Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Elit társkereső

56 345 elit társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők azok a magas beosztásban dolgozó, jól kereső és jól képzett tagok, akik időhiány miatt a társkeresés leghatékonyabb formáját választották.

Néhány elit társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb elit társkereső nők

Judit, 37 éves
Felsővezető
24 napja tag

Életvidám,nyílt, őszinte vagyok, tartós kapcsolat reményében regisztráltam. A személyes találkozások híve vagyok. A legfontosabb számomra az őszinteség. Amire vágyom egy igazi férfi, aki szintén azt a társat keresi, akivel teljes lehet az élete.
Evi, 58 éves
Felsővezető
48 napja tag

Három éve egyedül élek. Van két gyönyörű unokám, imádom őket! Szeretnék egy igazi társat találni, komoly kapcsolat reményében.
Éva, 51 éves
Felsővezető
69 napja tag

Többször jártam már ezen az oldalon, de ez idáig nem sikerült megtalálnom azt akit keresek. Most ismét megpróbálom hátha most össze jön.
Adrienn - társkereső Budapest - 47 éves nő
Adrienn, 47 éves
Felsővezető
138 napja tag

"Semmit sem kapsz az életben anélkül, hogy megdolgoztál volna érte. És ha megpróbálod az életet kijátszani, akkor nagyon sok lehetőséget elmulasztasz." Osho

Legújabb elit társkereső férfiak

Gàbor, 36 éves
Felsővezető
4 napja tag

Optimista ember vagyok, próbálom az élet jó oldalát nézni. Barátaim humorosnak tartanak. Szeretek élni, kirándulni, új helyekre menni, új embereket megismerni.
Frank, 57 éves
Felsővezető
12 napja tag

őszinte és őszinte ember vagyok, utálom hazugságokat és játékokat, nagyon kalandos, szeretem a családommal töltött időt, csak egy otthoni srác vagyok, stb.
Péter, 50 éves
Felsővezető
24 napja tag

Szabadon szeretek élni de társas lény vagyok sok mindent szeretek sokrétű vagyok de engem csak mert szinházba kell járni mert sznob vagyok akkor inkább mást keressen aki ilyen én akkor megyek oda ha kedvem van nem azért mert elvarás
Dénes, 33 éves
Felsővezető
27 napja tag

Napközben whiskey marketing. Este római part, limonádé, cafe del mar, tollas, szerdai focik, netflix, trx. Hétvégén badacsonytomaj, úszás, kártya csillaghegyen, új éttermek bárhol az országban, bicikli, vodkaszoda, bloody mary, sharam, royksopp, jan blomqvist.

Online elit társkereső nők

Ágnes, 56 éves
Felsővezető
5 órája lépett be

Pont azt az egyet keresem, aki pont engem keres........ Legyen ennyi elég elsőre.:):):) - a többit majd személyesen, ha érdekel, ha meg nem, akkor úgyis mindegy milyen vagyok.:):):)
Roxán, 44 éves
Felsővezető
20 órája lépett be

Sziasztok! Roxán vagyok. 44 éves, 167 cm magas és 50 kg, testalkatom pedig vékony. Szemem színe kék, hajam szőkésbarna, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom. Egyedül nevelem két kiskorú gyermekem. Iskolai végzettségem főiskola, gyerekeket tanítok. Megbízható, kedves és kreatív vagyok, szeretek utazni, világot látni. Kedvelem a képzőművészetet és a történelmet. Nagyon szeretném végre megtalálni azt a férfit, aki boldogsággal töltené ki az életem:) Diplomás, ápolt, rendes, kedves társat keresek. Van itt ilyen?:) Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! Előfizetésem hol van, hol nincs, így kérlek add meg az elérhetőséged! Köszönöm! https://www.youtube.com/watch?v=4kDw7y8EHRE&list=RDE__hA5gfaxU&index=5 http://www.youtube.com/watch?v=6OuajMiZ4SY

Online elit társkereső férfiak

György, 50 éves
Felsővezető
4 perce lépett be

TARTALMASAN Túlfűtött Érzelmi, Emberi Kapcsolatot keresek!!!!! Humoros és a társasági életet kedvelő ember lévén az élet vidám és sok szinű lehet velem.Szeretek utazni és imádom a vizisportokat,hajózást..Sajnos nem szeretem a levelezgetést mert az személytelen érzéketlen és lassú.ezért kérlek majd KÜLDJ TELSZÁMOT,*** azonositótvagySMS.természetesen én hivlak. Találkozzunk minél előbb hogy igazán megismerjük egymást.
Tamás - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Tamás, 60 éves
Felsővezető
14 perce lépett be

Barátaim vidám, jó humorú férfinak tartanak, én meg elhittem :) Munkámban kitartó és megfontolt vagyok. Képzőművészet, irodalom, kiállítás, színház a kedvencek között. Jazz, jazzrock, komolyzene, de mást is hallgatok. Sportra mostanában nem sok időm jutott , de szívesen változtatok rajta.Végre erőt vettem magamon, újra sportolok heti rendszerességgel! Síelés, vitorlázás, tollaslabda a kedvencek között. Megszállottan szeretem a sebességet, lányom szerint kitelne egy kisebb könyv ezekből a történetekből :) Szeretnék hosszú távon gondolkodni, társamat ,kedvesemet és barátomat keresem egy személyben ! Tudom, érzelem és harmónia nélkül nem megy ! Hiszem hogy csak elbújtál eddig és itt vagy a közelemben :)
Csaba - társkereső Győr - 54 éves férfi
Csaba, 54 éves
Felsővezető
39 perce lépett be

Vezető beosztásban dolgozom, a munkahelyi sikereket azonban nem követte a magánélet boldogsága. Ez az, amit keresek, olyan valaki személyében, akivel azonos a hullámhossz,kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira beszélgetünk. Együtt vagyunk és nem egymás mellett, legyen az bármilyen formában...
Máté - társkereső Debrecen - 50 éves férfi
Máté, 50 éves
Felsővezető
41 perce lépett be

Keresek, talán itt sikerül. Tapasztaltam már jót, és rosszat, mindenből tanulni kell a jövőre gondolva.

Diplomás elit társkereső nők

Lídia - társkereső Dunaföldvár - 53 éves nő
Lídia, 53 éves
Felsővezető
Főiskolát végzett

Önmagára igényes, csinos, fiatalos, rendszeresen sportoló, még a hagyományos értékekkel rendelkező Nő vagyok, aki szeret felnézni a Férfira egy kapcsolatban.
Lulu, 40 éves
Felsővezető
Főiskolai diplomás (agrár)

Állatbarát, barátságos, cserfes, sportos, maximalista.
Erzsébet - társkereső Budapest - 63 éves nő
Erzsébet, 63 éves
Felsővezető
Főiskolai diplomás (Kereskedelem)

Romantikus kapcsolatot szeretnék. Ez nem tréfa, ...ez több annál! Szeretem a vidámságot. Azt különösen szeretem, ha a férfi, akivel együtt vagyok, nagyon vonzó. Szeretnék minél többet megismerni a világból, de szeretem az egyszerű örömöket is. Szeretem a tisztességes férfiakat, akik élvezik a nemek közötti különbségeket. Jószívű vagyok és tapintatos (remélem?) tudok lenni. Szeretem az embereket és a társaságot,de a páros együttlétet is nagyon szeretem. Mit mondhatnék még? Igazi Mérleg vagyok
Enikő - társkereső Montpellier - 53 éves nő
Enikő, 53 éves
Felsővezető
Főiskolát végzett

You can not reply to the letters, Who wrote to me, excuse me, please leave contact information, I like to think, a good star, the love. Find someone who really knows how to write the word "love," and a pure heart, and he wants to share with me the simple things in life. A nice romantic meal tables and dozens of candles. A walk on the beach, a trip unexpectedly, he loves the sun, the sea, tenderness and cuddles, I want to feel a hand slip into mine.   I want to meet a nice man who wants to love the way I want to love. I want someone who is honest and who is not cheating.   I want to love and be loved, just the word of life, the word "love" Szeretném azt hinni, egy jó csillag, a szeretet. Találj valakit, aki igazán tudja, hogyan kell írni a szót "szeretet", és a tiszta szív, és azt akarja, hogy ossza meg velem az egyszerű dolgokat az életben. Egy szép, romantikus étkezés táblázatok és több tucat gyertya. Egy séta a tengerparton, utazás váratlanul, ő szereti a nap, a tenger, gyengédség és cuddles, Szeretném érezni a kezét csúszik az enyém. Szeretnék találkozni egy kedves ember, aki szeretni akar, ahogy én akarom szeretni. Azt akarom, hogy valaki, aki őszinte, és aki nem csaló. Szeretnék szeretni és szeretve lenni, csak a szó az élet, a "szeretet" szó

Diplomás elit társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Kecskemét - 47 éves férfi
Zoltán, 47 éves
Felsővezető
Főiskolai diplomás (repülés)

20 évig szolgáltam a hazát és a világbékét. Jelenleg mérnökként dolgozom egy repülőgépek fejlesztésével és gyártásával foglalkozó cégnél. Két nagy gyerekem van, akik az édesanyjukkal élnek. Szeretem a társaságot, a családra és a barátokra igyekszem minél több időt szakítani.
Tamás - társkereső Bécs - 47 éves férfi
Tamás, 47 éves
Felsővezető
Egyetemet végzett

A külső és belső emberi értékekre egyaránt igényes, megbízható, elegáns értelmiségi férfi vagyok. Szabadidőmben sportolok, kirándulok, kiállításokra, színházba, társaságba járok, sokat utazok. Imádom a tengert, de elvarázsolnak a hegyek is. Szeretem a romantikát, a csendes borozgatást és a mély beszélgetéseket. Kérlek hagyj e-mail címet, hogy válaszolhassak.
Thomas, 47 éves
Felsővezető
Egyetemet végzett

Keresem kedves, hüseges , öszinte 40 eves korig levö csinos , sportos normal Testalkatu Partnerem. Ne legyel nagyon követelözzö. En kenyesztetö tipus vagyok ,de azert en is szeretem ha kenyesztetnek. Ha felebresztettem erdeklödesed, valaszolj . Irhatunk SMS be is ha megadod a Mobilszamod. Ne felj irni, ha megismersz nagyon Boldog leszel csak ad meg ra a lehetöseget. Varom leveled. Elnezest kerek hejesirasomert, de amit magyarul irni tudok aszt utolag Magyar baratoktol tanultam. Ha meg mindig alkalmat adsz hogy megismerhesselek varom valaszod. Hüseges , szorgalmas, kicsit Bolondozo vagyok es szeretek megnevetetni.
Csabi, 39 éves
Felsővezető
Egyetemet végzett

Nyílt, őszinte, vidám, becsületes és pozitív gondolkodású ember vagyok. Szeretek sportolni, főleg bringázni, naplementét nézni. Nem vagyok híve az éjszakai kocsmáknak, inkább választok egy kisebb jó bulit vagy kirándulást megbízható személyekkel. Mivel nem vagyok vip tag, így nem tudok írni senkinek. Elérhetőség kellene ha szeretnél velem beszélni.

Ingyenesen megismerhető elit társkereső férfiak

Csaba, 49 éves
Felsővezető
Platina előfizető

Az tesz naggyá, hogy szünnöd nem lehet, s, hogy sose kezdesz,az a végzeted. A forgó ég mása csak énekednek, mindig egy benne a vég és a kezdet, s amit a Közép nagy hulláma hord az, ami még lesz s már eleve volt....
Attila, 50 éves
Felsővezető
Platina előfizető

Kedves Hölgyem! Ezen az oldalon mindenki a királyfira vár, aki tulajdonképpen én is lehetek, amennyiben kellemes, könnyed, tartalmas együttlétre vágysz. Ha házasság és gyermek szerepel a terveidben, úgy nem én leszek a királyfi a számodra. :) Korrekt, egymást segítő-építő kapcsolatot azonban ígérhetek. A személyes találkozás híve vagyok.
Laci, 42 éves
Felsővezető
Platina előfizető

Korábban azt hittem sok fontos dolog van az életben, de mára már tudom, hogy ez nem így van. A boldogság, a szeretet és a tartalmas vidám élet a legfontosabb. Hosszú és tartalmas kapcsolataim voltak, de eljött az idő, hogy megtaláljam az utolsót, az "IGAZIT". És tudom hogy megtalálom! Különben sosem godoltam, hogy ilyen fórumon leszek egyszer, de próbáljuk meg ? .....hátha igaz a varázslat....... Mint a mesében........... ..... a herceg találkozik az elvarázsolt királylánnyal......... ..... a többit mindenki maga találja ki, és utána élje át..... ..... Mint a mesében.........
Tamás, 48 éves
Felsővezető
Platina előfizető

Szia Kedves Érdeklődő! Mit is írhatnék magamról néhány sorban? Nem szeretnék sablonokat írni, hiszen úgyis a a személyes találkozás alapján fogod eldönteni milyen is vagyok .Bármit írhat az ember magáról. Olyan vagyok, amilyen .Valaki számára közömbös,más számára kedves, és Valaki számára a legvonzóbb Férfi a Földön. Ezt a Valakit keresem Én, és azt a Nőt aki hasonló érzéseket vált ki Belőlem. Úgy gondolom, hogy ezen a fórumon az első ami megfog az a kép, amit látsz. Akkor döntöttél, hogy írsz-e, és ez után jöhet, ha jöhet a folytatás. Kérem csak az írjon aki komolyan gondolja és nem unalmában regisztrált erre y kapcsolatot keresek egy olyan nő személyében aki csinos,intelligens,igényes.

Keresztény elit társkereső nők

Erika, 50 éves
Felsővezető
hite: református (a magam módján gyakorlom)

Don\'t hesitate to make decision,you\'ll end up regretting wasting time!
Icuka - társkereső Gyál - 71 éves nő
Icuka, 71 éves
Felsővezető
hite: római katolikus (alkalmanként)

Jelenleg saját kertes házamban élek divatosan öltözködöm, nem dohányzom környezetemre igényes ápolt család centrikus hölgy vagyok. kultur és szabad idö program egy aránt érdekel. bármit is irunk mindég az ismerkedési vonzalom a döntö én egy nyugot természetü hölgy vagyok komoly kapcsolat esetén döl el igazán hogyan tudja tolerálni és megérteni leendö társát mind kétfél. minden kép korban hozám való párom keresem. nem hátrány a vidám természet és jó humor nálam jól müködik légy te is az.
Éva, 59 éves
Felsővezető
hívő református

Őszinte, komoly kapcsolatot keresek. Kedves, őszinte, nyílt, sportos, humoros, fiatalos vagyok. Szeretek utazni, táncolni, moziba, színházba járni. Szeretem a társaságot. Nyitott vagyok az újra a változásokra. Szeretem a gyerekeket, családcentrikus vagyok. Végzettsége m közgazdász. Beszélek oroszul, angolul. Nem vagyok előfizető igy adj meg elérhetőséget. Ismerj meg!
Tunde, 48 éves
Felsővezető
hite: református

Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szuksegem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra... Mail cím?

Keresztény elit társkereső férfiak

Robert, 48 éves
Felsővezető
római katolikus vallású (rendszeresen gyakorlom)

Szeretném boldogan,mosollyal élni az életet. A hangulat a fontos!
György - társkereső Budapest - 80 éves férfi
György, 80 éves
Felsővezető
hite: evangélikus (a magam módján gyakorlom)

aktív, vizet imádó,mint muzsikus lelki melegséget,szeretetet adni és kapni vágyó. Romantikus - reális,határozott. NYILAS jegyem kiegészítve, erős OROSZLÁN aszcendenssel. KOS holddal. (3 "TŰZ jegyű, érzéki, szenvedélyes)Aktívan politizálok a "kersztyén-nemzeti-radikális-jobb oldalon)Zeni munkámat elfogadó,zenét szerető, szenvedélyes, érzéki, aktiv, "telt". gömbölyded, nem összeköltöző Társat keresek.Hangversenyek hiányában zenetanári kisnyugdíjas !
Istvan, 57 éves
Felsővezető
római katolikus vallású (alkalmanként)

Adatlap ill. levelek alapján regisztrált igék,adatok szerint hozott ítéletek,bevállalt döntések szerintem köszönő viszonyban sincsennek egymással,mivel nincs átélt,benyomásokat szerző tapasztalatoknak értékelhető indexe.Nincs bizonyítottsága, tanúsított erénye az elvárásoknak,mivel még a randizás idejének szervezése van csak a képzeletekben. Az elemi vágyottság még nem Önigazolas! Biztonságot adni és kapni is olyan érdekszövetségben lehet, ahol a bizalom az együttlét záloga! Ami bennem domináns az ennek a fúziónak szimbiózis keresésnek a biztosítása!
Csaba, 58 éves
Felsővezető
vallása: római katolikus

Tisztelt Hölgyeim !! Keresem társam Barátom és jo szeretöm egy személyben

30-as elit társkereső férfiak

Isti - társkereső Budapest - 36 éves férfi
Isti, 36 éves
Felsővezető

Őszinte, humoros, szenvedélyes egyéniségnek tartom magamat. Nőies, intelligens, megbízható, nyitott lányt keresek :)
Dávid, 39 éves
Felsővezető

Sziasztok! Azért vagyok itt, mert szeretnék egy igazi társra találni. Szerintem normális vagyok, közben bolondos, szeretek utazni, kirándulni, zenét hallgatni, furcsa dolgokat csinálni, újakat kipróbálni, nyitott vagyok minden jóra. Most ennyi, ha szimpatikusnak találsz, üzenj. kimoderálva Dávid
Krisz, 38 éves
Felsővezető

Èn korrekt vagyok ezt várom el a màsik fèltől is
András, 36 éves
Felsővezető

tenyleg minden rendben! mi baj lehet?

Középkorú elit társkereső nők

Mónika, 46 éves
Felsővezető

Csinos, vonzó, intelligens, diplomás nő keresi párját sármos férfi személyében. Rendszeresen úszom, sokat olvasok, kirándulok. Szeretem a társaságot, a jó beszélgetéseket. Szívesen sütők-főzök, mert így kiélhetem a kreativitásomat. Nem hiszek a hosszas levelezésekben, szerintem egy találkozás eldönti, hogyan tovább. Hiszek a villámcsapásban.:-)
Ágnes, 46 éves
Felsővezető

Sportos, aktív életet élő nő vagyok. Vezető beosztásban dolgozom ezért a szabadidőmet igyekszem tartalmasan eltölteni. Szeretek utazni, kirándulni , koncertre járni élményekkel gazdagodni. Fontosak számomra a barátok és az emberi kapcsolatok ebben a folyton rohanó világban. Keresem azt a társat akivel meg tudnám osztani az élményeket , akivel jókat lehet beszélgetni , akinek van véleménye a körülöttünk levő világról és azt bátran el is mondja.
Judit, 44 éves
Felsővezető

"Az embernek egyféle rangja van csak, a jelleme" /Müller Péter/
Ildikó, 46 éves
Felsővezető

Házasságon már túl, tapasztalatokkal teli lány vagyok. Nem szexpartnert keresek, inkább egyelőre ismerkednék. A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Ennek szükséges hozzávalói: őszinteség, bizalom.

Középkorú elit társkereső férfiak

Laci - társkereső Zalaegerszeg - 42 éves férfi
Laci, 42 éves
Felsővezető

Szeretem az aktív pihenést,szívesen vagyok a természetben, kedvelem a sportokat. Ha írsz, küldj imélcímet.
Peti, 49 éves
Felsővezető

Most ugyan ide mit is írhatnék???? Szeretek ejtőernyőzni, síelni, búvárkodni, motorozni, utazni. A személyes talikat részesítem előnybe, mert a szem a lélek tükre. Írjatok.
Zoli, 41 éves
Felsővezető

Élj úgy minden nap,mintha életedben az lenne az utolsó.Aztán egyszer csak igazad lesz!!
Balázs - társkereső Seattle, WA - 47 éves férfi
Balázs, 47 éves
Felsővezető

Baratsagos vidam termeszetu vagyok.Szeretem a szep es inteligens jokedvu kedves noket. Meg a politikat,irodalmat, tortenelmet, a termeszet tudomanyokat es a muveszeteket. Munkam miat utazom, barangolok "a nagy vilagban".Ha van idom, kijarok szorakozni a barataimal. Amikor meg szep az ido kimegyek vitorlazni, es neha bele borulok az Oceanba. BP-en leszek Februar - 2016, ha lenne kedved talalkozni velem akkor kulgyel egy uzenetet. Koszonom :) Irjad meg az e-mail cimedet. ( maskep nem tudok vallaszolni )

50 feletti elit társkereső nők

Anna, 57 éves
Felsővezető

4 éve tanulok latin-amerikai táncokat. Közös táncprogramokhoz keresek partnert/barátot.
Leonóra, 61 éves
Felsővezető

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....

50 feletti elit társkereső férfiak

József, 55 éves
Felsővezető

Sokdiplomás vagyok, intellektuális, dekoratív hölgyet keresek...
Tamás, 51 éves
Felsővezető

Teljesen átlagos , kedves , nyugodt férfi vagyok . Szeretem az utazást , a mozit ,zenét úszást. Nagyon tudok szeretni ,megbízni valakiben ,talán ez az én legnagyobb hibám .
Ferenc, 52 éves
Felsővezető

Impulzív ,alkotó ,nyugodt életet kereső , érzelmekben gazdag férfi vagyok. Mezőgazdászként saját cégemet vezetem. Szeretek utazgatni ,vannak lovaim , kutyáim , szeretek kertészkedni. Keresem a Szerelmem !!!!
András - társkereső Békéscsaba - 56 éves férfi
András, 56 éves
Felsővezető

Alkalomadtán majd személyesen :-).................

Fényképes elit társkereső férfiak

László, 59 éves
Felsővezető
4 fotóval

Nyilván bolond lennék rosszat írni magamról, a jót meg inkább mások mondják el róla, ha van ilyen... Egy viszont biztos: őszinte vagyok. Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki még megdobogtatja a szívemet. Ugyanakkor miért ne adnék erre egy esélyt? Ha bejön, mindketten nyerhetünk - majd meglátjuk.
Martin - társkereső Budapest - 39 éves férfi
Martin, 39 éves
Felsővezető
46 fotóval

Olyan valakit keresek, aki nyitott a világra, szán időt a megismerésére, és persze a kapcsolatunkra is. Van véleménye, okos, kreatív, tud ésszerű kompromisszumot kötni. Nem csak a szemével lát. Nem vakítja el a csillogás. Mer és akar a kirakat mögé nézni. Olyan valakit keresek, aki tudja hol a határ, de addig megy, míg el nem éri. Meri vállalni önmagát a másik előtt, és nem zárkózik be valahova, aminek a kulcsát sokszor maga sem tudja hová teszi. Kétszer meggondolja a kimondott szót, mielőtt azzal bántana. Tudja, hogy mielőtt elindul valahová, előkészíti az utat, mert az előkészítés elmulasztása, a kudarc előkészítése. Él, és élni hagy. Nem akar, hanem kér, és nagyon segít annak megvalósulásában. Olyan nőt keresek, akit eddig még nem találtam, pedig tudom, hogy van és rám vár. Csak rám! Vágyom a boldogságra, az élet apróbb örömeit is megélni kedvesemmel, testi-lelki harmóniában. No akkor, küldesz egy e-mail címet?
Gábor, 50 éves
Felsővezető
3 fotóval

Azt a nőt keresem akivel a hosszú távú összegabalyodástól sem riadok vissza... Egy férfi, aki nyitott, érdeklődő személyiség, aki még mindig egy kicsit a világot felfedező, általában vidám hangulatú, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, odafigyelő - meghallgató - erősen empatikus, gondolkodó és intelligens
Patrick - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Patrick, 40 éves
Felsővezető
1 fotóval

Sziasztok! Most írhatnék ide egy elmés (angol nyelvű) idézetet, vagy írhatnék egy "szeretek színházba, moziba járni" sokat mondó szöveget, de inkább valami tényszerűt írok, hiszen egy ismerkedő oldalon vagyunk... Felsővezetőként dolgozom a nemzetközi luxuskozmetikai iparban, üzleti ügyeim miatt sokat utazom a világban. Szeretek publikálni, több szakkönyvem jelent meg. Lételemem a humor, hiszen a mai világunkat e nélkül képtelenség elviselni... Szabadidőmet megpróbálom értelmes dolgokkal eltölteni, nyitott vagyok a világ dolgai felé, tulajdonképpen minden érdekel, ami körülöttünk történik. Úgy érzem elég széleskörű az érdeklődésem, sok témához hozzá tudok szólni. Imádom az irodalmat, a történelmet, a zenét, a filmeket, a művészeteket, a várakat, a kirándulásokat és persze az idegen nyelveket. Az életem meglehetősen összetett ahhoz, hogy itt be tudjam mutatni, de hát erre való a levelezés és a személyes találkozó. Kimondottan csinos, dekoratív, magas, vékony, kedves hölgyet keresek, társ legyen minden komoly és komolytalan ("pajzán") dologban... Érett gondolkodású, érzelmileg stabil, klasszikus családi értékeket valló nővel szeretném leélni az életemet. Nem azért vagyok itt, mert máshol nem tudok ismerkedni, hanem azért, hogy "több csatornán" keresztül megpróbáljam a legmegfelelőbb társat megtalálni. A komoly fotó ne tévesszen meg senkit, "lazább énem" is létezik...
Néhány elit társkereső bemutatkozása
 • Sándor (31), Budapest
  Kalandorok kíméljenek!:)
  Ha azt hiszed, hogy az intelligencia egy indiai kúszó növény, kérlek ne írj! Nem illünk össze! Számomra a zsáner a vörös és a fekete. Sajnos nem zsánerem a molett lányok. Szeretem, ha egy nő érzelmes és gondoskodó, de nem anyáskodó és aggódós. Egy ragyogó kapcsolatot keresek, ahol a csend tüzes, a nyugodtság pezsgő, de mégis lágy, mint a selyem. Szeretem a természet és a mozgást ezért teljesítmény túrázok. Amióta esténként kikapcsolom a telefonom az ágyban utolérhetetlen vagyok. Imádok beszélgetni és filozofálni az élet nagydolgairól, mint például milyen az jó krumplileves. Nagyon fontos:a krumplileves legyen krumplileves!
 • Fredi (42), Budapest
  A tél után, mindig a tavasz jön...
  Úgy gondolom, hogy néhány levélváltásból és egy találkozóból több minden leszűrhető, mint egy önmarketingelő bemutatkozóból. Egy kedved, csinos, figyelmes lánnyal, hölggyel szeretnék megismerkedni, igazi társat, értékes párom keresem… Szeretek mindent, mi minőségi, ami hozzáad az élethez. A zenét, a színházat, az operát és mozit, vagy csak egy baráti, egy meghitt, romantikus csevejt. Önfenntartó vagyok. Bicikli, kirándulás, pingpong, squash, szörfözés, síelés, motorozás… a többit könnyebb közvetlen neked mondani… Hiszek benne, hogy egy mosoly… a mosoly sokat számít... https://www.youtube.com/watch?v=g1aonhGogcc
 • Józsi (37), Hévíz
  Komoly kapcsolatot keresek
  Minden napokban sikeres üzletember vagyok.Társkereséshez nem értek annyira..Itt azért megprobálom.Nem vagyok kezdeményezö, inkább visszafogom magam.De vágyom a szeretetre,gyengédségre.A közös élményekre.
 • Gábor (33), Győr
  Magamól
  Hello, szija .... látom bejöttél az adatlapomba :) nah ha már itt vagy, akkor olvasd el amit leírok 1 kis szövegben bár tuti, hogy megfogod kérdezni ugyanezeket, de mindegy :) Kor: a nevem mellett :) Hobbim: alap h zenehallgatás, én csakis zenével vagyok el, ha nincs zene nem vagyok jó kedvemben
 • Péter (51), Budapest
  Együtt egymásért
  Mindig arra vágytam,hogy egész életemben segíthessek az embereken.Jelenleg orvosként dolgozom az egészségügyben.Olyan társat keresek,aki támogat ebben a világban,és én is támogatom az Ő törekvéseit,hogy boldogok legyünk az életben.Szeretem a színházat,filmet,a kirándulásokat,felfedezni messzi tájakat,ismerkedni az emberekkel.
Elit társkereső
Eleged van abból, hogy az első randin nincs közös témátok? Akkor neked olyan partnerre van szükséged, aki hozzád hasonló dolgok iránt fogékony, és akivel a felszínes témákon túl is tudtok beszélgetni. A Randivonal egy elit társkereső, ahol csaknem százezer diplomás várja, hogy rátaláljon a szerelem.

Ha te is egy elit társkereső tagja szeretnél lenni, regisztrálj még ma és találd meg a párodat!

Ha neked nem a diploma a lényeg, hanem az életfelfogás, akkor is megéri regisztrálnod, mert többszázezer aktív társkeresőnk közt biztosan megtalálod azt, akivel biztosan nem fogtok összeveszni, hogy romkocsma, vagy sky terasz legyen a következő randihelyszín.

Elit társkeresőnk már mobilon is elérhető, töltsd le az applikációt, nézd meg, kik vannak a közeledben és már indulhat is az ismerkedés!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

Tudtad, hogy a Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb elit társkeresője? Nálunk a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és fényképes adatlappal rendelkezik. Nincs mitől tartanod, hisz a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.