László

50 éves Miskolc
Írj neki!
 • Elrejtem
 • Letiltom
 • Jelentem!
László, 50 éves társkereső férfi - Miskolc
1
Nem töltött fel több képet. Ha kíváncsi vagy rá, kérd meg, hogy töltsön fel!

László

 • 50 éves
 • Miskolc (km)
 • főiskolát végzett
 • 184 cm magas, nem dohányzik
Írj neki!
 • Elrejtem
 • Letiltom
 • Jelentem!

Kettőtök története

Most kezdődik el...
Regisztrálj most és ismerkedj meg vele! Írd meg a saját szerelmes történetedet!

Megfelelés

??%-ban Őt keresed
??%-ban Téged keres
Regisztrálj vagy lépj be, hogy meg tudjuk mutatni, mennyiben feleltek meg egymás keresési feltételeinek!

A FÉRFI legyen FÉRFI a NŐ Pedig igazi NŐ És lányok nem a virág

Szia . Lehet hogy meglepő de sokakkal ellentétben pontosan tisztába vagyok a vágyaimmal ., az erősségeimmel , értékeimmel . De pontosan tudom a hibáimat !!! Kimondom amit gondolok telibe nem gatyázok .... szerintem jobb a níilt vélemény mint a süket illemvadász duma .. Pusz!! GYENGÉBB IDEGZETŰEKNEK NEM AJÁNLOTT OLVASMÁNY!!!!! Talán kezdésnek! Nagyon tisztelem és szeretem a NŐKET tehát a NŐKET !!! Nem a csajokat, bigéket, ** .........stb a NŐKET ... oké? Valamint nem vagyok elkeseredve nem vagyok dühös é nem kifakadás ez (az ilyen válaszokon mosolygok) Aztán írhatnám ezt mindkét nem esetében mert az egyik kutya a másik eb !!! Tudom ezt három sor után már nincs észben tartva , hogy nemcsak a nők!!!! Helló!!! Itt a közöny mentes övezet! Ez nem szokványos . Igen talán felzaklat ,felébreszt , de emberi hmmm ?. Mert nem csak lapozgatni kell hanem értelmezni és ez kiesik egyesek komfort zónájából . De a "herceget" megtalálni az meló . Én hiszem, hogy megéri . Mert hiszem ,hogy vannak hercegnők akiket érdemes keresni! A TOVÁBB OLVASÁS MÁR ÉRDEKLŐDÉS :) Aki nem érti, az ne véleményezze!!! Én sem kritizálom az űrhajósokat . Mert nem voltam az űrben !!( De beszéltem már olyannal aki volt... :) ) És van akinek ez űr távolság.. vagy nagy benne az űr.......:)FONTOS!!!!NAGYON KÉREK MINDENKIT ÉRTSE MEG NEM AKAROK ÓRÁKIG IRKÁLNI!!! AKI NEM TUDJA MI A KÜLÖNBSÉG BESZÉLGETNI - ÉS IRKÁLNI KÖZÖTT NÉZZEN UTÁNA!!! SAJNOS NAGYON NAGY A BAJ AMIKOR VALAKI NEM ÉRTI MIÉRT NEM AKAR AZ EMBER ITT IRKÁLNI !!! És valóban NEM és NEM akarok irkálni órákig!!! "Beszélgetés (főnév)
SZÓBELI gondolatközlés, amikor emberek egymás között élőszóban, hosszabban kicserélik a mondanivalójukat egy témáról vagy gondolatról...."
Aki fél a saját hangjától ne, tehát ne írjon!!!!!!! És ha valakinek azt írom BESZÉLGESSÜNK és erre ír ...hát nem tudom mit is mondhatnék erre finoman nem érti a magyar kifejezéseket... :)..... És tudjátok mit ír !!!! kérdezem olvastál? Igen igen, és ír ,meg írni akar. ez egészen extrém..........Tisztában vagyok a a képességeimmel.A belső , és szellemi szintemmel.... ami lehet ,hogy 0 de én hiszek benne, és még soha nem hagyott cserben !!!!!!És elnézést hogy nem irkálok valami szirupos agyonistenítő csajozós szuper dumát... De az mindenki tudja hogy mennyire őszinte és meddig tart.!!! A szomorú az az hogy amúgy pont ezt várják el... A BÁTRAKÉ A SIKER!! Az ÁTLAGÉ A REMÉNY!!! A GYÁVÁKÉ A KUDARC.... Nagyjából:= Aranyhalat keresek........ úgy tűnik a békás tóban :) Kérek mindenkit ha olvass, ne akarjon mindent az írásomba belebeszélni, csak olvasson és értelmezzen . Az viszont biztos, hogy furcsán nézek arra aki ezen sorok elolvasása után azt állapítja meg hogy hú mennyit csalódhatott ,meg milyen negatív.Pedig szó nincs róla..bla .bla Tehát Magyar ez nagyon is! ..... .Lélekgyógyászattal is foglalkozom. Az első dolog amit ebben a műfajban meg kell tanulni, hogy soha ne várj semmit azért amit adsz.És még az is megtörténhet, hogy hálából beléd rúgnak. Ere mondja egy barátom.." ilyen ez a pop szakma" :):) .Nem szeretem az álszemérmes, de a túl értékelem magam viselkedést. Szépen mindent csak annyira amennyi van belőle, szintén vonatkozik a partnerre is . A partneremtől hasonló szintet várok el. A külső az egy adottság mindenki megöregszik, és nem biztos ,hogy marad más mint a ráncok, és az üresség ha csak annyi volt fiatalon! Elsősorban beszélgetek !Mindent megkaptam az élettől amit csak szerettem volna, ezért nem keresek senkit de ha találok elfogadom.Ez olyan mint egy kis varázslat ha részese akarsz lenni csak írj :) Sajnos a reg lapok 70% 5-7 szóból áll( NEM KIVÉTEL A PASIKÉ SEM ) nos ember legyen a talpán aki kitalálja mit is akartok. Persze kép nélkül. Meg érdekes hogy a telefonon nincs egy forintja de a házán ott van ..20 millió tartozás :) fordítva jobb lenne... Ez így nagyon nehéz , nem ???

