Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkeresés 50 felett

50 év feletti társkeresőink társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

50 felett sem áll meg az idő, a szerelem kortalan, mindenkinek szüksége van egy igazi társra. Sosem késő újrakezdeni, sosem késő újra szerelembe esni

Néhány 50 év feletti társkeresőink társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Kata - társkereső Komárom - 65 éves nő
Kata, 65 éves
13 órája tag

keresem a nekem valot es szeretnem megtalalni lehetoleg a kornyekrol
Antónia - társkereső Budapest - 50 éves nő
Antónia, 50 éves
19 órája tag

Fényezés? Valóság? A fényes valóság: tisztalelkű, bizakodó, tartózkodó, türelmes, humort értő viszonylag kezdő társkereső vagyok. Igyekszem harmóniában élni önmagammal és környezetemmel. Szeretem a zenét, a kirándulást, a filmeket, a nagy beszélgetéseket, filózgatást. Olyan férfit szeretnék megismerni, aki a szó legnemesebb értelmében szórakoztató, figyelmes, hozzám illő életkorához képest nem kiégett, van ideje rám.
Erzsike - társkereső Szeged - 54 éves nő
Erzsike, 54 éves
24 órája tag

Ezoterikus,romantikus, őszinte ,szókimondó vagyok. Hiszem ,hogy megtalálom a hozzám illő társat. Szeretek táncolni,olvasni,meditálni,színházba,moziba járni. Hobbim a masszírozás,természetgyógyászat,sütés-főzés. Az elfogadás,tisztelet,szeretet az elvárásom
Joli, 67 éves
35 órája tag

keresem azt a korban hozzám illő, nemdohányzó, özvegy férfit, aki társra vágyik és szeretetre. Családi házban élek egyedül.Szeretek sütni, főzni, kertészkedni és szeretnék néha egy-egy közös programot, kirándulást.

Legújabb 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Jozsef - társkereső Szekszárd - 69 éves férfi
Jozsef, 69 éves
12 órája tag

69 éves vagyok nem biztos hogy én vagyok a elvárásod netovábja de jó lenne veled találkozni szekszárdi vagyok
László - társkereső Kaposvár - 59 éves férfi
László, 59 éves
13 órája tag

Nemzeti érzelmü vagyok. Szeretek olvasni, kerékpározni, kirándulni. uszni. Szeretem Erdsélyt.
László, 43 éves
14 órája tag

Nehéz ide mit írni, de minden felmerülő kérdésre őszintén válaszolok. Mert a komoly, tartós kapcsolat alapja az őszinteség :)
Csaba, 50 éves
24 órája tag

Egyszeru es nagyszeru elo teremtmeny aki egy igazi tarsra vagyik aki jobban rosszban meletem van.

Online 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Edit, 62 éves
1 perce lépett be

Egyedül élek, igazi társat, barátot keresek.
Rózsa - társkereső Marcali - 58 éves nő
Rózsa, 58 éves
2 perce lépett be

Nemrég megözvegyültem, nem jó egyedül. Keresem párom.
Modeszta, 50 éves
2 perce lépett be

Már jártam itt. Most újra megpróbálom. Tartós kapcsolatot keresek. A munkám miatt nincs sok lehetőségem férfiakkal találkozni, ismerkedni. Hátha sikerül
Zsuzsa - társkereső Tatabánya - 64 éves nő
Zsuzsa, 64 éves
3 perce lépett be

"Ne változtass önmagadon azért, hogy az emberek szeressenek. Légy önmagad és megtalálnak azok az emberek, akik úgy szeretnek, ahogy vagy."

Online 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Ákos, 51 éves
0 perce lépett be

Nagy utazásokhoz keresek társat:-)! Lejárt az előfizetés, nem tervezem a hosszabbítását. *moderálva* küldj emailt, vagy küldd a címed!
Béci, 58 éves
0 perce lépett be

Megbízható, rendezett körülmények között élő káros szenvedélytől mentes, sportos,jó lelkü,kieggyensúlyozott férfi vagyok, Ismerj meg,hogy legyen miről mesélni!
József, 64 éves
2 perce lépett be

Szeretem az életet élni.Szeretek mindent ami a szabadidő kellemes eltöltésével jár. Mozi, sport, kirándulás.....stb. A személyes találkozás híve vagyok. Nem egy éjszakás kalandot keresek! *moderálva*
László, 67 éves
3 perce lépett be

Hahó! Olyan társat keresek aki szereti a vízparti életet,Balatont, mert a szabadidőm nagy részét ott töltöm tavasztól késő őszig. Télen szívesen elcsúszkálok jégen havon. A parti élethez hozzátartozik a főzöcskézés is,és a kirándulások is.Téli időszakban szívesen járok moziba szinházba.

Diplomás 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Éva, 51 éves
Főiskolát végzett

Kicsit több időt szenteltem erre az oldalra, mint eddig. Idáig megnéztem a képeket, kellemes volt a látvány, egy gyors kattintás és már kedvencem is lett az illető. Most viszont elolvasgattam ezeknek a férfiaknak az adatlapját Legtöbben hibátlanok, teli elvárásokkal és kritikával:))-de itt vannak ezen az oldalon. Kissé ellentmondásos nekem. Szóval, én EGY humoros, életszerű férfit keresek, olyat, akivel, ha összemosolygok tudja mire gondolok és nem nevelni akar:)) A többieknek pedig sok sikert kívánok!
Piroska, 66 éves
Főiskolai diplomás (művészet)

...az internetes ismerkedésben nem vonzó,hogy a képek iskolai végzettségek többnyire nem a valóságot tükrözik,...pedig nagy a lebukás veszélye az első találkozás folyamán!...
Anna, 59 éves
Egyetemet végzett

Határozott, de érzéki nő vagyok. Lehetőségeimmel tisztában vagyok a földön járok. Kérem szélhámosok, házasok messze kerüljenek el.
Katalin - társkereső Budapest - 70 éves nő
Katalin, 70 éves
Főiskolát végzett

Szeretem ami szép jó! Érdekel zene,irodalom,szinház, kertészet. Szeretném társamat megtalálni. Szeretem a gyerekeket, nagyon sok időt töltök el az unokámmal. Sokat járunk együtt ide-oda.Segitek neki a nyelvtanulásban, mivel több nyelven beszélek.

Diplomás 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Sanyi, 55 éves
Főiskolát végzett

Az üres fecsegés iskola példái, közhelyek közül olvashattok keresgélés közben! ...ha valami igazán személyeset szeretnél olvasni az nem szólhat bárkinek/mindenkinek Tehát a konklúziót is a paradigma alá vonom vagy idézhetnék is : "Sanyi Ne Fényezd magad !" ...vagy légy olyan mint sanyi"
Ferenc, 54 éves
Főiskolát végzett

Alapvetően nyitott kiegyensúlyozott férfi vagyok, rendezett anyagi körülmények között élek, szeretem a természetet rendszeresen kerékpározom de egy szobában is jól érzem magam. Szeretek olvasni de legalább annyira beszélgetni is!
Tibor - társkereső Dunaújváros - 58 éves férfi
Tibor, 58 éves
Főiskolát végzett

Igyekszem karbantartani magam. Rendszeresen túrázok, uszodába járok, kerékpározok, tekézek. télen síelek. Koncertekre járok.(jazz, rock,blues) Keresem szolíd, nemdohányzó társamat.
Péter - társkereső Győr - 50 éves férfi
Péter, 50 éves
Főiskolát végzett

Egy okos intelligens nőt keresek, akivel lehet színházba, moziba járni. Én sokat olvasok főleg krimiket, skandinávokat példul. Nagyon szeretem a rockzenét, sok kedvencem van, most gyakran hallgatok Against Me!-t és Social Distortion-t.

Ingyenesen megismerhető 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Teca, 63 éves
Platina előfizető

Életem felét sportolással töltöttem. Fiatal koromban röplabdáztam, gerelyhajító is voltam, aztán diszkoszvetővé képeztem át magam. 7 évig foglalkoztam ezekkel a sportokkal, majd az esti főiskola mellett tekéztem. Így visszagondolva, inkább a jazz balett vagy a kézilabda lett volna nekem való, bár egyiket sem űztem. Megházasodtam, majd elváltam, mostanság tornázom és van egy futópadom itthon. Rendszertelenül használom. Van egy aranyos, befogadott, keverék kutyám, német juhász, rottweiler és schnautzer keverék. Vele hétvégi napokon, ha sikerül rá időt szakítani, járjuk a közeli erdőt. Már gyermekkoromban is szerettem rajzolni, így 2012. óta rajzolok, festek - hobbi szinten. Rendszeresen járok szombatonként egy - egy kurzusra, ahol képzett szakemberek segítenek a fejlődésben. Kedvenc zenei műfajom a blues, majd a jazz, spirituálék és persze a slágerek között is vannak kedvencek, de nagyon válogatós vagyok zenében. A komolyzenei műfajt is kedvelem, de ott lényegesen szűkebb a skála. Talán ennyi elég is bemutatkozásnak, kérlek, olvasd el az "Akit keresek" részt is. Fotóim 2015 - 2017 - ben készültek.
Leonóra, 61 éves
Platina előfizető

Ha két ember találkozásakor a szikra fellobban, az a sors ritka ajándéka.Ha megtörténik csak rajtunk múlik, hogy őrizzük ezt a tüzet. Szeretem a jó hangulatú beszélgetéseket, a mozit , a színházat Szeretek teniszezni, télen síelni. A jó zene mindig elvarázsol és szeretem a varázslatot az élet minden területén.....
Médi, 59 éves
Platina előfizető

...egy olyan út, melynek során összekapcsolódhat a testük, a lelkük a szellemük. Őszinte, vonzó, extrovertált, diplomás nő vagyok, aki szeret sportolni, túrázni, táncolni, társaságba járni és utazni, hasonló gondolkodású, jó természetű férfit keresek. Fontos a család, a barátságok, a munka, a harmónia, a vonzalom, a tisztesség. Vagyok izgalmas, érdekes, szabad, önzetlen és bátor.. na és egy marék felhőtlen jókedv is jár velem !!! Érzelmi kapcsolat reményében a többit személyesen...
Mária - társkereső Budapest - 59 éves nő
Mária, 59 éves
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2017-ben készítettem.

Ingyenesen megismerhető 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Laci - társkereső Kecskemét - 52 éves férfi
Laci, 52 éves
Platina előfizető

KERESLEK!! IGEN PONT VELED SZERETNÉK ÚJ ÉLETET KEZDENI, MIND-KETTŐNK ÖRÖMÉRE. üdv: Laci
péter - társkereső Dunaföldvár - 62 éves férfi
péter, 62 éves
Platina előfizető

Sziasztok! Péter vagyok, 56 éves, lakhelyem Dunaföldvár. Középiskolát végeztem, nem dohányzom, . nem iszom. 171 cm magas vagyok és 80kg, testalkatom átlagos , Hobbim a vadászat. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot. (kimoderálva)
János, 62 éves
Platina előfizető

Földmérő mérnökként rengeteget utazom az országban, munkaidőm nagy részében keményen-dacosan harcolva a természet erőivel, időjárási körülményekkel. Tudom, hogy néha milyen gyönyörű helyeken járok, de egyre kevesebbszer csodálkozom rá egy szép virágra, egy érdekes formájú-színű felhőre vagy a domb mögötti naplementére. A napokban egy japán jazz koncertet hallgattam élőben egy hajón, örült volt és vad. Vettem egy CD-t és néha belehallgatok a kocsiban, de nem lehet így azt az élményt visszaidézni. Milyen csodálatos lenne Veled utazni a már ismerős tájakon, hallgatni a zenét és megkérdezni, emlékszel… Kérlek, legyél ebben társam, segíts visszaidézni, felfedezni és együtt átélni az élet kisebb-nagyobb örömeit.l
Gyuri, 52 éves
Platina előfizető

Nem vagyok egyszerű eset. Valószínűleg ezzel nem vagyok itt egyedül. Sportot, mozgást természetet kedvelő vagyok, de kulturális programokben is számíthatsz rám.

Keresztény 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Rita, 71 éves
hite: római katolikus (nem gyakorlom)

Özvegy, nyugdíjas egyedül élő valaki vagyok. Társaságot szeretem, színházban, múzeumokban sokat járok. Olyan férfit keresek, aki ezekben is társam lenne.....Igényes vagyok az inteligenciára.!
Mária, 63 éves
hívő római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Jo humoru, vidam, pozitiv gondolkodasu, oszinte es megbizhato vagyok. Sokat utaztam es tobb helyen eltem, dolgoztam (Ausztria, USA, UK, Irorszag) jelenleg is az USA-ban elek es dolgozom meg nehany evig. Meg nem dontottem el, hogy a vilag melyik reszen telepedek le nyugdijaskent. Ha Europaban nyugalom es biztonsag lesz, akkor Magyarorszagot fogom valasztani, de nagyon szeretek utazni. Nagyon erdekes, rugalmas, valtozatos, fiatalos eletet elek es szeretnek elni a jovoben is. 3 ev mulva nyugdijba megyek. Legalabb az elso evben szeretnem bejarni az Egyesult Allamokat keresztul-kasul autoval Keletrol Nyugatra, Eszakrol Delre. Szeretnem ha ezt a nagy kirandulast mar nem egyedul tennem. Utana tovabb a vilag mas tajait is szeretnem bejarni. Tarts velem.
Emese, 53 éves
református vallású (nem gyakorlom)

nyugodt természetü 49 éves hölgy párt keres komoly célból
Gabriella - társkereső Budapest - 55 éves nő
Gabriella, 55 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Hátha te vagy az igazi! Rengeteg hely van még a szívemben a szeretetre, és arra, hogy engem is szeressen egy igazi férfi. Vidám, értelmes, érzelmes nőszemély vagyok. Egyébként is kedvelek, mindenféle jót művelni :)) pl: színházba járni, zenét hallgatni, úszni, sportolni, a természetben gyönyörködni, sétálni, biciklizni... De azért sokat dolgozom is. Írj, hogy válaszolhassak neked. Hiányzik, hogy itt légy mindig mellettem, Hiányzik, hogy szemed kékjét nézhessem. Hiányzik, hogy édes csókod kaphassam, Hiányzik, hogy magam Neked adhassam. Hiányzik, hogy reggel együtt kelhessünk, Hiányzik, hogy boldogságot keressünk, Hiányzik, hogy édes hangod hallgassam, Hiányzik, hogy "szeretlek", ezt mondhassam.

Keresztény 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Attila, 50 éves
hívő római katolikus

Alig tudok mit írni,hiszen nem vagyok profi marketingben ,főleg nem a saját eladásom menedzselésében. Picit zárkózott embernek érzem magamat.bár eddig mindenki azt mondta jó velem beszélgetni. Remélhetőleg találok egy társat akiben megbízhatok, akivel együtt jól érezhetem magam. Akivel szívesen megyek bárhová . Szeretem a téli sportokat .szeretek nyaralni járni .Szívesen megyek színházba .De szeretem a jó zenét,a kellemes szórakozó helyeket .a hangulatos éttermeket. Szeretek otthon TV-t nézni,pihenni Keresek egy olyan hozzám illő nőt aki szereti ha simogatják élvezi ha nőnek tartják .
András - társkereső Gyöngyös - 53 éves férfi
András, 53 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Helló Andrásnak hívnak! Hűséges és őszinte tiipus vagyok. Ígéreteimet betartom. Bármit szívesen csinálok együtt a párómal. A lényeg hogy szeressük és kölcsönösen i elfogadjuk egymást,az élet minden pillanatában.
Jozsef - társkereső Tiszaújváros - 57 éves férfi
Jozsef, 57 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

Én külföldön dolgozom és ezért is nehéz komoly kapcsolatot teremtenem.Egy átlagos ember vagyok.Inni nem iszok nagyon szeretek horgászni.
Sándor, 62 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

"Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon." (Goethe) ZENE CENTRIKUS, más művészetek iránt is érdeklődő özvegy férfi vagyok. Szeretném megtalálni hasonló érdeklődési körű Társam !!! Ha a ZENÉT ,vagy az ÉNEKLÉST Ő is művelné annak különösen örülnék !!! Várom leveled !!!

Elit 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Anna, 52 éves
Középvezető

Magas,sportos,mozgast kedvelo no vagyok.Nincs kivel kirandulnom,eltoltenem az idot hasznosan.Jo volna egy tars.
Gabriella, 58 éves
Középvezető

Szeretem az életet derűsen és aktívan élni, megtalálni a szépségeit. Ehhez keresek egy kedves, nevetni tudó társat. Mit szólsz hozzá(m)...?
Éva, 59 éves
Felsővezető

Őszinte, komoly kapcsolatot keresek. Kedves, őszinte, nyílt, sportos, humoros, fiatalos vagyok. Szeretek utazni, táncolni, moziba, színházba járni. Szeretem a társaságot. Nyitott vagyok az újra a változásokra. Szeretem a gyerekeket, családcentrikus vagyok. Végzettsége m közgazdász. Beszélek oroszul, angolul. Nem vagyok előfizető igy adj meg elérhetőséget. Ismerj meg!
Joli, 58 éves
Középvezető

Kedvenc kikapcsolódásom a kertem a virágaim. Szeretek utazni, színházba járni, táncolni ha van kivel. Esténként olvasgatok, sudokuzom, szelektíven tévézem. Nyitott, korrekt, családcentrikus ember vagyok. Köszönöm, hogy megnéztél, ja és attól hogy Aradon élek még nem harapok....

Elit 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Balázs, 61 éves
Középvezető

Foci edző vagyok,a DVSC-nél dolgozm,Debrecenben lakom albérletben.
Lóránt - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Lóránt, 57 éves
Felsővezető

Ez itt a reklám helye. Most mondjam azt, hogy én vagyok legjobb pasi a világon? Pedig így van. Ha megadod az elérhetőségedet írok Neked. Csak regisztrált (nem előfizető) tag vagyok. http://youtu.be/thRZDOjxz94
Marcell - társkereső Budapest - 63 éves férfi
Marcell, 63 éves
Felsővezető

Egy független, sportos, aktív életet élő informatika vezető keresi komolyan a társát.
Józsi, 57 éves
Felsővezető

Talán ha egyszer találkozunk, akkor talán meg tudom mondani téged kereslek e, és talán te is meg tudod mondani, én vagyok e az akit keresel.

Fényképes 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Klári - társkereső Budapest - 68 éves nő
Klári, 68 éves
1 fotóval

Régóta élek egyedül,keresem a szenvedélyes szerelmen alapuló társat.Legyen jó humoru , diplomás,sportos,egészséges életvitelü,tudjon sielni, uszni, szeresse a tengerparti és hegyvidéki nyaralásokat, legyen egyéniség!TBeszélje a magyar nyelvet, de jó ha idegennyelvet is tud. Én tornászversenyző ,twistkirálynő, bálkirálynő is voltam diákkoromban,de fontos volt a diploma megszerzése. 15 évig tanitottam, majd vállalkozó lettem. Gyermekeim felnőttek, élik a saját életüket,amit végre én is szeretnék. Hiszem, hogy megtalálom azt a férfit ,akivel egy csodálatos harmónikus kapcsolat alakulhat.Mindenem van csak szerelmem nincs!
Gabi, 52 éves
1 fotóval

Fiatalos, sportos és kedves nő vagyok. Szeretem a régi filmeket.
Zsuzsanna - társkereső Nagykőrös - 67 éves nő
Zsuzsanna, 67 éves
4 fotóval

Szeretem más országok kultúráját megismerni, ugyanakkor Magyarország ismeretlen tájaira is szeretnék eljutni. Szabadidőmben sokat olvasok, kertészekedem, otthonomat szívesen csinosítgatom.
Katalin, 57 éves
2 fotóval

Optimista, vidám, nyitott, ám megfontolt hölgy vagyok, aki szeretne megismerkedni egy intelligens, jó humorú.,egzisztenciálisan rendezett férfival.

Fényképes 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

János - társkereső Malmö - 76 éves férfi
János, 76 éves
2 fotóval

Rendezett körülmények között élö,független férfi vagyok. Vágyom egy olyan társra,aki meg osztja velem a hátra lévö életét és boldogan élhetünk.Külföldön éllek,de vissza telepednék.Csak BP és közép Dunántúlról akarok ismerkedni.
László - társkereső Bácsalmás - 62 éves férfi
László, 62 éves
2 fotóval

Független, céltudatos ember vagyok, aki nyitott az új dolgoka, elvárom az őszinteséget, szívesen segítek
Gézu, 55 éves
3 fotóval

Szia,Kedves ismeretlen!Egy találos kérdés, megvan mindenem ,de még sincs semmim,ha tudod a választ nyertél.
András - társkereső Budapest - 77 éves férfi
András, 77 éves
3 fotóval

Ötödik éve vagyok özvegy. Aktív életet élek, tartalmas kapcsolatot keresek.

Most online 50 év feletti társkeresőink párkereső nők

Erika - társkereső Gödöllő - 54 éves nő
Erika, 54 éves
3 perce lépett be

Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.Nem vagyok előfizető ezért nem tudok válaszolni.
Klári - társkereső Sopron - 55 éves nő
Klári, 55 éves
5 perce lépett be

sziasztok én egy természet szerető ember vagyok.Vágyom arra hogy valaki szeressen és hogy én is szerethessem nagy szívem van telis tele jósággal szeretettel .Van 4 gyerekem két lány és két fiú meg egy unokám akik 11 és 3 évesek imádom őket ..Nekem nincs elofizetesem ezért ide irj ha szeretnél jobban megismerni *moderálva*
Magdi - társkereső Budapest - 55 éves nő
Magdi, 55 éves
5 perce lépett be

A megszokottól eltéren vannak saját gondolataim - na, ezért a fél mondatért kaptam mát költi kérdéseket :) de hogy ugyanazt értsük: nem veszek ötletet szappanoperákból, nem akarom életre kelteni egyetlen vége-hossza nincs sorozat egyetlen karakterét sem...st, bármely valóság show-val garantáltan távol tudsz tartani magadtól. Van önálló egzisztenciám, van hol laknom és - Vízönt lévén - még a szabadságomban is felhtlenül jól érzem magam. Határozott és céltudatos vagyok; mindezek mellett leginkább a vidámság és kedvesség jellemez. ...igen...tudom... :) nekem is vannak hibáim, mint mindenki másnak, melyek szerencsés esetben akár még tolerálhatóak is. Imádom a természetet és mindent, ami hozzá tartozik; szeretem a zenét, utazást, jó könyveket és gondolatokat, nyitott vagyok az új dolgokra...és még folytatom szívesen, ha érdekel.
Kati - társkereső Szeged - 61 éves nő
Kati, 61 éves
7 perce lépett be

Ha nem akarsz megváltoztatni én sem akarlak Téged megváltoztatni.

Most online 50 év feletti társkeresőink párkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 50 éves férfi
István, 50 éves
3 perce lépett be

Hunyd le a szemed! Dőlj hátra, gyújts egy illatgyertyát! Képzelj magad elé, amint éjfekete X5-ösömből zordan kikönyökölve, homlokomra tolt márkás napszemüvegem alól rád emelem hipnotikusan igéző tekintetemet (vö.:polip) s metszőn végigmérlek. Kopaszra borotvált tarkómig húzódó, xenon-fehér mosolyomtól vélhetően megremegnek térdeid. Rettenetes izomzatomat bódító auraként lengi körül a konditerem tesztoszterondús trópusi illata. Bronzbarna, csupasz mellkasomat verdeső súlyos nemesfém láncom remekül harmonizál legújabb tetoválásommal. Érzed a hormonok lüktető áramlását? Röpködnek a pillangók? Perzsel a forróság? Igen?! ... Igen. Jól sejtetted, mindez csupán (rém)álom. A valóság prózaibb. Érzelmileg stabil, intelligens, megbízható, realista világszemléletű, önmagával és környezetével szemben igényes, kiegyensúlyozott életvitelű, jó humorérzékkel (hm) rendelkező férfiként mély érzelmeken, odaadáson és egymás értékrendjének tiszteletben tartásán alapuló kapcsolatra vágyom.
Péter - társkereső Budapest - 53 éves férfi
Péter, 53 éves
4 perce lépett be

Ha te vagy az, aki szereted a közösen megélt élményeket , a romantikát , ha tényleg szeretnéd, hogy együtt váljanak valóra álmaink irj azonnal ! (kimoderálva)
Tibor - társkereső Karcag - 53 éves férfi
Tibor, 53 éves
5 perce lépett be

ez ugyse jellent semit lehetne irni denemsok értelme van.szépet jot lehetne de lehet hogy nemigaz.nézelődők mint sokan mások.a valoság nem itt válikel.
Zola - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Zola, 58 éves
5 perce lépett be

..Akivel megértjük egymást..minden téren..!!! A munkám miatt...sokat vagyok úton...de ha kedve van az utazáshoz..akkor velem tart...!!! Nem vagyok előfizető..így telefonszámot..vagy e-mail címre tudok válaszolni...
Néhány 50 év feletti társkeresőink társkereső bemutatkozása
 • Tibor (53), Berhida
  Szia, csak mosolygósan.
  Szia, amennyiben szimpatikusnak találsz, jelezd, minden levélre válaszolok.
 • Laci (56), Gyömrő
  Itt és most!
  Optimista beállítottsággal keresek párt, társat, szerelmet.
 • Tamás (54), Neutraubling
  Egyszer élünk
  Társat keresek akivel megoszthatom az örömöt és a bánatot.
 • Csaba (59), Budapest
  Nincs más út csak az Isten útja, bármit hoz reánk!
  Üdvözöllek a fedélzeten! Józan életű, pozitív gondolkodású, és kellő humorérzékkel rendelkező szereplő vagyok az élet színpadán. Tisztelem a természetet, szeretem a sportot, a zenét, és minden mást, ami szép és jó. Vallom a keresztény kultúrkör értékrendjét (lásd: A Tízparancsolat), ugyanakkor nyitott vagyok a távol-keleti kultúrák és világnézet felé. Nincs kocsim, de van japánkertem. Igaz, utóbbi a világszínvonal határát erősen súroló művészi alkotás. Horoszkópom szerint... Napjegyem a büszke Oroszlán, aszcendensem a visszahúzódó, modoros Rák, Merkúrom az analitikus-kritikus Szűz. Uralmi helyzetben lehengerlő a roppant erő: a Nap letöri ("elégeti") az Uránusz lázadó hajlamát, ugyanakkor meghagyja a felismerés képességét ("aha"-élmény), de a Merkúr is vérszemet kap, rácsatlakózva a végső igazságot szenvedélyesen kutató Plútó energiájára. A két szexbolygó köszöni szépen, jól van; a szerelem és szeretet úrnője (Vénusz) kitüntetett figyelmet élvez (I. ház) a zodiákus romantikusának tartott Rák jegyében, az erőművész Mars a Bikában (kertművész) pedig komótos léptekkel, de kitartó igyekezettel követi céljait (nyugodt erő). A sorsbolygók újabb vonásokkal gazdagítják a cseppet sem marcona személyiségem jellemrajzát: amíg a felelősségteljes, komor Szaturnusz a javíthatatlanul optimista Nyilasban feszeng, addig a "nagy szerencse" bolygója, a Jupiter (Mérlegben) jókedvre fakasztó kedéllyel "csapja a szelet" a Vízöntő Holdnak (9. ház) egy szépreményű trigonnal kozmikus tarsolyában. S a remény egyszercsak valóság lesz, hogy miköztünk lakozzék... Említésre méltó a hivatáspontom (MC) is, a megváltásra vágyó, mély hittel és kifinomult lelkivilággal bíró Halakban. Az MC-t ihlettel táplálja (trigon) a Skorpió Neptunusz az alkotás területéről (5. ház). Igaz, a tündér (Neptunusz) szembe találja magát az erőművész-kertművész Marssal, de kapcsolatuk kimeneteléről a Nap (tudatos jelenlét) dönt, a T-kvadrát gyűjtőpontjában termékeny erővé gyúrva a feszültség energiáját! A fővilágosítók (Nap és Hold), mint isteni pecsétek, be vannak égetve a képlet "tudás tengelyébe" (3.-9. házak), ezzel meghatározva a létezésem kulcsfontoságú motívumát. Asztrológusom szerint a képletemben felbukkanó Nap-Hold szembenállás (telihold) a felébredés fényszöge, s merem remélni, hogy ez nem csak költői túlzás... Kozmikus iránytűnek szolgál a tökéletesedés útján a Jupiter és Neptunusz közé ékelt Mérleg felszálló holdcsomópont (5. ház, ura a Vénusz), mely egyensúlyt és harmóniát keresve teret bíztosít az alkotóenergiáknak (zen tündérkert). Frappáns kis összefoglalás, nem!? Persze, mint mindenkinél, a pompásan megrajzolt jellemrajz-díszlet hátterében törtvonalak is rejtőznek, ezzel az ember rendszerint nem dicsekszik. Viszont szabad akaratával dönthet: hagyja sodortatni magát az árral, vagy szembeszál árnyoldalával. Annak, aki e nemes küzdelemben bírja az égiek támogatását, a végkimenetel nem lehet kétséges.
 • Feri (61), Budapest
  Ismerkedjünk!
  Keresem párom, amennyiben érdekellek, írj, vagy jeletkezz. Személyes találkozás szabja jövőnket.
Nem csak a húsz éveseké a világ!
A szerelemben nem számít a kor – mondják, és ez bizony így is van! Mi sem jobb bizonyíték erre, mint hogy több tízezer 50 év feletti társkereső vár rád a Randivonalon!

Van, aki későn találja meg élete párját, mások hosszú ideig nem is vágynak komoly kapcsolatra, megint mások pedig csak későn döbbennek rá, hogy ők is megérdemlik, hogy egy olyan ember mellett éljék le életüket, aki valóban társuk mindenben.

Ha te is így vagy ezzel, ne habozz, regisztrálj még ma és nézz szét ötven feletti társkeresőink között!

Tudjuk, hogy ahogy múlnak a fiatal évek, egyre kevésbé van lehetőség az ismerkedésre, a munkával eltöltött évek alatt pedig úgy elszalad az idő, hogy az ember észre sem veszi. Ezért minden nap azon dolgozunk, hogy könnyebbé tehessük a társkeresést, ismerkedést 50 feletti tagjaink számára.

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 24 százaléka negyvenöt év feletti, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Naponta több százan regisztrálnak a Randivonalra, mert itt igényes adatlapokkal és valós felhasználókkal találkozhatnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.