Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Online társkereső

6 918 jelenleg online társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A társkeresők többsége az esti órákban lép be, ilyenkor találod a legtöbb társkeresőt online. Csúcsidőben akár ötszörösére is nőhet az online társkereső tagok száma, ilyenkor kaphatsz leghamarabb választ a leveleidre.

Néhány jelenleg online társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb jelenleg online társkereső nők

Mária - társkereső Óföldeák - 51 éves nő
Mária, 51 éves
3 órája lépett be
12 órája tag

Szia, Mária vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Veronika, 33 éves
40 perce lépett be
12 órája tag

Veronika vagyok, 33 éves, lakhelyem Szentlőrinc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Hajni, 47 éves
7 perce lépett be
13 órája tag

Keresek egy vidám, jó humorú társat, aki nem kalandot keres.
Andi, 43 éves
1 órája lépett be
13 órája tag

Keresek egy kedves ápolt férfit aki még tud szeretni, nem dohányzik és pozitívan szemléli az életet.

Legújabb jelenleg online társkereső férfiak

Szabolcs - társkereső Miskolc - 43 éves férfi
Szabolcs, 43 éves
2 órája lépett be
12 órája tag

Őszinte,céltudatos,határozott ember vagyok ..... ,de bármit írhatnék.Igazán személyes találkozásnál dől el minden.
Jozsef, 37 éves
1 perce lépett be
12 órája tag

Leirom azt is amit nem kéne de talán így nem fogjuk az idônket vesztegetni ?? persze rugalmas gyerek vagyok Karácsonyra jó lenne veled lenni és szeretetben átölelni :) Nem iszok alkoholt de nem zavar ha néha inni akarsz. Józanul is elég szórakoztató vagyok. Mozi Kirándulás GYM Nem tudok tv-nél aludni ???? Nem akarlak irányitani de ne gondold hogy így automatikusan fonokoskodhetsz... Rettenetesen hüséges vagyok és szerintem ezt jogosan elvárom cserébe. Egy egyebkent eleg jól mukodo hazzasagot dobok félre az ôszinteség a törôdés és a szeretett hiánya miatt.... Hajlamos vagyok a romantikára és nem leszek könnyű eset hogy ágyba vihes. Izmos pasi vagyok de van rajtam felesleg ezt ha nem szereted nincs gond lesz aki imádjon érte. Karcsú, kedves, beszédes, lányokért megôrülök :)
Imi, 30 éves
3 órája lépett be
14 órája tag

Szia, Imi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Dani, 20 éves
2 órája lépett be
14 órája tag

Szia, Dani vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Diplomás jelenleg online társkereső nők

Margó - társkereső Budapest - 77 éves nő
Margó, 77 éves
1 órája lépett be
Főiskolát végzett

Vízöntő jelű vagyok, szeretem az új dolgokat, minden érdekel ami körülöttem zajlik, szeretem a természetet, állatokat. Szeretek utazgatni, kirándulni, világot látni. Kedvelem a jó társaságot, szinházi előadásokat. Leendő társammal kapcsolatos elvárásaim: Pozitiv gondolkodásu, egészséges életmódot folytató, vidám természetű .legyen, szeresse a Balatont, mert én nyáron a balatoni nyaralómban tartózkodom.
Eszter, 45 éves
3 órája lépett be
Főiskolát végzett

Egyedülálló, kétgyerekes nő vagyok. Fontos számomra a család, a barátok. Szeretek színházba, moziba járni, kikapcsolódni a hétköznapi rohanásból.
Éva - társkereső Budapest - 73 éves nő
Éva, 73 éves
3 órája lépett be
Főiskolai diplomás (tanár)

Szeretem az őszinte nem sunyi embereket, akik igazán párt keresnek nem kalandot
Helén, 42 éves
3 órája lépett be
Egyetemi diplomás (jog)

Kedves, temperamentumos lány vagyok. Normâlis èrtèkrenddel rendelkezem, őszinte, közvetlen vagyok, keresem azt a fèrfit, aki hasonlòan vidàm, kedves, őszinte tud lenni egy kapcsolatban.

Diplomás jelenleg online társkereső férfiak

Stefán - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Stefán, 50 éves
1 órája lépett be
Főiskolát végzett

"Láttad a minden titkok gyöngyét? Máris eltűnt a viz alatt. Ne elmélkedj! Nézz! Az öröklét számunkra ez a pillanat." Szeretem megkeresni a dolgok pozitív oldalát. Ezzel a szemlélettel és a humorral felfegyverkezve kezelem a nehéz helyzeteket. Koncertek, kirándulások, közös főzések, nagy megfejtések egy pohár bor mellett.... https://www.youtube.com/watch?v=VAeYt-swWG0 https://www.youtube.com/watch?v=lBALD4uLjeY https://www.youtube.com/watch?v=LUMjGN7Zi08 https://www.youtube.com/watch?v=8wtZGOouxuU
Zoltán, 70 éves
2 órája lépett be
Főiskolai diplomás (Építőipar)

Visszahúzódva élő özvegy építészként, széles érdeklődési körrel rendelkezve, korszerűen gondolkozva keresem a kölcsönös szim- pátián, elfogadáson, hosszú távon alapuló társas kapcsolathoz a párom. Szeretem a külföldi utazásokat, sportot, művészeteket, a kényelmes lakásomat, parti házamat és a közös jövő építésében igyekvő kedves, csinos, fiatalos, nyitott társamat. Káros szenve- délyektől mentesen, kellő racionalitással és romantikával szeret- ném elérni a kölcsönös örömöket, szeretet összebújást lehetőleg 50-60 éves körüli kedvessel.
Attila, 69 éves
3 órája lépett be
Főiskolát végzett

személyesen biztosan többet tudok mondani magamról, fiatalos, aktívan dolgozó, teljes életet élő özvegy ember vagyok, keresem a barátnőm, társam, párom. A fénykép valódi, nemrég készült Nem vagyok előfizető, elérhetőséget kérek,köszönöm
Zsolt, 46 éves
43 perce lépett be
Egyetemi diplomás (TTK-BTK)

Kedves Hölgyeim! Hosszú kapcsolatom (10év) lezárultával keresem páromat. Vidám, optimista, keveset aggodalmaskodó, világlátott ember vagyok. A többit személyesen.

Ingyenesen megismerhető jelenleg online társkereső férfiak

Imre, 50 éves
4 órája lépett be
Platina előfizető

Mit is írhatnék magamról, biztos nem vagyok tökéletes mert ha az lennék nem keresném még mindig a párom. Normális életvitelt élek, van egy 20 éves fiam aki velem él. Gondolom ez mínusz pont. Munkám elég sok rétű ezért elég változatosak a minden napjaim. Szeretem a természetet, főleg az olyan helyeket ahol víz. Nagyon család centrikus vagyok, legfőbb célom, így egy boldog párkapcsolat. Olyan hölgy személyét keresem aki még tud, és mer kapcsolatot létesíteni, akinek fontos az őszinteség, és nem csak kapni de adni is képes szeretett.
Csaba - társkereső Győr - 55 éves férfi
Csaba, 55 éves
8 perce lépett be
Platina előfizető

Vezető beosztásban dolgozom, a munkahelyi sikereket azonban nem követte a magánélet boldogsága. Ez az, amit keresek, olyan valaki személyében, akivel azonos a hullámhossz,kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira beszélgetünk. Együtt vagyunk és nem egymás mellett, legyen az bármilyen formában...
Zoltán, 62 éves
2 órája lépett be
Platina előfizető

Aktívan részt veszek a közéletben.16 éve özvegy vagyok. Két gyönyörű lányom van.Az egyik 35, a másik 26 éves.éves. Tőlem külön élnek. Egy+ három szobás lakásban élek(panel).Pócsmegyer-Surány -ban (szentendrei félsziget) van egy családi házam, kétszintes (tégla épület) ott szoktunk bulizni:). Remek nyaraló hely a két Duna ág között.Egészséges vagyok,nincs cukrom, magas vérnyomásom( csoda, hogy élek:) stb.. Tetszenek a vékony nőies asszonyok, lányok (molettek kíméljenek, bocs). Nem vagyok otthon ülő! Imádom a jövés-menést a mozit,színházat, koncerteket és szeretek táncolni(Rock\'n\'RIOLL-t is). Végül is szeretem az életet, mely tele van szerelemmel, vágyakkal, bánattal és örömmel, ámen.
Géza, 57 éves
2 órája lépett be
Platina előfizető

56 éves fiatalos elvált férfi keresi társát abban a reményben, hogy hamarosan rá is talál. Nem riadok meg ha kirándulni, túrázni hívsz, de teniszezni is szívesen elmegyek veled. Fontos a kellemes, szenvedélyes együttlét is. Ezt nagyon kevesen írják le, pedig nem kell szégyelni. Ha szeretsz utazni, új országokat megismerni, szinházba, moziba járni, akkor nagyon közel állunk egymáshoz. Szeretnék sokszor veled ébredni, együtt reggelizni, és esténként újra együtt lenni. Osztrák állampolgár vagyok, de Magyarországon születtem. A munkám miatt szinte állandóan Magyarországon tartózkodom, tehát nem távkapcsolatban gondolkodom.

Keresztény jelenleg online társkereső nők

Zsuzsa, 50 éves
2 órája lépett be
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Attól függ milyen vagyok,hogy kivel találkozom utamon.Van ,hogy melegség önti el a szívem mert a számomra kedvelt tulajdonságaim mutatkoznak meg.És van,hogy csorba a tükör és magam fejlesztésére kell időt szánni.Ha megérkezik az igazi,eltűnik az adatlap,nem számít többé,mert haza érek.
Gabriella, 62 éves
31 perce lépett be
vallása: római katolikus (alkalmanként)

Romantikus, érzelmes, sportos vagyok. Szeretem a természetet, nyáron evezek, kirándulok, zenét hallgatok, olvasok.kérek egy tel számot!!!!!! Idényszerűen az erdőt járom. Ha levelezni szeretnél velem írj egy *** számot, csak így tudom felvenni a kapcsolatot. *moderálva*
Erzsébet, 63 éves
2 órája lépett be
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

Megbízható nemdohányzó molett nő vagyok,akire bármikor számíthatsz, ha vízközelében élsz,az előny, szeretem a vidéki életet.
Mária - társkereső Budapest - 64 éves nő
Mária, 64 éves
25 perce lépett be
vallása: református

Keresem azt az aranyos urat akivel színesebb lesz a világ. :) Ha ismerkedni szeretnél jelölj KEDVENCNEK.

Keresztény jelenleg online társkereső férfiak

László, 55 éves
2 órája lépett be
református vallású (nem hiszek benne)

Keresem a Párom, remélem itt megtalálom! :) Számomra fontos a személyes találkozás.
Mark, 39 éves
2 órája lépett be
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt aki majd megadja azt ami hiányzik az életünkből.
Gábor, 31 éves
2 órája lépett be
vallása: római katolikus

Szigetszentmiklóson élek. Nyitott, vidám fiúnak tartom magam. Szabadidőmben szeretek sétálni, beszélgetni a barátaimmal, filmet nézni. Őszinte, hűséges és megbizható típus vagyok.
László, 55 éves
44 perce lépett be
vallása: római katolikus

Vidám természetű pasi vagyok hasonló felfogású hölgyet keresek. (kimoderálva)

Fiatal jelenleg online társkereső nők

Niké, 28 éves
3 órája lépett be

Fiatal csinosnak mondott lány vagyok. Határozott és ambiciózus alkat.Keresek valakit aki társam lehet,aki nem akar megváltoztatni.Kérném,hogy komolytalan hülye gyerekek kíméljenek.
Heni, 28 éves
3 órája lépett be

Sziasztok Heni vagyok ! Egézsségügyi dolgozó vagyok ..sokat csalodtam már az életben szeretném életem párját megtalálni,sok igényem nincsen csak szeressen s ne csaljon meg!26 éves vagyok :) üdv Heni várom a leveleiteket!!
Petra, 24 éves
2 órája lépett be