Nagyon kérek minden "rendkívül tisztességes férjezett vagy kapcsolatban élő nő szerű lényt." hogy nem leszek a szeretője senkinek 3. sem mert nem veszek részt a gusztustalan életébe ahova titkos baszópartnert keres Bármennyire szépen csomagolja az ügyet. És most visszafogottan fejtettem ki a véleményem !!!! Aztán van egy Óra a biológiai óra ami nálatok pontosan 2x olyan gyorsan ketyeg mint a férfiaknál nem kell megsértődni nem én irányítom sőt én örülnék neki a legjobban ha a volt partnereim ,barátnőim örökre 25 évesek maradnának. De ez sajnos nem így van tehát nem kell csodálkozni ha egy férfi mindegy hány éves, az aktív korban lévő virágszálakat nézegeti. Nem az" elhervadt kórót" nyilván ez csak abban az esetben van így ha szeretne gyereket tehát el kellene gondolkodni!!!! És azért még egy dolgot a nők (tudom te nem )az mindég megmagyarázzák, hogy miért mentek mondjuk Amerikába férjhez vagy a 25 éves nő nagy szerelme 70 -ke (biztos láttál sok ilyet csak elég gazdag legyen) de még azt is, hogy mínusz 10 fokban az egy szál harisnya a mini szoknyával elég szerintük meleg ...... :) :) tudom te ezt se:) Aztán még egy ! Még arra is képesen nagy százalékban , hogy a divat végett kockáztassák , az egészségük ,vagy képesek legyenek megnyomorodni.... És azt is tudom , hogy te nem ilyen vagy :) A másik ez a kép kérdés, ez VICC ,ez nem jutalomfalat hölgyeim ez a szükséges minimum!! mert nekem van .És, hogy akar ismerkedni egy "zsákkal "a fején. Az NEM ÉRDEKEL!!! Vagy már készülünk a muzulmánokra???:) Aztán a telefon nincs nem adom meg rögtön mondja hölgy ( a teljes bizalom jegyében ) áááááááááááááááááááá!!!! Szóval néhány üzenet "nem 3 óra firkálás, mert lehetek én 99 éves mami is, meg bárki ....aztán telefon!!!!!! Az élő hang a háttér többet ér 100 napi irkálásnál nem vagyok graffomán!!..... ITT A BESZÉLGETÉS AZ IRKÁLÁST JELENTI???? NOS AKI SZERINT IGEN AZ A GYEREKÉT EZZEL A MÓDSZERREL TANÍTSA BESZÉLNI... én értek mindent de ez nem gyóntatás ,hogy a pap lát engem én meg ne látom őt.....mondjam tovább........ akinek ez nem jó annak..Puszi ! Mert az játszik ,és itt akar bosszút állni az elcseszett életéért valakin. Ezt. nem értem én sem de ez van.. mint tényt tapasztalom... :)NEM KIVÉTELEK A PASIK SE..(A 40 év alatti férfiak 70 % nincs gyereke) Tehát nincs kép ,nincs beszélgetés ,még telefonon se . Mert ugye azt megbeszéltük ,hogy az irkálás nem hang alapú információ ismétlés: DE KOMOLYAN AGGÓDOM MERT NEM ÉRTIK SOKAN ÉS DRASZTIKUSAN ROMLIK A SZÍNVONAL........ Tehát még egyszer!!!!! Beszélgetés (főnév)
SZÓBELI gondolatközlés, amikor emberek egymás között élőszóban, hosszabban kicserélik a mondanivalójukat egy témáról .... no puszi.... ne gondold túl.... :)
Mutass többetMutass kevesebbet

Milyen társat keres?

Végtelenül kicsi az elvárás: SZERETHETŐ, NŐIES, NŐT!!!!! AKINEK A TESTÉBEN ÉRZŐ SZÍV DOBOG.... :)
Mutass többetMutass kevesebbet

Adatok

László adatai
Akit keres

Alapok

neme
nőt
kora
29-46 év között
csillagjegye
lakhelye
max 100 km-re a lakhelyemtől

Megjelenés

magassága
184 cm
150-190 cm
testalkata
átlagos
vékony, átlagos, sportos
súlya
98 kg
hajszíne
barna
szemszíne
kék

Háttere

végzettsége
foglalkozása
szellemi szabadfoglalkozású
vallása
más
anyanyelve
magyar
beszélt nyelvek
német
családi állapot
elvált
hajadon, elvált, özvegy
van gyermeke?
van, de nem velem él
szeretne gyermeket?
még nem tudom

Szokásai

dohányzik?
nem
fogyaszt alkoholt?
nem
étkezése
mindenevő
milyen sportot űz?
úszás, egyéb

Közös jellemzőitek

Regisztrálj, töltsd ki a jellemzésedet, és tudd meg miben hasonlítotok egymásra! Akár azt is láthatod, hogy milyen oldalakat kedveltek mindketten a Facebookon, és kik a közös ismerőseitek.

További információk

Randiazonosító:
3720036
Regisztrált:
Online volt:
Olvasatlan levelei:
Belépve láthatod

Megfelelés

??%-ban Őt keresed
??%-ban Téged keres
Regisztrálj vagy lépj be, hogy meg tudjuk mutatni, mennyiben feleltek meg egymás keresési feltételeinek!

Kettőtök története

Most kezdődik el...
Regisztrálj most és ismerkedj meg vele! Írd meg a saját szerelmes történetedet!

Közös jellemzőitek

Regisztrálj, töltsd ki a jellemzésedet, és tudd meg miben hasonlítotok egymásra! Akár azt is láthatod, hogy milyen oldalakat kedveltek mindketten a Facebookon, és kik a közös ismerőseitek.

További információk

Randiazonosító:
3720036
Regisztrált:
Online volt:
Olvasatlan levelei:
Belépve láthatod
 • Találd meg a párod
 • Belépés tagoknak
Belépés tagoknak

vagy
Találd meg a párod

Még nem vagy tag? Csatlakozz most!

vagy

Regisztrálj a
Facebook fiókoddal!

Ne félj, ismerőseid nem látják és nem osztunk meg semmit az üzenőfaladon.
 • A tagok 80%-a komoly kapcsolatot keres
 • 72% szerint a Randivonal a legjobb társkereső
 • Több, mint 3 millióan már regisztráltak ... Te mire vársz?
Nem érdekelnek a Facebook kedvencek
Ha összekapcsolod a Randivonal fiókodat a Facebook fiókoddal, láthatod, hogy a többi társkeresővel van-e közös kedvencetek a Facebookon. Például ha mindketten kedvelitek a Showder Klubot vagy a Túró Rudit, akkor ezeket megmutatjuk nektek. Csak azokat az oldalakat, kedvenceket mutatjuk meg, amiket mindketten kedveltek, így biztos semmi kínosat nem fog látni a leendő párod.

Biztos, hogy törlöd ezt a lehetőséget?
Gratulálunk!
Sikeresen összekötötted Randivonalas fiókodat a Facebook fiókoddal!
Mostantól:
Bármikor be tudsz lépni csupán a Facebook belépés gombot választva
Közös lájkolások alapján is ajánlunk Neked párkeresőket!

RandiSMS - Villámgyors vallomás

Küldj Neki RandiSMS-t közvetlenül a telefonjára! Így akár előfizetés nélkül is küldhetsz üzenetet.

Az üzeneted akár 3 SMS hosszúságú is lehet, és még a telefonodat se kell használnod, hiszen az oldalon tudod megírni.

Ha a címzett megadta a mobilszámát, SMS-ben és belső levélben kapja meg az üzeneted. Ha nem, akkor levélben a belső postafiókjába és a regisztrált e-mail címére egyaránt.

A RandiSMS-t közvetlenül a címzett adatlapjáról küldheted. Az ára 254 Ft.

Ha Te is szeretnél másoktól RandiSMS-t kapni, add meg a mobilszámod!
06 - -

Válaszd ki a “körzetszámot”. A számod kötőjelek vagy szóközök nélkül írd be, így: 1234567
A telefonszámod természetesen nem adjuk ki senkinek, és kizárólag a RandiSMS-ek továbbítására használjuk fel.
A számot bármikor módosíthatod, törölheted a Profilom/Adatok menüpontban.

Biztosan elrejted a felhasználót?

Ha elrejted, nem fogod látni többet, nem küldünk értesítést róla, nem ajánljuk neked és téged sem ajánlunk neki. Ellentétben a letiltással, továbbra is láthat téged és írhat neked, így ez egy diszkrétebb megoldás az érdeklődés hiányának jelzésére.

Az elrejtést az adatlapon lehet feloldani. Az elrejtett felhasználókat a kapcsolati keresőkkel listázhatod.

Biztosan letiltod a felhasználót?

Ha letiltod, nem küldhet neked üzenetet és nem láthatja az adatlapod.

A tiltást az adatlapon, a levelezésetekben, illetve a kapcsolataidnál a letiltott felhasználók listájában tudod feloldani.

Jelented?

Miért?

Kérjük részletezd!
Az előfizetésen túl lehetőséged van feloldani egy adott társkeresővel a beszélgetést. A feloldott beszélgetésben mindketten korlátozás nélkül írhattok egymásnak, akár előfizetés nélkül is. A feloldás ára Prémium tagsággal egyszeri 250 Ft, Prémium tagság nélkül 500 Ft. A feloldás az adott beszélgetésben érhető el először a címzett számára, majd a feladó számára is, ha a címzett jelezte, hogy szívesen beszélgetne vele.
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk