Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Elit társkereső

64 820 elit társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők azok a magas beosztásban dolgozó, jól kereső és jól képzett tagok, akik időhiány miatt a társkeresés leghatékonyabb formáját választották.

Néhány elit társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb elit társkereső nők

Barbara, 46 éves
Felsővezető
7 napja tag

Nem játszani jöttem. A Társamat keresem, aki a hibáimmal együtt képes szeretni. Illúzióim már nincsenek, de vannak vágyaim és céljaim, s hát némi tapasztalatom is, így aztán tudom: intelligencia, kompromisszum, humorérzék, kölcsönös tisztelet és közös célok nélkül nem fog menni. Túl egy-két botláson, ilyen korban gyorsabban telik az idő, de nem sietek, türelmesen várok. Épp ezért nem tervezek naponta személyes randevút, erre csak akkor kerülhet sor, ha az adatlap, egy-két üzenetváltás és telefonbeszélgetés alapján mindketten égünk a kíváncsiságtól. Ha kétségek merülnek fel Benned a fotóim és az adatlapom megtekintése után, akkor ne is próbálkozz, én is így járok el. Hagyjuk a felesleges köröket! Akkor keress, ha úgy érzed: fél karúan is kíváncsi lennél rám! (Nyugi, semmi ilyen extrám nincs.)
Andrea, 48 éves
Felsővezető
7 napja tag

Átlagos nô átlagos férfit keres kicsit sem átlagos kapcsolathoz.
Mira, 51 éves
Felsővezető
11 napja tag

Sziasztok ! Keresem a párom ! Aki mindenféle kapcsolat mentes! Mert én is az vagyok ! A többit inkább majd kevés írás és inkább szóban ! ????
Ágnes, 50 éves
Felsővezető
13 napja tag

Szia, Ágnes vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Legújabb elit társkereső férfiak

Róbert, 53 éves
Felsővezető
5 napja tag

Intelligens jó humorú férfi vagyok. Szeretek sütni főzni utazni és minden szépet jót.
Gábor - társkereső Budapest - 52 éves férfi
Gábor, 52 éves
Felsővezető
11 napja tag

Azért vagyok itt, mert valamiért sehogy sem költözöl be a szomszéd lakásba, nem löksz fel az utcán, nem ülsz le mellém a metrón, nem tolod neki a bevásárlókocsid az enyémnek a boltban, nincsenek közös barátaink, hogy bemutassanak minket egymásnak... Szóval kicsit be kell segíteni a véletlennek. Sosem voltam "kalandor", most sem erre vágyom! Viszont igen is keresek egy hölgyet, nőt, aki mellett érezhetem hogy FÉRFI vagyok, s akiből - szépséggel, szeretettel, érzéssel ismét előcsalogathatnám a NŐT! Drága Hölgyem, igen Te, aki eljutottál idáig! (jójó, tudom, mindig a női nemnek kell kezdeményeznie a tegezést, de itt és most ez az én privilégiumom, oldalam! :-) Látatod, kik fontosak Nekem (fényképek!). Akarom, hogy bővüljön ez a kör, talán Te (is) benne leszel majd ? Adj egy esélyt, egy lehetőséget (Magadnak is, ne csak nekem). Nem fogsz megbántódni, ezt ígérem. Azt nem ígérhetem, hogy mindenkit be fogok jelölni kedvencnek. Akit viszont igen, azt azért teszem, mert az Önmagadról leírtak, az adatlapodon szereplő infók és a fényképed alapján szimpatikus vagy, megmozdult bennem valami. Ez - remélem - így korrekt?! A Kedvenc" gomb használatával csak finoman (gyenegéden/diszkréten) szeretném jelezni Neked: igen, szívesen megtudnék többet Rólad. Ha visszajelzel, azt felhívásnak tekintem keringőre, ergo nem sokára megérkezik első levelem. (nem vagyok itt minden nap, úgyhogy kérlek, adj nekem időt, 2-3 napot, jó?) Igen, valóban komolyan gondolom, hogy ezeken az oldalakon valahol megbúvik a Társ, a Partner, a Nő. Azért, hogy akár Te lehess az, lettem prémium tag, mindenkinek elérhetővé téve azt, miről itt úgy gondolják a szerkesztők, én vagyok. A kép közel sem teljes - ezt tudjuk mind a ketten - de Neked van kedved az apró részletekhez, kérdezz és őszintén felelek. Nem hiszek a végeérhetetlen levelezésben, de a személyes vonzalom kialakulásához - vagy nevezhetjük akár a minimális szimpátiának is - bizony pár levélváltás, néhány óra (?) telefon beszélgetésnek el kell telnie. Egy-két nap, esetleg hét, ennyi kell, hogy mindkettőnk számára kiderüljön: kíváncsiak vagyunk-e a másikra, úgy isten igazából. S utána sem kell vágtatni (bár lehet, ha úgy gondoljuk)! Ha megtisztelsz azzal, hogy körbenézel nálam, és jelzed, érdekesnek (szerethetőnek?) vélsz/gondolsz/ítélsz, ne habozz, várlak! Kívánom, hogy mihamarabb találd meg a boldogságot és azt, akire valóban vágysz, aki teljessé tudja tenni életed, aki kiegészít. Drága Hölgyem: Kézcsók! "Nem kell, hogy járj Tó vízén, a kereszten megfeszülj, Nem kell a vízből bort csinálj! Mit mondjak még!? Ennyi és kész! Francba a nagy szavakkal! Ha naponta szeretsz, az Sokkal többet ér!"
Karesz, 55 éves
Felsővezető
11 napja tag

Fontos számomra az értékrend, a tisztesség, őszinteség. Az én receptem a boldogsághoz az egészséges életmód (rendszeres sportolás, egészséges étkezés és a pihentető nyugodt alvás), céltudatosság, nyitottság a világra, új ismeretek, tapasztalatok megszerzése, amikért minden nap teszek valamit, az anyagi biztonság ami kell az előző kettő megvalósításához és egy olyan társ akivel meg tudjuk élni és értékelni tudjuk a pillanatokat, közös élményeket tudunk gyűjteni és ki tudjuk alakítani a közös receptúránkat a boldogságunkhoz.
David, 48 éves
Felsővezető
12 napja tag

I would say I\'m into sports travel and I\'m looking for an outgoing girl who wants to enjoy life

Diplomás elit társkereső nők

Virág - társkereső Budapest - 65 éves nő
Virág, 65 éves
Felsővezető
Egyetemet végzett

Mosolygós, családcentrikus, optimista, kiegyensúlyozott ny.zongoratanár vagyok. Szeretem a rendezett körülményeket, zavar, ami nem ilyen. Az emberi méltóságot,tiszteletadást és csendes beszédet előnyben részesítem. Jellemes, kellemes megjelenésű, derűs urat keresek. Egyetértésre,kölcsönösségre s egymás melletti kiállásra vágyom. Nem a "szerelem első látásra" kapcsolatot keresem. Hobbym a hivatásom: a zene. Szeretem a körutazásokat, igényes kulturális szórakozást, olvasást ,filmet, táncot. Mindig csinos a megjelenésem. Szeretettel várom korban hozzám illő úriember fényképes levelét.
Icuka - társkereső Gyál - 72 éves nő
Icuka, 72 éves
Felsővezető
Főiskolát végzett

Jelenleg saját kertes házamban élek divatosan öltözködöm, nem dohányzom környezetemre igényes ápolt család centrikus hölgy vagyok. kultur és szabad idö program egy aránt érdekel. bármit is irunk mindég az ismerkedési vonzalom a döntö én egy nyugot természetü hölgy vagyok komoly kapcsolat esetén döl el igazán hogyan tudja tolerálni és megérteni leendö társát mind kétfél. minden kép korban hozám való párom keresem. nem hátrány a vidám természet és jó humor nálam jól müködik légy te is az.
Miriana, 51 éves
Felsővezető
Egyetemet végzett

Don\'t hesitate to make decision,you\'ll end up regretting wasting time!
Alexia, 45 éves
Felsővezető
Főiskolát végzett

Szolid, szeriőz, humoros, de azért mégsem egyszerű..