Életvidám, humoros, talpraesett, józan gondolkodású lány vagyok. Keresem azt a fiút, akivel egy párt alkothatunk.
Ilona, 25 éves
2 órája lépett be

Ismerj meg. Kedves, megbízható lány vagyok, aki nem szereti ha játszanak vele

Fiatal jelenleg online társkereső férfiak

Gábor, 29 éves
35 perce lépett be

Szeretem a japán kultúrát és a gyűrűk urát, imádok zenét hallgatni . A többiről kérdezz bátran :-)
Gábor, 29 éves
29 perce lépett be

Economist. Addicted to healthy and active lifestyle, sports and travelling. Committed to lifelong learning and continuous development in all area of life. Looking for a lady with similar interests, views and values.
Dávid - társkereső Miskolc - 28 éves férfi
Dávid, 28 éves
3 órája lépett be

szeretnék egy párt találni magam mellé akivel boldog lehetek
Laci, 27 éves
2 órája lépett be

Sziasztok! Komoly kapcsolat céljából vagyok itt. Szívesen ismerkedek, várom a leveleket. :)

30-as jelenleg online társkereső nők

Ági, 35 éves
5 órája lépett be

Kedves Látogató! Köszönöm, hogy megtekinted az adatlapomat. Néhány szóban rólam: jókedvű, jóhumorú, vidám természetű, csacsogós lány vagyok, aki szeret főzni,moziba/színházba járni és új dolgokat felfedezni. Olyan társat keresek, akivel jókat lehet nevetni, közös programokat szervezni,akivel jó csendben a csillagokat nézni, párkapcsolat és az élet terén komoly felfogású. Ha megismernél, várom leveledet. Ági
Bea, 35 éves
31 perce lépett be

NEM VAGYOK ELŐFIZETŐ, KÉRLEK KÜLDJ ELÉRHETÖSÉGET, HOGY ELMESÉLHESSEM MIÉRT ENGEM KERESEL :DDD
Edit, 34 éves
3 órája lépett be

Edit vagyok, 34 éves. Fontos számomra a család és a baráti kapcsolatok ápolása.
Ági, 33 éves
28 perce lépett be

Szia, Ági vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

30-as jelenleg online társkereső férfiak

Sanyi, 37 éves
3 órája lépett be

Szia Kedves Idegen! Sok mindent szépet és jót lehet ide írni, de hogy milyenek is vagyunk valójában, az csak sok-sok beszélgetés és találkozás után derül ki igazából.
Szabolcs, 36 éves
3 órája lépett be

Mindig "szerettem" ezeket a bemutatkozókat, de hát ha kötelező :).. Ám legyen: Segítőkésznek, önzetlennek, őszintének tartom magam, de ezt úgy is azok tudják visszaigazolni akik ismernek vagy megismertek :). Amivel szeretek foglalkozni az a heti rendszeresen sport, mellette ahogy az időm engedi filmeket, sorozatokat nézek, netezek. Ezen felül mindig olyas valamit próbálok csinálni, abban a kevés szabadidőben, ami a munka mellett megmarad, amihez a legtöbb kedvem van :). Remélem lesz majd valaki, akivel közösen megoszthatjuk egymással a vágyainkat, élményeinket, életünket :).
Viktor - társkereső Mórahalom - 34 éves férfi
Viktor, 34 éves
4 órája lépett be

Last minute ajánlat...Csak komoly hosszútávú "kalandot" keresek! Családi állapotom jelenleg a csodára várok :) Akit keresek: Keresem azt a LÁNYT, aki talán nincs , pedig nekem ő lenne a LEGDRÁGÁBB KINCS !!! Kellene valaki aki szerethető :) , és CSAK az enyém :) Hosszútávon !! LEÁNYZÓT (igen így nagy betűvel ) keresek először levelezőn, később nappalin, végül pedig estin...... talán egy életre már... Ha magadra ismersz ragadd meg a billentyűzetet ne légy rest és vedd fel a kapcsolatot velem :)
Kornél, 36 éves
4 órája lépett be

Szia kedves látogató Kornél vagyok, 34 éves Jánossomorja környékéről. Komoly tartós kapcsolat érdekel !!! Ha megtetszett a profilom, többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! TÁRSAT ÉS CSALÁDOT SZERETNÉK

Középkorú jelenleg online társkereső nők

Anita - társkereső Budapest - 49 éves nő
Anita, 49 éves
2 órája lépett be

Keresem azt az öszinte,megbizható,hűséges,családcentrikus,jóképű,gazdag királyfit,aki megmentené királynőjét a hosszú rabságból. Légy férfi,hogy felnézhessek RÁD ,de ne a magasságod miatt. De azért nem árt,ha legalább 188 cm magas vagy,kicsit macis testalkat. Sport örültek kíméljenek. Nem vagyok előfizető ezért email címet kérek.
Katalin, 40 éves
3 órája lépett be

40 éves budapesti lány vagyok.Komoly kapcsolat céljából vagyok itt.
Kata - társkereső Budapest - 43 éves nő
Kata, 43 éves
1 órája lépett be

Kedves, közvetlen, érzékeny lány vagyok, aki arra vágyik hogy szeretet adjon és kapjon. Büszke vagyok a jó tulajdonságaimra, és a nőies kisugárzásomra. Szeretnék egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatot
Ibolya, 45 éves
3 órája lépett be

Elvàlt vagyok gyermekemmel êlek! Êlet vidàm kedves aranyos nő vagyok! Keresem korban hozàm illő pasit! Lêgy baràtsàgos őszinte!!! Sajnos nem tudok vàlaszolni mert nem vagyok előfizető!!

Középkorú jelenleg online társkereső férfiak

Attila, 46 éves
2 órája lépett be

Sportot, napfényt ,tengert kedvelő vagyok. ........
László, 48 éves
1 órája lépett be

Komoly gondolkodású , megbízható társamat keresem ..ezért is regisztráltam erre az oldalra ..A Beszélgetésben hiszek .Ez nagyon fontos úgyis a személyes találkozásnál dől el minden ..!
Vilmos, 42 éves
3 órája lépett be

Szeretem hasznosan eltölteni a szabadidőmet, minden jóban benne vagyok: mozi, színház, kirándulás, utazás és ehhez társat szeretnék találni :)
Zoltán, 45 éves
2 órája lépett be

Magas, megbízható, optimista, humoros, megértő férfiként keresem a páromat. Én tudom egy komoly kapcsolat súlyát. Jelenlegi biztonságos életemet elcserélném kölcsönös elköteleződésre. :) Örülnék, ha találnék egy érzelem gazdag párt magamnak, aki a városi élet mellett szereti a vidékig életet is.

50 feletti jelenleg online társkereső nők

Bettina - társkereső Budapest - 64 éves nő
Bettina, 64 éves
3 órája lépett be

Csinos, fiatalos, hölgy vagyok, hiányzik az életemből egy szeretetre vágyó és szeretni tudó, humoros, vidám, csak rendezett körülmények között élő korban hozzám illő társ! Természetet, utazást,mozi, szinház, tartalmas beszélgetést,rendet, tisztaságot kedvelő vagyok! Korban hozzám illő,( max. 68 éves)társat keresek!
Erika, 55 éves
1 órája lépett be

Erika vagyok, 51 éves. Társam keresem Ajka környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Aranka - társkereső Jászárokszállás - 70 éves nő
Aranka, 70 éves
2 órája lépett be

Tanítónő vagyok, 40 évig dolgoztam a helyi iskolában.Egy fiam van, s két unokám,akik a Dunántúlon élnek. !43 évi házasság után egyedül maradtam. Sok baj után szeretnék kicsit boldog lenni, s olyan társat találni , aki korban hozzám illő,s neki is egy megértő társ hiányzik! *moderálva*
Katalin - társkereső Nyíregyháza - 62 éves nő
Katalin, 62 éves
2 órája lépett be

Elvált, női fodrász vagyok.Keresem, az őszinte becsületességet! Bízom benne, hogy létezik még. Kölcsönös tiszteletre és szeretetre vágyom.Hála a sorsnak, gyönyörű család vesz körűl, de hiányzik egy férfi az oldalamról, kire vágyom és megérdemelnék még!!!!

