz természet a gyengém , Hobbim a természet fotozás, A zajos bulik a nagy összejövetelek a sokaság nem az én világom. Fura vagyok ezt belátom . Probálkozok hátha megtalálom . A párom.
Zoltán, 52 éves
Egyetemet végzett

Bármit Írhatok magamról de amÍg nem találkoztunk ezek csak üres szavak lennének. Én a személyes találkozásban hiszek.
Domokos, 59 éves
Főiskolai diplomás (5ker)

egy normalis ember keres egy normalis not egyedul aloe de nem eleg jo ... jobbb ketesb

Elit diplomás társkereső nők

Anna, 48 éves
Egyetemi diplomás (tolmács)
Középvezető

"Furcsa dolog az élet. Ha nem vagy hajlandó elfogadni mást, csak a legjobbat, akkor nagyon gyakran meg is kapod azt!" (W. S. Maugham ) Nem vagyok előfizető:*moderálva*
Judit - társkereső Budapest - 41 éves nő
Judit, 41 éves
Egyetemi diplomás (Építészmérnök)
Középvezető

Nem vagyok tökéletes...önmaga szerint senki nem lehet az, viszont más gondolhatja ezt rólam. Na én pont Őt keresem!
Mónika - társkereső Budapest - 41 éves nő
Mónika, 41 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Aki hasonlóan gondolja,mint mottóm...lehetséges...bármi lehetséges,csak hinni kell benne...Én hiszek.
Rita, 30 éves
Egyetemi diplomás (szállodaipar)
Felsővezető

Vidám, céltudatos hölgy vagyok, aki szereti az aktív dolgokat, mint például sport, utazás,koncertek, szabadtéri rendezvények.

Elit diplomás társkereső férfiak

Gábor, 37 éves
Egyetemi diplomás (műszaki)
Középvezető

Szia! Saját magáról írni az embernek a legnehezebb, de ezt Te is tudod, megpróbálom azért, hátha sikerül valamit összehozni! Szeretem a barátaim és velük különböző programokra/bulikra járni.Szeretek a társaság középpontjában állni és lenni és evvel kapcsolatban a különböző programok kitalálásában alaposan szeretem a részem kivenni, legyen az például kirándulás, programszervezés, buli szervezés, kiállítások látogatása vagy legyen az bármi ami jó és jólesik mind nekem és mind akik a társaságomban vannak! Nekem mindenek előtt áll a családom, a barátaim és, ha végre megtalálom az igazit, a nagy "Ő"-t, akkor ő is, persze ez természetes! Nem szeretek otthon ülni és punnyadni, mindig kell valahova mennem, valamilyen programot szerveznem. Szeretem a jó kajákat, kedvencem hús téren a rántott hús, főzelék terén a krumplifőzelék és még sorolhatnám! A barátaim szerint én egy különleges ember vagyok, mert bármilyen helyzetben lehet rám számítani! Röviden ennyi lenne!
László - társkereső Debrecen - 57 éves férfi
László, 57 éves
Egyetemi diplomás (energetika, épületgépészet)
Felsővezető

Optimista ember vagyok és bízom benne, hogy megtalálom az igazi társamat az életem hátralévő néhány évtizedére. Szeretem az okos és szép nőket, de nem árt ha mindez hűséggel is ötvöződik.
Vilmos, 36 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Sziasztok! Vilmos vagyok, 31 éves, lakhelyem Kecskemét. Egyetemet végeztem, középvezető vagyok, dohányzom, ritkán iszom alkoholt. vagyok. 195 cm magas vagyok és 117 kg, testalkatom , a szemem zöldeskék, a hajam szőkésbarna. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert Vilmos nem írt elfogadható bemutatkozást.)
Istvan - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Istvan, 59 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Természet, mozgás, sportot,utazást, igényes szexet,......meg mindent kedvelő vagyok. Úgy kényeztetnélek ahogy szeretnéd!

Fényképes diplomás társkereső nők

Eva, 58 éves
Egyetemi diplomás (közgazdasàgi)
13 fotóval

Èva vagyok, 57 éves Egyetemet végeztem, alkalmazottkènt dolgozom, nem dohányzom, ritkán iszom alkoholt. 152 cm magas vagyok és 52 kg, a szemem zöld, a hajam szőkésbarna. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert Eva nem írt elfogadható bemutatkozást.)
Ágnes, 40 éves
Főiskolát végzett
1 fotóval

Sziasztok! Ágnes vagyok, 39 éves, lakhelyem Veresegyház. Főiskolát végeztem, vállalkozó vagyok, nem dohányzom, ritkán iszom alkoholt. vagyok. 168 cm magas vagyok és 58 kg, testalkatom , a szemem barna, a hajam szőkésbarna. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert Ágnes nem írt elfogadható bemutatkozást.)
Panka, 54 éves
Egyetemet végzett
3 fotóval

Tudom,sok mulik egy itt megirt frappans bemutatkozon.En azonban a szerencseben hiszek,hiszen itt mindenki szepeket,jokat irhat,szep fotokat tehet fel magarol,aztan a valosag megis mast mutathat.Aktiv,vidam ,mely erzesu no vagyok,akinek mar csak egy igazi tars hianyzik eletebol.Ugy gondolom,nem vagyok atlagba sorolhato.Hogy ez mit jelent?Azt dontsed el Te magad!
Edit - társkereső Budapest - 67 éves nő
Edit, 67 éves
Főiskolát végzett
1 fotóval

Edit vagyok, 66 éves, lakhelyem Budapest.(Buda) Hosszas gondolkodás után, úgy döntöttem, hogy megpróbálom a társkeresésnek ezt a formáját, bár kicsit szkeptikus vagyok. Az egyedüllétnél viszont sokkal jobb egy olyan társhoz kapcsolódva élni, akinek szintén sokat számít a szeretet, egymás segítése és így együtt az Élet boldogabbá válhat. Ezért próbálom meg, hátha sikerül, de nem mindenáron, viszont tudom, hogy aki keres, csak az talál! "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan" Antoine de Saint Exupery "Mindenik embernek a lelkében dal van, És a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a másik énekét is szépnek." Babits M.i

Fényképes diplomás társkereső férfiak

Gábor - társkereső Luzern - 43 éves férfi
Gábor, 43 éves
Egyetemet végzett
11 fotóval

Gábor vagyok..Svájcban,Luzern-ben élek és dolgozom.Nagyon szeretném megtalálni a Boldog Életet,amihez keresem leendő társamat,páromat.
Gábor, 27 éves
Egyetemi diplomás (közgazdaságtan)
4 fotóval

Travel. Smile. Learn. See. Experience. Live. Love. Be happy. I am happy to meet new people and open for meaningful conversations. If it turns out to be something more, it\'s even better. :)
Attila, 46 éves
Főiskolát végzett
1 fotóval

Főiskolát végzett külkereskedő keresi igen csinos , sportos , fiatalos barátnőjét hosszú távra !
Tamás - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Tamás, 59 éves
Főiskolai diplomás (informatika)
3 fotóval