Diplomás elit társkereső férfiak

Leopold - társkereső Budapest - 54 éves férfi
Leopold, 54 éves
Felsővezető
Egyetemi diplomás (mûszaki)

Sziasztok! Leopold vagyok, 52 éves. Lakhelyem az változó. Műszaki egyetemet végeztem és felsővezető vagyok, bár itt egy pszichológus jobban érvényesülne. Dohányzom, miközben szívok nagyokat, de nem iszom alkoholt. Helyette inkább egy csík. 175 cm magas vagyok és 90 kg. Testalkatom az se normális. A szemem zöld és szürke, egyik-másik. A hajam szőkésbarna volt, úgy 10 évvel ezelőtt, ma inkább hamuszínű, már ami megmaradt belőle. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, és bak, bika vagy szűz jegyű vagy,akkor gyorsan keress valaki mást és kérlek, ha jót akarsz Magadnak, NE vedd fel velem a kapcsolatot. Az ikreket vízöntő aszcendenssel különösen nehéz elviselni ! :-)
Tamás, 52 éves
Felsővezető
Egyetemet végzett

Teljesen átlagos , kedves , nyugodt férfi vagyok . Szeretem az utazást , a mozit ,zenét úszást. Nagyon tudok szeretni ,megbízni valakiben ,talán ez az én legnagyobb hibám .
Gábor, 51 éves
Felsővezető
Egyetemi diplomás (Közgazdász)

Egy férfi, aki nyitott, érdeklődő személyiség, aki még mindig egy kicsit a világot felfedező, általában vidám hangulatú, humoros, kedves, udvarias, barátságos, figyelmes, odafigyelő - meghallgató - erősen empatikus, gondolkodó és intelligens
Laci, 42 éves
Felsővezető
Főiskolát végzett

Korábban azt hittem sok fontos dolog van az életben, de mára már tudom, hogy ez nem így van. A boldogság, a szeretet és a tartalmas vidám élet a legfontosabb. Hosszú és tartalmas kapcsolataim voltak, de eljött az idő, hogy megtaláljam az utolsót, az "IGAZIT". És tudom hogy megtalálom! Különben sosem godoltam, hogy ilyen fórumon leszek egyszer, de próbáljuk meg ? .....hátha igaz a varázslat....... Mint a mesében........... ..... a herceg találkozik az elvarázsolt királylánnyal......... ..... a többit mindenki maga találja ki, és utána élje át..... ..... Mint a mesében.........

Ingyenesen megismerhető elit társkereső férfiak

Jamie, 45 éves
Felsővezető
Platina előfizető

Hello! I moved to Budapest 5 years ago, through my job, expecting to only stay 2 years. Time has gone by and I am still here. I love Budapest and its people. I have a terrific job and friends and colleagues which keeps me here, and I can see myself staying for a long time. I like to relax with friends over a meal and a nice bottle of wine. My Hungarian skills are minimal - I can just about translate the menu! But that would not stop me from ordering something nice for you! So if you fancy a coffee and a chat, or something more, then just drop me a message!
Gábor, 45 éves
Felsővezető
Platina előfizető

Kedves, önzetlen, vidám természetű vagyok, aki mellett sosem unalmas az élet :-) A világot mindig a földön két lábon állva szemlélem, és jól tudom, hogy egy érmének mindig két oldala van. Optimista alkatomból kifolyólag a dolgokat igyekszem a jó oldalukról megközelíteni. :-) Tartós és komoly kapcsolat reményében regisztráltam; de ha csak barátságra lelek, én akkor is gazdagabbnak fogom érezni magam!
Miklós - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Miklós, 59 éves
Felsővezető
Platina előfizető

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...
Dávid, 32 éves
Felsővezető
Platina előfizető

Ha most komolyan 50 karakterben kell magamat jellemezni, akkor inkább neki se állok, mert nem fog össze jönni. :) Néha kevesebből se jön össze, néha a többszöröse is kevés lenne, mindig a körülmények és a lehetőségek döntik el. A lényeg, hogy 7 centi híján a pont ideális 185 cm magas, - a színeket bár néha keverem -barna hajú, barna szemű, evezőalergiás olimpiai bajnok többdiplomás kajakos vagyok, aki szabadidejét azzal tölti, hogy beteg nyuszikon segít. Szóval egy intelligens, megbízható, őszinte ideál, nulla humorérzékkel. ;) Vagy nem is tudom. :) Na, de röviden még egy bölcsesség: Ha olyan dolgokat akarsz elérni, amiket még soha sem, akkor olyan dolgokat kell tenned, amiket még soha nem tettél.