50 feletti jelenleg online társkereső férfiak

Lajos, 56 éves
2 órája lépett be

Üdv Kedves Hölgyek.Keresem a társamat,de nincsen nagy igényem.Szeretem a humort,módjával szórakozni.
András - társkereső Békéscsaba - 57 éves férfi
András, 57 éves
3 órája lépett be

Alkalomadtán majd személyesen :-).................
Alexander - társkereső Székesfehérvár - 62 éves férfi
Alexander, 62 éves
3 órája lépett be

A személyes találkozásban hiszek,ott úgy is eldől ,hogy hogyan tovább..Szabadidőmben sportolok ,koncertek,barátok,utazás ,szinház,mozi,és ami jó programnak tűnik,oda ha lehetséges elmegyek.
Zoltán - társkereső Barcs - 61 éves férfi
Zoltán, 61 éves
2 órája lépett be

Szia! Zoltán vagyok, nem vagyok tag, ha szeretnél ismerkedni velem, csörgess meg *moderálva*, visszahívlak!!!. *moderálva*

Elit jelenleg online társkereső férfiak

Attila, 43 éves
2 órája lépett be
Középvezető

Mint mindenki, így én is azért regisztráltam erre az oldalra, hogy társat találjak. Hogy én milyen is vagyok? Azt hiszem ezt itt pár szóval nem igazán lehet elmondani, illetve szerintem a sablonokból már mindenkinek elege van. Ha úgy gondolod, hogy az adatlapomon feltüntetettek miatt - vagy épp annak ellenére - mégis van kedved találkozni velem, úgy lehetőséged lesz megismerni és meglátni vajon én vagyok-e az akit keresel!
Jamie, 45 éves
2 órája lépett be
Felsővezető

Hello! I moved to Budapest 5 years ago, through my job, expecting to only stay 2 years. Time has gone by and I am still here. I love Budapest and its people. I have a terrific job and friends and colleagues which keeps me here, and I can see myself staying for a long time. I like to relax with friends over a meal and a nice bottle of wine. My Hungarian skills are minimal - I can just about translate the menu! But that would not stop me from ordering something nice for you! So if you fancy a coffee and a chat, or something more, then just drop me a message!
Gábor, 38 éves
2 órája lépett be
Középvezető

Szia! Saját magáról írni az embernek a legnehezebb, de ezt Te is tudod, megpróbálom azért, hátha sikerül valamit összehozni! Szeretem a barátaim és velük különböző programokra/bulikra járni.Szeretek a társaság középpontjában állni és lenni és evvel kapcsolatban a különböző programok kitalálásában alaposan szeretem a részem kivenni, legyen az például kirándulás, programszervezés, buli szervezés, kiállítások látogatása vagy legyen az bármi ami jó és jólesik mind nekem és mind akik a társaságomban vannak! Nekem mindenek előtt áll a családom, a barátaim és, ha végre megtalálom az igazit, a nagy "Ő"-t, akkor ő is, persze ez természetes! Nem szeretek otthon ülni és punnyadni, mindig kell valahova mennem, valamilyen programot szerveznem. Szeretem a jó kajákat, kedvencem hús téren a rántott hús, főzelék terén a krumplifőzelék és még sorolhatnám! A barátaim szerint én egy különleges ember vagyok, mert bármilyen helyzetben lehet rám számítani! Röviden ennyi lenne!
Lacus - társkereső Sopronhorpács - 38 éves férfi
Lacus, 38 éves
27 perce lépett be
Középvezető

"Az asszony látta, hogy még most is olyan kormos a Gergely arca, mint volt. A bajusza, szakálla, szemöldöke lepörkölődött. A jobb keze vastag kötésben. De az ő arca is felismerhetetlen volt. Annyi vér és annyi korom volt rajta. Csak a szeme fehére látszott ki a véres, füstös arcból. Gergely idegein ugyanaz a meleg áramlás futott végig, amit akkor érzett, mikor a kerék dolgában járt, s a palota ablakában ugyanezeket a szemeket látta. S a két szempár egy pillanatig egymásra irányult. - Gergely! - szólalt meg ekkor az asszony. - Éva! Éva! Hogy kerülsz te ide! S mivelhogy abban a percben összecikázott az agyában mindaz, amit........ A könny kicsordult mind a két szeméből, és végigfutott puskaporfüstös orcáján." Na, valahol itt kezdődik! És nem a pénznél, keresetnél, csilli- villi anyagi javaknál, nagyképű affektálásnál, kényeskedésnél. Vajon léteznek még egészséges értékrendű lányok? Üdv! L

Fényképes jelenleg online társkereső nők

Zsuzsa, 48 éves
4 órája lépett be
8 fotóval

Azt,hogy Kit keresünk,akkor tudjuk meg,ha már megtaláltuk....:) Kommunikáció nélkül nincs emberi kapcsolat... Tisztelet nélkül nincs valódi érzelem... Bizalom nélkül nincs amiért folytatni.... Az őszinteség nem elvárás,hanem alappillér... Meglátjuk kinek milyen leszek...ismerkedjünk és ha egyeznek az elképzelések, még akár csoda is történhet..:-)
Marcsi, 53 éves
2 órája lépett be
1 fotóval

Szia! Nem szeretnék ide közhelyeket, idézeteket írni, ha megismerjük egymást kiderül, hogy működik-e, vagy sem. Fontos, hogy legyen humorod, szíved és egyenes jellemed! Írj! Szeretnélek megismerni!
Gyöngyi, 56 éves
1 órája lépett be
4 fotóval

Ebben a rohanó világban megtalálni a boldogságot,és megtartani. Írhatnám hogy csinos vagyok,jó megjelenésű,sportos,de ezek mind sablonos dolgok,persze fontos a külső is,de az ember jellemét ez nem tükrözi. Keresem az izgalmat az életembe,írjál és megtudod milyen vagyok.
Ági, 59 éves
3 órája lépett be
3 fotóval

nem tudom és nem is akarom jellemezni magam. jellemezzen az a valaki aki megismer. UI 2017 nov. lett egy kis kutyám , így mostmár csak állatbarát társkeresők írjanak hisz nem tudom őt eldobni senkiért köszönöm

Fényképes jelenleg online társkereső férfiak

Zsolt, 46 éves
3 perce lépett be
3 fotóval

Addig kereslek, míg meg nem találsz!
andrás - társkereső Zamárdi - 49 éves férfi
andrás, 49 éves
1 órája lépett be
2 fotóval

Tartós kapcsolatot keresek, egy nyitott, embereket szerető hölgy személyében.A munkám miatt sok emberrel találkozom,az idegenforgalomban dolgozom a csodálatos Magyar Tenger partján.
Gábor, 45 éves
35 perce lépett be
12 fotóval

Társat keresek egy életre, Kedves, őszinte,romantikus ,néha őrült. Életvidám. komoly kapcsolatot keresek. Németországba élek,dolgozom.
Sándor, 51 éves
2 órája lépett be
17 fotóval

Tű keresése a szénakazalban.... Dörmögő Maci keresi Mackómama párját! Tudom,nehéz helyzetben vagyok,mivel Angliában,Londonban élek már régóta.További életemet itt képzeltem el,legalább is még egy ideig nem szeretnék Magyarországra vissza költözni,de bármi lehetséges,persze ha lenne miért..!!Azt is tudom,ha a kiszemelt "Áldozat"-nak vannak gyermekei,kialakított egzisztenciája,nehéz a távolság miatt kialakítani értelmes,tartalmas kapcsolatot.Igaz,ez Partnerfüggő,beállítottság kérdése,Ki,hogyan tudja megélni ezt a helyzetet.Ha beszélnél angolul és lenne Benned egy kis kurázsi az ismeretlen megismerésére,akkor vessző lenne az i-re.....De még mindig hiszek a mesékben,mivel más lehetőségem nincs egy igazi magyar csaj ismeretségére.Normális embernek tartom magam,aki nem iszik,nem dohányzik,nem használ semmilyen drogot és a családjának él(-ne).Egyetlen szenvedélyem van,a családi életre vágyás,amit még nem nagyon kaptam meg hosszú távon.Szeretek(-nék) az otthon melegénél összebújva tévézni,főzőcskézni,kirándulni.Még élvezni a közeljövő száz évet,egy szeretetre méltó,hűséges Társsal.Fontos,hogy fogok kérni valami elérhetőséget,ami nem email cím,hanem egy közösségi oldal láthatósága.Enélkül ne jelölj be,kérlek!Ha ezek olvasata után még nem tántorodtál el eléggé a kapcsolatfelvételtől,szívesen veszem a kedvencnek jelölést.
Néhány jelenleg online társkereső bemutatkozása
 • Gyöngyi (56), Bad Hofgastein
  Boldogság
  Ebben a rohanó világban megtalálni a boldogságot,és megtartani. Írhatnám hogy csinos vagyok,jó megjelenésű,sportos,de ezek mind sablonos dolgok,persze fontos a külső is,de az ember jellemét ez nem tükrözi. Keresem az izgalmat az életembe,írjál és megtudod milyen vagyok.
 • Edina (39), Budapest
  mert az ember társas lény"
  ...azon a helyen érzem jól magam, ahol az idő úgy múlik mintha csupán pillanatokból állna, s közben talán a napfelkeltét már a naplemente is követte, ahol úgy érzem megtaláltam a helyem olyan módon, hogy önmagam lehetek minden előnyömmel és hiányosságommal együttvéve, ahol együtt tudok nevetni, érezi, megélni, és érzem, úgy vagyok jó ahogyan létezem. azon a helyen érzem jól magam, ahol szeretik az elfogadást, az őszinteséget, a közös reggelit, az éjszakába nyúló beszélgetéseket, a mezítlábas sétákat a vízparton, az esőt egy meleg tea mellett...
 • Zoltán (54), Budapest
  társat keresek nem partnert.
  Természetet kerékpározást rock zenét kedvelő, konzervatív de nem maradi gondolkodású vagyok. Kerülök mindenféle szélsőséges nézetet főleg a liberalizmust.
 • Bernadett (34), Leamington Spa, Warwickshire
  Carpe Diem
  Sziasztok . Komoly kapcsolatot szeretnék akivel megtalálom a boldogságot.
 • Roxána (40), Bicske
  Szia ha szimpatikus vagyok akkor írj nyugodtan
  Egyenlőre Bicskén lakok de jövőre Sopronba költözők ..
Találd meg még ma!
Megtetszett, és szívesen beszélgetnél vele? Úgy érzed, egy percet sem akarsz várni a válaszára? Nem gond, hisz a Randivonalon egyszerre több ezer online társkereső vár rád, akikkel azonnal beszélgetésbe elegyedhetsz!

Amellett hogy a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, tízből nyolc tagunk fényképes profillal rendelkezik, hogy könnyebben eldönthesd, szimpatikusnak találod-e.

Online társkeresőinkkel azonnal kapcsolatba tudsz lépni, hisz ha kölcsönös a szimpátia, rögtön válaszolni fog a leveledre! Regisztrálj most, és keresd meg álmaid partnerét! Sok színes egyéniség, és rengeteg élmény vár a Randivonalon!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden nap százak szűntetik meg a regisztrációjukat azért, mert megtalálták a párjukat. Ennek ellenére nem csökken az online tagok száma, hisz naponta átlagosan több mint 550 új társkereső regisztrál a Randivonalra. Ne habozz, regisztrálj, ismerkedj, hogy te is megtaláld a szerelmet! A Randivonalon igényes adatlapok és valós felhasználók várnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.