Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Elit társkereső

66 650 elit társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők azok a magas beosztásban dolgozó, jól kereső és jól képzett tagok, akik időhiány miatt a társkeresés leghatékonyabb formáját választották.

Néhány elit társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb elit társkereső nők

Napsugár, 34 éves
Felsővezető
12 napja tag

Szeretem a formákat, a színeket, a meleget. A Napot és a Holdat, a tengert és a hegyeket, a palotát és a tanyát, a káoszt és a rendet, a magányt és a tömeget, a különös dolgokat és a különleges embereket.
Ági, 34 éves
Felsővezető
27 napja tag

Neha többre értékelem a kutyák társaságát az emberekénél :)
Anna, 46 éves
Felsővezető
52 napja tag

Független, intelligens és jókedélyű társat keresek. Szeretem a társaságot, színházba és koncertekre járni. Szeretem a jó beszélgetéseket, a tartalmas együttléteket.
Elvira, 54 éves
Felsővezető
58 napja tag

Kiismerhetetlen, de megismerhető Határozottan határozatlan. Szétszórt, de ősszetett. Változatlanul álmodozó, romantikus! Kreatív, sokoldalú. Átlagos, de egyedülálló ! Szabad, de ragaszkodó ! Zárkózott, de emberszerető ! Kicsit őrült ! Néha jó és néha rossz ! Nem hibátlan, de így tökéletes ! Csak egy ember, se több, se kevesebb !

Legújabb elit társkereső férfiak

Laci - társkereső Orly - 61 éves férfi
Laci, 61 éves
Felsővezető
35 órája tag

bizalomra épülő kapcsolatot keres a bizalomra épülő kapcsolat
Janos, 38 éves
Felsővezető
15 napja tag

Mosolygós, felvidéki magyar srác vagyok, tele életerővel
Laci, 62 éves
Felsővezető
16 napja tag

Egy gyönyörű nő gyönyörködik a szemen; bölcs nő, a megértés; egy tiszta, a lélek.
Zsolt, 35 éves
Felsővezető
17 napja tag

Keresek egy tàrsat akivel olyan mint Èn. Boldog, szeret nevetni ès akivel mindent lehet csinàlni. Persze nèha a punnyadàs is jo valamikor :) Szeretek utazni, turàzni ès jòkat kàvèzni. Bàtran irjatok, kivàncsi vagyok ki van oda kint szàmomra ;)

Online elit társkereső nők

Miriana, 51 éves
Felsővezető
3 órája lépett be

Don\'t hesitate to make decision,you\'ll end up regretting wasting time!
Tunde, 49 éves
Felsővezető
3 órája lépett be

Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szuksegem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra... Mail cím?

Online elit társkereső férfiak

Péter, 52 éves
Felsővezető
24 perce lépett be

Mindig arra vágytam,hogy egész életemben segíthessek az embereken.Jelenleg orvosként dolgozom az egészségügyben.Olyan társat keresek,aki támogat ebben a világban,és én is támogatom az Ő törekvéseit,hogy boldogok legyünk az életben.Szeretem a színházat,filmet,a kirándulásokat,felfedezni messzi tájakat,ismerkedni az emberekkel.
Laszlo, 51 éves
Felsővezető
1 órája lépett be

Szia Kedves Ismeretlen! Mindig lehet újrakezdeni, ezt teszem én is, optimistán, nyitottan, tanulva a hibákból. Egy szerethető, hozzám illő nőt keresek, hasonló érdeklődési körrel, akivel el tudjuk egymást fogadni szeretetben egymás hibáival együtt. Hagyományos, konzervatív értékrendet vallom - némileg modernizálva. Bizalom, tisztelet, szeretet, őszinteség, tolerancia a főbb kulcsszavaim. Számos dolog tölti ki szabadidőmet és érdeklődési körömet, ha érdekel, megosztom Veled :-).
Laci, 44 éves
Felsővezető
2 órája lépett be

