Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Diplomás társkereső

104 492 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb diplomás társkereső nők

Vica, 25 éves
Főiskolát végzett
23 órája tag

Vidám, mosolygós lány vagyok, aki komoly kapcsolatot keres. Szabadidőmben szeretek moziba járni, utazni, énekelni és a barátaimmal tölteni az időt. :)
Angelika, 41 éves
Főiskolai diplomás (oktatás)
25 órája tag

Angelika vagyok, 41 éves, lakhelyem Kismarja. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Szilvi, 34 éves
Egyetemet végzett
25 órája tag

Szia, Szilvi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Erzsi, 61 éves
Főiskolát végzett
34 órája tag

MINDENKI MEGÉRDEMEL EGY ESÉLYT, DE AZT NEM HOGY TÉVES ÉRZÉSEKET KELTS BENNE! "Az életnek azok a legszebb évei, amelyet még nem élt meg az ember" Az álmok segítenek át minket az életen, de boldogságot csak a másik ember adhat! Társat keresek egy olyan férfi személyében, aki meg tud hallgatni apróságokat is ami egy nőnek fontos lehet.Társat, egy kedves, őszinte, igényes, egyéniséggel rendelkező férfi személyében aki az eddigi életét, az emlékeit a boldogsága részének tekinti majd.

Legújabb diplomás társkereső férfiak

Dani, 41 éves
Főiskolát végzett
21 órája tag

Szia, Dani vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Zoltán, 28 éves
Főiskolát végzett
23 órája tag

Keresem a párom, nincs előfizetésem, írj, hogy hova írjak!
Örs, 40 éves
Főiskolai diplomás (USA)
28 órája tag

40 éves...Göteborg....céges...magyar
Istvan, 46 éves
Egyetemet végzett
33 órája tag

Fontosnak tartom a barátságot,empátiát és szolidaritást, erre építem az életemet és szerintem ez az alapja a boldogságnak amire törekszünk.

Online diplomás társkereső nők

Judit, 58 éves
Főiskolai diplomás (pedagógia)
0 perce lépett be

Nagyon elegem van már az egyedüllétből. Társat szeretnék, akivel lehet beszélgetni, nevetni, kirándulni, aki mellett nem érzem magam egyedül. Vidám természetem van, szeretek nevetni, az életet pozitivan értékelem, elfogadó vagyok és toleráns. Persze, idegesitő is, meg hárpia is. :) Kérlek, humorérzéked legyen! *moderálva* ffbbok *moderálva*
Barbara, 40 éves
Egyetemet végzett
2 perce lépett be

Különleges szemelyisegu oroszlán Hölgy levadászna zsakmanyat , egyedi és nem mindennapi stilusaval, csak óvatosan!
Dóra, 30 éves
Főiskolát végzett
3 perce lépett be

Ha elmegyek egy boltba gyümölcsöt venni, akkor Én is, és mindenki más is, a szép almát fogja megvenni, ha esetleg több féléből lehet választani. Az meg, hogy milyen az íze, az csak akkor derül ki, ha megkóstolom, de ezt már csak otthon tudom megtenni. Lehet, hogy a pöttyös almának jobb az íze, de akkor is jó dolog, mikor megyek az utcán hazafelé a szép almával, és megdicsérik az emberek, hogy de szép alma. Olyan is előfordulhat, hogyha a nem annyira szép almát veszem meg, mert már sokszor pórul jártam a széppel, akkor hazaviszem a pöttyöset, és megmosom, és látom, hogy a pöttyök csak kicsi porszemek voltak, amik lejöttek, és tudom, hogy így sem a világ legszebb almáját kaptam, de lehet, hogy olyan íze van, ami kárpótol minden hibájáért.
Anita, 32 éves
Egyetemet végzett
4 perce lépett be

Tudatosság, célok, sport, zene, olvasás, pszichológia, természet, stb.

Online diplomás társkereső férfiak

István, 68 éves
Főiskolát végzett
1 perce lépett be

Közgazdász vagyok. Két nagykorú gyermekm van: A Fiam erősáramú üzemmérnök. A Leányom az ELTE művészettörténet és kommunikáció szak halgatója. Hűséges társat keresek akivel megoszthatom az örömömeimet és a bánataimat. Minden érdekel: mezőgazdaság, építőipar, közgazdasátan, tudományok, közigazgatás és a közélet. Szeretek kertészkedni, hobbim a méhészkedés.
Gábor - társkereső Nyíregyháza - 52 éves férfi
Gábor, 52 éves
Egyetemet végzett
1 perce lépett be

Absztrakt humorú férfi keresi párját csinos, érzéki hölgy személyéban.
Mark, 39 éves
Főiskolai diplomás (gépészmérnök)
1 perce lépett be

Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt aki majd megadja azt ami hiányzik az életünkből.
Vilmos, 41 éves
Főiskolai diplomás (nemzetközi kapcsolatok)
2 perce lépett be

Szeretem hasznosan eltölteni a szabadidőmet, minden jóban benne vagyok: mozi, színház, kirándulás, utazás és ehhez társat szeretnék találni :)

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső nők

Krisztina - társkereső Pécs - 49 éves nő
Krisztina, 49 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Szerelem, barátság, sport, szabadidő aktív eltöltése velem,……. Ha Te is így gondolod írj nekem! Országúti bringa, séta a kutyussal. Van jó munkám, van egy szép lányom, van házam, vannak barátaim,van egy kutyám,cicám, nincs megértő társam, aki szeret és akit szerethetek.
Teca, 63 éves
Főiskolai diplomás (közgazdaságtan)
Platina előfizető

Életem felét sportolással töltöttem. Fiatal koromban röplabdáztam, gerelyhajító is voltam, aztán diszkoszvetővé képeztem át magam. 7 évig foglalkoztam ezekkel a sportokkal, majd az esti főiskola mellett tekéztem. Így visszagondolva, inkább a jazz balett vagy a kézilabda lett volna nekem való, bár egyiket sem űztem. Megházasodtam, majd elváltam, mostanság tornázom és van egy futópadom itthon. Rendszertelenül használom. Van egy aranyos, befogadott, keverék kutyám, német juhász, rottweiler és schnautzer keverék. Vele hétvégi napokon, ha sikerül rá időt szakítani, járjuk a közeli erdőt. Már gyermekkoromban is szerettem rajzolni, így 2012. óta rajzolok, festek - hobbi szinten. Rendszeresen járok szombatonként egy - egy kurzusra, ahol képzett szakemberek segítenek a fejlődésben. Kedvenc zenei műfajom a blues, majd a jazz, spirituálék és persze a slágerek között is vannak kedvencek, de nagyon válogatós vagyok zenében. A komolyzenei műfajt is kedvelem, de ott lényegesen szűkebb a skála. Talán ennyi elég is bemutatkozásnak, kérlek, olvasd el az "Akit keresek" részt is. Fotóim 2015 - 2017 - ben készültek.
Judit - társkereső Budapest - 47 éves nő
Judit, 47 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

Kedves Nézelődő! Úgy alakult az életem,hogy jelenleg egyedül élek,de nem vagyok \"szingli\" típus. Azért vagyok itt,mint bárki más.Jobb esetben... Magamról: zene,tánc,mediterrán táj, családi fészek,barátság,utazás,eső utáni erdő,tenger,finom ételek,nevetés,gyógyítás.. Keresem a párom egy intelligens,jólelkű és vidám,pozitív szemléletű férfi személyében. Ha van kedved,írj,várlak!
Heléna - társkereső Barcs - 30 éves nő
Heléna, 30 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Szeretek boldog lenni és másokat boldoggá tenni. Türelmes és empatikus de egyben határozott személyiség vagyok.

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső férfiak

Feri, 40 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Komoly kapcsolatot céljából regisztráltam...........
Ákos - társkereső Budapest - 48 éves férfi
Ákos, 48 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

megértő, nyugodt, kihívásokat kedvelő vagyok.Nem vagyok egy otthon ülő típus,bár az utóbbi időben eléggé hozzászoktam ehhez. Szeretek kirándulni, utazgatni,(álmom Mexico) vagy csak egyszerűen sétálgatok a városban. Imádok vezetni és amikor csak lehet ki is használom. Lakberendezőként dolgozom egy fürdőszobaszalonban. Szabadidőmben sokat rajzolok, festegetek, üvegezem. /tiffany/ Családcentrikus vagyok.Őszinte társam keresem, elvárások? hiszen megismerni valakit ahhoz sok idő kell, és sokszor a belső értékek számítanak.A zenékben nem válogatok, ez nálam a hangulattól függ. Mozi,színház, jöhet, csak ne egyedül. Nem sportolok, a munkámban emelek cipelek eleget, hogy a nap végén már nincs energiám konditerembe menni, szeretem a hasam, magamra főzök, mosok, vasalok. Magam körül rendet tartok. Nagy hobbim a festészet, járok alkotó táborokba, itthon és külföldön. Mindent megszerelek a ház körül.
Peter, 40 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Ha ennél nyitottabb lennék, sebészt kellene hívni... Úgy látom itt mindenki a kémiát keresi... Kémikusnak kellett volna menjek, vagy legalább kémnek - az már fél siker !
Vince, 39 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Angliában élek... Nem áll szándékomban haza költözni....., mert itt sikerült egy normális élhetö egzisztenciát megteremtenem. 39 éves vagyok.... se gyermekem, se elkotelezettsegeim...egy Társra vágyok, ki tud szeretni, es ezt meri kimutatni is!. Aki Nö tud maradni az elet minden pillanatában, aki mellett Férfi lehetek az ö minden pillanatában. Privat Chef vagyok, es imádom a szakmám. igy keresem társam, akivel megélhetnénk minél több csodát. Raftingolnánk a boldogság tajtékos hullámain, szárnyalnánk, mint az a fránya kék madár, bár hallottam pletykálták, felette az influenza volt az mi gyözedelmeskedett... Légypapirral fogjunk tündért, vagy akár sárkányt, legyen bármi az, mit súg néked a szeszély. Mosolyodért váltok teret, leszek a Clark Kent-ed, persze S a mellen, derekamon az Orion övvel irány az örök naplemente... Az édes, tüzes csókod heve pedig s.e..t.........., nah megsúgom majd neked mikor, tépi-marja also ajkam felsö szemfogad. Cukiság faktorod számomra fontos, tényleg.... A hisztérikák..., gonoszkodó nöszemélyek kerüljenek..., soha nem tudtam tolerálni a rosszindulatot, es a másnak ártani akarást...., lehet hardcore, igen, való igaz..., de kuzdök eleget a tompi kollégáimmal, és más egyéb sérült dns képzödményekkel... Azt mondják a bölcsek, a matekkal minden levezethetö...., proba I meg I az II, ez nem bonyolult, remélem, nezzuk a végeredményt kicsit másképp, X , I/ , / , < , > , + , kesz kámaszutra uram bocsá ezt most fejezzuk be, de a légyeg itt van = igaz, egyenlek, egy az egyben. Szóval, ha a szöke herceg lefarcolt a puerto ricoi lovászfiuval, Stephen King összes kedvencével volt kave, osszeomlás, kinos csend, majd számla fizet, kamu telszám csere, aztán tiltas minden helyen....., vagy csak Te is szivesen kiszögellnéd azt a fránya kék madarat a gerendára, adj egy esélyt, hogy megprobáljam bebörtönözni magam a szivedbe. Ilyen vagyok, kicsit D\'Artagnan(mert tzbe ugrom, ha szükség kívánja), kicsit Athos (mert a kultúra és a szép dolgok is helyet kaptak a szívembe) kicsit Porthos (mert megvédem a szeretteim és kiállok barátaimért), kicsit Aramis (mert vannak elveim, amikhez ragaszkodom, de egy gyengéd mosoly levesz a lábamról). egy meg nem írt regény vagyok, sok izgalommal, vággyal, tzzel, kiéhezve sok csodára és romantikára. egy igazi kedves és bohém srác :)

Keresztény diplomás társkereső nők

Mariann, 41 éves
Egyetemet végzett
hite: református (rendszeresen gyakorlom)

Dilis, lökött, káoszfüggő, nem felejthető búgócsiga, egy csipetnyi só (furcsa egyveleg), mániás! "Hogy nézne ki a világ bolondok nélkül?" (André Kostolány) "A fantázia fontosabb, mint a tudás!" (Albert Einstein) Közgazdász, író, költő :) NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ, ELÉRHETŐSÉGET KÉREK!
Nóra - társkereső Budapest - 46 éves nő
Nóra, 46 éves
Egyetemet végzett
hívő római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

Vidám, őszinte nő vagyok. Élvezem a jó dolgokat, barátokat, a természetet, és főleg a táncolást, sportolást. De még jobb lenne, ha mindezt egy kedves társsal tehetném, aki szintén jó kedélyű és szereti önmagát és a világot. Az (ön)irónia előnyt jelent, mert rám is jellemző. :)
Ilona - társkereső Kecskemét - 56 éves nő
Ilona, 56 éves
Főiskolai diplomás (műszaki gépészet, kereskedelem,)
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Köszöntelek! "Két ember kapcsolatában sosem az akadályok számítanak. Hanem a szeretet. Ami az akadályokat is lebonthatja. Ha megélik. Mert az akadályok csak részei az életnek, amik folyamatosan alakulnak, és akár már holnap eltűnhetnek. A szeretet viszont örök." ÜDV.: Icu
Niki, 33 éves
Egyetemi diplomás (jog)
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

"A legnagyobb ajándék, amit bárkinek is adhatsz, az az idő. Mert ha időt szánsz valakire, a saját életedből adsz neki egy olyan darabot, amit már soha többé nem kapsz vissza."

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Péter - társkereső Szentes - 43 éves férfi
Péter, 43 éves
Főiskolai diplomás (Műszaki Informatika)
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)

\"Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, hogy mit kapsz ki belőle.\" :) Péter vagyok. Egy múlti cégnél dolgozom logisztikai területen, mint készletfelelős. Végzettségem tekintve Mérnök Informatikus. Meleg szívű, kedves, romantikus beállítottságú, ugyanakkor realista életfölfogású, hívő, konzervatív férfi. Keresem olyan lányok társaságát, barátságát, akár komolyabb párkapcsolat szempontjából is, akik hasonló beállítottságúak, nálam fiatalabbak, megbízhatók és nem dohányoznak, komoly párkapcsolatra vágynak. Távolság sem feltétlen akadály, legalábbis egy ideig. Fontos, hogy jól megértsük egymást és tudjunk egymással beszélgetni. :) Sok szeretetet tudok adni, de vágyom is erre.
Tibor - társkereső Debrecen - 58 éves férfi
Tibor, 58 éves
Egyetemet végzett
református vallású

társaságot, a müvészetet, a történelmet, a sportot.Gyengédségre vágyom.Olyan hölgyre.akivel midenről lehet beszélgetni.Aki szeret utazni, kirándulni.Előfzető nem vagyok.Ha érdekellek,írj: (kimoderálva)
Zoltan - társkereső Olaszország - 48 éves férfi
Zoltan, 48 éves
Egyetemet végzett
hite: református

10 eve Olaszorszagban elo, erdelyi eredetu, elvalt ferfi vagyok, aki szeretne az eletet rendberakni es megtalalni az igazit... Imadom a napot, a tengert, szeretek autozni, motorozni, szeretem a finom izzeket, a jo filmet, a jo zenet, es egy kicsit tehnikai bolond vagyok (hi). De nagyon fontos a csalad is szamomra. Ha Te valaki ott kint kivancsi vagy ram, vagy felkeltettem az erdeklodesedet, akkor irjal.
Jani, 37 éves
Egyetemi diplomás (közgazdász/HR/logisztika)
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Szabadidőmben sokat sportolok,futok, úszók, konditerem, foci.Nem dohányzom,nem iszom.Remélem szimpatikus vagyok,akkor jelölj kedvencnek,vagy írj bátran!

Fiatal diplomás társkereső nők

Eszter, 28 éves
Egyetemi diplomás (Pedagógia )

Most nem írok ide egyéni bemutatkozást, ha szeretnél ismerj meg! Üzenetekre visszairni itt sajnos nem tudok. Csak a *moderálva* email-en.
Eszti, 27 éves
Főiskolát végzett

Hello, Eszti vagyok. Éppen párt keresek. Szeretek utazni, kirándulni, új dolgokat felfedezni, vagy csak jókat beszélgetni. Olyan emberrel szeretnék megismerkedni aki nyitott az új dolgokra, őszinte, és lehet rá számítani. (Elnézést kérek azoktól akiknek nem írtam/írok vissza. Velük egyszerűen csak nem szeretnék ismerkedni, de köszönöm a érdeklődést+a bókokat!)
Bogi, 28 éves
Főiskolai diplomás (turizmus-vendéglátás)

Szia! Bogi vagyok egy esztergomi rendes lány. Olyan párt keresek aki elfogadja azt hogy nekem a család az első és az életem pörgős. Pesten tanulok jelenleg Turizmus-vendéglátást a 13. ker-ben, így sokat járok fel. :P Imádok sütni és főzni (állítólag jól is csinálom), sportolni (évszaktól függetlenül mindenfélét) és rajzolni meg táncolni is szeretek nagyon. :) Imádom a romantikát :P Szeretnék hasonló normális srácokkal ismerkedni 25-30 év között :) Elsősorban olyan embert keresek aki el tudja dönteni, hogy mit akar és tisztel, megbecsül és nem zavarja ha esetleg nem sok a közös bennünk.
Anett - társkereső Debrecen - 27 éves nő
Anett, 27 éves
Főiskolát végzett

Szia kedves látogató! Fiatal, talpraesett, jólelkű lány ismerkedne, helyes, sexy srácokkal :) Részleteket privát üzenetben. Ha szeretnél megismerni írj itt vagy levélben :) Sajnos ha nem küldök elérhetőséget, akkor nem tudok válaszolni. :(

Fiatal diplomás társkereső férfiak

Gábor, 29 éves
Egyetemi diplomás (közgazdaságtan)

Economist. Addicted to healthy lifestyle, sports and travelling. Committed to lifelong learning and continuous development in all area of life.
Ádám - társkereső Budapest - 26 éves férfi
Ádám, 26 éves
Egyetemet végzett

Szia ;) Ádám vagyok, 23 éves, Budapesti lakos. Jelenleg egyetemen folytatom tanulmányaimat, szeretek sportolni ( barlangászat, futás,úszás) , ezenkívűl kedvelem a természetet, kirándulás, felfedezések stb...Első körben ennyit mondanék magamról, ha felkeltettem az érdeklődésedet írj egy levelet, itt sajnos nem tudok válaszolni :)
Gábor, 29 éves
Főiskolát végzett

Szeretem a japán kultúrát és a gyűrűk urát, imádok zenét hallgatni . A többiről kérdezz bátran :-)
Attila - társkereső Szombathely - 27 éves férfi
Attila, 27 éves
Egyetemi diplomás (gépészet)

Halihó! Azt a lányt keresem, aki már kinőtt abból, hogy kalandozzon. A komolyabb dolgok reményében vagyok itt. A munka melletti szabadidőm szeretném megosztani egy társsal.

30-as diplomás társkereső nők

Héra, 34 éves
Főiskolát végzett

Nem vagyok álszent nekem fontos a külső is, ahhoz hogy felkeltsd az érdeklődésemet kell hogy legyen benned valami ami megfog...
Brigi - társkereső Budapest - 35 éves nő
Brigi, 35 éves
Főiskolát végzett

A jó mottókból meg frappáns szövegekből sajnos kifogytam! :) 40 körüli, magas, sportos, FELNŐTT FÉRFIT keresek. Rájöttem a nagy titokra: nincsen olyan, hogy igazi. Igazivá válik elköteleződés (házasság) által. Gyerekvállalás: nem. Csípő labrum szakadásom van. Nagyon szerelmesnek kellene lennem ahhoz, hogy bevállaljam a baba és a magzatvíz súlyát, ill. a gyerek évekig való emelgetését. De még egyszer nem akarok olyan szerelembe esni, ami elveszi a józan észt! :) Itt az adatlapon valami szűrőfélét célszerű megosztani, alábbiakban ennek megfelelően hangsúlyozom meglátásaimat. A magyar helyesírás szabályait jól ismerők és Bonanzások/Ákos dalokat szeretők előnyben! :) (Jó, ha a zenei stíluson túl a dalszövegek tartalma is megragad. Hatalmas az a gondolat, amit Ákos mondott az Anziksz interjúban a formáról és a tartalomról, ajánlom mindenkinek szeretettel.) Az Örvény c. dalt kicsit átfogalmaznám: TUDOK VÁRNI ÉS NEM TESZI MEG BÁRKI. :) Ha ez több év, akkor több év, majd cserélem néha a fotómat. :) Hazafiak szintén előnyben! :) Meggyőződésem, hogy nem véletlenül születtünk magyarnak, szép országunk van, itt a helyünk. Elhatárolódó típus vagyok, ill. a szívem Ásotthalom felé húz. :) Ateizmus, ezotéria, nagymotor, életveszélyes sportok, önbizalomhiányból adódó értelmetlen bizonyítási vágyak - ezekkel nem tudok azonosulni. Káromkodó-söröző-cigiző, 70\'-es születésű, de továbbra is haveri körben nevelkedő, lélekben 16-20 éves bulizó tinik: ez nem az a hely, katt az x-re. Továbbá mélyen megvetem az olyan embereket, akik alkalmi szexkapcsolatokkal tengetik a nyomorult életüket. Számomra nincsen pontértéke annak, ha valaki nem képes megállni hitben, egyedülálló módon, akár hosszú évekig. Viber nincs, élőbeni találkozás van. Néhányan említették, sok a szabály: de fordítva ülnek a lovon. Kicsi a kosár, sok a rohadt alma! :) Nők terén ugyanez: lépek be az oldalra, és látom, hogy egyre több csöcs-csücsörítő "hölgy" van eladó sorban! (Hangsúlyozom, eladó, nem vevő... én inkább utóbbi létformával tudok azonosulni :) ) Olvasom is a férfiasabb adatlapokon, hogy ezektől a normális férfiak tökre kivannak. Még egy mostanában keletkezett meglátásom, hogy parázna "férfiak" nagyon taszítanak. Akik minden csinos nőhöz nagyon kedvesek, bizalmaskodnak és nem képesek túllátni azon, ha látnak egy nőt istennői tulajdonságokkal felszerelve. Nap mint nap figyelem meg ezeket a jelenségeket. Adonisz, nem adonisz egyformán előszeretettel műveli ezt a dolgot, menyasszonyos férfiak simán bizalmaskodnak nőkkel. Akkor minek akarja elvenni feleségül? Egy férfi egy nőhöz legyen nagyon kedves, a feleségéhez. A kedves leveleket köszönöm, aranyosak vagytok! :) Némelyik bemutatkozón hetekig gondolkodom, mert lehet, hogy az illető fotója nem, de 1-1 mondat nagyon megragad az adatlapján. Ha tetszel, perceken belül válaszolok. :) Egyéb levelezésbe, exkuzálásba, levelek adminozásába nem bonyolódok már, mert az időm és energiám véges. Kérlek, csatolj fotót, ill. email címet arra az esetre, ha előfizetés-megszűnés miatt "elvesztenénk" egymást. Köszi. A magasság-súly-életkor-testalkat adatokat nem nagyon érdemes a valóságtól eltérően variálni, mert annak az lehet a következménye, hogy a "randi" hamvában halós a találkozás első tizedmásodpercében. Még jó, hogy rossz randik esetére hatalmas adu ászom van, mindig bevetem, és mindig bejön! :D :D :) :) :) Egyébként nem hiszem, hogy itt találom meg a párom (a találkozók 95%-a az első két tizedmásodpercben számomra hamvában halós volt), inkább egy keresztény közösségben tudom ezt elképzelni, de poénnak nem rossz itt lenni! :) :D Meg hát sosem tudni, mikor téved ide egy keresztes lovag! :) :) Az már más kérdés, hol van józan, normális keresztény közösség - az erre való útmutatást hálásan veszem. Én eléggé körbejártam a magyar egyházi élet kérdését, de eddig nem láttam olyan egyházat, ami a szép kezdeten túl ne ment volna el fafejű irányba x év után. Tehát mikor már nem hajlandó megvizsgálni, mi az igazság. Minden egyház azt gondolja magáról, ő az üdvözítő egyház, az övén kívül minden hamis. Szavakkal hirdeti, hogy Krisztus a minden, de tetteiben teljesen mást képvisel. Azt találtam, hogy mindegyik eképpen gondolkodó egyház hamis. Igazság is van mindenhol, de a szűrnivaló is sok, ami fárasztó lelkileg. Sok helyen tolják az ember arcába a pénzeskosarat, ahol meg nem, ott nacionalizmus kérdésében válnak el útjaink. Nem egyszerű! :) Sok sikert mindenkinek! :)
Otília, 33 éves
Főiskolát végzett

Határozott és céltudatos vagyok. Szeretem kezemben tartani a dolgokat, de néha nem árt egy segítő társ ehhez.
Zsuzsi, 35 éves
Főiskolát végzett

Szia! Nem tudom mit írhatnék, hisz azért vagyok itt, amiért mindenki. Keresem a hozzám illő kedves emberkét! Sajnos eddig nem találtam meg :-(. Nem hiszek abban, hogy 3 mondatból meg lehet ismerni egy embert, erre sokkal több idő és odafigyelés szükséges. De a sors kifürkészhetetlen, így próbálkozni lehet... Nem vagyok egy cicababa, de nő vagyok és van agyam, amit szeretek használni. :-) Üdv. mindenkinek, Neked! UI: Amennyiben írnál, mellékeld a mail címed, hogy tudjak válaszolni. Köszi zsuzsi

30-as diplomás társkereső férfiak

Ádám, 34 éves
Főiskolát végzett

Hello! Nem tudom, mit is írhatnék ide, de szerintem, nem pár sor alapján döntöd el úgysem, hogy szimpatikus vagyok-e vagy sem, ez ahhoz kevés, hogy valakit megismerj. Magamról írhatnék jót is meg rosszat is, de egyiket sem teszem, hanem neked kell rájönnöd ezekre, ha akarod. :)
Isti, 34 éves
Főiskolát végzett

Sziasztok! Vidám, vicces természetű vagyok. Szabadidőmben filmezek bicajozom és edzőterembe járok.
Tamás - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Tamás, 38 éves
Egyetemi diplomás (közgazdaságtan)

Az élet veszélyes üzem, még nem akadt, aki túlélte volna, ennek ellenére kell legyen oka, hogy az emberek párosan szeretnek nekivágni a sűrűjének. Persze az élet egyszemélyes játéknak sem utolsó, de így csak azok tudják élvezni, akik elég önzőek, nem figyelnek a külvilágra, s így észre sem veszik, mit veszítenek. Szeretném hinni, hogy én nem ilyen ember vagyok, és hogy mielőbb megtalálom azt a társat, aki megmenthet attól, hogy valaha is ilyen legyek. Hideg Tamás vagyok, egy néha komoly, de többnyire komolytalan harmincas srác (amíg magányos az ember a humor segít elviselni a mindennapokat; no meg aztán kárba veszett nap az, amikor nem sikerül megnevettetni legalább egy számomra kedves arcot). Ha meg akarsz ismerni, őszintén válaszolok bármilyen kérdésre (de legalább is megpróbálok; az ember néha maga sem ismeri a választ a saját magát érintő kérdésekre). Na de nem is untatnám tovább az egybegyűlteket. Akinél még versenyben vagyok, az írjon bátran!
Balázs - társkereső Budapest - 31 éves férfi
Balázs, 31 éves
Egyetemet végzett

Szia! Budapesten lakom és dolgozom már jó pár éve. Fontos számomra a sport, ez most leginkább a futást jelenti. A szabadidőmet szeretem aktívan eltölteni például túrázással, de alkalmanként színházba is szívesen megyek:). Komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide. Első körben ennyit, ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor a többit levélben.

Középkorú diplomás társkereső nők

Helén - társkereső Budapest - 41 éves nő
Helén, 41 éves
Egyetemi diplomás (jog)

Kedves, szeszélyes, temperamentumos lány vagyok. Normâlis èrtèkrenddel rendelkezem, őszinte, közvetken vagyok, keresem azt a fèrfit, aki hasonlòan vidàm, kedves, őszinte tud lenni egy kapcsolatban.
Tünde - társkereső Budapest - 42 éves nő
Tünde, 42 éves
Egyetemet végzett

Kedves, őszinte vagyok, szeretem a kirándulást, utazást, természetet.
Hajnalka, 47 éves
Egyetemi diplomás (Gyógyszerész)

Nyugodtan boldogan élni.Végezni a dolgunkat nyitottan kedvesen. Divat világában otthosan, a művészeteket szeretem.
Bea, 44 éves
Főiskolát végzett

Mindenre használható pasit keresek a nap minden szakára..... Szóval mindig mosolygó, jó humorúnak mondott nő vagyok, aki szeret énekelni, táncolni, mozizni, kirándulni stb Ehhez keresem hasonló férfi társaságát. Szeretnék egy férfit aki törődik velem nem tudok itt válaszolni..:) nem tudom, keress máshol is amit szeretek: hosszú csókok finom borok fesztiválok, koncertek olyan férfit keresek akivel sokat lehet röhögni aki örül ha meleg vacsorával várom akivel lehet egész hétvégén csavarogni és hétköznap esténként összebújva tévézni...:) örülnék ha nem lenne 180 cm-nél magasabb és nem lenne nagyon szőrös... ha lehet választani..:) csak a szerelem eleven eleven valahol elveszett veszettül keresem

Középkorú diplomás társkereső férfiak

Balázs, 42 éves
Egyetemet végzett

Kedves Látogató! Örülök, hogy benéztél hozzám. :) Életvidám, aktív és megbízható férfinak tartom magam, fontos számomra a család, a hit és az értékrend, amit otthonról hoztam. Szeretem a tartalmas időtöltést, a kultúrát, a sportot, szeretek a természetbe kiruccanni, akár bringa nyeregben is és zene nélkül nem tudnám elképzelni az életet. Szeretnék már megállapodni és egy szeretetteljes családot alapítani egy olyan nővel, akinek hasonló álmai vannak. :) Nem igazán az én műfajom a virtuális ismerkedés, az én terepem inkább egy jó beszélgetés, úgy gondolom, hogy a személyes benyomást nem helyettesíti egy csili-vili adatlap, ezért nem is viszem most túlzásba... Szép napot/estét! :)
Robert, 49 éves
Egyetemet végzett

Imádom a természetet,szeretem a tengert,szeretem ha boldog valaki aki ott van velem.Keresem társam olyan nő személyében aki már túl van a fehér lovas herceg legendáján,megunta a rutinos hétköznapokat,és ujra kezdheti azt amit elmulasztott.
Ferenc, 42 éves
Főiskolát végzett

Komoly kapcsolatot keresek. Szabadidőmben szeretek sportolni, utazni, olvasni mindenfélét. Nyitott vagyok bármilyen szórakozásra, foglalatosságra. Családcentrikus, gyermekszerető,megbízható, határozott srác vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésed keress bátran!!
Balázs - társkereső Seattle, WA - 47 éves férfi
Balázs, 47 éves
Egyetemet végzett

Baratsagos vidam termeszetu vagyok.Szeretem a szep es inteligens jokedvu kedves noket. Meg a politikat,irodalmat, tortenelmet, a termeszet tudomanyokat es a muveszeteket. Munkam miat utazom, barangolok "a nagy vilagban".Ha van idom, kijarok szorakozni a barataimal. Amikor meg szep az ido kimegyek vitorlazni, es neha bele borulok az Oceanba. BP-en leszek Februar - 2016, ha lenne kedved talalkozni velem akkor kulgyel egy uzenetet. Koszonom :) Irjad meg az e-mail cimedet. ( maskep nem tudok vallaszolni )

50 feletti diplomás társkereső nők

Rózsa - társkereső Budapest - 66 éves nő
Rózsa, 66 éves
Egyetemet végzett

Szeretem a zenét, a művészeteket, szabadidőmben az aktív, mozgalmas tevékenységeket kedvelem Nagyon szeretek utazni, idegen országok városaiban kóborolni, a tengerparton sütkérezni. Kedvelem a jó baráti beszélgetéseket, jól és szívesen főzök. Korban hozzám illő sportos társam keresem.
Margó - társkereső Budapest - 63 éves nő
Margó, 63 éves
Főiskolai diplomás (pedagógia)

Társat keresek. 5 éve élek egyedül. Aktívan dolgozom még (pedagógusként). 3 gyermeket felneveltünk, van egy leány unokám. Sajnos az élet átrendezte a mindennapokat. Sportokat kedvelem, már csak nézni. Vidám, nyitott, toleráns személy vagyok. Nem dohányzó, vidám, nem lelki problémás férfit keresek.
Ágnes - társkereső Budapest - 61 éves nő
Ágnes, 61 éves
Főiskolát végzett

Kedves, kiváncsi, érzékeny, toleráns, irónikus, önirónikus, néha cinikus, intelligens, mozgékony, türelmetlen, szabad, független vagyok, legkedveltebb elfoglaltságaim, koncert és mindenek előtt az utazás, de talán minden iránt fel lehet kelteni az érdeklődésemet, igaz gyorsan el is veszthetem.
Katalin, 64 éves
Egyetemet végzett

NŐ vagyok, minden Jó és Rossz tulajdonságokkal együt! A személyes találkozás hive vagyok, nem a hosszú levelezésé!Ott dől el a további lépés!Sajnos csak email cimre tudok válaszolni!

50 feletti diplomás társkereső férfiak

Zsolt, 58 éves
Főiskolai diplomás (műszaki )

Főiskolát végeztem . Szolid kedves nő barátságát, szeretetét keresem.
Kálmán - társkereső Budapest - 75 éves férfi
Kálmán, 75 éves
Egyetemet végzett

ISMERKEDNÉK . . ismerkednék. . . Szeretném jobban kihasználni azokat a lehetőségeket és adottságokat mely koromnál fogva adódik. (több szabadidő, stabil egzisztencia, nagyobb szabadság), s ehhez keresek partnert. Budapesten panorámás szép házban lakom, de el tudom képzelni az életem bárhol az országban, vagy bárhol a világban.
Ferenc, 74 éves
Egyetemet végzett

Képes bárki saját magát mások számára hitelt érdemlően jellemezni? Kétlem, de ha okvetlenül szükséges megpróbálom. / Meggyőződésem, hogy e szkepticizmusom - az adataimon túlmenően - alapvetően már jellemez / Ami a külsőmet illeti : valóban sportos alkatu vagyok /bár nem "kredenc" méretekben / , úszom, teniszek , ősidőkben versenyszerüen tornáztam... Mások - számomra idegenek szerint is - minimálisan 10 évet letagadhatok ... Szemüveges vagyok / gyanítom igy jól látok / , szakálas /utáltam borotválkozni / , és ráadásul kopaszodom is! Nem valami megnyerő külső... Egyébiránt romantikus, viszonylag lusta /nem pörgős/ , nyugodt természetü -egyesek szerint flegmatikus - , "filozófikus" hajlamu , rendkívüli módón széles érdeklődési kőrü , beszélgetni szerető , de a "bulizós" társaságot nem kedvelő , a változatosságra fogékony, toleranciára, empátiára képes, irodalommal, képzőművészetekkel, autóval, számi
Miklós - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Miklós, 58 éves
Egyetemi diplomás (Közgazdaság-jog)

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...

Elit diplomás társkereső nők

Éva, 30 éves
Egyetemi diplomás (Élemiszer minőségi és biztonsági szakmérnök)
Középvezető

Sziasztok! Tudjátok mit itt mindenki írja az üres rizsát magáról. Meg az eladható szende szűsz kislány bemutatását meg házi asszonyát, v épp a ribancét.... :) Akinek ilyen beskatulyázható nő kell csak rajta, de én úgy gondolom hogy, egy igazi nő nem beskatulyázható ha nem, érdekes... ;) Meg azt se szeretem ha minden féle fellengzős dolgokkal misztifikáltok fel (Pl főnyeremény, szexi... stb) mert egyik se vagyok egyszerűen csak egy ember.
Ibolya - társkereső Budapest - 52 éves nő
Ibolya, 52 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Pénzügyi területen dolgozom. Imádok olvasni, tanulni. Hiszem, hogy a sok- sok rossz után már csak jó jöhet az ember életében, s azt hogy sorsunkat el kell fogadnunk, az ezzel járó feladatokat meg kell oldanunk. Úszás és kertészkedés közben teljesen feltöltödöm, erőt kapok. Hiszem, hogy távozó szeretteink lélekben örökké Velünk maradnak, a szeretethez ez is hozzá tartozik. Szeretek a tenger hullámaiban ugrálni, elfeledkezni mindenről, álmodozni, játszani tiszta szívvel. Göröghonban szabadnak érzem magam, szívemet melengeti rejtélyes kéksége. Lelkem örökké fiatal, gyermeki marad.
Anna, 52 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Magas,sportos,mozgast kedvelo no vagyok.Nincs kivel kirandulnom,eltoltenem az idot hasznosan.Jo volna egy tars.
Mária - társkereső Budapest - 59 éves nő
Mária, 59 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.

Elit diplomás társkereső férfiak

Dávid, 40 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Sziasztok! Azért vagyok itt, mert szeretnék egy igazi társra találni. Szerintem normális vagyok, közben bolondos, szeretek utazni, kirándulni, zenét hallgatni, furcsa dolgokat csinálni, újakat kipróbálni, nyitott vagyok minden jóra. Most ennyi, ha szimpatikusnak találsz, üzenj. kimoderálva Dávid
Flavi, 28 éves
Egyetemi diplomás (Programtervező informatikus)
Középvezető

Üdv nálam kedves idelátogató,    Amit elsősorban tudnod kell rólam, az az, hogy szeretem az életet és vidáman állok a dolgokhoz. Miért is tenném máshogy? Hiszem, hogy az életünk nem fekete-fehér, tegyük hát színesebbé és fessünk együtt egy szép történetet belőle.   Modern gondolkodású, nyitott személyiség vagyok, szeretek új dolgokba bele vágni. Így keveredtem a siklóernyőzés, utazás vagy a kéktúra világába. De szívesen ülök ki egy parkba eggy jó könyvvel, vagy iszok meg egy jó bort a barátokkal.  +1: Irhatsz választ nyugodtan, előfizettem. Nem lehet akadálya a boldogságnak.
Lali, 37 éves
Egyetemi diplomás (Gépészmérnök)
Középvezető

Természetkedvelő, romantikus érzelmi világú párt keresek, akivel jókat tudnánk kirándulni, utazni, bicajozni, akivel sok szép közös élményt szerezhetünk. ;) Vidéken szeretnék élni, élhető családi házban, ahol lehetséges igazi családi életet élni. :) :) Leginkább jellemzők rám: *Természet szeretet **Kitartás ***Kreativitás ****Játékosság *****Logika ******Romantika *******Igényesség ********Sport szeretet
Thomas, 47 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Keresem kedves, hüseges , öszinte 40 eves korig levö csinos , sportos normal Testalkatu Partnerem. Ne legyel nagyon követelözzö. En kenyesztetö tipus vagyok ,de azert en is szeretem ha kenyesztetnek. Ha felebresztettem erdeklödesed, valaszolj . Irhatunk SMS be is ha megadod a Mobilszamod. Ne felj irni, ha megismersz nagyon Boldog leszel csak ad meg ra a lehetöseget. Varom leveled. Elnezest kerek hejesirasomert, de amit magyarul irni tudok aszt utolag Magyar baratoktol tanultam. Ha meg mindig alkalmat adsz hogy megismerhesselek varom valaszod. Hüseges , szorgalmas, kicsit Bolondozo vagyok es szeretek megnevetetni.

Fényképes diplomás társkereső nők

Judit, 28 éves
Főiskolai diplomás (Környezetvédelem)
5 fotóval

Ismerj meg és meglátod milyen vagyok :) A külső belső nélkül mit sem ér.
Dóri, 36 éves
Egyetemi diplomás (közgazdaság / pénzügy)
7 fotóval

Dóri vagyok, 36 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Mária, 63 éves
Főiskolát végzett
7 fotóval

Jo humoru, vidam, pozitiv gondolkodasu, oszinte es megbizhato vagyok. Sokat utaztam es tobb helyen eltem, dolgoztam (Ausztria, USA, UK, Irorszag) jelenleg is az USA-ban elek es dolgozom meg nehany evig. Meg nem dontottem el, hogy a vilag melyik reszen telepedek le nyugdijaskent. Ha Europaban nyugalom es biztonsag lesz, akkor Magyarorszagot fogom valasztani, de nagyon szeretek utazni. Nagyon erdekes, rugalmas, valtozatos, fiatalos eletet elek es szeretnek elni a jovoben is. 3 ev mulva nyugdijba megyek. Legalabb az elso evben szeretnem bejarni az Egyesult Allamokat keresztul-kasul autoval Keletrol Nyugatra, Eszakrol Delre. Szeretnem ha ezt a nagy kirandulast mar nem egyedul tennem. Utana tovabb a vilag mas tajait is szeretnem bejarni. Tarts velem.
Ilona, 66 éves
Főiskolai diplomás (épitészet)
14 fotóval

Jó megjelenésű arányos testalkatú kulturált úriember társaságát barátságát szellemi társát keresem.Közös szimpátia esetén lelkiekben is harmonizáló kapcsolatra vágyom.A fotóim 1-2 éve készültek.Özvegy értelmiségi nyugdíjas hölgy vagyok fiatalos habitussal.Rendezett anyagiakkal.Szeretettel várom aki egyet ért velem.Olasz-Román nyelv gyakorlásában is partner vagyok.

Fényképes diplomás társkereső férfiak

Gábor, 39 éves
Egyetemi diplomás (közgazdász)
3 fotóval

Budapesten dolgozom egy multicégnél. Szeretek minden konstruktív elfoglaltságot: olvasást, jó filmeket, táncot, utazást, történelmet, zenét (rock, jazz, komoly, komolytalan :), igényes pop - már amennyiben létezik ilyen kategória), sportokat (kosárlabda), télen a síelést, nem télen a bringázást. Szeretek barkácskodni, megjavítani veszettnek tűnt dolgokat, és újakat alkotni. Ezek persze elég felszínes dolgok, de majd konkrét kapcsolatfelvétel esetén többet írok...
Tamás, 35 éves
Egyetemet végzett
1 fotóval

Szia, Tamás vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Zsolt - társkereső Zalaegerszeg - 43 éves férfi
Zsolt, 43 éves
Főiskolát végzett
1 fotóval

Magamról: szívesen olvasok, sokat túrázok, utazok, motorozok, emellett komolyan érdekel az ezotéria (tudat/lélek kérdésköre). Nagyra értékelem a kedvességet, a jószívűséget.
Jenő, 37 éves
Főiskolát végzett
13 fotóval

Kedvelem a természetet, hegyeket és erdőket. Szeretem a hideget és a havat. A tengerben is örömöm lelem bár nem a Napfürdőzésben, sokkal inkább a Szabad tüdős merülésben. Szabadidőmben utazgatom vagy valamely általam kedvelt sportot gyakorlom. Ezen kívül előfordul még hogy barátaim társaságában jónak ígérkező borokat kóstolunk egy kis sajt kiséretében ...

Most online diplomás párkereső nők

Aurélia - társkereső Románia - 56 éves nő
Aurélia, 56 éves
Egyetemet végzett
5 perce lépett be

Kiegyensúlyozott,őszinte,dinamikus és határozott embernek tartom magamat.Fontos számomra a szeretet(mint minden ember számára talán),tisztelet,megbecsülés,őszinteség. Társat keresek,egy komoly párkapcsolatot. Egy olyan személyt,akivel együtt leélhetném a hátralevő éveket... Talán létezel.......valahol.....
Katalin - társkereső Budapest - 55 éves nő
Katalin, 55 éves
Főiskolai diplomás (pedagógus)
7 perce lépett be

Vagyok:170 cm,pesti,özvegy,főiskolát végzett,jó humorú,monogám,sportos,italt nem fogyasztó,nem dohányzó nő.Értelmes,nyugodt ember vagyok.Hasonló társra számítok.Legyen az illetőnek humora és külsőre kifejezetten MAGAS!!!.Én szeretnék egy rendes EMBERT! /Laza "kapcsikra" számítók máshol keresgéljenek!
Orsika - társkereső Székesfehérvár - 40 éves nő
Orsika, 40 éves
Egyetemet végzett
8 perce lépett be

Szia :) --Mindenekelőtt: Kedves Uram! Ha fotó nélkül írsz, akkor sajnos nem válaszolok. És utálok nem válaszolni, de meg kell tennem. És NEM! NE KÜLDJ email címre fotót! Ha nagyon rejtőzködni akarsz, akkor tölts fel itt fotót, és titkosítsd azt. Így te döntöd el, hogy kinek feded fel magad! De! Ne akarj email címre fotót küldeni. Legalábbis nekem ne. Még valami: ha első (második, sokadik...leveled végére azt írod: puszi-sajnod akkor sem fogok felelni neked. A puszi- MÉG- nem időszerű. Virtuálisan sem. Köszönöm megértésed.). Jöhet az igazi bemutatkozás.---- 40 éves vagyok, viszonylag magas, és jó csaj ;) Két kis-nagy fiammal élek, elégedett vagyok a munkámmal és általában véve hálás vagyok az Életemért. De hiányzik a férfi-nem. :) A szó minden értelmében. Annyit kérek, hogy ne rontsunk ajtóstul a házba, nem kell rohanni. Ismerkedjünk-beszélgessünk. Beszélgessünk, de ne itt a neten, hanem valóságban. :) Aztán lehet dönteni. Ugye megérted, ha nem szeretném, ha sokkal idősebb vagy fiatalabb lennél nálam (max 10 év ide vagy oda), azzal se igen tudok mit kezdeni, ha sokkal soványabb vagy sokkal \'erősebb\' vagy, mint én. :) Magasabb lehetsz -sőt! :) - de alacsonyabb inkább ne... Nagyra értékelem az intellektuális humort, a kedvességet és a figyelmességet, a derűt, és a mentális erőt. Bocsáss meg, ha rendkívűl szigorú feltételeim miatt Veled vagy Veled vagy Veled nem szívesen beszélgetnék...de gondolom Te is így vagy vele, nem minden Hölgy nyerő nálad sem. Fotót nagyon szeretnék látni Uraim, igen. Az sem hátrány, ha nem ijedsz meg a két fiamtól. Én is szívesen megismerem a te gyermeked, ha idővel bemutatod nekem. A fiaim már egyre nagyobbak, egyre kevesebb szükségük van rám, míg én egyre inkább szeretném szabadidőmet eltölteni Veled! :) Ha nem fehérvári vagy- nálam idővel szóba jöhet a költözés is, nem ragaszkodom az itt éléshez. Köszönöm, hogy elolvastad! Minden jót, sok sikert! Várom soraidat!
Ágnes - társkereső Szigetszentmiklós - 56 éves nő
Ágnes, 56 éves
Főiskolát végzett
11 perce lépett be

Pont azt az egyet keresem, aki pont engem keres........ Legyen ennyi elég elsőre.:):):) - a többit majd személyesen, ha érdekel, ha meg nem, akkor úgyis mindegy milyen vagyok.:):):)

Most online diplomás párkereső férfiak

Gábor - társkereső Budapest - 42 éves férfi
Gábor, 42 éves
Főiskolát végzett
2 perce lépett be

186 cm, elvált, két lányom van és szeretem a császármorzsát :)
Lacus - társkereső Sopronhorpács - 37 éves férfi
Lacus, 37 éves
Egyetemet végzett
2 perce lépett be

"Az asszony látta, hogy még most is olyan kormos a Gergely arca, mint volt. A bajusza, szakálla, szemöldöke lepörkölődött. A jobb keze vastag kötésben. De az ő arca is felismerhetetlen volt. Annyi vér és annyi korom volt rajta. Csak a szeme fehére látszott ki a véres, füstös arcból. Gergely idegein ugyanaz a meleg áramlás futott végig, amit akkor érzett, mikor a kerék dolgában járt, s a palota ablakában ugyanezeket a szemeket látta. S a két szempár egy pillanatig egymásra irányult. - Gergely! - szólalt meg ekkor az asszony. - Éva! Éva! Hogy kerülsz te ide! S mivelhogy abban a percben összecikázott az agyában mindaz, amit........ A könny kicsordult mind a két szeméből, és végigfutott puskaporfüstös orcáján." Na, valahol itt kezdődik! És nem a pénznél, keresetnél, csilli- villi anyagi javaknál, nagyképű affektálásnál, kényeskedésnél. Vajon léteznek még egészséges értékrendű lányok? Üdv! L
Laci - társkereső Budapest - 29 éves férfi
Laci, 29 éves
Egyetemet végzett
2 perce lépett be

Laci vagyok, 28 éves.Mivel nem vagyok elofizeto es aki szeretne ismerkedni annak varom uzenetet a *moderálva*ra :)
Zoltán - társkereső Székesfehérvár - 49 éves férfi
Zoltán, 49 éves
Főiskolát végzett
4 perce lépett be

Meglèvő szenvedèlyekhez társ kerestetik! Ami fontos nekem azt cs?ndesen èbren tartom magamban nap mint nap, egy pillanatra sem engedem el. Igyekszem az embereket a tetteik alapján megìtèlni. Szeretek kirándulni, filmeket nèzni, sportolni, táncolni, figyelni a világra stb.
Néhány diplomás társkereső bemutatkozása
 • János (49), Székesfehérvár
  Fontos a + !
  Elvált férfi vagyok, van gyönyörű két gyermekem, akiket imádok és az átlagosnál többet vannak velem. Szeretem az őszinteséget, optimizmust, a sportot, színházat, jó zenéket, filmeket és kajákat. Reggelihez kakaó és a Bumeráng a nyerő! Az autóban általában "csak mai sláger megy" ... vagy Fehérvár Rádió ... vagy Petőfi ... :-), és a hangerőszbályzó lehetőleg páros számon álljon! :-) (Jó-jó, ebben a korban már lehetnek az embernek kisebb "testi hibái"! ;-) ) Jó lenne többet barlangászni, vagy egy hegytetőn ülve bámulni a legelésző lila teheneket! :-)
 • Ákos (24), Vonyarcvashegy
  Mozdulj ki a komfortzónádból!
  Nagyon szeretek mozogni és egészségesen taplalkozni. Hobbim az országúti kerékpározás, a gyalogtúrázás és a reform konyha.
 • Csilla (58), Budapest
  Téged kereslek.
  Tartós kapcsolatot keresek. Ide mindenki azt ír magáról, amit akar, úgysem az a döntő.
 • Marianna (60), Fonyód
  A természet, és a virágok illata az ami valódi.
  Keresem azt a társat, akivel jó lenne megélni a mindennapok örömét. Őszinte egyszerű , és természetes ezt várom ,és ezt is szeretném adni. /Egyszer minden kiderül, akinek nem inge, ne vegye magára, AKINEK IGEN AZ TEGYE ... ha olvassa... /
 • Tibor (63), Debrecen
  Carpe diem
  Fiatalos, helyes, jóhumorú, vígkedélyű, okos, intelligens, sármos pasi a megújulás szándékával keres partnert, egymás iránti vonzalom esetén a másik elvárásainak megfelelni akarással, tiszteletben tartásával.
Egy megértő társra vágysz?
Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.