Szeretem az Életet :-) Az embereket, természetet, az állatokat, az utazást, a zenét és a táncot is. Minden földi gondolat, minden földi cselekedet egy hangot üt meg a Mindenség láthatatlan húrjain. Az ember maga a muzsikus, de ő a muzsika is. A földön a zene az Istenek ajándéka, és az ember muzsikál, zeng, visszhangzik, sír és nevet. Majd amikor távozik, a befejezett koncertet felajánlja meghallgatásra, beillesztésre a Szellemi szférák szimfóniájába. A zenében ott él az önmaga megtalált harmóniáját a Magasságok Urainak felajánló ember túláradó öröme, de ott van az Akarat, Harmónia és Szeretet Urainak felismerő öröme is, amellyel fogadják ezt a kompozíciót. Igazi Öröm-Óda ez. Íme a muzsikus..." Ha jobbá akarod tenni a világot, szeress egy Nőt...úgy igazán...Találd meg azt, aki a lelkedet szólítja meg. Akit nem ésszel választasz. Dobd el az ideálisról alkotott listát. Csak figyelj. Figyeld a szemét. Hallgasd a szívét. Ha jobbá akarod tenni a világot, szeress egy Nőt...Szeresd őt észérvek, indok nélkül. Önmagáért. Ne azt mondd, hogy meghalnál érte. Azt mondd, hogy élnél érte. Mondd el neki, hogy boldoggá tesz a lénye. Öröm, hogy melletted van. Ha jobbá akarod tenni a világot, szeress egy Nőt...Szeresd minden arcát, és ő meggyógyít. Gyógyítja sebeidet, mely magányossá tett és elkülönít mindentől és mindenkitől. Visszavezet elhagyatott lelkedhez, gyógyítja megtört szívedet. Ha jobbá akarod tenni a világot, szeresd a Nőt, kit lelked hívott." A Szerelem jött, és vérré vált testemben. Végigszáguldott ereimen és körbefonta a szívem. Bárhová néztem, egyetlen dolgot láttam. A Szerelem neve lett a végtagjaimra, bal tenyeremre, homlokomra, nyakam hátuljára, jobb nagylábujjamra írva… Ó barátom, mindaz amit belőlem látsz csak egy héj, a többi pedig - a Szerelemé. Megsúgom titkomat. A mai nap a kezdet,életem kezdete... Csakis én rajtam múlik, mivel rakom tele. Ma újra kezdek mindent, mindenre van esély! S mondogatom magamban: - csak bízz, tanulj, remélj! Ma minden jót bevonzok. Csak szépség vesz körül. És történnek a dolgok, hálás szívem örül. Céljaim pontosítom, így fűt a szenvedély! Jövőm papírra írom, mindenre van esély! Napom részévé válik, játék és nevetés, nagy rácsodálkozások, és új felismerés. Életerőm csak árad, képzeletem repít. Lelkemben összegyűjtöm, a föld rezgéseit. A jóra fókuszálok, szeretet vesz körül. Mindenért hálát érzek, szívem boldog - örül. Be bír fogadni mindent, békében élek én. Egy vagyok világommal, - miért is félteném. Enyém amire vágyom, - és tiéd is lehet... Körül ölel az élet, öröm és szeretet. A bőség tengerének, hulláma simogat. Önmagam vagyok mindig. Gondtalan és szabad. Megnyugtat az az érzés, hogy nagyszerű vagyok. Szellemem erejével, világot alkotok. Gondolattal teremtek, szavam alkotni kész! Valóra válik minden, mit elképzel szív, s az ész. A lét tökéletessége, tudom, magam vagyok. Hogy mire vagyok képes, kétséget nem hagyok. Hálás vagyok Magamnak, - ezt mind én értem el. És utánozhat bárki, ki ebben hinni mer. Életem legszebb napja a mai nap tudom, s mikor leszáll az éjjel, a máról és rólad álmodom. Tamás

Most online diplomás párkereső nők

Mónika - társkereső Budapest - 30 éves nő
Mónika, 30 éves
Egyetemet végzett
1 órája lépett be

vidámság, jókedv e kettő fontos az életben... :) :) :)
Vera - társkereső Budapest - 26 éves nő
Vera, 26 éves
Egyetemi diplomás (Pedagógus)
1 órája lépett be

Nem, nem rakok fel képeket, majd talán, esetleg. Elég cink amúgy is, hogy ide süllyedtem. Mindegy is, nem számítok túl sokra. :D Érdektelen tények rólam: - tetoválásaim vannak és fekete ruhában járok - főként metalt hallgatok - Van egy tejfogam - Csecsemő méretű a jobb hallójáratom. - Ha lisztes kajákat eszem, kiütéseim lesznek és viszketek. Kedves gyerekek! Nagyon butus gyerekek vagytok, de úgy tűnik, le kell írni, hogy tudjátok (tengermély tisztelet a kivételnek, persze.): - nem óhajtok senkivel dugópajti viszonyban lenni - nagyon kérlek, ne nézz már hülyének, és fogd fel hogy a "nem" tényleg azt jelenti, amit: NEMet. " Ébredj, királylány! Kimentél a divatból. Itten már nem lesz sárkányölés, küzdelem, meg három próba. A legjobb esetben is az történik, hogy a királyfi megkérdi, kérsz- e egy sört, utána, hogy hazamehet - e veled. Ezt követően felajánlja, hogy lehettek esetleg barátok. Extrákkal, persze. Esetleg, nagyon kivételes esetben már szinte oda is ér, aztán helyetted inkább feleségül veszi a gonosz mostohát. És onnantól kezdve már nem is emlékszik, miért is indult el. Pedig amúgy tudod is, hogy mivel vehetnéd rá, hogy elérjen hozzád. A lényeg, hogy ne legyenek önálló gondolataid, se igényeid, és lehetőség szerint ne várj semmit. Azt is tudod, hogy ha nem tekinted őt embernek, azt hiszi majd, te vagy a gonosz mostoha, ez pedig úgy hat rá, mint hererákos bácsira a golyóimplantátum: rögtön felébreszt, és nem is alszol többet. Csak hát ez nem ennyire egyszerű. Na, ezért fogsz te aludni örökre."
Niki - társkereső Budapest - 32 éves nő
Niki, 32 éves
Egyetemi diplomás (jog)
1 órája lépett be