Lételemem a Balaton... már csak egy okos, kedves, szórakoztató Nő kell az életemhez! :))) Álszentség nélkül, mindenki ezt keresi!!! :) Olyan hölgyet keresek, aki humoros, kedves, finom nő! Nem szépítek semmit, azt adom ami vagyok. Kegyetlenül őszinte!!!! :))))
Gábor, 49 éves
Felsővezető
3 órája lépett be

Keresek egy hölgyet, akivel lehetőleg hosszú távon megoszthatom az életemet és boldogok lehetünk. Fontos a közös érdeklődési kör, intelligencia, ápoltság, igényesség. Szeretek utazni, motorozni, barátaimmal lenni és a munkám is fontos számomra. Fontos, hogy érzéseinket őszintén ki tudjuk fejezni egymás felé. A kölcsönös figyelem, bizalom, őszinteség a legfontosabbak számomra. Tapasztalatom szerint nem egyszerű társra találni ezeken az oldalakon, de hátha sikerül ... Remélem, megtalállak :-) Nem hiszek a hosszú levelezésben, a személyes találkozás mindent eldönt ...

Diplomás elit társkereső nők

Roxán, 45 éves
Felsővezető
Főiskolát végzett

Sziasztok! Roxán vagyok. 44 éves, 167 cm magas és 50 kg, testalkatom pedig vékony. Szemem színe kék, hajam szőkésbarna, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom. Egyedül nevelem két kiskorú gyermekem. Iskolai végzettségem főiskola, gyerekeket tanítok. Megbízható, kedves és kreatív vagyok, szeretek utazni, világot látni. Kedvelem a képzőművészetet és a történelmet. Nagyon szeretném végre megtalálni azt a férfit, aki boldogsággal töltené ki az életem:) Diplomás, ápolt, rendes, kedves társat keresek. Van itt ilyen?:) Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! Előfizetésem hol van, hol nincs, így kérlek add meg az elérhetőséged! Köszönöm! https://www.youtube.com/watch?v=4kDw7y8EHRE&list=RDE__hA5gfaxU&index=5 http://www.youtube.com/watch?v=6OuajMiZ4SY
Éva, 36 éves
Felsővezető
Egyetemi diplomás (jogász-közgazdász)

Egy céget vezetek.Romantikus vagyok ,de 2 lábon állok a földön.Szeretek olvasni ,utazni.Hasonló végzettségű,munkájában is eredményes, ,magas ,gyerektelen ,de saját gyereket akaró társat keresek, Szeresse a Balatont, az utazást.
Mónika, 47 éves
Felsővezető
Egyetemet végzett

Csinos, vonzó, intelligens, diplomás nő keresi párját sármos férfi személyében. Rendszeresen úszom, sokat olvasok, kirándulok. Szeretem a társaságot, a jó beszélgetéseket. Szívesen sütők-főzök, mert így kiélhetem a kreativitásomat. Nem hiszek a hosszas levelezésekben, szerintem egy találkozás eldönti, hogyan tovább. Hiszek a villámcsapásban.:-)
Virág - társkereső Budapest - 66 éves nő
Virág, 66 éves
Felsővezető
Egyetemet végzett

Mosolygós, családcentrikus, optimista, kiegyensúlyozott ny.zongoratanár vagyok. Szeretem a rendezett körülményeket, zavar, ami nem ilyen. Az emberi méltóságot,tiszteletadást és csendes beszédet előnyben részesítem. Jellemes, kellemes megjelenésű, derűs urat keresek. Egyetértésre,kölcsönösségre s egymás melletti kiállásra vágyom. Nem a "szerelem első látásra" kapcsolatot keresem. Hobbym a hivatásom: a zene. Szeretem a körutazásokat, igényes kulturális szórakozást, olvasást ,filmet, táncot. Mindig csinos a megjelenésem. Szeretettel várom korban hozzám illő úriember fényképes levelét.

Diplomás elit társkereső férfiak

Gábor, 51 éves
Felsővezető
Egyetemi diplomás (Közgazdász)

Egy férfi, aki nyitott, érdeklődő személyiség, aki még mindig egy kicsit a világot felfedező, általában vidám hangulatú, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, odafigyelő - meghallgató - erősen empatikus, gondolkodó és intelligens
Zoli, 42 éves
Felsővezető
Egyetemet végzett

Élj úgy minden nap,mintha életedben az lenne az utolsó.Aztán egyszer csak igazad lesz!!
Laci, 43 éves
Felsővezető
Főiskolát végzett

Korábban azt hittem sok fontos dolog van az életben, de mára már tudom, hogy ez nem így van. A boldogság, a szeretet és a tartalmas vidám élet a legfontosabb. Hosszú és tartalmas kapcsolataim voltak, de eljött az idő, hogy megtaláljam az utolsót, az "IGAZIT". És tudom hogy megtalálom! Különben sosem godoltam, hogy ilyen fórumon leszek egyszer, de próbáljuk meg ? .....hátha igaz a varázslat....... Mint a mesében........... ..... a herceg találkozik az elvarázsolt királylánnyal......... ..... a többit mindenki maga találja ki, és utána élje át..... ..... Mint a mesében.........
József, 56 éves
Felsővezető
Egyetemi diplomás (agrár, jog, pszichológia)

Sokdiplomás vagyok, intellektuális, dekoratív hölgyet keresek...

Ingyenesen megismerhető elit társkereső férfiak

Péter, 35 éves
Felsővezető
Platina előfizető

Egy vidéki srác keresi Párját, itt a Kárpátmedence közepén. Szeretem az időm nagy részét a szabadban eltölteni, nézni a sárgulú repcét, a szőke ringatódzó búzát, a zöldellő mezőket. Szeretném ha a társam szeretné a természetet, a jó túrákat az ezzel megélt szép perceket. Peti
Thomas, 47 éves
Felsővezető
Platina előfizető

Keresem kedves, hüseges , öszinte 40 eves korig levö csinos , sportos normal Testalkatu Partnerem. Ne legyel nagyon követelözzö. En kenyesztetö tipus vagyok ,de azert en is szeretem ha kenyesztetnek. Ha felebresztettem erdeklödesed, valaszolj . Irhatunk SMS be is ha megadod a Mobilszamod. Ne felj irni, ha megismersz nagyon Boldog leszel csak ad meg ra a lehetöseget. Varom leveled. Elnezest kerek hejesirasomert, de amit magyarul irni tudok aszt utolag Magyar baratoktol tanultam. Ha meg mindig alkalmat adsz hogy megismerhesselek varom valaszod. Hüseges , szorgalmas, kicsit Bolondozo vagyok es szeretek megnevetetni.
Jamie, 46 éves
Felsővezető
Platina előfizető

Hello! I moved to Budapest 5 years ago, through my job, expecting to only stay 2 years. Time has gone by and I am still here. I love Budapest and its people. I have a terrific job and friends and colleagues which keeps me here, and I can see myself staying for a long time. I like to relax with friends over a meal and a nice bottle of wine. My Hungarian skills are minimal - I can just about translate the menu! But that would not stop me from ordering something nice for you! So if you fancy a coffee and a chat, or something more, then just drop me a message!
Ivi, 47 éves
Felsővezető
Platina előfizető

"Olyan valaki mellett állj meg, aki nem fél veled lenni. Akinek minden perc ajándék melletted. Akinek jó vagy. Pont úgy, ahogy vagy. Mindenkor és akárhogy. Aki gondol rád, és aki törődik veled. Aki nem fut el, mikor rossz passzban vagy. Akinek a legnagyobb félelme életében, hogy elveszít téged. Aki, ha nem is mondja minden percben, hogy szeret, de érezteti veled minden nap. Akinek a leghétköznapibb pillanat is ünneppé változik melletted. Akinek a szeme mosolyog, ha rád néz. . Aki átölel egy nehéz nap után, és meghallgat, ha fáj valami. Ilyen valaki mellett horgonyozz le. Soha, ne érd be kevesebbel........!!!!"" Ha van kedved megismerni egy 180/72kg, gazdasági diplomás, füstmentes, sportos, megbízható, tapasztalt férfit, akkor ne habozz!

Keresztény elit társkereső nők

Enikő Aniko - társkereső Montpellier - 54 éves nő
Enikő Aniko, 54 éves
Felsővezető
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Ha az ember nagyon akarja, bármit elérhet a világon Ha ezt olvasod, akkor nagy valószínűséggel a Te életedből is hiányzik valami/valaki. Komoly, tartós kapcsolatot keresek, de alapvetően azt akarom, hogy megismerjek valakit, A Személyes találkozásban hiszek, Franciaországban élek , de nem vagyok helyhez kötött . Jó kedélyű, kedves nő vagyok , szeretek utazni , kirándulni, vagy csak sétálni a tengerparton,..stb . Nem kimondottan hiszek a netes társtalálásban de egy próbát megér . :-) Csak is tartós kapcsolatot keresek ! Kedves Úraim ! Olyan társat keresek aki szeret utazni , aki nem helyhez kötött .Talpraesett . Aki elfogad , és nem akar megváltoztatni . Olyan társat keresek aki hosszútávra tervez. Akivel jóban - rosszban együtt egymásért . Sok közös program . Röviden ennyi :-)
Icuka - társkereső Gyál - 72 éves nő
Icuka, 72 éves
Felsővezető
hite: római katolikus (alkalmanként)

Jelenleg saját kertes házamban élek divatosan öltözködöm, nem dohányzom környezetemre igényes ápolt család centrikus hölgy vagyok. kultur és szabad idö program egy aránt érdekel. bármit is irunk mindég az ismerkedési vonzalom a döntö én egy nyugot természetü hölgy vagyok komoly kapcsolat esetén döl el igazán hogyan tudja tolerálni és megérteni leendö társát mind kétfél. minden kép korban hozám való párom keresem. nem hátrány a vidám természet és jó humor nálam jól müködik légy te is az.

Keresztény elit társkereső férfiak

Gábor, 72 éves
Felsővezető
vallása: református (alkalmanként)

Curriculum vitae Háború vége Mégis félelem éve. Így kezdődött az éltút. Apám anyámmal eggyésimult. Költészet napján Pápán születtem. Lelkészcsaládban cseperedtem. Két igazságban nevelkedtem, Lyukas zászlómat rejtegettem, Lobogása nélkül emberedtem. Szívet raboltam szerelemmel, Ó "tűrrös" lányka, Az Isten is áldja! Hunor és Botond lett Méhe varázsa, Sokra vágyó lelkem Megvalósult álma. Hitet kerestem emberekben, Olykor-olykor tévelyegtem. Életem pergett. Ma már csak ballagok, Pápai föld ölelje testem, Ha meghalok. Percnyi időben ennyi az életút,l Benne Nagymagyarország képe Szívembe szorult.
Marcell - társkereső Budapest - 64 éves férfi
Marcell, 64 éves
Felsővezető
hite: római katolikus (alkalmanként)

Egy független, sportos, aktív életet élő informatika vezető keresi komolyan a társát.
Peti, 50 éves
Felsővezető
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Most ugyan ide mit is írhatnék???? Szeretek ejtőernyőzni, síelni, búvárkodni, motorozni, utazni. A személyes talikat részesítem előnybe, mert a szem a lélek tükre. Írjatok.
Laci - társkereső Zalaegerszeg - 43 éves férfi
Laci, 43 éves
Felsővezető
római katolikus vallású (hiszem, de nem gyakorlom)

Szeretem az aktív pihenést,szívesen vagyok a természetben, kedvelem a sportokat. Ha írsz, küldj imélcímet.

30-as elit társkereső férfiak

Roland, 38 éves
Felsővezető

de sok mindent lehetne le írni, de ha mindent leírnék akkor mindent meg is tudnál, hogy milyen is vagyok ! De annyit elárulok Őszinte, jó szívű, segítőkész humoros, poénkodást azt szeretem, de ha kell tudok nagyon komoly is lenni ;) Szeretek kerékpározni, étterembe járni pizzázni :) és mostanában itthon 3 D filmnézés, de benne vagyok mindenben ami leköt és szórakoztat :)
Isti - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Isti, 38 éves
Felsővezető

Őszinte, humoros, szenvedélyes egyéniségnek tartom magamat. Nőies, intelligens, megbízható, nyitott lányt keresek :)
Márk, 31 éves
Felsővezető

Szia, Márk vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Matyás, 30 éves
Felsővezető

Matyás vagyok, 27 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! *moderálva*

Középkorú elit társkereső nők

Brigitta, 49 éves
Felsővezető

Keresem azt férfit, aki tudja hogy kell ragyogtatni a nőt.
Ágnes, 47 éves
Felsővezető

Sportos, aktív életet élő nő vagyok. Vezető beosztásban dolgozom ezért a szabadidőmet igyekszem tartalmasan eltölteni. Szeretek utazni, kirándulni , koncertre járni élményekkel gazdagodni. Fontosak számomra a barátok és az emberi kapcsolatok ebben a folyton rohanó világban. Keresem azt a társat akivel meg tudnám osztani az élményeket , akivel jókat lehet beszélgetni , akinek van véleménye a körülöttünk levő világról és azt bátran el is mondja.

Középkorú elit társkereső férfiak

Tamás, 49 éves
Felsővezető

Szia Kedves Érdeklődő! Mit is írhatnék magamról néhány sorban? Nem szeretnék sablonokat írni, hiszen úgyis a a személyes találkozás alapján fogod eldönteni milyen is vagyok .Bármit írhat az ember magáról. Olyan vagyok, amilyen .Valaki számára közömbös,más számára kedves, és Valaki számára a legvonzóbb Férfi a Földön. Ezt a Valakit keresem Én, és azt a Nőt aki hasonló érzéseket vált ki Belőlem. Úgy gondolom, hogy ezen a fórumon az első ami megfog az a kép, amit látsz. Akkor döntöttél, hogy írsz-e, és ez után jöhet, ha jöhet a folytatás. Kérem csak az írjon aki komolyan gondolja és nem unalmában regisztrált erre y kapcsolatot keresek egy olyan nő személyében aki csinos,intelligens,igényes.
Tomi, 45 éves
Felsővezető

Üzletember vagyok, sokat dolgozom ,sport az életem ,na meg a Kislányom.Kedves figyelmes társat keresek
Balázs - társkereső Seattle, WA - 48 éves férfi
Balázs, 48 éves
Felsővezető

Baratsagos vidam termeszetu vagyok.Szeretem a szep es inteligens jokedvu kedves noket. Meg a politikat,irodalmat, tortenelmet, a termeszet tudomanyokat es a muveszeteket. Munkam miat utazom, barangolok "a nagy vilagban".Ha van idom, kijarok szorakozni a barataimal. Amikor meg szep az ido kimegyek vitorlazni, es neha bele borulok az Oceanba. BP-en leszek Februar - 2016, ha lenne kedved talalkozni velem akkor kulgyel egy uzenetet. Koszonom :) Irjad meg az e-mail cimedet. ( maskep nem tudok vallaszolni )
Martin - társkereső Budapest - 40 éves férfi
Martin, 40 éves
Felsővezető

Olyan valakit keresek, aki nyitott a világra, szán időt a megismerésére, és persze a kapcsolatunkra is. Van véleménye, okos, kreatív, tud ésszerű kompromisszumot kötni. Nem csak a szemével lát. Nem vakítja el a csillogás. Mer és akar a kirakat mögé nézni. Olyan valakit keresek, aki tudja hol a határ, de addig megy, míg el nem éri. Meri vállalni önmagát a másik előtt, és nem zárkózik be valahova, aminek a kulcsát sokszor maga sem tudja hová teszi. Kétszer meggondolja a kimondott szót, mielőtt azzal bántana. Tudja, hogy mielőtt elindul valahová, előkészíti az utat, mert az előkészítés elmulasztása, a kudarc előkészítése. Él, és élni hagy. Nem akar, hanem kér, és nagyon segít annak megvalósulásában. Olyan nőt keresek, akit eddig még nem találtam, pedig tudom, hogy van és rám vár. Csak rám! Vágyom a boldogságra, az élet apróbb örömeit is megélni kedvesemmel, testi-lelki harmóniában. No akkor, küldesz egy e-mail címet?

50 feletti elit társkereső férfiak

Miklós - társkereső Balatonboglár - 62 éves férfi
Miklós, 62 éves
Felsővezető

Úgy fogadom el magam ahogy vagyok,sem többnek sem kevesebbnek nem akarok látszani. ha igy kellek valakinek,akkor megtalál ,.Már tudom, a szerelem az összetartozás, soha nem jelenthet birtoklást. "Ha romba dőlnek legszebb álmaid,reményeid el ne hagyjanak. Ne csüggedj, mert csüggedni nem szabad,hisz nem egyszer az összedőlt rom felett a legszebb virág fakad,"........... Úgy érzem van jó és rossz tulajdonságom. Mindegy hogyan itélem meg jónak, vagy rossznak a karakteremet, az szerintem a lényeg hogy van.A folytatást, ha érdekel személyesen.
Edvin - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Edvin, 52 éves
Felsővezető

Én egy jóképű, úriember vagyok aki szereti az életet és a családot.Nem szeretem az interneten fényezni magam, inkább szóban szeretnék beszélgetni telefonon, vagy írásban e mail-en . Csak azoknak tudok válaszolni aki küld a számomra egy elérhetőséget ,vagy e mail címet ahova fényképet is küldök majd,ha cserébe én is kapok előzetesen képeket. Várom a lehetőséget.
Ferenc, 53 éves
Felsővezető

Impulzív ,alkotó ,nyugodt életet kereső , érzelmekben gazdag férfi vagyok. Mezőgazdászként saját cégemet vezetem. Szeretek utazgatni ,vannak lovaim , kutyáim , szeretek kertészkedni. Keresem a Szerelmem !!!!
Istvan - társkereső Budapest - 61 éves férfi
Istvan, 61 éves
Felsővezető

Természet, mozgás, sportot,utazást, igényes szexet,......meg mindent kedvelő vagyok. Úgy kényeztetnélek ahogy szeretnéd!

Fényképes elit társkereső férfiak

András - társkereső Békéscsaba - 57 éves férfi
András, 57 éves
Felsővezető
2 fotóval

Alkalomadtán majd személyesen :-).................
Csaba - társkereső Győr - 55 éves férfi
Csaba, 55 éves
Felsővezető
12 fotóval

Vezető beosztásban dolgozom, a munkahelyi sikereket azonban nem követte a magánélet boldogsága. Ez az, amit keresek, olyan valaki személyében, akivel azonos a hullámhossz,kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira beszélgetünk. Együtt vagyunk és nem egymás mellett, legyen az bármilyen formában...
Miklós - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Miklós, 59 éves
Felsővezető
4 fotóval

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...
Zoltán, 63 éves
Felsővezető
4 fotóval

