Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Online társkereső

1 607 jelenleg online társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A társkeresők többsége az esti órákban lép be, ilyenkor találod a legtöbb társkeresőt online. Csúcsidőben akár ötszörösére is nőhet az online társkereső tagok száma, ilyenkor kaphatsz leghamarabb választ a leveleidre.

Néhány jelenleg online társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb jelenleg online társkereső nők

Krisztina, 27 éves
32 perce lépett be
7 órája tag

3 gyerekes anyuka vagyok. Nem szex kapcsolatot keresek. Komoly kapcsolat reményében vagyok itt.
Juli - társkereső Almáskamarás - 29 éves nő
Juli, 29 éves
4 perce lépett be
7 órája tag

Juli vagyok, 29 éves. Társam keresem Almáskamarás környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Ilona - társkereső Budapest - 55 éves nő
Ilona, 55 éves
2 órája lépett be
9 órája tag

Szia, Ilona vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Bea, 51 éves
7 perce lépett be
11 órája tag

Sokat dolgozom, kevés a szabadidőm, de annak aktív eltöltéséhez egy megfelelő, intelligens társat keresek. Nyitott, természetkedvelő, utazni szerető, intelligens Nő vagyok. Azonos gondolkodású társat szeretnék találni, barátnak.

Legújabb jelenleg online társkereső férfiak

László, 45 éves
38 perce lépett be
7 órája tag

Szia, László vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Pál - társkereső Várpalota - 78 éves férfi
Pál, 78 éves
2 órája lépett be
8 órája tag

78 éves özvegy , nyugdíjas mérnök férfi keresi élete társát kertes családi házba . gépkocsi , jogsi van
Laci, 48 éves
2 órája lépett be
9 órája tag

Nem vagyok kalandor típus, tartós kapcsolatot keresek. Legyél a jobbik felem! 🤓
Zoli, 50 éves
2 órája lépett be
11 órája tag

Szia, Zoli vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Diplomás jelenleg online társkereső nők

Rózsa, 67 éves
5 perce lépett be
Főiskolát végzett

Tiszteletem! Klasszikus neveltetésű,életmódú,földön járó urak ismeretségét keresem,akik ismerik a történelmet,a régi magyar földet...és nem riadnak vissza egy magyar hölgy barátságától. NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,ÍGY NEM TUDOK VÁLASZOLNI A LEVELEKRE! EMAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI!
Edina, 47 éves
23 perce lépett be
Főiskolát végzett

Adj email cimet ha szeretnéd hogy írjak mert nincs előfizetésem, nem tudok válaszolni Neked! Annak a társaságát keresem akivel jól érzem magam. Mindenben Fura ha ebben a korban valaki nem tudja mit szeretne, vagy azt hogy szeretné. Nem a változatosságot keresem, a mindig újat Téged kereslek!
Rozi, 58 éves
11 perce lépett be
Főiskolát végzett

57 éves egyedülálló, két felnőtt gyermek édesanyja vagyok. Nem várok egyetlen kapcsolattól sem többet, mint amennyit én adni tudok!
Edit, 60 éves
3 órája lépett be
Főiskolát végzett

kERESEM A TÁRSAM,A MÁSIK FELEMET. A MUNKÁMBÓL ADÓAN SZERETEM AZ EMBEREKET.iMÁDOK UTAZNI. A BARÁTAIM SZERINT JÓKEDÉLYÜ, HUMOROS .SZÓRAKOZTATÓ EMBER VOK. NEM SZERETEM AZ HAZUGSÁGOT ÉS AZ IGAZSÁGTALANSÁGOT. kOMOLYTALAN EMBEREK NE ÍRJATOK,VISZONT HA MAGADRA ISMERTÉL,NE TÉTOVÁZZ, KERESS!!

Diplomás jelenleg online társkereső férfiak

István - társkereső Debrecen - 59 éves férfi
István, 59 éves
3 órája lépett be
Főiskolát végzett

Tipikus BIKA (Föld-jegyű) jellemű vagyok (mégis egy Tűz-jegyűvel éltem le közel 30 évet). A természetet (hegy-erdő-víz) és a régiségeket kedvelő vagyok. Egyszerű /mégis nagyon különleges!/ körülmények között, szolid módon élek. Nem bulizós, de néha mégis szórakozni vágyó; barkácsoló típusú vagyok. Romantikus együttlétre, csókra-ölelésre-szeretkezésre, mélyreható beszélgetésekre vágyom. Leginkább 40 -46 év körüli, vékony, nem dohányzó partnert keresek. Mély érzelmek kialakulása esetén a komollyá váló (összeköltözős) kapcsolatot sem zárom ki.
János, 64 éves
1 órája lépett be
Egyetemi diplomás (m?szaki)

Földmérő mérnökként rengeteget utazom az országban, munkaidőm nagy részében keményen-dacosan harcolva a természet erőivel, időjárási körülményekkel. Tudom, hogy néha milyen gyönyörű helyeken járok, de egyre kevesebbszer csodálkozom rá egy szép virágra, egy érdekes formájú-színű felhőre vagy a domb mögötti naplementére. A napokban egy japán jazz koncertet hallgattam élőben egy hajón, örült volt és vad. Vettem egy CD-t és néha belehallgatok a kocsiban, de nem lehet így azt az élményt visszaidézni. Milyen csodálatos lenne Veled utazni a már ismerős tájakon, hallgatni a zenét és megkérdezni, emlékszel… Kérlek, legyél ebben társam, segíts visszaidézni, felfedezni és együtt átélni az élet kisebb-nagyobb örömeit.l
Géza, 63 éves
8 perce lépett be
Főiskolát végzett

Vess egy á-molt a kertem (ünk)-be hátha ki kell belőle egy kapcsolat...
Márk, 63 éves
34 perce lépett be
Egyetemet végzett

I was married for 10 years to a Magyar lany,have one son lives with his mother. Nem beszelek tokeletesen magyarul. 10 evig volt magyar felesegem es van egy fiam, aki az edesanyjaval el. I\'ve been in Hungary several times. I love the country,the People and it\'s culture. Voltam Magyarorszagon nehany alkalommal, szeretem Magyarorszagot, az embereket es a kulturat. I like the music of Bihari janos, Ferenc Liszt, cziffra, Sebastian Marta,Bartok , kodaly and others. I play Saxophone, Scotties Bagpipes and some Classical Piano. I am looking for a Magyar girl that is Proud to be Magyar.I am Real estate broker and financially secured. Viszontlatasra Egy olyan magyar holgyet keresek, aki buszke a magyarsagara. Jo anyagi korulmenyek kozott elo ingatlankozvetito vagyok.

Keresztény jelenleg online társkereső nők

Ágnes, 61 éves
28 perce lépett be
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Ismerkedni szeretnék a többi a kölcsönös szimpátián alakul . Köszönettel Ágnes !
Ica, 63 éves
1 órája lépett be
hívő református (alkalmanként)

Életvidám vagyok de , ha kell segítőkész is. Szeretek családommal barátaimmal lenni. Tavasztól szoktam kerékpározni,kirándulni úszni járok. Próbálok egészségesen élni. Hasonló érdeklődési körű párom keresem. Aki elfogad engem és az ő élete olyan ,amit én is el tudok fogadni. Tudja értékelni szeretetem ő is merjen szeretni engem. Az életünkben nagy kaland társunkat megtalálni. Ismerj meg és minden kiderül. Sikeres pár keresést kívánok mindenkinek. Ha szimpatikus vagyok ,írj levelet.
Andi, 46 éves
2 órája lépett be
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Ismerkedés,barátkozás..majd alakul!Fontos az őszinteség!
Marcsi, 60 éves
3 órája lépett be
hívő református (nem gyakorlom)

Szép jó napot az Uraknak! Nem tudom mit írhatnék ami felkelti az érdeklődésed. A fényképem alapján szinpatikusnak találsz írj bátran, ha nincs feleséged, élettársad és korban hozzám illő vagy.

Keresztény jelenleg online társkereső férfiak

Péter, 40 éves
41 perce lépett be
hívő református (nem gyakorlom)

Mit mondanék el magamról? Ember vagyok. Vágyakkal,örömökkel,lelkesedéssel,kudarcokkal,fájdalmakkal és félelmekkel egyaránt. Szangvinikus (életvidám,beszédes) és a kolerikus temperamentum jellemző rám. Gyakran azt érzem,hogy egyre kevesebbet tudok a világról. Szabadidőmben amellett,hogy képzésekre járok,olyan inspiráló,komfort zónát elhagyó programokat szervezek,ahol letesszük önkorlátozó hiedelmünket és átéljük az áramlat-élményt (flow). Pl.Igazi kihívás,hogy éjszakai erdei túrát is vezethetek ismerősömmel és parázson is járunk.Kisrepülőgépet vezetek és tériszonyos ismerőseimnek ajánlatot teszek,hogy velem tartva éljék át a vezetés élményét. Felkonferálok előadást,miközben úgy izgulok,hogy fülem ég,mint a rezsó. Képzéseken szerzet ismereteimet,mint Asszertív kommunikációs tréning,Nyitott akadémiai és pszichológiai előadás,Enneagram,Life coaching, EQ sexy,stb,igény szerint gasztronómiai kirándulással egybekötve,örömmel adom át. Tánc közben még befeszülök,mint falba a tipli,hisz ritmusérzékem olyan,akár a kerti slagé. Ezenkívül rendszeresen igénylem a kultúra világát,ilyen az operett és komolyzene még. Kertészkedésen belül kihívás a rózsaszemzés és csíkos mókusaim szelídítése. Jólesnek az apró gesztusok,mint szívesség és sok-sok ölelés. Bor helyett,egy pohár gyömbér.Hálás elismerés,inspirálásért. Így érzem azt,hogy szeretnek. Extrovertált,konstruktív társaságot is igénylő,önmegvalósító nővel,egy érett egyenrangú és mellérendelt,elköteleződésre elszánt párkapcsolatot szándékozom megélni,mely hozzánk ad és emel. Fontos,hogy kölcsönös gyengédséggel,érzéki intimitással kiteljesedve,mélyen megérintjük egymást,valamint a családalapítás is jövőkép. Tényleges mindenevőként,egészségügyi problémáktól mentesen,igénylem a hagyományos konyha mellett,az új ízek felfedezését és rendszeres otthoni elkészítését is örömmel teszem. Ami számomra életidegen és kínlódásnak érzem: Pl. Egy konyhában járatlan,eü problémás,vagy finnyás,krónikus teljesítmény visszatartásban szenvedő (lusta) viselkedés,engem kiábrándít. Egy depressziós,szomorkás,hervadt tündér mellett,biztos elfonnyadnék és képtelen vagyok kivárni,amíg egy szorongó,vagy flegmatikus megmozdul. Részemről teljesen értelmetlen,a cigi és alkohol fogyasztás. Ellenérzést vált ki belőlem és taszít,akár a motorozás,tetoválás,valamint Tv-t,focit sose nézek. Elvált anyukával sincs jövőképem. Úgy érzem,betolakodó idegenként élném meg és rendkívül kellemetlen érzést vált ki belőlem. Az együttműködéshez,konfliktus megoldására törekszem, konfliktus kerülőkkel,dolgom nincsen. Én kommunikatívként,a közvetlenséget tartom a leghatékonyabbnak. Elfogadhatatlannak tartom és működésképtelen számomra az elhallgatás (passzív kommunikáció),a manipuláció (bűntudatkeltő,stb.) az érzelmi zárkózottság,áldozat szerep,szarkazmus. Mind olyan sikergyilkos (destruktív) játszmának és "szellemi gravitációnak" tekintem,melyre képtelen vagyok felnézni,presztízs emberként! Most csak drukkolni tudok,hogy átmenjen üzenetem és hinni benned.
Zoli, 43 éves
10 perce lépett be
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

42éves gyermekeit egyedülnevelő baranyai srác vagyok . hobbim minden ami örömet okoz . és amivel örömet okozhatok a szereteimnek. keresem öszinte kedves bübájos megértö társam.
László - társkereső Debrecen - 62 éves férfi
László, 62 éves
35 perce lépett be
hite: református (nem gyakorlom)

Kiegyensúlyozott, nyugodt, barátságos természetű egyéniség vagyok. Rendezett körülmények között élek. Keresem azt az őszinte kedves társat, akivel megoszthatom a gondolataimat, Ha egyszer letérünk a jó útról nehéz vissza találni.
Viktor - társkereső Székelyudvarhely - 68 éves férfi
Viktor, 68 éves
1 órája lépett be
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Szeretem a csendet,a különleges ételeket.Szeretem a természetet,a halászatot és szeretek kirándulni.

30-as jelenleg online társkereső nők

Anita, 34 éves
2 órája lépett be

Komoly kapcsolatot "keresek" .. Szeretném megtalálni azt az embert , akivel esetleg közösen tudjuk tervezni az életet , akivel lehet egy közös jövőt tervezni. Imádom az allatokat , természetet . Szeretek biciklizni , kirándulni, rajzolni ... Nem szeretem a kívül "szép", belül üres, céltalan embereket. Ui: Kedves "férfiak"! Létezik olyan is a világban , hogy helyesírás! Akinek ez ismeretlen fogalom, az inkább ne is írjon! Köszönöm!
Anna, 36 éves
3 órája lépett be

:) Egy pár szót magamról: Vegyes házasságból születtem, apám férfi, anyám nő. 172 cm magas vagyok. Igen, ez fekve is ennyi. :) A nevemet nem a szülinapomra kaptam. Nem szeretem az egoista embereket. Ők jobban szeretik magukat, mint engem. :) Nagy divat a gyúrás, így hát én is gyúrok. Többnyire tésztát. Ma megmértem a karomat és 70-es. Ez persze a hossza. :) Két lábam van, ami leér a földig. Két fülem van, de nem vagyok szatyor. Ami a legfontosabb,nem vagyok pesszimista,mert az nekem nem sikerülne úgysem. :) A szomszédom mellett lakom, ő pedig mellettem. Utcára néz az ablakom. Néha én is.:) KOMOLYRA FORDÍTVA A SZÓT. Lehet nagy szavakat és hangzatos idézeteket írni, de minek. Nem azon múlik semmi. A szerelem nem olyasmi, amit megrendelésre kapunk, amit ki lehet választani tetszőleges időben a tetszőleges katalógusból, fénykép, leírás és tesztek alapján és kész is. Megvesszük, kézbe kapjuk és rögtön minden jó. Nem. Nem így működik. A szerelem sokkal inkább olyan, mint a hajnali pára, mint egy könnyű ihlet, vagy mint a kegyelem érzése: teljesen váratlanul érint meg, könyörtelenül, lesből csap le ránk, éppen a megfelelő helyen, éppen a megfelelő időben, kérlelhetetlenül. Se nem előbb, se nem később, hanem éppen akkor, amikor itt az ideje. Akkor viszont makacsul, feltarthatatlanul felborítja az egész életünket, ellenállhatatlan erővel sodor magával oda, ahova ő akarja, mi akár akarjuk ezt, akár nem. Többnyire persze egész máshova visz, mint ahova menni akartunk. És az ellenkezőjét kapjuk tőle, mint amit vártunk, amire vágytunk. Mégis mindenekfelett keressük, kutatjuk és minden idegszálunkkal akarjuk, hogy ránk találjon, hogy elkapjon, hogy magával ragadjon ez a mindent felforgató, mindent összekuszáló, rettegett démon. Talán azért, mert halványan sejteni véljük, hogy épp oda visz, éppen ott érint meg, ahol létezésünk legmélyebb titkai sejlenek fel, ahová önmagunkat kormányozva sosem engednénk magunkat eljutni, de akarattal sem érnénk el soha.
Anett, 37 éves
1 órája lépett be

Üdv, Anett vagyok. Természetem alapvetően vidám, szívesen viccelődök. Többnyire jellemző rám az is, hogy nem szeretek egy helyben lenni, szeretek utazgatni,jönni-menni. Rendszeresen sportolok, leggyakrabban aerobic-ra, fanatic jump-ra, fitboxra járok. Imádok sütni-főzni (legjobban sütiket készíteni). Szabadidőmben szeretek olvasni, filmeket nézni, videojátékozni.
Anita, 35 éves
20 perce lépett be

Szia, Anita vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as jelenleg online társkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 33 éves férfi
István, 33 éves
3 órája lépett be

Ne álmodd az életed hanem éld az álmaidat! Két ember között a legrövidebb út a mosoly.
Zoltán - társkereső Magyaralmás - 36 éves férfi
Zoltán, 36 éves
27 perce lépett be

Párom keresem hosszú távra,kb 100evre????????????????????????????:) :)
László, 36 éves
3 órája lépett be

Sziasztok! lászló vagyok. 35 éves, 180 cm magas és 90 kg, testalkatom pedig átlagos. Szemem színe kék, hajam szőkésbarna, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg hajadon vagy nőtlen vagyok, iskolai végzettségem szakmunkásképző, foglalkozásom alkalmazott. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
Imre, 30 éves
25 perce lépett be

Imre vagyok, 29 éves, lakhelyem Ellwangen. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú jelenleg online társkereső nők

Enikő, 49 éves
2 órája lépett be

Vidám, őszinte ember vagyok. Imádom az otthon töltött perceket, a közös vacsorákat,a zsongást,ami körülvesz. Elsősorban Anya vagyok, de néha hiányzik, hogy NŐ is legyek. Egy kellemes sétára, vacsorára, beszélgetésre.Egy igazi, hű társra vágyom, akivel megoszthatom életem boldog, vidám, s ha előfordul, szomorú perceimet.
Ildikó, 43 éves
30 perce lépett be

Vidám természetü, romantikus nö vagyok..Hosszutávu kapcsolatot keresek...*moderálva*
Erika, 48 éves
3 órája lépett be

""1,77 m magas vagyok, dus idomokkal... (igen, ez azt jelenti, hogy hatalmas a mellem (120 cm... es nagy a fenekem).. -ilyen az alkatom... Tehat, aki alkatilag sportos vagy vekony csajokat reszesiti elomybenben, o nem engem keres..... ez csak az alkatra vonatkozik, mert a sportot mind uzni, mind nezni imadom...szerintem, alkalmazkodo, konnyen baratkozo, kellemes tarsasag vagyok...szeretek no lenni..mozi, szinhaz, jo kajak, seta, kave, beszelgetes, hallgatas,...ilyesmi....a milyen kapcsolatot keresel? -kerdesre a valaszom: amilyen alakul... nyilvan eloszor szexkapcsolat lesz, es az lehet tartos, de lehet belole a kovetkezo 40 evre szerelem is... Hazassagban elok, az ex-szel meg egyuttelok, stb.ferfiak ne is keressenek! Csak egyedulallok jelentkezeset varom!!! Ha kolcsonosen kedveljuk egymast, akkor kedves ferfiu tedd meg, hogy te kezdemenyezel! Legyen meg az udvarlas, mint illuzio.. legalabb... :)""
Erzsébet, 48 éves
2 órája lépett be

Mit is írhatnék ide? Nem vágyom már nagy dolgokra, de azt hiszem még nincs késő egy kis boldogsághoz.

Középkorú jelenleg online társkereső férfiak

István, 43 éves
1 órája lépett be

Szeretek utazni mozizni sportolni. Egy vidám, belevaló lányt keresek!!
Csaba, 45 éves
3 órája lépett be

Szeretek kiszakadni a monoton hetkoznapokbol,ezert is az egyik hobbim az utazas. A masik dolog, ami szinten segit ebben a sport,olyan tarsat keresek akinek nem okoz gondot neha kilepni a komfortzonajabol es megtorni a monotonitast.
Zsolt, 48 éves
31 perce lépett be

Ha új kapcsolatom lenne példálózás helyett példát mutatnék. Nem siettetnélek, hanem hozzád sietnék. Nem a nagyokost játszanám, hanem okosan játszanék. Kirándulnánk, sárkányt eregetnénk,  réten kószálnánk. Bámulnánk a csillagokat.*** Civakodás helyett a babusgatásra összpontosítanék. Nem erőszakoskodnék, hanem a lelkedet erősíteném. Előbb az önbizalmadat építeném, azután a házunkat. Hmmm? Ja és kevesebbet beszélnénk a hatalom szeretetéről és többet a szeretet hatalmáról...
László, 45 éves
2 órája lépett be

Komoly kapcsolatot keresek.Ismerj meg ès meglátod a bennem lèvő èrtèket.

50 feletti jelenleg online társkereső nők

Éva, 59 éves
2 órája lépett be

Azt a férfit keresem, aki nélkül élni lehet, csak nem érdemes!
Katalin, 54 éves
2 órája lépett be

A sorsát senki sem kerülheti el,minden cselekedetünknek következménye van.A múltat nem változtathatjuk meg.A jövő viszont lehet egész más történet.Nagy kincs ha valaki szeret,becsül Téged és Te viszonozhatod ezeket az érzéseket. CSAK EMAIL-CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI...
Éva, 54 éves
2 órája lépett be

Sziasztok! Éva vagyok. 47 éves, 168 cm magas és 70 kg, testalkatom pedig átlagos. Szemem színe zöld, hajam jelenleg vörös....... ritkán iszom alkoholt, dohányzom. Jelenleg elvált vagyok, iskolai végzettségem középiskola, foglalkozásom alkalmazott. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! e-mail címem: (kimoderálva) Elég vicces, hogy kimoderálja a gép az elérhetőséget....nyilván azért, hogy mindenki fizessen elő. NEM fogok :-))) Úgyhogy...továbbra is mehet az egymás nézegetése....előbb-utóbb majd csak történik valami :-)) elérhetőség: (kimoderálva) kimoderálva, kimoderálva, kimoderálva :-)))) Nem tudom kitől kaptam a pontokat, de nagyon szépen köszönöm :-)) Köszönöm a leveleket is, de mivel nem vagyok előfizető, nem tudok válaszolni.
Judit, 59 éves
1 órája lépett be

Fiatalos ,vidám,természet kedvelő, pozitívan gondolkodó vagyok.

50 feletti jelenleg online társkereső férfiak

István - társkereső Szekszárd - 55 éves férfi
István, 55 éves
2 perce lépett be

Pár kap. keresek Szeretek kirándulni -Wellneszelni. Párban szép az élet.
Mihály, 64 éves
5 órája lépett be

Nyugdijas vállalkozó vagyok.Szeretek utazni,kirándulni. Eddig a munkám volt az életem.Most az időm nagy részét Csopakon a szőlőmben töltöm.Szeretem a természetet. Olyan társat keresek aki ezeket elfogadja,de nem csak a hétvégén. Előnyt jelent a mosoly,szeretet, őszinteség, a pozitív életszemlélet mivel én is ilyen vagyok.
Zoli, 68 éves
35 perce lépett be

6 éve elváltam,10 hónapja nyugdijas vagyok, egyedül élek.Szeretek uszni,kirándulni,utazni.
Ferenc - társkereső Csány - 69 éves férfi
Ferenc, 69 éves
22 perce lépett be

Nagyon szeretem a csend hangját Szeretném elérni, hogy kommunikáció nélkül is kitaláljuk egymás gondolatát.

Elit jelenleg online társkereső férfiak

Misi, 41 éves
20 perce lépett be
Középvezető

Szegeden élek és olyan valakit keresek akivel -első körben- tartalmasan el tudom tölteni a szabadidőmet.Szeretek sportolni érdekel a zene és a művészet is.Nyitott vagyok az új dolgokra és érdekel még az utazás új helyek felfedezése
József, 56 éves
3 órája lépett be
Felsővezető

Sokdiplomás vagyok, intellektuális, dekoratív hölgyet keresek...

Fényképes jelenleg online társkereső nők

Katalin, 69 éves
2 perce lépett be
60 fotóval

Fiatalos,pörgős,skorpió jegyű 65 éves hölgy vagyok.Őszinte, nyitott, vidám ember társaságát keresem.Csak komoly kapcsolatra vágyom, kalandorok kíméljenek.Nyugdíjas vagyok, de ez csak papíron igaz, mivel teljes aktivitással dolgozom.Megfelelő egzisztenciát teremtettem magamnak, s ez az elvárásaim közé tartozik a másik fél részéről is.Szeretek utazni, kirándulni, s mindent ami a mindennapokat bearanyozza.Szeretek főzni, imádom a környezetemet csinosítani, imádom a virágokat, szinház és kultúra kedvelő vagyok.Két gyermekem van. A fiam 43 éves,a lányom idén tölti be a 36-ot.Mindkettő saját lábán álló független család, nem velem laknak.Tartós kapcsolatot szeretnék, otthont szerető, családcentrikus vagyok.
Ica, 65 éves
7 perce lépett be
8 fotóval

Fiatalos, vidám természetű, családcentrikus vagyok. Rendezett családi és anyagi körülmények között élek. Szeretek utazni, kirándulni, zenés táncos estekre járni. Keresem hasonló beállítottságú társamat, megbízható férfi személyében. Kalandorok kíméljenek. *moderálva*

Fényképes jelenleg online társkereső férfiak

Balázs, 40 éves
0 perce lépett be
4 fotóval

Sziasztok Valami hianyzik,valamit keresek,ami egesz es nem csak egy resze a boldogsagnak. Mindenkinek van egy parja valahol a vilagon... Külföldön elek..........Szüleim kihosztak amikor ket eves voltam..........
Attila, 33 éves
1 órája lépett be
5 fotóval

Életem művéhez keresek főszereplőt. Lennél te az ?? :) Gyűjtögetem az ABC betűit és már csak a nagy Ő hiányzik !! :) Kellemes - hasznos éveket töltöttem külföldön ,sok mindent láttam már ami segít megerősíteni értékrendemet és élvezni az élet szép pillanatait . Szabadidőmben élményeket gyűjtögetek . Fontos számomra a könnyedség,vidámság,az optimizmus az őszinteség a megbízhatóság és ami a mai világban kevésbé üti fel a fejét az udvariasság Amit kevésbé Szeretek ?? -Hazugságok -Érzelmekkel való játszadozás -Lezáratlan ex kapcsolat
Tibor, 54 éves
36 perce lépett be
3 fotóval

Tibor vagyok, 51 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Csabi, 42 éves
30 perce lépett be
11 fotóval

Sziasztok!Tudnám néhány szóban jellemezni szerintem milyen belső tulajdonságokkal rendelkezem,de önmagammal szemben elfogult vagyok,és nem biztos hogy mások is olyannak látnak.Ha valakinek van kedve írjon és ítélje meg milyen is lehetek valójában.
Néhány jelenleg online társkereső bemutatkozása
 • Dávid (29), Füle
  Találj rám! Mindenkinek jár a boldogság!
  Dávid vagyok 29 éves vidám humorral teli embernek tartom magam.Székesfehérváron dolgozom az Ikarus Ipari Parkban szabadidőben sétálok olvasok gépezek zenét hallgatok stb Családcentrikus vagyok szeretem a gyerekeket bár nekem nincsen. Nemrég lett vége egy 4 és fél éves kapcsolatomnak. Mindenféle káros szenvedélytől mentes férfi vagyok nem iszok nem hohányzok nem úgy jövök haza a munkából hogy bemegyek a kocsmába. Én nekem mindig is az volt a fontos hogy pénzt beosszam ahogy tudom Székesfehérvártól 20 km re lakom egy kis Balatonhoz közeli faluban amit Fülének hivnak. Könnyen ismerkedek és könnyen ellehet nyerni a bizalmamat szeretetemet ragaszkodó típus romantikus kedves férfinak tartom magam és mások is. Állandó délelőttös vagyok reggel 6 órától 14 oráig dolgozom.Ha megszeretnétek ismerni és szimpatikus vagyok várom válaszaitokat.Puszi minden kedves hölgynek. :) Dávid
 • Balazs (30),
  Kivancsisag, spontanaitas,
  Az elet új, ismeretlen utjainak felfedezesehez keresek izgalmas partnert :)
 • Balázs (47), Tahitótfalu
  Let's Do It! :)
  Konzervatív, első a társam típus, akivel jó összebújni, és aki megtanulta már a belső értékeidet előrébb helyezni. Romantikus, kihalófélben lévő fajta, aki még könnyezni is szokott ha egy olyan filmet látott, és én is jobban hiszek a személyes találkozóban.olvasott,érdeklődő
 • Béla (66), Budapest
  Az élet párosan szép!
  Szép napot! Kedves, jó kedélyű, őszinte hölgy társaságát keresem hosszútávú kapcsolatra! Szeretek sétálni, biciklizni, úszni, színházba járni, de egyedül nem jó! Nagyon szeretek a szabadba lenni, horgászni!!!
 • Tibi (33), Zalaegerszeg
  A heart in love with beauty never grows old.
  Keresem életem gitárjához a húrokat. Olyan nőt keresek, aki tűzbe hoz, és mellette a szürke hétköznapok sem unalmasak. Akivel lehet tervezni. Szeretek élni, és sokat látni a világból, de határozott céljaim vannak, és ebben szerepel egy család is. Család centrikus vagyok, szeretek kirándulni, sport eseményekre járni. Egy szavas mondatokkal, nem lehet megismerni a másikat... Ha ilyen vagy, akkor ne raboljuk egymás idejét :)
Találd meg még ma!
Megtetszett, és szívesen beszélgetnél vele? Úgy érzed, egy percet sem akarsz várni a válaszára? Nem gond, hisz a Randivonalon egyszerre több ezer online társkereső vár rád, akikkel azonnal beszélgetésbe elegyedhetsz!

Amellett hogy a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, tízből nyolc tagunk fényképes profillal rendelkezik, hogy könnyebben eldönthesd, szimpatikusnak találod-e.

Online társkeresőinkkel azonnal kapcsolatba tudsz lépni, hisz ha kölcsönös a szimpátia, rögtön válaszolni fog a leveledre! Regisztrálj most, és keresd meg álmaid partnerét! Sok színes egyéniség, és rengeteg élmény vár a Randivonalon!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.