Keresztény elit társkereső nők

Tunde, 49 éves
Felsővezető
hite: református

Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szuksegem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelidítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra... Mail cím?
Roxán, 45 éves
Felsővezető
vallása: római katolikus

Sziasztok! Roxán vagyok. 44 éves, 167 cm magas és 50 kg, testalkatom pedig vékony. Szemem színe kék, hajam szőkésbarna, ritkán iszom alkoholt, nem dohányzom. Egyedül nevelem két kiskorú gyermekem. Iskolai végzettségem főiskola, gyerekeket tanítok. Megbízható, kedves és kreatív vagyok, szeretek utazni, világot látni. Kedvelem a képzőművészetet és a történelmet. Nagyon szeretném végre megtalálni azt a férfit, aki boldogsággal töltené ki az életem:) Diplomás, ápolt, rendes, kedves társat keresek. Van itt ilyen?:) Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! Előfizetésem hol van, hol nincs, így kérlek add meg az elérhetőséged! Köszönöm! https://www.youtube.com/watch?v=4kDw7y8EHRE&list=RDE__hA5gfaxU&index=5 http://www.youtube.com/watch?v=6OuajMiZ4SY
Ildikó, 47 éves
Felsővezető
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Házasságon már túl, tapasztalatokkal teli lány vagyok. Nem szexpartnert keresek, inkább egyelőre ismerkednék. A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Ennek szükséges hozzávalói: őszinteség, bizalom.
Mónika, 47 éves
Felsővezető
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Csinos, vonzó, intelligens, diplomás nő keresi párját sármos férfi személyében. Rendszeresen úszom, sokat olvasok, kirándulok. Szeretem a társaságot, a jó beszélgetéseket. Szívesen sütők-főzök, mert így kiélhetem a kreativitásomat. Nem hiszek a hosszas levelezésekben, szerintem egy találkozás eldönti, hogyan tovább. Hiszek a villámcsapásban.:-)

Keresztény elit társkereső férfiak

György - társkereső Budapest - 80 éves férfi
György, 80 éves
Felsővezető
hívő evangélikus (a magam módján gyakorlom)

aktív, vizet imádó,mint muzsikus lelki melegséget,szeretetet adni és kapni vágyó. Romantikus - reális,határozott. NYILAS jegyem kiegészítve, erős OROSZLÁN aszcendenssel. KOS holddal. (3 "TŰZ jegyű, érzéki, szenvedélyes)Aktívan politizálok a "kersztyén-nemzeti-radikális-jobb oldalon)Zeni munkámat elfogadó,zenét szerető, szenvedélyes, érzéki, aktiv, "telt". gömbölyded, nem összeköltöző Társat keresek.Hangversenyek hiányában zenetanári kisnyugdíjas !
Károly - társkereső Miskolc - 64 éves férfi
Károly, 64 éves
Felsővezető
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Zárkózott, magasan vagyok,de ha fontos nekem kúszok-mászok felfelé, lehetőleg együtt, utazva múzeumokat látogatom főleg Európában FAZ szerint,egyébként zenét hallgatok.Küzdeni tudok ha van miért- kiért, felesleges harcba nem bocsátkozom, legjobb a win-win, de a null szaldó is működik, tudok lemondani, ha ezzel mindkettő nyer, vagy a másik többet ér el a nyeréssel, mint nekem a vesztés. Nem mindenáron, " áron alul nem". Bizalom, őszinteség alapból feltétel. Minden ha igen vagy semmi ha nem ez az alapelv.Langyos víz nem a világom. Személyes találkozó egyébként mindent eldönt. *moderálva* vagyok
Matyás, 30 éves
Felsővezető
római katolikus vallású (alkalmanként)

Matyás vagyok, 27 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! *moderálva*
Ákos - társkereső Tokaj - 51 éves férfi
Ákos, 51 éves
Felsővezető
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Őszinte, nyitott utazni szerető , másokat elfogadó vagyok. Szeretném megtalálni páromat, akit igazi nőként "hordanám a tenyeremen"

30-as elit társkereső férfiak

Gábor, 32 éves
Felsővezető

Sziasztok, Keresek egy őszinte lányt, mert sok csalódás ért mostanság. Nekem a legfontosabb az őszinteség, legyen az jó vagy rossz nem számít, ha rossz segítek, ha jó mosolygok:) Imádok utazni, célom, hogy míg élek az összes országba eljussak, eddig szerencsére már sikerült több mint 50be eljutnom:)
Isti - társkereső Budapest - 38 éves férfi
Isti, 38 éves
Felsővezető

Őszinte, humoros, szenvedélyes egyéniségnek tartom magamat. Nőies, intelligens, megbízható, nyitott lányt keresek :)
Márk, 31 éves
Felsővezető

Szia, Márk vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Roli, 38 éves
Felsővezető

Kedves hölgyeim! Szeretnék ismerkedni egy kedves, inteligens, humoros, önmagára és környezetére igényes hölggyel! Szeretném ha tudnád, hogy nállam nem minden a külső, inkább a belső értékeket részesitem előnyben! Magamról: szeretek sportolni, amit napi szinten elő szeretettel csinálok! Kirándulni, nyaralni is szeretek persze amennyire az időm engedi, mivel chef vagyok és elég sokat dolgozom! Imádok főzni!

Középkorú elit társkereső nők

Brigitta, 49 éves
Felsővezető

Keresem azt férfit, aki tudja hogy kell ragyogtatni a nőt.
Judit, 45 éves
Felsővezető

"Az embernek egyféle rangja van csak, a jelleme" /Müller Péter/

Középkorú elit társkereső férfiak

Zoli, 42 éves
Felsővezető

Élj úgy minden nap,mintha életedben az lenne az utolsó.Aztán egyszer csak igazad lesz!!
Tamás - társkereső Bécs - 48 éves férfi
Tamás, 48 éves
Felsővezető

A külső és belső emberi értékekre egyaránt igényes, megbízható, elegáns értelmiségi férfi vagyok. Szabadidőmben sportolok, kirándulok, kiállításokra, színházba, társaságba járok, sokat utazok. Imádom a tengert, de elvarázsolnak a hegyek is. Szeretem a romantikát, a csendes borozgatást és a mély beszélgetéseket. Kérlek hagyj e-mail címet, hogy válaszolhassak.
Laci, 43 éves
Felsővezető

Minden ami lehetőség az élet építőköve, mert az ember nem rendelkezik a megoldással azokat az élet hordozza és vagy építkezünk belőlük vagy üres lesz az életünk. A facet az emberek nem tudják használni ezért jobbára mérgezi jelenleg az életünket.
György, 49 éves
Felsővezető

TARTALMASAN Túlfűtött Érzelmi, Emberi Kapcsolatot keresek!!!!! Humoros és a társasági életet kedvelő ember lévén az élet vidám és sok szinű lehet velem.Szeretek utazni és imádom a vizisportokat,hajózást..Sajnos nem szeretem a levelezgetést mert az személytelen érzéketlen és lassú.ezért kérlek majd KÜLDJ TELSZÁMOT,*** azonositótvagySMS.természetesen én hivlak. Találkozzunk minél előbb hogy igazán megismerjük egymást.

50 feletti elit társkereső nők

Ágnes, 56 éves
Felsővezető

Pont azt az egyet keresem, aki pont engem keres........ Legyen ennyi elég elsőre.:):):) - a többit majd személyesen, ha érdekel, ha meg nem, akkor úgyis mindegy milyen vagyok.:):):)
Enikő Aniko - társkereső Montpellier - 53 éves nő
Enikő Aniko, 53 éves
Felsővezető

Ha az ember nagyon akarja, bármit elérhet a világon Ha ezt olvasod, akkor nagy valószínűséggel a Te életedből is hiányzik valami/valaki. Komoly, tartós kapcsolatot keresek, de alapvetően azt akarom, hogy megismerjek valakit, A Személyes találkozásban hiszek, Franciaországban élek , de nem vagyok helyhez kötött . Jó kedélyű, kedves nő vagyok , szeretek utazni , kirándulni, vagy csak sétálni a tengerparton,..stb . Nem kimondottan hiszek a netes társtalálásban de egy próbát megér . :-) Csak is tartós kapcsolatot keresek ! Kedves Úraim ! Olyan társat keresek aki szeret utazni , aki nem helyhez kötött .Talpraesett . Aki elfogad , és nem akar megváltoztatni . Olyan társat keresek aki hosszútávra tervez. Akivel jóban - rosszban együtt egymásért . Sok közös program . Röviden ennyi :-)

50 feletti elit társkereső férfiak

Kristóf, 55 éves
Felsővezető

Elváltként, de nagy utazóként ja és két gyermekkel ( akik nem élnek velem ) keresem a társamat. Külföldi cégnél dolgozom, a munkám kötetlen. Ennek ellenére azért sokat kell utaznom, még Europában is. Vidám vagyok , kiegyensulyozott . Szeretem amit csinálok. Minden evő vagyok , de pont ezért mozgok sokat. Hobbym a vitorlázás és a szörf. Szívem szerint egész évben lehetne nyár. Jó lenne megtalálni egymást .
Zoltán, 63 éves
Felsővezető

Aktívan részt veszek a közéletben.16 éve özvegy vagyok. Két gyönyörű lányom van.Az egyik 35, a másik 26 éves.éves. Tőlem külön élnek. Egy+ három szobás lakásban élek(panel).Pócsmegyer-Surány -ban (szentendrei félsziget) van egy családi házam, kétszintes (tégla épület) ott szoktunk bulizni:). Remek nyaraló hely a két Duna ág között.Egészséges vagyok,nincs cukrom, magas vérnyomásom( csoda, hogy élek:) stb.. Tetszenek a vékony nőies asszonyok, lányok (molettek kíméljenek, bocs). Nem vagyok otthon ülő! Imádom a jövés-menést a mozit,színházat, koncerteket és szeretek táncolni(Rock\'n\'RIOLL-t is). Végül is szeretem az életet, mely tele van szerelemmel, vágyakkal, bánattal és örömmel, ámen.
Gábor, 54 éves
Felsővezető

Pontos, precíz, megbízható, sportot, mozgást kedvelő férfi vagyok. Alapvetően vidám, szókimondó, természet és állatbarát sportos, vonzó hölgyet keresek.
Gábor, 72 éves
Felsővezető

Curriculum vitae Háború vége Mégis félelem éve. Így kezdődött az éltút. Apám anyámmal eggyésimult. Költészet napján Pápán születtem. Lelkészcsaládban cseperedtem. Két igazságban nevelkedtem, Lyukas zászlómat rejtegettem, Lobogása nélkül emberedtem. Szívet raboltam szerelemmel, Ó "tűrrös" lányka, Az Isten is áldja! Hunor és Botond lett Méhe varázsa, Sokra vágyó lelkem Megvalósult álma. Hitet kerestem emberekben, Olykor-olykor tévelyegtem. Életem pergett. Ma már csak ballagok, Pápai föld ölelje testem, Ha meghalok. Percnyi időben ennyi az életút,l Benne Nagymagyarország képe Szívembe szorult.

Fényképes elit társkereső férfiak

Tamás - társkereső Budapest - 60 éves férfi
Tamás, 60 éves
Felsővezető
6 fotóval

Barátaim vidám, jó humorú férfinak tartanak, én meg elhittem :) Munkámban kitartó és megfontolt vagyok. Képzőművészet, irodalom, kiállítás, színház a kedvencek között. Jazz, jazzrock, komolyzene, de mást is hallgatok. Sportra mostanában nem sok időm jutott , de szívesen változtatok rajta.Végre erőt vettem magamon, újra sportolok heti rendszerességgel! Síelés, vitorlázás, tollaslabda a kedvencek között. Megszállottan szeretem a sebességet, lányom szerint kitelne egy kisebb könyv ezekből a történetekből :) Szeretnék hosszú távon gondolkodni, társamat ,kedvesemet és barátomat keresem egy személyben ! Tudom, érzelem és harmónia nélkül nem megy ! Hiszem hogy csak elbújtál eddig és itt vagy a közelemben :)
Csaba - társkereső Győr - 55 éves férfi
Csaba, 55 éves
Felsővezető
12 fotóval

Vezető beosztásban dolgozom, a munkahelyi sikereket azonban nem követte a magánélet boldogsága. Ez az, amit keresek, olyan valaki személyében, akivel azonos a hullámhossz,kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira beszélgetünk. Együtt vagyunk és nem egymás mellett, legyen az bármilyen formában...
András - társkereső Békéscsaba - 57 éves férfi
András, 57 éves
Felsővezető
2 fotóval

Alkalomadtán majd személyesen :-).................
Dávid - társkereső Miami i florida - 64 éves férfi
Dávid, 64 éves
Felsővezető
4 fotóval

elvalt vagyok sajnos az en hibambol kifolyolag. nagyon kemeny lecke volt .soha tobbet nem leszek hulye. ha sikerul meg egyszer szerelmet talalni azt meg fogom es soha tobbet nem adok okot a szerelmemnek hogy szomoru vagy boldogtalan legyen. ki mondta hogy a hulyeseg ellen nincs orvossag? de van en talaltam.keresek egy sovany holgyet 0 tol 35 evesig.hiaba elek a legszebb helyen joletben ha nincs kivel megosztani azt a sok jot az csak szomoru. az ember tarsas leny es nekem a legnagyobb oromot az adja ha a kevesem orul es boldog. egy szep naplemente a tengeren egy alomhajo ut ket jatszadozo kismacska egy viragos mezo stb. ......hogy lehet ezeknek egyedul orulni?? ha te is egy romantikus bolond vagy de vitriolos humorral itt a helyed vagy nekem ott csak az eggyutlet fontos.....En meg hiszek a tundermesekbe.....
Néhány elit társkereső bemutatkozása
 • Csaba (40), Kolozsvar
  egy kis filozofia
  Az értelmiségi szépség nem azt jelenti, hogy valaki sokat tudjon , hanem hogy anyit tudjon amenyire szüksége van. A szellemi szépség nem az erőszakos szenvedélyekben, hanem a természetességében rejlik. A külső szépség nem a test szobrászati típusok utáni tökéletesítésében, hanem annak a viselésében áll.
 • László (60), Budapest
  Szeretek szeretni és szeretve lenni. Oly nagy kérés ez?
  Diplomás, vezető állású, egymás értékeit és elvárásait tiszteletbentartó Úr vagyok. Szeretek kirándulni, utazni, világot járni, idegen kultúrákat megismerni. Keresem a közös értékeket és élményeket megosztani képes partnerem laza, kötetlen, vagy akár szoros kapcsolat kialakítása céljából.
 • Dávid (64), Miami i florida
  tel florida nyar europa
  elvalt vagyok sajnos az en hibambol kifolyolag. nagyon kemeny lecke volt .soha tobbet nem leszek hulye. ha sikerul meg egyszer szerelmet talalni azt meg fogom es soha tobbet nem adok okot a szerelmemnek hogy szomoru vagy boldogtalan legyen. ki mondta hogy a hulyeseg ellen nincs orvossag? de van en talaltam.keresek egy sovany holgyet 0 tol 35 evesig.hiaba elek a legszebb helyen joletben ha nincs kivel megosztani azt a sok jot az csak szomoru. az ember tarsas leny es nekem a legnagyobb oromot az adja ha a kevesem orul es boldog. egy szep naplemente a tengeren egy alomhajo ut ket jatszadozo kismacska egy viragos mezo stb. ......hogy lehet ezeknek egyedul orulni?? ha te is egy romantikus bolond vagy de vitriolos humorral itt a helyed vagy nekem ott csak az eggyutlet fontos.....En meg hiszek a tundermesekbe.....
 • Bea (35), Budapest
  NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ!!!!!!! Flow
  NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ, KÉRLEK KÜLDJ ELÉRHETÖSÉGET, HOGY ELMESÉLHESSEM MIÉRT ENGEM KERESEL :DDD
 • István (41), Budapest
  Boldogság szerelem!!!!
  Szeretném megtalálni végre az igazit akire számithatok,és a jövömet vele szeretném elképzelni!!! Mindenben a partnered lennék,még egy gyerek sem lehetne akadály!!!! Szeretem a vízi sportot autókat, motorokat és minden a sporttal Szeretek nyaralni egzotikus szép helyeken!! Ha felkeltettem érdeklődésedet írjál!!!! Imádom a vizet versenyszerüen vizilabdázok is!!!Nem vagyok elöfizetö!!!
Elit társkereső
Eleged van abból, hogy az első randin nincs közös témátok? Akkor neked olyan partnerre van szükséged, aki hozzád hasonló dolgok iránt fogékony, és akivel a felszínes témákon túl is tudtok beszélgetni. A Randivonal egy elit társkereső, ahol csaknem százezer diplomás várja, hogy rátaláljon a szerelem.

Ha te is egy elit társkereső tagja szeretnél lenni, regisztrálj még ma és találd meg a párodat!

Ha neked nem a diploma a lényeg, hanem az életfelfogás, akkor is megéri regisztrálnod, mert többszázezer aktív társkeresőnk közt biztosan megtalálod azt, akivel biztosan nem fogtok összeveszni, hogy romkocsma, vagy sky terasz legyen a következő randihelyszín.

Elit társkeresőnk már mobilon is elérhető, töltsd le az applikációt, nézd meg, kik vannak a közeledben és már indulhat is az ismerkedés!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

Tudtad, hogy a Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb elit társkeresője? Nálunk a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és fényképes adatlappal rendelkezik. Nincs mitől tartanod, hisz a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.