Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkeresés 50 felett

50 év feletti társkeresőink társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

50 felett sem áll meg az idő, a szerelem kortalan, mindenkinek szüksége van egy igazi társra. Sosem késő újrakezdeni, sosem késő újra szerelembe esni

Néhány 50 év feletti társkeresőink társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Eszter - társkereső Gyomaendrőd - 56 éves nő
Eszter, 56 éves
23 órája tag

Nem vagyok más mint Te, de ugyanaz sem. Nem vagyok jó, de rossz sem. Csak vagyok... Csak egy hang vagyok a tömegből. Ha kiválasztasz, Te magad leszek. Ha rám mosolyogsz, én leszek maga a mosoly. Ha megütsz, fájdalom leszek. Ha megcsókolsz, csók leszek. Ha megölelsz, én leszek maga az ölelés. Tükröd vagyok, ahogy Te az enyém. Ha szeretsz, örökké vagyok, ha gyűlölsz, sohasem voltam. Az vagyok, aminek érzel, amikor rám nézel..
Hédi - társkereső Székesfehérvár - 50 éves nő
Hédi, 50 éves
25 órája tag

Ha egy intelligens, vonzó, megbízható, azért néha kicsit bolondos férfinek tartod magad, akkor jó alapokról indíthatjuk el egymás megismerését. Komoly kapcsolathoz Varázsló kerestetik!
Timi, 255 éves
26 órája tag

17 eves lanyka vagyok kicsit elvont de szeretek ismerkedni es beszelgetni
Georgina - társkereső Sturovo - 53 éves nő
Georgina, 53 éves
27 órája tag

Szeretem az eletetet, szeretek utazni , optimista ember vagyok. Az elet minden teruleten egyenesben vagyok , szeretem a munkamat, jelentkezz ha szeretnel Velem megismerkedni ... en is Teged kereslek !!

Legújabb 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Béla - társkereső Tolna - 61 éves férfi
Béla, 61 éves
28 órája tag

Fiatalos káros szenvedélyektől mentes őzvegy ember keresi szerető társát nemdohányzo hőlgy személyében Béla
Feri - társkereső Nagykőrös - 50 éves férfi
Feri, 50 éves
30 órája tag

Kamionozok belföldön, hétfőtől péntekig,így csak hétvégente van szabadidőm. Ennek ellenére interneten elérhető vagyok hétköznapokon is bizonyos időkben. Ha felkeltettem érdeklődésedet vagy szeretnél többet tudni rólam írj nyugodtan. :)
Péter, 50 éves
31 órája tag

Keresem a párom a következő legalább 20 évre......
István, 66 éves
31 órája tag

Átlagos külsejű kreatív művésztanár vagyok művészeteket,sportot,állatokat kedvelem...

Online 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Klára - társkereső Budapest - 60 éves nő
Klára, 60 éves
2 perce lépett be

... az élet édes álom... ami akár igaz is lehetne.
Katalin - társkereső Budakeszi - 70 éves nő
Katalin, 70 éves
3 perce lépett be

Özvegy hölgy vagyok. Budapesten élek, valamint előfordul, hogy a nyaralómban tartózkodom. Két gyermekem van. Az egyik külföldön, a másik Bp-en él. Unokám nincs. Autonóm vagyok, mindenféle értelemben. Nem vagyok elkötelezv. Keresem én is a kedvesem, egy kedves, békés természetű ÚR személyében. Mivel a távolság már nem lehet akadály, így messzebbről is várom az érdeklődést.
Sarolta - társkereső Budapest - 50 éves nő
Sarolta, 50 éves
6 perce lépett be

Miért vagyok itt? Miattunk. Kettőnk miatt. Jelen szeretnék lenni az életedben, hogy Te is jelen lehess az enyémben, hogy együtt tehessük meg azokat a lépéseket, amelyeket egyedül is meg tudnánk tenni, de együtt mégis könnyebb, vidámabb, egyszerűen más érzés... :)
Margaret, 62 éves
9 perce lépett be

NEM VAGYOK ELOFIZETO......IRJ ELERHETOSEGET.....Vidám természet,örök mosoly az arcomon.Csak fényképes levelekre válaszolok.Írnék többet is magamról,de csak annak aki nekem is megfelel.

Online 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

György, 58 éves
3 perce lépett be

Utalok magamrol irni, kerdezzel keszsegessen vallaszolok! Nincsen Magyar billentyuzetem, kepzeld hozza az ekezeteket.
István - társkereső Hódmezővásárhely - 73 éves férfi
István, 73 éves
3 perce lépett be

Egyedülálló özvegy nyugdíjas saját családi házamban élő becsületes, sokoldalú, szeretetre vágyó és szeretetet adó, rendezett anyagi körülmények közt élő az élethez mindenem adott kivéve egy becsületes, megértő, őszinte, szeretet adni tudó élettárs hiányzik.
László, 56 éves
4 perce lépett be

Szeretek beszélgetni, játszani,táncolni, tanulni, dolgozni, nevetni. Vidám, kellemes kapcsolatot szeretnék, hátralévő napjaimra...
Feri, 62 éves
5 perce lépett be

Nagyon szeretem a természetet, sokat kirándulni, nagyokat sétálni ehhez keresek Partnert!!!:-)

Diplomás 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Virág - társkereső Budapest - 64 éves nő
Virág, 64 éves
Egyetemet végzett

Mosolygós, családcentrikus, optimista, kiegyensúlyozott ny.zongoratanár vagyok. Szeretem a rendezett körülményeket, zavar, ami nem ilyen. Az emberi méltóságot,tiszteletadást és csendes beszédet előnyben részesítem. Jellemes, kellemes megjelenésű, derűs urat keresek. Egyetértésre,kölcsönösségre s egymás melletti kiállásra vágyom. Hobbym a hivatásom: a zene. Szeretem a körutazásokat, igényes kulturális szórakozást, olvasást ,filmet, táncot. Mindig csinos a megjelenésem. Szeretettel várom korban hozzám illő úriember fényképes levelét.
Éva, 50 éves
Egyetemet végzett

Művészettel foglalkozom, a hivatásomat örömmel, odaadással művelem. Kapcsolataimra a játékosság, humor, őszinteség, nyitottság jellemző. Fontos a jó értelemben vett függetlenség, hogy ne megkötözni, hanem kiegészíteni akarjuk egymást. Együttműködő vagyok, a közös célokat keresem, a lelki harmónia mellett a szellemi és fizikai összehangoltság legalább annyira fontos! Hiszem, hogy létezik e hármas egység 2 ember között, csak rá kell találni! Szeretem a mozgást, a természetet: futok, jógázom és mostanban ismerkedek a kertészkedéssel. Társasági ember vagyok, de az egyedüllétben alkotok, sokszor ott töltődök.
Zsuzsa - társkereső Bácsalmás - 50 éves nő
Zsuzsa, 50 éves
Főiskolát végzett

Bizonyos koron túl már nem egyszerű találni. Én még nem adom fel. Csak van a környéken még valaki, akivel meg lehet próbálni. Hogy él EGYvalaki valahol, aki csak énrám vár, abban nem hiszek. Aki nem előfizető, nem tud válaszolni. Én sem tudok.
Katalin - társkereső Tiszavasvári - 60 éves nő
Katalin, 60 éves
Főiskolát végzett

Kellemes, hasznos időtöltés-pihenés, valakivel, aki szereti a természetet, művészetet, zenét, állatokat, szeret olvasni, érdekli az internet világa(is) :) Nyugodt, kiegyensúlyozott kedves, szeretetreméltó Férfit keresek :)

Diplomás 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Csaba, 54 éves
Egyetemet végzett

Szeretek utazni,embereket megismerni.Kedvencem Erdély és bármelyik tenger. Szívesen járok színházba , operába, moziba. A többit személyesen
Sándor - társkereső Mór - 63 éves férfi
Sándor, 63 éves
Egyetemet végzett

Keresem azt aki engem keres. Milyen vagyok? Remélem Te megmondod.
Dénes, 52 éves
Főiskolát végzett

Komoly kapcsolat reményében keresek egy 46 és 56 év közötti független sportos hölgyet! Előfizetés hiányában nem tudok írni, ha felkeltettem az érdeklődésedet, kérnék szépen egy elérhetőséget!*moderálva*
Tamás, 50 éves
Főiskolai diplomás (mérnök)

Szeretet, lélek, tisztelet,kölcsönösség, elfogadás, boldogság. Ez az emberi lét értelme. Összetartozás,szeretni vágyás, önzetlenség, a másik kedvének keresése, értelmes programokban való részvétel, hasonszőrű emberekkel való találkozás, sportosság, mozgás, kultúra, tanulás. Nem máról holnapra létezem, szeretnék "értelmes" nyomot hagyni életemben. A keresés kölcsönös, írj bátran!:-)

Ingyenesen megismerhető 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Gyöngyi, 52 éves
Platina előfizető

Vidám, elfoglalt, gyermekét egyedül nevelő nő vagyok. Igaz társra vágyom. Szeretek olvasni, kirándulni, szeretem a természetet.Szeretek színházba, moziba járni.Többet magamról inkább személyesen.
Anna, 56 éves
Platina előfizető

4 éve tanulok latin-amerikai táncokat. Közös táncprogramokhoz keresek partnert/barátot.
Ágnes, 55 éves
Platina előfizető

Pont azt az egyet keresem, aki pont engem keres........ Legyen ennyi elég elsőre.:):):) - a többit majd személyesen, ha érdekel, ha meg nem, akkor úgyis mindegy milyen vagyok.:):):)
Mária - társkereső Budapest - 58 éves nő
Mária, 58 éves
Platina előfizető

A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok. Sokra értékelem a tartalmas időtöltést,a nevetést és a közös beszélgetéseket,amitől szebb lehet az életünk.Hiszek még az érzésekben,és nem hiszek az érdekekben. A fotóimat 2013-2016-ban készítettem.

Ingyenesen megismerhető 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Attila, 59 éves
Platina előfizető

Egy hosszú élettársi kapcsolatból léptem ki a közelmúltban. Jelenleg egyedül élek..
István, 50 éves
Platina előfizető

- Légy szíves, szelídíts meg! - mondta. Jó, jó, de hogyan? - kérdezte a kis herceg. - Sok-sok türelem kell hozzá - felelte a róka. - Először leülsz szép, tisztes távolba tőlem, úgy, ott a fűben. Én majd a szemem sarkából nézlek, te pedig nem szólsz semmit. A beszéd csak félreértések forrása. De minden áldott nap egy kicsit közelebb ülhetsz... "-Tudsz játszani? -Tudok. -És szeretsz is? -És szeretlek is!"
János, 67 éves
Platina előfizető

Nyugdijasként még szorgalmasan dolgozom... Keresem a nagy "Ő"-t vagy az ABC többi betűjét. Szeretem a humort és mindent ami szép és jó... Remélem meg találom ill. MEGTALÁLLAK.
Tamás - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Tamás, 59 éves
Platina előfizető

Barátaim vidám, jó humorú férfinak tartanak, én meg elhittem :) Munkámban kitartó és megfontolt vagyok. Képzőművészet, irodalom, kiállítás, színház a kedvencek között. Jazz, jazzrock, komolyzene, de mást is hallgatok. Sportra mostanában nem sok időm jutott , de szívesen változtatok rajta.Végre erőt vettem magamon, újra sportolok heti rendszerességgel! Síelés, vitorlázás, tollaslabda a kedvencek között. Megszállottan szeretem a sebességet, lányom szerint kitelne egy kisebb könyv ezekből a történetekből :) Szeretnék hosszú távon gondolkodni, társamat ,kedvesemet és barátomat keresem egy személyben ! Tudom, érzelem és harmónia nélkül nem megy ! Hiszem hogy csak elbújtál eddig és itt vagy a közelemben :)

Keresztény 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Marianna - társkereső Debrecen - 53 éves nő
Marianna, 53 éves
hívő református

Köszöntök Mindenkit ! Ötvenkét éves , özvegy, diplomás nő vagyok . Debrecenben élek. Keresem korban , intellektusban hozzám illő, független férfi ismeretségét !Komoly kapcsolat érdekel..amiben van perspektíva! Debreceniek előnyben ! :-)
Marcsi, 61 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)

Kedves,közvetlen,a világfelé nyitott vagyok,barátságos,ápolt,igényes önmagamra és környezetemre.Fiatalos,melegszivü,család és otthonszerető
Györgyi, 57 éves
hite: református

Életvidám. társaságot, utazást, zenét, vizet, napfényt,kutyákat, természetet kedvelő, igazi levegő jegyü nő vagyok! Egyéniségem karizmatikus, vezető tipus. Vezetőként dolgozom . Mélyérzésű, igaz, hivő ember vagyok!Szabadidőm kellemes eltöltésére, utazásra stb, hasonló beállitottságú, rendezett anyagiakkal, önálló egzisztenciával rendelkező, jó megjelenésű,sportos alkatu, férfit keresek!
Margó - társkereső Nyíregyháza - 52 éves nő
Margó, 52 éves
görög katolikus vallású

Helló! 47 éves csinosan telt özvegy nő vagyok. Komoly kapcsolatot keresek

Keresztény 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Ferenc - társkereső Budapest - 69 éves férfi
Ferenc, 69 éves
hite: római katolikus (alkalmanként)

..nem vagyok egy elkényeztetett ember az élet megtanított több dologra..szeretem a humort zenét a táncot..
Zoltán - társkereső Debrecen - 53 éves férfi
Zoltán, 53 éves
hite: református (alkalmanként)

Zoli vagyok, . Társam keresem .Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Gábor - társkereső Budapest - 58 éves férfi
Gábor, 58 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

Könnyen mosolyra fakadós, amolyan közvetlen, alkotós, olvasós, táncra perdülős, jó kedélyű ember vagyok, ha nagyon kell a földön is járós, utazós, kozmopolita, multi-kulti, aranyszívű pupák, s a kobakomon még mindig ott van egy kis lágy spot :D Minden adatom valós, képeim frissek :D A 3D-ben való ismerkedést tartom célravezetőnek. Kérlek ne küldj Kulcs kérést, nem kenyerem, köszönöm.
Antal, 50 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Antal vagyok 49-éves tartos kpmoly kapcsolatot keresek . Vidám természetü család centrikus vagyok szeretek kirándulni utazni zenét halgatni ´romantikus tipus vagyok. nem vagyok elöfizetö *moderálva* elérhetö vagyok

Elit 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Marcsi - társkereső Salgótarján - 57 éves nő
Marcsi, 57 éves
Középvezető

Üdv Mindenkinek! Keresem azt a sportos, kirándulni szerető férfit, aki tengerpartra, akár a Balatonra készül, de nincs még hozzá partnere. :)
Gabriella, 57 éves
Középvezető

Szeretem az életet derűsen és aktívan élni, megtalálni a szépségeit. Ehhez keresek egy kedves, nevetni tudó társat. Mit szólsz hozzá(m)...?
Georgina, 50 éves
Felsővezető

Multikulturával rendelkező személy vagyok, több országban éltem. Nagy a szabadságigényem, de tolerálom társam szabadságát is. Intelligencia, stílus, ápoltság, elegancia, igényesség - determináns az életemben. Ezeket a tulajdonságokat keresem egy partnernél is. Állandóan tanulok - jelenleg PhD, sokat utazok, szeretem a művészeteket, színházat, zenét. Lehetőség szerint egyedülálló, független férfi érdekel - nem házasság céljából. Kérem, 180 cm-nél magasabb, sportos testalkatú férfiak írjanak.
Judit - társkereső Győr - 52 éves nő
Judit, 52 éves
Középvezető

Sok mindent nem tudok magamról írni majd menet közbe ki derül:)

Elit 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Edvin - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Edvin, 50 éves
Felsővezető

Én egy jóképű, úriember vagyok aki szereti az életet és a családot.Nem szeretem az interneten fényezni magam, inkább szóban szeretnék beszélgetni telefonon, vagy írásban e mail-en . Csak azoknak tudok válaszolni aki küld a számomra egy elérhetőséget ,vagy e mail címet ahova fényképet is küldök majd,ha cserébe én is kapok előzetesen képeket. Várom a lehetőséget.
Ronald, 53 éves
Középvezető

Villamosmérnök vagyok, szeretek kirándulni, kerékpározni.
Balázs, 60 éves
Középvezető

Foci edző vagyok,a DVSC-nél dolgozm,Debrecenben lakom albérletben.
István - társkereső Budapest - 58 éves férfi
István, 58 éves
Középvezető

A NŐ ÉS A FÉRFI MINDIG MÁST AKAR!!! A NŐ A FÉRFIT A FÉRFI A NŐT. EZ ÍGY TERMÉSZETES.TEGYÜNK ÉRTE !!!!

Fényképes 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Livia - társkereső Budapest - 61 éves nő
Livia, 61 éves
5 fotóval

Nem adom fel, mert tudom hogy letezik szerelem! Imadok olvasni, utazni. Gyulolom a hazugsagot. Ha barna szemed van, mar felig lenyugoztel! Fogdd meg a kezem, es gyere velem. Kell egy kez, es kell egy erintes. Kell egy cel, amit egyszer elersz. Kell egy nap, hogy vard a csodat. Mit ket ember csak egyutt elhet at.
Kati, 57 éves
5 fotóval

Mára megtanultam, hogy az Élet gyönyörű ajándék és minden pillanata abban támogat, hogy jobban megismerjem önmagam általa. Hiszem, hogy az emberek eredendően jók, mindenki vágyik a szeretetre és a maga módján tesz is érte, hogy megtalálja. Keresem a társam, aki önmagában is egész, teljes.
Mária - társkereső Budapest - 70 éves nő
Mária, 70 éves
2 fotóval

Írni mindent lehet, még azt is ami nem igaz. A személyes beszélgetésnél dől el, hogy valaki szimpatikus, vagy sem. Részemről nem szeretnék összeköltözni senkivel, egy kedves szabadidőpartnert keresek, aki el tudja viselni a kiskutyámat.
Ági, 55 éves
6 fotóval

Megfelelő egzisztenciával rendelkező, munkáját szerető fiatalos gondolkodású vagyok. Keresem a párom. Várlak, jelentkezz!Nem vagyok előfizető, kérlek adj elérhetőséget.

