Gergely

36 éves Szigetszentmiklós
Írj neki!
 • Elrejtem
 • Letiltom
 • Jelentem!
Gergely, 36 éves társkereső férfi - Szigetszentmiklós
Titkos fotó Kérd meg, hogy csatolja üzenetben

Gergely

 • 36 éves
 • Szigetszentmiklós (km)
 • egyetemet végzett (IT, oktatás, fejlesztés, természettudomány)
 • 178 cm magas, nem dohányzik
Írj neki!
 • Elrejtem
 • Letiltom
 • Jelentem!

Kettőtök története

Most kezdődik el...
Regisztrálj most és ismerkedj meg vele! Írd meg a saját szerelmes történetedet!

Megfelelés

??%-ban Őt keresed
??%-ban Téged keres
Regisztrálj vagy lépj be, hogy meg tudjuk mutatni, mennyiben feleltek meg egymás keresési feltételeinek!

Avé lányok!

Rövid bemutatkozás, amiket gyakran kérdeztetek. Amim van: alapdiploma, ház. Amim nincs: autó, tudományos fokozat, szülők. Ha érdeklődtök irántam, küldjetek egy m‍a‍i‍l, m‍e‍s‍s‍e‍n‍g‍e‍r, h‍a‍n‍g‍o‍u‍t‍s, vagy s‍k‍y‍p‍e címet, amin tudunk kommunikálni levelezni, beszélgetni, ismerkedni, stb.


Nemrég olvastam ezt az irományt valahol, ide kívánkozik, talán segíthet a társkeresésben, párválasztásban nektek is:


"Hogyan maradjunk egyedül tudatosan a XXI. században, azaz hogyan ne találjunk társat"

- Első számú megszívlelendő tanács, hogy ne válaszoljunk senki leveleire, üzeneteire a társkereső oldalon, sőt lehetőleg el se olvassuk azokat, vagy még jobb ha regisztrációnk után azonnal el is felejtjük belépési jelszavunkat.

- Ha mégis ki szeretnénk használni az előfizetésünket, csakis olyanoknak írjunk üzenetet, akik nem szimpatikusak, nem tetszenek, további sikeres társkeresést kívánva számukra.

- Amikor másoktól kapunk üzenetet, az átlagembert nevezzük lúzernek, a vidéken élőt parasztnak az előre megírt üzenetünkben, a válaszunk pedig az legyen - még mielőtt legkisebb mértékben is megismerkednénk a gyanútlan feladóval -, hogy nem szeretnénk vele ismerkedni, nem őt keressük, hiszen nem ismerjük őt, az ismerkedésre fordított időt pedig akár TV nézéssel, vagy újság olvasással is eltölthetjük - természetesen csakis egyedül vagy háziállat társaságában.

- Csak és kizárólag műteremben készült, mesterségesen megvilágított fotókat töltsünk fel, ezzel azt a hatást keltve, mintha egy panoptikum sztárjai lennénk, stúdióhozzáférés hiányában keresztgyermekünkkel pózolva riasszuk el a szülőképes gyermektelen menyasszonyra ácsingózó jelentkezőket.

- A leendő párunkra vonatkozó elvárások közé mindenképpen vegyük fel, hogy lakóhelyünk környékének legfeljebb 10 km-es körzetében kell éljen.

- Ha valamilyen csoda folytán mégis érdeklődő vagy bemutatkozó levelet kapnánk e-mail címünkre, azt jelöljük meg spam-ként, majd kinyomtatva és beszkennelve küldjük vissza a feladónak. Kiléte ismeretében jelentsük fel a rendőrségen zaklatásért.

- Amennyiben facebook-on jelölnek meg vőlegénynek öltözött ismeretlenek, haladéktalanul készítsünk magunknak egy másik profilt.

- Honi társkereső oldalra történő regisztrációnk megtételét követően gurulós bőröndünket magunk után húzva egy hirtelen manőverrel távozzunk külföldre, utánunk az agglegényözön jeligével.

- A társkereső oldalakon rengeteg veszély leselkedik ránk: zárjunk ki mindenkit potenciális partnereink közül, aki nem velünk egyazon jövedelmi kohorszba tartozik, vagy ha tőlünk alacsonyabb státuszú végzettséget szerzett, és így szeretne jelentkezni majdani gyermekünk számára nemzőapának vérfrissítés ürügyén.

- Ha mégis egy rövidke házasságra szánjuk el magunkat, mindenképpen a szűk baráti körünkből válasszunk párt, megspórolva ezzel a tulajdonképpeni párválasztás hosszadalmas procedúráját, sőt, a dolog ideiglenes, kitérő jellege okán legjobb, ha egy gyerekkori sérelmei vagy üzleti sikereink miatt irígykedő vitriolos barátnőnk mutat be minket egymásnak.

- Lehetőség szerint gyerekszülést követően regisztráljunk társkereső oldalra, miután már engedtünk Alfa Aladár csalárd csábításának, és nem kellünk senkinek, sohasem az anyaság előtt, hiszen ezesetben megtalálhattuk volna a minimalista életstílusra berendezkedett Béta Bélát, akivel boldog házasságban leélhettük volna a hátralévőt.

- Egyedülálló barátnőinket semmi esetre se mutassuk be olyan férfiaknak, akik különböző okokból látókörünkbe kerültek, példának okáért kikosaraztuk őket, hiszen hártalévő éveik során ők is nyilvánvalóan az egyedüllét boldogító mámorában szeretnének lubickolni.

- Túra, természetjárás, tömegközlekedés, vagy koedukált tanári szoba látogatása közben szigorúan tilos az ellenkező neműekkel történő kommunikáció, a szemezés kivédése érdekében viseljünk szemellenzővel kiegészített nap- vagy síszemüveget.

- A magányra készülvén melegen ajánlott, hétköznapjaink bibliája Perlaky Lajos, A magány lélektana c. műve legyen https://www.youtube.com/watch?v=e7eAcFwm728

- Ne görcsöljünk, ne siettessük, az egyedülmaradás egy hosszú folyamat!

- ☝ Figyelem: ha ezen elvek közül egyet is megszegünk, akkor eredeti célkitűzésünkkel ellentétben könnyen egy párra akadhatunk!
Mutass többetMutass kevesebbet

Adatok

Gergely adatai
Akit keres

Alapok

neme
nőt
kora
24-42 év között
csillagjegye
lakhelye
max 600 km-re a lakhelyemtől

Megjelenés

magassága
178 cm
testalkata
sportos
vékony, átlagos, sportos, néhány kg plusz
súlya
86 kg
hajszíne
barna
szemszíne
zöld

Háttere

végzettsége
főiskola, egyetem, posztgraduális
milyen területen
IT, oktatás, fejlesztés, természettudomány
foglalkozása
alkalmazott
foglalkozási terület
IT, oktatás, fejlesztés, üzemeltetés
fizetése
200-300.000 Ft között
vallásgyakorlás
alkalmanként
anyanyelve
magyar
beszélt nyelvek
angol, német
családi állapot
nőtlen
hajadon, elvált, özvegy, más
van gyermeke?
nincs
nincs
szeretne gyermeket?
még nem tudom
majd igen, még nem tudja

Szokásai

dohányzik?
nem
nem, néha
fogyaszt alkoholt?
alkalmanként
étkezése
vegetáriánus
sportol?
legalább hetente
milyen sportot űz?
futás, kerékpár, más ütőjáték, más labdajáték, jóga/torna, egyéb

Közös jellemzőitek

Regisztrálj, töltsd ki a jellemzésedet, és tudd meg miben hasonlítotok egymásra! Akár azt is láthatod, hogy milyen oldalakat kedveltek mindketten a Facebookon, és kik a közös ismerőseitek.

További információk

Randiazonosító:
4063934
Regisztrált:
Online volt:
Olvasatlan levelei:
Belépve láthatod

Megfelelés

??%-ban Őt keresed
??%-ban Téged keres
Regisztrálj vagy lépj be, hogy meg tudjuk mutatni, mennyiben feleltek meg egymás keresési feltételeinek!

Kettőtök története

Most kezdődik el...
Regisztrálj most és ismerkedj meg vele! Írd meg a saját szerelmes történetedet!
Regisztrálj, töltsd ki a jellemzésedet, és tudd meg miben hasonlítotok egymásra! Akár azt is láthatod, hogy milyen oldalakat kedveltek mindketten a Facebookon, és kik a közös ismerőseitek.

További információk

Randiazonosító:
4063934
Regisztrált:
Online volt:
Olvasatlan levelei:
Belépve láthatod
 • Találd meg a párod
 • Belépés tagoknak
Belépés tagoknak

vagy
Találd meg a párod

Még nem vagy tag? Csatlakozz most!

vagy

Regisztrálj Facebook
vagy Google fiókkal!

Ne félj, ismerőseid nem látják és nem osztunk meg semmit az üzenőfaladon.
 • A tagok 80%-a komoly kapcsolatot keres
 • 72% szerint a Randivonal a legjobb társkereső
 • Több, mint 3 millióan már regisztráltak ... Te mire vársz?
Az előfizetésen túl lehetőséged van feloldani egy adott társkeresővel a beszélgetést. A feloldott beszélgetésben mindketten korlátozás nélkül írhattok egymásnak, akár előfizetés nélkül is. A feloldás ára Prémium tagsággal egyszeri 250 Ft, Prémium tagság nélkül 500 Ft. A feloldás az adott beszélgetésben érhető el először a címzett számára, majd a feladó számára is, ha a címzett jelezte, hogy szívesen beszélgetne vele.
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk