Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Online társkereső

7 331 jelenleg online társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A társkeresők többsége az esti órákban lép be, ilyenkor találod a legtöbb társkeresőt online. Csúcsidőben akár ötszörösére is nőhet az online társkereső tagok száma, ilyenkor kaphatsz leghamarabb választ a leveleidre.

Néhány jelenleg online társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb jelenleg online társkereső nők

Adri, 34 éves
2 órája lépett be
26 órája tag

Nem vagyok benne biztos,hogy itt találom meg életem szerelmét...na de ki tudja... ;)
Anikó, 36 éves
3 órája lépett be
27 órája tag

36 éves kedves, mosolygós csinos nő vagyok. 20 évig tartó kapcsolatomnak lett vége. Ne ítélj elsőre, nagyon tudok szeretni! Keresem a párom egy kiegyensúlyozott, boldog és szeretni tudó és akaró férfi személyében.
Zsuzsi - társkereső Debrecen - 28 éves nő
Zsuzsi, 28 éves
2 órája lépett be
27 órája tag

Kedves, őszinte lány vagyok. Szeretem a természetet, szeretek kirándulni, új helyeket felfedezni. Elég nyüzsgő a természetem, nem bírok egy helyben meglenni, mindig csinálnom kell valamit. Szeretek barkácsolni, ötletezgetni, és kivitelezni. Nagy állat barát vagyok…. Olyan tárast keresek aki megért, őszinte és megnevettet. Számomra az igazi társ egyben a szerelmem és a barátom is…
Andrea, 42 éves
37 perce lépett be
27 órája tag

Alapvetően vidám természetű, mosolygós lány vagyok. Egyedül nevelem két kiskorú gyermekem.

Legújabb jelenleg online társkereső férfiak

Jocó, 35 éves
11 perce lépett be
26 órája tag

Céltudatos férfiként keresem azt a nőt, aki tudja mit akar:)))
Csaba, 25 éves
2 órája lépett be
30 órája tag

Csaba vagyok, 25 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tamás - társkereső Budapest - 34 éves férfi
Tamás, 34 éves
3 órája lépett be
30 órája tag

Nem vagyok átlagos jellem, ezért nehezen találom a hozzám hasonlót, de keresem szüntelen. Hiszek a természetességben: imádom a természetet, legszívesebben sokkal természetközelibb helyen laknék már most, mint Pesten. Sokat járok túrázni, szeretek szinte minden állatot. A természetességgel függ össze nálam, hogy nem dohányzom, nem iszom se alkoholt, se kávét, se energiaitalt, se cukros, mű dolgokat. Hiszek abban, hogy egy férfi legyen férfi: igyekszem, amikor csak lehet sportolni, tanultam harcművészeteket és lövészetet. Az én férfiképem sajnos ma már régimódinak mondható: erős, határozott, becsületes, figyelmes, nagylelkű, őszinte, és mélyen szereti a párját. Úgy gondolom, hogy egy férfiban legyen összhangban a testi és a lelki erő, ezért foglalkozom pszichológiával, tudatossággal, lélekfejlődéssel. Hiszek abban, hogy van célunk az életben, nekem az egyik ilyen: mások segítése. Pontosabban azoké, akik önmagukon is segíteni akarnak. Trénerként dolgozom, több féle témát oktatok az embereknek: kommunikációt, együttműködést, stresszkezelést, önismeretet, de foglalkozom túlélés oktatásával is. Úgy gondolom, elég jó az emberismeretem, de szeretek én is mindig tanulni. Hiszek a gyökereinkben: fontos számomra a magyarság tudatom, a magyar népművészet, hagyományok, értékek. Sok éve íjászkodom, szeretek hagyományőrző programokra járni, és szeretnék majd megtanulni lovagolni is. Hiszem, hogy lehet erős egység nő és férfi között, de úgy gondolom, hogy két embert a hasonlóságok tartanak össze, ezért olyan nőt keresek, akivel kialakulhat az összetartozás érzése, akivel meg van a szerelem, szex, jövőkép, értékrend összhangja.
Gergely, 41 éves
2 órája lépett be
31 órája tag

Szia, Gergely vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás jelenleg online társkereső nők

Eszter, 45 éves
1 órája lépett be
Főiskolát végzett

Egyedülálló, kétgyerekes nő vagyok. Fontos számomra a család, a barátok. Szeretek színházba, moziba járni, kikapcsolódni a hétköznapi rohanásból.
Mária, 66 éves
2 órája lépett be
Egyetemet végzett

NINCS ELŐFIZETÉSEM! EMAIL CIMRE TUDOK VÁLASZLNI! ha tesztet kapsz tőlem, azért mert jelezni szeretném , tetszik amit magadról írtál. Sokan kételkednek a fényképek frisseségében, egyik 2017 februárban készült, a másik júnusban. Bízzunka abban, hogy 60 felett is van élet!
Andi - társkereső Kistarcsa - 55 éves nő
Andi, 55 éves
36 perce lépett be
Főiskolát végzett

Vidámság, pozitív életszemlélet, sportos élet, összebújós esték, vízparti pihenések, mozi, színház, közös főzések, velem tartasz? Ehhez keresek partnert, társat, szerelmet hosszútávra. Ha a fentiek elnyerték tetszésedet, egy rövid levelezés után, személyesen is elbeszélgethetünk a részletekről. Ha szeretnél megismerni, kérlek, fényképes levelet küldj, adjuk meg az első benyomás élményét, és még egy, kedves fiatalok hízelgő a megkeresésetek, de a saját korosztályommal ismerkedek. Jelenleg NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ csak email címre tudok válaszolni!!!!
Kata, 50 éves
3 órája lépett be
Főiskolát végzett

Fiatalos vagyok a fotón és az életben is. Így nézek ki a valóságban is. Sok 50-es férfi 20 éves fotóval tetszeleg és fiatalabb lányt keres a gyerekeinél. Vissza kéne már esni a talajra! Egy 51 éves doki 25 évestől keres PhD fokozattal és legalább docens beosztású hölgyet. Valaki rajzoljon már egy ilyen tehetséges 25 éves lányt! Időnként elbizonytalanodom. Biztos, hogy jó helyen járok?:):):) A napszemüveg tényleg öltöztet. Főleg azokat, akik jóval idősebbek annál, mint amennyinek hazudják magukat! De gondolom, az ilyenek is őszinte nőt keresnek! Lakatokkal sem beszélgetek! NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ! E-MAIL CÍMRE TUDOK VÁLASZOLNI.

Diplomás jelenleg online társkereső férfiak

János - társkereső Budapest - 74 éves férfi
János, 74 éves
3 órája lépett be
Főiskolát végzett

Elég vidám, szókimondó, megbízható vagyok.Nyugdíjasként napi négy órát dolgozom. Szeretem a zenét, vidám filmeket, sportot, könyveket. Nem dohányzom, ritkán és kevés alkoholt iszom.Sajnos már nem vagyok előfizető, csak E-mailre tudok válaszolni.
Csabi - társkereső Nyíregyháza - 41 éves férfi
Csabi, 41 éves
2 órája lépett be
Főiskolai diplomás (gyógyszerészet)

Kezedet és kerületed csókolom! Aktívan sportoló, ital, füstmentes Homo Motoricus vagyok. Rövidtávra -mert oly rövid az Élet- keresem páromat, Akivel idővel családot alapíthatok. Itt kell bevalljam, önpusztító életet folytatok. Imádom a süteményeket és az extrém sportokat (snowboard, wakeboard,motocross) köztük az internetes ismerkedést is. :) Üdvözlettel: Csaba Ps: https://youtu.be/TC9DmRrCWD0
Gábor - társkereső Nyíregyháza - 52 éves férfi
Gábor, 52 éves
42 perce lépett be
Egyetemet végzett

Absztrakt humorú férfi keresi párját csinos, érzéki hölgy személyéban.
Patrik, 28 éves
43 perce lépett be
Egyetemet végzett

Én vagyok az a férfi, akitől anyukád óva int, a nagyi viszont kézzel lábbal rábeszélne... A kérdés viszont az, hogy kire hallgatsz jobban.. anyucira vagy a nagyira? ;)

Ingyenesen megismerhető jelenleg online társkereső férfiak

István - társkereső Kecskemét - 37 éves férfi
István, 37 éves
1 órája lépett be
Platina előfizető

Sziasztok! István vagyok, 36 éves, Kecskeméten egyedül élek. Munkában kitartó vagyok. Szabadidőmben az aktív kikapcsolódást kedvelem, de szeretek együtt lenni a barátokkal is. Keresem a hozzám illő páromat. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot.
Miklós - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Miklós, 58 éves
21 perce lépett be
Platina előfizető

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...
Józsi, 31 éves
2 órája lépett be
Platina előfizető

Figyelmes.Sportos.TársaságkedvelőHumoros, Magabiztos! Az USA-beli Missouri államától 18900km-re keletre fekvő Magyarországon láttam meg a napvilágot. Születésemet semmilyen Égi jel nem előzte meg. Amikor megszülettem, annyira meglepôdtem, hogy másfél évig meg se szólaltam. Nincs közölni valóm, csak az, hogy zseni vagyok, Jótulajdonságaim mellett úgyszólván eltörpülök, én mindig is jó szándékú gyerek voltam, csak mire a szándékom végére értem, rossz lett. Bátran nekivágok mindennek, ami kihívást jelent számomra! :) Komoly kapcsolatot keresek egy csinos, életvidám, humoros nő személyében, aki szeret kirándulni, utazni; Ha magadra ismertél és még nem találtam Rád, jelentkezz ! :) Egy kapcsolat tiszteleten, bizalmon, őszinteségen alapul, aki ezt a három dolgot nem képes megígérni, attól nem érdemes nagy dolgokat várni, igazából semmit! Egyetlen dolgot szeretnék,boldognak lenni a másik felemmel, aki nem teherként éli meg mindezt… Aki nem érzi rabságnak hogy kapcsolatban van velem, aki szabad lehet mellettem,akivel elmehetek sétálni,akivel beülhetek egy kávézóba,akivel elmehetek egy moziba,akivel együtt fotózunk,jókat beszélgetünk,iszogatunk,nevetünk,elmegyünk bulizni,jókat szeretkezünk,fantáziálunk megvalósítjuk,összebújunk elmegyünk nyaralni,elmegyünk egy jó baráti társaságba… és még folytathatnám… Nem elégszem meg a jóval, nekem a legjobb kell... A sport az életem szerves része, versenyszerűen sportolok.. jó indulatú, kedves-humoros, élni és élni hagyni vágyó személy, akinek fontos a család.. Kétféle ember létezik akinek tetszem, és akinek rossz az ízlése...:) :D
Csaba, 50 éves
2 órája lépett be
Platina előfizető

Először is köszönöm hogy benéztél hozzám ! Ha az adatlapomon található adatok alapján továbbra is kíváncsi vagy egy széles érdeklődési körű, magára és környezetére igényes,kreatív, mások által jó fejnek tartott férfira, akkor szívesen olvasnám leveledet a postaládámban. Nekem is vannak hibáim, de vannak amiknek eggyezniük kell : jó humorral rendelkezzél, szenvedélyes legyél és legyen meg benned a vágy a kölcsönös őszinteségen, tiszteleten-bizalmon alapuló tartós mély kapcsoltra. Üdvözlettel: Csaba

Keresztény jelenleg online társkereső nők

Erika, 33 éves
1 órája lépett be
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

visszahúzódó félénk lány vagyok. szeretek zenét hallgatni és szeretem az állatokat.
Katrin - társkereső Budapest - 62 éves nő
Katrin, 62 éves
3 órája lépett be
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Minden tekintetben független nő vagyok! Szeretnék egy társat, barátot találni, aki önmagára és környezetére is igényes! Nem kell tökéletesnek lennie, csak egymás hibáit tudjuk elfogadni! A többit szóban, ha eljutunk odáig! :)
Irén, 70 éves
3 órája lépett be
vallása: református (rendszeresen gyakorlom)

Az életemmel elégedett optimista hölgy vagyok. Örömmel tölt el,ha tavasszal virágba borulnak a gyümölcsfák,ha télen fehér hólepel lepi el a világot,ha nyáron a szikrázó napsütésre ébredek,ha a velem szembejövő emberek arcán mosolyt látok. Fontos,hogy a szépség ésharmónia együtt jelenjen meg az élet minden területén......
Maria - társkereső Hévíz - 64 éves nő
Maria, 64 éves
4 órája lépett be
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Keresek egy kellemes,intelligens ,független férfit,akivel komoly kapcsolatot szeretnék kialakítani. Remélem megtalállak itt és "lesznek még szép napjaink"!:-)

Keresztény jelenleg online társkereső férfiak

András, 43 éves
3 órája lépett be
hite: római katolikus

Ha van bohóccipőd,piros krumpliorrod,jelentkezz! A cirkuszt majd én biztosítom! :-)
Viktor, 37 éves
2 órája lépett be
református vallású

Szolnokon lakom, mérnök-informatikus vagyok. Szabadidőmben autót vezetek, netezek, vásárolok. Szeretem a háziállatokat, nekem is van egy pulim. Ha van kedved jobban megismerni, jelölj v. írj. Viktor
Attila, 52 éves
31 perce lépett be
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Őszinte, komoly társat, kapcsolatot keresek. Egy hűséges hölgy személyében. Szívesen fel adnám függetlenségemet egy komoly gondolkodású nő kedvéért.
Andràs, 54 éves
2 órája lépett be
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Andràs vagyok,profi vàlogatott evezés voltam Magyarorszàgon.25-ève élek Svàjcban,a szakmàm diplomàs Sportmasször.Jelenleg egy Vip biztonsàgi cég tulajdonosa vagyok.Hobbim:utazàs,sport,opera,szinhàz,àllatbaràt,olvasàs,grillezés,zene.Szeretnék egy komoly,öszinte kapcsolatot 30-tol 70 éves koru hölgyekkel!

Fiatal jelenleg online társkereső nők

Ildikó, 27 éves
10 perce lépett be

Komoly, határozott, céltudatos embernek tartom magamat. Nagyon fontos számomra a családom, és a barátaim. Hetente többször sportolok. Szeretek sütni-főzni. Odafigyelek a táplálkozásomra. Komoly kapcsolatot keresek. Sosem voltam a kalandok híve. Ragaszkodó típus vagyok, aki nagyon tud szeretni. Szokták mondani, hogy igazi bak vagyok, először hidegnek, keménynek tűnök, de aki veszi a fáradtságot, hogy jobban megismerjen, rájön, hogy nem teljesen így van. Családcentrikus vagyok.
Beáta, 24 éves
2 órája lépett be

Igényes, de nem elszállt. Energikus, de azért szeretem a lábamat is lóbálni. Szeretek beszélgetni, jönni-menni, sétálni, kiülni, beülni. :) Ui.: Nem vagyok előfizető!
Dóri, 28 éves
2 órája lépett be

Budapesti, életvidám nő vagyok, aki szereti szabadidejét tartalmasan eltölteni. Ehhez keresem megbízható partneremet. Légy szíves, küldj email címet!
Ivett, 28 éves
2 órája lépett be

Soha ne nézz vissza, ha nem tudsz nevetni! Soha ne nézz előre, ha nem tudsz álmodni! Rengeteg dolgot tudnék ide irni, de megpróbálom rövidre fogni :) imádok nevetni, nevetni, nevetni, jókat beszélgetni, kirándulni, uj dolgokat kipróbálni, uj helyeket/embereket megismerni...Ééés ami nagyon fontos: kutya őrült vagyok. :)

Fiatal jelenleg online társkereső férfiak

Robi, 29 éves
2 órája lépett be

Komoly kapcsolat keresése miatt vagyok itt. Szeretem ha őszinték az emberek, mert én is az vagyok, hisz e nélkül minden csak hazugság. Kedves, humoros, megbízható, szókimondó, határozott és céltudatos egyén vagyok. Keresem a másik felemet, aki kitölti az űrt, és betölti a saját jellemével. Aki hűséges és kitartó Nő, barát, szerető és társ.
Ferenc - társkereső Gödöllő - 29 éves férfi
Ferenc, 29 éves
2 órája lépett be

Szia! Fecó vagyok (így szeretem használni :-) ), Gödöllőn élek. Szabadidőmet előszeretettel töltöm sporttal, nagyon szeretek futni, edzeni, a mozgás bármely formáját :). Ezen kívül imádok „alkotni és bütykölni ” kitalálni valami újat, és azt megcsinálni :). Estéimet szeretem a barátokkal közösen tölteni akár filmezéssel, biliárddal vagy valamilyen közös programmal. Az évek során rákényszerültem arra, hogy főzzek magamra, amit idő közben nagyon megszerettem (itt is van lehetőség újat alkotni :P ). Főállásban mérnökként dolgozom. Élvezem a munkát és a benne rejlő kihívásokat, hogy kreatív lehetek. Olyan lánnyal ismerkednék, aki vidám természetű és mosolygós :-).
Dávid, 29 éves
2 órája lépett be

Szia!Köszi hogy benéztél.Ha szimpatikus vagyok írj nyugodtan :-)
Martin, 24 éves
25 perce lépett be

Mártin vagyok! 24 Éves . Sport :12 éve VB szinten Triatlonozok Munka :Cégeim vannak . Magamról :Hűséges szerethető kedves figyelmes Intelogens bizalmas -vagyok ! Komoly kapcsolatot keresek!!!:))))))))))

30-as jelenleg online társkereső nők

Nikolett, 31 éves
38 perce lépett be

Barátságos, őszinte és vidám lánynak tartom magam.
Szilvi, 38 éves
2 órája lépett be

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam ezen a társkereső oldalon. Személyes találkozó híve vagyok. Jó humorú,vidám nő vagyok.Szeretek kirándulni,egy jó filmet megnézni,közben fagyit enni.Szeretem az édességet,de a cukrot nem. Keresek egy őszinte férfit,aki nem riad meg egy gyermektől(sajátom). Most csak ennyi: :) Írj bátran,ha szívesen megismernél.
Anikó, 34 éves
2 órája lépett be

Kedves Idegen! Azzal a céllal vagyok itt, hogy megtaláljam én is a társam, ezért kérnélek, hogy ha házasságtörő vagy, kalandor vagy, akkor erre nem én vagyok a partnered. Férjhez menni nem minden áron, de őszintén szeretni minden áron! Anikó
Ágnes, 31 éves
1 órája lépett be

Sziasztok! Igazi társas lény vagyok, szeretem az őszinteséget, a kedvességet, az apró bókokat, de nem a nyálast, szóval az arany középút:-D Rák a csillagjegyem, családcentrikus vagyok. Imádom a magyar és az olasz ételeket, a thai specialitások nem az én asztalom:) Maximalista vagyok, és sosem hagyok semmit az utolsó percre. Elsőre ennyi elég, a többit derítsd ki! Írj elérhetőséget, ha nem vagy platina!

30-as jelenleg online társkereső férfiak

Lacus - társkereső Sopronhorpács - 37 éves férfi
Lacus, 37 éves
8 perce lépett be

"Az asszony látta, hogy még most is olyan kormos a Gergely arca, mint volt. A bajusza, szakálla, szemöldöke lepörkölődött. A jobb keze vastag kötésben. De az ő arca is felismerhetetlen volt. Annyi vér és annyi korom volt rajta. Csak a szeme fehére látszott ki a véres, füstös arcból. Gergely idegein ugyanaz a meleg áramlás futott végig, amit akkor érzett, mikor a kerék dolgában járt, s a palota ablakában ugyanezeket a szemeket látta. S a két szempár egy pillanatig egymásra irányult. - Gergely! - szólalt meg ekkor az asszony. - Éva! Éva! Hogy kerülsz te ide! S mivelhogy abban a percben összecikázott az agyában mindaz, amit........ A könny kicsordult mind a két szeméből, és végigfutott puskaporfüstös orcáján." Na, valahol itt kezdődik! És nem a pénznél, keresetnél, csilli- villi anyagi javaknál, nagyképű affektálásnál, kényeskedésnél. Vajon léteznek még egészséges értékrendű lányok? Üdv! L
András, 39 éves
38 perce lépett be

Sziasztok! Nem vagyok az az otthonülős típus, szeretek kirándulni, sétálni, utazni, a természetben lenni, moziba járni vagy egyszerűen csak beszélgetni. Ha szimpatikusnak találsz, akkor kérlek, küldj e-mail címet.
Balázs, 31 éves
2 órája lépett be

Kedves Látogató! Első ránézésre könnyűnek tűnhet, hogy meséljen az ember magáról, de ezt leírni már sokszor nehezebb, annak ellenére hogy mindenki saját magát ismeri a legjobban! Amit rólam érdemes tudni, szeretek kirándulni, számomra új helyeket felfedezni, szeretem a régi építményeket, legyen ez vár, kastély, vagy bármi más, a lényeg hogy legyen története, és tudjon magáról mesélni. :) Ezenkívül szabadidőmben szeretek futni, olvasni, vezetni, és dolgokat megszépíteni! De a konyha se áll olyan messze tőlem ;) Sokszor jól esik egy kis sétára indulni, ez legyen a városban, vagy egy csöndes tónál, persze ez annak is a függvénye hogy akkor éppen milyen a hangulatom! Ha jellemezhetném magam, akkor egy nagyon megfontolt, kedves, őszinte személynek mondanám magam. Általában mindenkivel hamar megtalálom a közös hangot! És ha megbántanék valakit, akkor a mihamarabbi megbékélésre törekszem, mert nem tudok sokáig haragot tartani! Bár könnyen ismerkedek, azért igazán közel kevés embert engedek magamhoz, de aki elnyeri a bizalmamat azzal ragaszkodó, hűséges és odaadó vagyok mind a barátságban mind a szerelemben! Egyszer azt mondtam egy ismerősömnek: "Nincs tökéletes ember, tehát tökéletes nő sincs." Mire ő kijavított és azt válaszolta: "Hibátlan ember valóban nincs, de attól, hogy vannak hibái, ő még neked lehet a tökéletes!" És azt hiszem, igaza volt, úgyhogy keresem a számomra tökéletes párt, aki szerető és hűséges társam lenne életem végéig!
Dani, 35 éves
2 órája lépett be

Dani vagyok, 35 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Középkorú jelenleg online társkereső nők

Ági - társkereső Cegléd - 47 éves nő
Ági, 47 éves
2 órája lépett be

Nehéz elfogulatlanul írni magamról.Ami fontos számomra,az az őszinteség,hűség,bizalom,szeretet.Öntudatos,házias,romantikus típus vagyok.Érzelmes,szenvedélyes,igaz kapcsolatra vágyom,nem kalandra!Köszönöm hogy elolvastad :)NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ,HA ÍRSZ,KÉRLEK ADJ ELÉRHETŐSÉGET!
Ági, 43 éves
3 órája lépett be

„A szeretet két ember között azt jelenti, hogy a másik öröme, jó érzései fontosabb, mint az enyém. A szeretet lemondást jelent az önző, egocentrikus életvitelről. A szeretet szívesen vállalt áldozatokkal jár utólagos számlabenyújtások, megbánások nélkül. A szeretet - ha már megszűnt is - visszaragyog a múltból, mint az élet legfontosabb ajándéka. Még egyszerűbben: a szeretet annak az öröme, hogy a másik a világon van.” "Semmi sem történik ok nélkül. Azokat az embereket, akik kapcsolatba kerülnek veled, és megérintenek érzelmileg, nyolcvan százalékban saját mágnesed, húsz százalékban pedig a külső tényezők vonzották hozzád. Ha látszólag véletlenül is léptek be bizonyos emberek az életedbe, hidd el, jó okuk volt rá."
Kátya - társkereső Budapest - 45 éves nő
Kátya, 45 éves
2 órája lépett be

45 éves független nő vagyok.Olyan társat keresek,aki kedves,rendes, intelligens és jó a humora.Nem vagyok előfizető,kérlek küldj email címet.
Andrea - társkereső Salgótarján - 45 éves nő
Andrea, 45 éves
4 órája lépett be

A legfontosabb tulajdonságom az energián és a mosolyom!Bármilyen nehéz is néha ezt senki sem látja rajtam!Enyém a legnagyobb kincs a földön, van egy csodálatos, okos, ügyes, fantasztikus kicsi lányom, aki 8éves és a mindenem! Így rögtön egy kész kis családot kap aki arra érdemes!Hisz őt is meg kell hódítani! Ez nem nehéz feladat, csak egy kis csoki és sok figyelem kell hozzá! Velem kicsit nehezebb :), nem azért keresek kapcsolatot hogy ne legyek egyedül, még mindig hiszek vagy remélek a csodákban és várom a szerelmet!!

Középkorú jelenleg online társkereső férfiak

Tamás, 48 éves
2 órája lépett be

Sziasztok! Tamás vagyok. De lehetnék bárki más is. Személyes találkozás az a biztos.
Zoltán, 48 éves
1 órája lépett be

Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Laci, 45 éves
3 órája lépett be

Sziasztok! Laci vagyok., 172 cm magas és 90 kg, testalkatom pedig átlagos. Szemem színe zöld, hajam szőkés barna, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Jelenleg külön él vagyok, iskolai végzettségem szakmunkásképző, foglalkozásom vállalkozás. Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom, ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot.
Tibor, 45 éves
3 órája lépett be

Csak komoly párkapcsolatot keresek, felelősséget és elköteleződés vállaló komoly kedvesem keresem:)Ezen kívül mindegy mit írok ide úgy is mindenki a fotókat nézi:) ha azok alapján szimpatikus vagyok, a többit majd levélben:)

50 feletti jelenleg online társkereső nők

Mária, 63 éves
3 órája lépett be

Életvidám,pozitiv kisugárzással,az átlagnál aktívabb életvitelt kedvelő kirándulást,szorakozást,művelődést sőt filózófiai elmélkedèsben szivessen merengő. Emberek irányában türelmes,megértő,következetes,mások szerint az egèszségemre és környezetemre igényes nőies csajszi vagyok. A cél a minden napban megtalálni,azt aminek örülhetünk,mosolyogni,élvezni és értèkelni az adott pillanatokban -----Szabadon együtt egy irányba repíteni egymást -----Hit bizalomTISZTELET -----Szerelem,szerelmeskedés Beszélgetésekre,közös nézegelődésekre dologra vágyom- a Társammal. Vizparton ücsörögni este,távoli fényeket bámulni ,beszürödő zenét hallgatni ,hosszú utakon autókázni.....igy érezném igazán jól magamat.Csavarogni mozi,koncert Gyerünk!DE a kertben vacakolni,biberkélni.Söt néha olvasni. Beszélgetni......... Az is igaz viszont a munkám sokszor eltud nyelni.....szóval köszönöm engem nem kell eltartani:)) Nem tudom TE hol kezded az ismerkedési folyamatot. Talán itt és van egy listád ,milyen jellemzökkel keresel ABC sorrendben amelyekkel (IS) rendelkezem: ambició,becsület,célorientóltság,dimanika,empátia,érzelem, felelőségtudat,hűség,igényesség,jellemesség,kreativitás, megbizhatóság,nagyvonalúság,nyilt nem hibátlan optimista öszinte,romantikus,segitőkész,szenvedélyes,tiszteletadó, udvarias ès vidám.
Mária - társkereső Jászárokszállás - 69 éves nő
Mária, 69 éves
2 órája lépett be

Imádom a gyerekeimet,oda vagyok a barátaimért.Mindig pozitívan gondolkodom.Szeretek utazni,kirándulni,olvasni és rejtvényt fejteni.Ha az idő engedi,sokat kerékpározok.Szeretem a rendet és a tisztaságot.Rendezett körülmények között élek,ugyanezt elvárom keresett barátomtól is.Ami még nagyon fontos,a jó humor,vidámság sokat jelent számomra.- *moderálva*
Erzsébet - társkereső Budapest - 72 éves nő
Erzsébet, 72 éves
3 órája lépett be

Zsóka vagyok Keresek egy korban hozzám illő inteligens magára adó humoros kedves vidám férfit Fontos számomra hogy megbizható őszinte legyen akivel lehet beszélgetni az élet dolgairól Szeretek olvasni zenét hallgatni Romantikus vagyok szeretek táncolni szinházba járni nagyokat sétálni és mindent ami szép és jó van az életben Hasonló életvitelű férfit keresek Ha te is igy gondolod akkor irj nekem
Gabriella, 62 éves
3 órája lépett be

Romantikus, érzelmes, sportos vagyok. Szeretem a természetet, nyáron evezek, kirándulok, zenét hallgatok, olvasok. Idényszerűen az erdőt járom. Ha levelezni szeretnél velem írj egy *** számot, csak így tudom felvenni a kapcsolatot.

50 feletti jelenleg online társkereső férfiak

Árpád, 51 éves
3 órája lépett be

Mindannyian keresünk valakit. Azt a különleges embert, aki mindazt nyújtja majd számunkra, ami hiányzik az életünkből. Valaki, aki társaságot, támogatást vagy biztonságot ajánlhat. Néha, ha elég erősen keresünk, találunk valakit, aki mindhármat tudja nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit. Ha nem találjuk meg, csak imádkozhatunk, hogy ő talál meg minket.
Béci, 58 éves
3 órája lépett be

Megbízható, rendezett körülmények között élő káros szenvedélytől mentes, sportos,jó lelkü,kieggyensúlyozott férfi vagyok, Ismerj meg,hogy legyen miről mesélni!
Lajos, 64 éves
14 perce lépett be

alaptermészetben vidám vagyok elfoglalt vagyok de jut idő ismerkedésre szórakozásra kikapcsolódásként eljárok teniszezni moziba is szeretek járni
Laci - társkereső Kecskemét - 53 éves férfi
Laci, 53 éves
1 órája lépett be

KERESLEK!! IGEN PONT VELED SZERETNÉK ÚJ ÉLETET KEZDENI, MIND-KETTŐNK ÖRÖMÉRE. üdv: Laci

Elit jelenleg online társkereső nők

Barbara, 40 éves
2 órája lépett be
Középvezető

Különleges szemelyisegu oroszlán Hölgy levadászna zsakmanyat , egyedi és nem mindennapi stilusaval, csak óvatosan!
Beáta, 45 éves
3 órája lépett be
Középvezető

Egyedülálló, megbizható, törekvő nő vagyok,aki keresi párját.

Elit jelenleg online társkereső férfiak

Csaba - társkereső Lőrinci - 38 éves férfi
Csaba, 38 éves
5 órája lépett be
Középvezető

Szabadidőmben ha tehetem túrázni járok, tv-t nézek, zenét hallgatok (mint sokan mások...).
Dávid - társkereső Miami i florida - 64 éves férfi
Dávid, 64 éves
5 órája lépett be
Felsővezető

elvalt vagyok sajnos az en hibambol kifolyolag. nagyon kemeny lecke volt .soha tobbet nem leszek hulye. ha sikerul meg egyszer szerelmet talalni azt meg fogom es soha tobbet nem adok okot a szerelmemnek hogy szomoru vagy boldogtalan legyen. ki mondta hogy a hulyeseg ellen nincs orvossag? de van en talaltam.keresek egy sovany holgyet 0 tol 35 evesig.hiaba elek a legszebb helyen joletben ha nincs kivel megosztani azt a sok jot az csak szomoru. az ember tarsas leny es nekem a legnagyobb oromot az adja ha a kevesem orul es boldog. egy szep naplemente a tengeren egy alomhajo ut ket jatszadozo kismacska egy viragos mezo stb. ......hogy lehet ezeknek egyedul orulni?? ha te is egy romantikus bolond vagy de vitriolos humorral itt a helyed vagy nekem ott csak az eggyutlet fontos.....En meg hiszek a tundermesekbe.....
Zoltán, 57 éves
1 órája lépett be
Középvezető

Keresem a partnerem egy okos és sportos hölgy személyében, akire fel lehet nézni...Nem baj, ha van humora
Attila, 42 éves
30 perce lépett be
Középvezető

Mint mindenki, így én is azért regisztráltam erre az oldalra, hogy társat találjak. Hogy én milyen is vagyok? Azt hiszem ezt itt pár szóval nem igazán lehet elmondani, illetve szerintem a sablonokból már mindenkinek elege van. Ha úgy gondolod, hogy az adatlapomon feltüntetettek miatt - vagy épp annak ellenére - mégis van kedved találkozni velem, úgy lehetőséged lesz megismerni és meglátni vajon én vagyok-e az akit keresel!

Fényképes jelenleg online társkereső nők

Dóri, 36 éves
1 órája lépett be
7 fotóval

Dóri vagyok, 36 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Éva, 60 éves
2 órája lépett be
5 fotóval

Csalódtam és okoztam csalódást. Sokszor hittem annak akinek nem kellett volna. Vártam amikor már nem kellett volna és kapkodtam mikor még várnom kellett volna! Voltam már túl türelmes, de ijesztően türelmetlen is, néha önző vagy túl megalkuvó! De mégis ember vagyok! És valóban értékes.... Maastricht-Veszprém-Budapest
Eszter, 35 éves
2 órája lépett be
6 fotóval

remekül elvagyok Coelho és rózsaszín nélkül. igen ilyen magas vagyok és imádom. kell tenger és minden vizek, inspiráció (ön)irónia, Ádám almái, orosz irodalom-mértékkel, főzés, zöldborsmártás, Villány, Sting ,néha csendek néha őrület. szivesen főzök de nem kapok hisztirohamot ha nem takaríthatok két napig. és nem kellenek klisék, arany nyakláncok, kosarazol kérdések, félmeztelen gyúrós képek,007es rendszámok, kínos feszengős csendek, ocelot, műköröm, strasszparádé. és magassarkú sem mert könyörület is van a világon...
Irma, 67 éves
3 órája lépett be
3 fotóval

Szeretem a jó kedélyű embereket. Szeretek nevetni, kirándulni, utazni, de a baráti, családi együttléteket is kedvelem. Gyerekeimet felneveltem, elcsendesedett a ház. Most a munka, az utazások és az unokáim töltik ki az életemet.

Fényképes jelenleg online társkereső férfiak

Gábor, 40 éves
4 órája lépett be
2 fotóval

Rendezett anyagi körülményekkel rendelkező srác társat keres.Kalandorok kíméljenek.Jelenleg nincs előfizetésem,emailcím előny.
Feri - társkereső Debrecen - 66 éves férfi
Feri, 66 éves
1 órája lépett be
4 fotóval

Magamról 62 éves 162 cm 80 kg vagyok szeszmentesen élem életem szeretek utazni de csak autóval aktívan dolgozom mint vállalkozó a többit majd szóban .elérhetőségem ,E-MAÍL *moderálva*
István - társkereső Felsőrajk - 47 éves férfi
István, 47 éves
5 perce lépett be
2 fotóval

falun élek olyanok keressenek akik ezt bevállalják
Gábor, 44 éves
3 órája lépett be
3 fotóval

Kedves, önzetlen, vidám természetű vagyok, aki mellett sosem unalmas az élet :-) A világot mindig a földön két lábon állva szemlélem, és jól tudom, hogy egy érmének mindig két oldala van. Optimista alkatomból kifolyólag a dolgokat igyekszem a jó oldalukról megközelíteni. :-) Tartós és komoly kapcsolat reményében regisztráltam; de ha csak barátságra lelek, én akkor is gazdagabbnak fogom érezni magam!
Néhány jelenleg online társkereső bemutatkozása
 • Márta (61), Szeged
  Ismerj meg!
  "Akarsz-e játszani, mindent, mi élet, havas telet és hosszú-hosszú őszt, lehet-e némán teát inni véled, rubinteát és sárga páragőzt? Akarsz-e teljes, tiszta szívvel élni, hallgatni hosszan, néha-néha félni,.." Kosztolányi D. Azt a társat keresem, akivel megélhetők még az élet nyújtotta apróbb és nagyobb szépségek és örömök. Akivel együtt könnyebb megbirkózni a nehézségekkel. Akivel egy találkozásnál érezzük, hogy vannak bennünk közös rezdülések. A személyes találkozás meghatározó.
 • István (57), Debrecen
  Romantikus és intelligens kapcsolat.
  Ismerkedni szeretnék.Kölcsönösen ne akarjuk egymást alapjaiban megváltoztatni,próbáljunk meg alkalmazkodni,mert az nem is olyan nehéz,ha hasonló az életfelfogásunk!Ha nagyon távol állunk egymástól,akkor inkább hagyjuk,s ez nagyon hamar kiderülhet! Szeretem a természetet,a természetjárást,túrázást,kirándulást,utazást,a csendes sétákat,a sportot általában,az esőt,a jó meleg fürdőt,a finom falatokat,a sütés-főzést,a csendet,a régi zenét,s a rendet.Nem szeretem a nagy tömeget,a hangos szót,nincs tetoválásom és fülbevalóm.Kockahasam sincs már,de sportos vagyok.Írhatnék még sok mindent,de igazából nem hiszem,hogy érdekel ez valakit!Beatles,Balaton,Bükk,Bicikli,Bier!
 • Kristóf (48), Budapest
  Szürke zóna
  Van néhány aspektusa szürkének, nem csupán árnyalatai. Sok csinos nő keres komoly, megbízható partnert. Én azokkal szeretnék találkozni, akik elfogadják, hogy az amúgy komolyan gondolkodó embereknek is lehetnek változatosság iránti vágyaik. Néha betévedünk a szürke zónába. Normális, kommunikatív, jó megjelenésű, férfi keres jóbarátnőt. Megismerni, beszélgetni, hosszú távon bizalmas viszonyba kerülni valakivel... Akár független, akár nem független nőnek is lehet ilyen vágya. Gondmentes kapcsolat, de ha kell, mégis kéznél van. :) Szeretném elmondani, hogy nem kis meló itt párt találni, akár ilyet, akár olyat. Ezt sokan elfelejtik. Normális és megbízható, nem pocakos, nem kiégett, nem szőrős, nem izzadós... Igen, azért a kortársak jó része már nem felel meg ennek a kritériumnak.
 • Lajos (49), Zalaegerszeg
  Keresem a társam...
  Keresem az olyan fiatalos nő társaságát hosszú távú kapcsolatra,aki szeret a természetbe járni,utazgatni a lehetőségek szerint,de szívesen el van otthon is egy jó kis filmnézéssel ,főzőcskézéssel stb.. Kedves érdeklődő nincs előfizetésem,ezért ha szeretnél kapcsolatba lépni velem,akkor légy szíves elérhetőséget írni vagy küldeni és én jelentkezem. Köszönöm L.
 • Ervin (49), Budapest
  futóbolondok kíméljenek
  Nem igazán hiszek a netes társkeresésben de talán most.....Határozott, magabiztos férfi vagyok, viszont nem egoista.Szeretek filmet nézni, táncolni, szeretem a zenét.meg az állatokat.Szeretek főzni, jókat beszélgetni.
Találd meg még ma!
Megtetszett, és szívesen beszélgetnél vele? Úgy érzed, egy percet sem akarsz várni a válaszára? Nem gond, hisz a Randivonalon egyszerre több ezer online társkereső vár rád, akikkel azonnal beszélgetésbe elegyedhetsz!

Amellett hogy a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, tízből nyolc tagunk fényképes profillal rendelkezik, hogy könnyebben eldönthesd, szimpatikusnak találod-e.

Online társkeresőinkkel azonnal kapcsolatba tudsz lépni, hisz ha kölcsönös a szimpátia, rögtön válaszolni fog a leveledre! Regisztrálj most, és keresd meg álmaid partnerét! Sok színes egyéniség, és rengeteg élmény vár a Randivonalon!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.