Aktívan részt veszek a közéletben.16 éve özvegy vagyok. Két gyönyörű lányom van.Az egyik 35, a másik 26 éves.éves. Tőlem külön élnek. Egy+ három szobás lakásban élek(panel).Pócsmegyer-Surány -ban (szentendrei félsziget) van egy családi házam, kétszintes (tégla épület) ott szoktunk bulizni:). Remek nyaraló hely a két Duna ág között.Egészséges vagyok,nincs cukrom, magas vérnyomásom( csoda, hogy élek:) stb.. Tetszenek a vékony nőies asszonyok, lányok (molettek kíméljenek, bocs). Nem vagyok otthon ülő! Imádom a jövés-menést a mozit,színházat, koncerteket és szeretek táncolni(Rock\'n\'RIOLL-t is). Végül is szeretem az életet, mely tele van szerelemmel, vágyakkal, bánattal és örömmel, ámen.
Néhány elit társkereső bemutatkozása
 • János (60), Jászberény
  Bemutatkozó címsor nélküli vagyok ! Csak e-mail címre tudok írni
  "A szerelem széppé teszi azt, amink van, visszaadja amit elvesztettünk, sőt azzal is megajándékoz, ami eddig nem volt a miénk." Vehetsz házat-de, otthont nem Vehetsz ágyat-de, álmot nem Vehetsz órát-de, időt nem Vehetsz könyvet-de, tudást nem Vehetsz pozíciót-de, tiszteletet nem Megfizetheted az orvost-de, az egészséget nem Megfizetheted a lelket-de, az életet nem Megfizetheted a szexet-, de a SZERELMET nem. És egy fontos tény:Keresem életem párját! Lehet hogy Te vagy az? Akkor írj s én válaszolok.Ideális jelöltem, egy igazi Társ jóban, rosszban.Kizárólag fényképpel ellátott levelekre válaszolok!!Ha nem vagy független, és mégis meg szeretnél keresni, kérlek, tisztelj meg azzal, hogy nem teszed. Legalább annyira nem vágyom arra, hogy miattam egy kapcsolat megrokkanjék, mint ahogy arra sem, hogy valaki ama bizonyos "másodiknak", "pótléknak" tekintsen. Bizonyára vannak olyan emberek, akiknek a monogámia nem megfelelő, illetve elfogadják, hogy a társuknak nem az. Én nem tartozom közéjük.
 • József (56), Nőtincs
  Szeretni és szeretve lenni
  Sokdiplomás vagyok, intellektuális, dekoratív hölgyet keresek...
 • Gáspár (46), Cegléd
  Társat keresek
  Feljöttem, nézelődők, lehetőség adott, neked nekem....
 • Tamás (49), Budapest
  Komoly kapcsolat!
  Szia Kedves Érdeklődő! Mit is írhatnék magamról néhány sorban? Nem szeretnék sablonokat írni, hiszen úgyis a a személyes találkozás alapján fogod eldönteni milyen is vagyok .Bármit írhat az ember magáról. Olyan vagyok, amilyen .Valaki számára közömbös,más számára kedves, és Valaki számára a legvonzóbb Férfi a Földön. Ezt a Valakit keresem Én, és azt a Nőt aki hasonló érzéseket vált ki Belőlem. Úgy gondolom, hogy ezen a fórumon az első ami megfog az a kép, amit látsz. Akkor döntöttél, hogy írsz-e, és ez után jöhet, ha jöhet a folytatás. Kérem csak az írjon aki komolyan gondolja és nem unalmában regisztrált erre y kapcsolatot keresek egy olyan nő személyében aki csinos,intelligens,igényes.
 • Csaba (58), Debrecen
  Hiányzik egy társ az életemből..
  Keresem a társamat, barátomat, szerelmemet .....
Elit társkereső
Eleged van abból, hogy az első randin nincs közös témátok? Akkor neked olyan partnerre van szükséged, aki hozzád hasonló dolgok iránt fogékony, és akivel a felszínes témákon túl is tudtok beszélgetni. A Randivonal egy elit társkereső, ahol csaknem százezer diplomás várja, hogy rátaláljon a szerelem.

Ha te is egy elit társkereső tagja szeretnél lenni, regisztrálj még ma és találd meg a párodat!

Ha neked nem a diploma a lényeg, hanem az életfelfogás, akkor is megéri regisztrálnod, mert többszázezer aktív társkeresőnk közt biztosan megtalálod azt, akivel biztosan nem fogtok összeveszni, hogy romkocsma, vagy sky terasz legyen a következő randihelyszín.

Elit társkeresőnk már mobilon is elérhető, töltsd le az applikációt, nézd meg, kik vannak a közeledben és már indulhat is az ismerkedés!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

Tudtad, hogy a Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb elit társkeresője? Nálunk a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és fényképes adatlappal rendelkezik. Nincs mitől tartanod, hisz a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.