"A legnagyobb ajándék, amit bárkinek is adhatsz, az az idő. Mert ha időt szánsz valakire, a saját életedből adsz neki egy olyan darabot, amit már soha többé nem kapsz vissza."
Judit - társkereső Győr - 40 éves nő
Judit, 40 éves
Főiskolát végzett
1 órája lépett be

Életvidám, jó fej, ambiciózus társat keresek. Sokat vagyok Budapesten is.

Most online diplomás párkereső férfiak

Gábor - társkereső Budapest - 35 éves férfi
Gábor, 35 éves
Főiskolai diplomás (Műszaki)
14 perce lépett be

Életvidám, optimista srác vagyok, aki hosszú távra tervez. Elég tág az érdeklődési köröm, sok mindennel szívesen foglalkozom. Kerékpározom, táncolok, szeretek utazni, fotózni, és szívesen vágok bele új dolgokba is. Budapesten lakom, és mérnökként, az iparban dolgozom. Szeretem a szakmámat, de nem vagyok munkamániás. Bármikor vevő vagyok hosszú beszélgetésekre, jó sétákra, kerékpártúrára, filmnézésre a kanapén, bulira a barátokkal, borkóstolóra, szaunára, Balatonra, Normafára, vagy cél nélküli autózásra a szép tájban. Kalandot nem keresek, és kiváltképp szeretném megtalálni azt a társat, akivel megoszthatom az életemet és akit magam mellett tudva óvhatok a mindennapokban.
Simon - társkereső Budapest - 49 éves férfi
Simon, 49 éves
Főiskolai diplomás (német nyelvű műszaki)
21 perce lépett be

Hölgyeim! Ez a Ti oldalatok... nyugodtan lehet nektek is érdeklődni, írni, hiszen mindannyian azért vagyunk itt, hogy megtaláljuk a megfelelő Társat! Csak egy esély! Neked, s nekem! Nyugodt természetű, család-centrikus, érzelem-gazdag, gyermekszerető embernek tartanak. Van egy 10 éves gyermekem, szeretem a kulináris élményeket. Még aktívan sportolok (tenisz). Harmonikus, kiegyensúlyozott párkapcsolatot keresek.
Viktor - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Viktor, 37 éves
Egyetemet végzett
40 perce lépett be

Üdvözöllek, megpróbálom a társkeresés formáját itt:)))Olyan lány személyében akivel nagyokat lehet nevetni vagy akár sírni az élet nehézségein, szellemi, lelki, testi társam keresem egyszemélyben.Hiszem, hogy létezik...Amennyiben felkeltetettem az érdeklődésed írj:))))Fontos számomra a család intézménye, a tradíciók, hagyományok ápolása és a tartalmas, minőségi időtöltés.Szintén fontos a stabil érzelmi háttér...jó tudni, hogy egy a célunk, jövőnk.Szeretem a nagy sétákat, a gasztronómiát, színházat vagy csak összebújni egy kellemes film mellett.Szóval harmónia.Várok rád...
Dániel - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Dániel, 38 éves
Főiskolát végzett
41 perce lépett be

***Mivel nem vagyok most előfizető, ha írsz, írj mail címet is, ha szeretnéd, hogy válaszoljak. :) *** Egy kedves nőismerősöm a következő választ adta, mikor megkérdeztem tőle, milyen érzést volt velem a Tantra Tangó oktatáson táncolni: "És igen, ott a Hódító benned. Aki nyugodt, derűs,magabiztos, ismeri a képességeit és bízik az erejében. És aki lovag, ha hölggyel van dolga. Láttam a szemedben. ;) " Megélek a jég hátán is (na erről eszembe jutott, hogy ha a Titanicon lettem volna, biztosan nekikezdek egy tutaj megépítésének, hátha sikerül vele a megmenekülés), megvannak a céljaim, amelyekért dolgozom, a problémákban igyekszem az akadály helyett a kihívást, lehetőséget látni. Szenvedélyes vagyok, szerelmem a tánc! Sportolok, bringázom, meditálok, szeretek írni, fontos eszköznek látom gondolataink, érzéseink kifejezésére.
Néhány diplomás társkereső bemutatkozása
 • István (58), Üröm
  Humor, jó szív, jó hangulat, jó lélek, kisugárzás, erő, sport
  Ezúton keresem az én arámat, aki nem szakács az ágyban és nem kurva a konyhában :)
 • Robert (42), Budapest - Florida
  Gentlemanek meg igen(is) leteznek......
  Ez egy kicsit mas lesz mint a megszokottak. Mert mindannyian masok vagyunk. De inkabb azt mondanam, hogy masok szeretnenk lenni, ezzel mindenki probalkozik csak eppen felvallalni nem merjuk az egyenisegunket. En igen es kiallok mellette. Egy uriember tipusu srac vagyok aki neveltetesenek koszonhetoen hagyomanyos csaladi ertekekkel bir. Kulfold mindig is resze volt az eletemnek es a karrieremnek. Toleranciara es nyitott nezokorre nevel. Jelenleg Floridaban elek most mar eleg regen de rengeteget vagyok Mo-on is. Azon gondolkodom, hogy Mo-ra vagy Europaba koltozom valahova. De azert a teli hideg honapokban sem rossz egy mediterran lehetoseg feltoltodni a napsugar es palmafak alatt...... Egy nagyon ambiciozus es sikerorientalt ember vagyok. Szeretek kiprobalni, mertekkel, extrem dolgokat es helyeket. Hobbim motorsport es formaban tart mert csinalom es nem csak nezem. A minosegi dolgokat ertekelem mindenben es ugyanezt adom. Mindezek mellett egy kedves, visszahuzodo, loyalis, humorral rendelkezo egyen vagyok. Keszen allok a csaladalapitasra es csakis komoly szandeku Nok erdeklodese kelti fel a figyelmem. Aki nem hajlando nehany uzenet vagy beszelgetes utan talalkozni az kerem ne irjon. Akit keresek az egy talpraesett egyen, karakan es stilussal rendelkezik. Vagy beszel vagy hajlando megtanulni angolul mert ez szukseges barmilyen minosegi elethez is. Egy erett no aki rendelkezik onbizalommal, tisztaban van az ertekeivel de ezt nem a plazaban meg a szocialis vilaghalo koreben hangoztatja. Mert nincs ra szuksege. Akiben meg van mindez annak nem kell kerkednie vele. Lenyegeben egy teljesen normalis, csaladcentrikus, erett, intelligens es eletcellal rendelkezo egyen. Nyitott a kulfoldon valo elethez (amennyiben ezt valasztjuk), akar es tud valamit kezdeni magaval vasarlason kivul, elobb utobb csaladot is szeretne. Atlagos helyzetek millio esetben fordulnak elo. Ritka alkalmak amikor tenyleg egy minosegi es kulonleges elettel, gondolkodassal es egzisztenciaval rendelkezzen valaki az nem minden nap fordul elo. Ez egyike azon eseteknek. Amennyiben valodi varazslatban meg hisznek az emberek akkor szeretnem megmutatni, hogy ez letezik.
 • Edit (81), Budapest
  Szeretet, megbízhatóság, őszinteség.
  Tartalmas beszélgetésekhez, kulturális programokhoz keresek társat. Koromnál fiatalosabb életvitelű vagyok. Szeretem az irodalmat, az értékes zenét, a természetet.Bár közgazdász végzettségű vagyok, erős bennem a humán érdeklődés is. Tisztelem a mások egyéniségét, gondolkodását. Őszinte, megbízható, nyugodt, derűs egyéniség vagyok. *moderálva*
 • Csilla (49), Budapest
  Mert igazán csak a szîvével lát jól az ember!
  Igényes, dekoratîv NŐ, aki hatalmas szîvvel, türelemmel, empátiával, toleranciával rendelkezik! Hűséges vagyok, figyelmes és szeretném megtalálni a szerelmet, a hasonló tulajdonságokkal felruházott párom, akivel már együtt oszthatjuk meg az élet örömeit, esetleges nehézségeit! Aki szeretetre vágyik, jó helyen jár! Ne hagyj figyelmen kîvül!
 • Flóra (36), Budapest
  kíváncsiság:)
  Nagyon vidám, társaság kedvelő lány vagyok, aki soha sem gondolta, hogy ki fog próbálni egy társkereső szolgáltatást...csak valahogy nem állapodtam meg senki mellett, és most meguntam az egyedüllétet....
Egy megértő társra vágysz?
Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.