Fényképes 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Frederic, 54 éves
4 fotóval

Szia, Frederic vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter, 50 éves
4 fotóval

Ne sokat habozz, mert bármely probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta. :)
Feri - társkereső Budapest - 62 éves férfi
Feri, 62 éves
2 fotóval

62 eves ferfi vagyok.keresem azt a holgyet akivel szabadidonket tartalmasan eltudjuk tolteni.
Zoltán, 52 éves
4 fotóval

Bármit Írhatok magamról de amÍg nem találkoztunk ezek csak üres szavak lennének. Én a személyes találkozásban hiszek.

Most online 50 év feletti társkeresőink párkereső nők

Aranka - társkereső Budapest - 64 éves nő
Aranka, 64 éves
11 perce lépett be

Évek óta egyedül élek, szeretném megtalálni a párom, akivel szeretetben és boldogságban élhetném hátralévő éveimet. Nyugdíjban vagyok , sajnos unokám még nincs, így sok szabadidővel rendelkezem. Szeretek olvasni,zenét hallgatni, kirándulni, de szívesen andalognék kézen fogva a párommal is. Vágyom a meghitt tartalmas beszélgetésre, a konyhában is kiismerem magam. A személyes találkozás híve vagyok, hiszen akkor dől el minden. Ha Te is komoly kapcsolatra vágysz, keressük egymást.
Anna - társkereső Cegléd - 61 éves nő
Anna, 61 éves
13 perce lépett be

Türelmes, nyugodt, vidám természetű nő vagyok. Nem vagyok egy csacsogó típusú, meggondolom a mondandómat. Önmagamra, környezetemre igényes vagyok, szeretem a természetet, szívesen túrázgatok, kertészkedek. Szeretek táncolni, beszélgetni, hallgatni együtt valakivel. Hiányoznak az érintések, a közös élmények, hogy ismét fontos legyek valakinek és aki nekem is fontos lehet, akivel jól érezhetjük magunkat és akivel lehet még egy kicsit játszani, bolondozni is. Fontos számomra az életszeretet, a hűség és a bizalom. Akit keresnék: egy őszinte, igényes, egyenes jellemű, szókimondó ember, aki szintén a hátra lévő éveire keresi szeretetre vágyó és szeretetet adni és azt elfogadni tudó társát. Nekem nem elfogadható: egy ateista, ha valaki dohányzik, és a sumák, titkolódzó ember. Számomra egy kapcsolatban a megértés, a kölcsönös tisztelet, az egymásra való odafigyelés, és a szeretet a legfontosabb. Szeretettel várom válaszod egy hosszú beszélgetésre, ismerkedésre: ANNA
Erika - társkereső Kaposvár - 61 éves nő
Erika, 61 éves
16 perce lépett be

Szia, Erika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást. Nem vagyok előfizető. e.mail címem *moderálva*
Judit - társkereső Budapest - 57 éves nő
Judit, 57 éves
18 perce lépett be

Fiatalos ,vidám,természet kedvelő, pozitívan gondolkodó vagyok.

Most online 50 év feletti társkeresőink párkereső férfiak

István - társkereső Kiskőrös - 52 éves férfi
István, 52 éves
7 perce lépett be

"Nem az számít hogy egy hatalmas óceán partján gyönyörködsz a naplementében, vagy lopott perceidben egy pici tó kacsáit nézed. Az számít, ül e melletted valaki."
Laszlo - társkereső Ausztria - 62 éves férfi
Laszlo, 62 éves
8 perce lépett be

Túl az életem aktív szakaszán, de még a tejes passzivitás előtt, talán van még egy - pár laza évem amikor pótolhatok abból a sok sok mindenből amit eddig NEM éltem meg.
László - társkereső Budapest - 50 éves férfi
László, 50 éves
9 perce lépett be

Káros szenvedélyektől mentes, vidám természetű. Nem túlzottan , de romantikus férfi vagyok . Őszintén tudok szeretni ! Halak jegyében születtem , sportos testalkatom van, jó természetem , alkalmazkodó típus vagyok, aki kompromisszumokra is hajlandó. Szabad időmet zene hallgatással , filmek nézésével és sporttal töltöm. Mivel vidám természetem van a jó társaságot is szeretem ! Keresem azt a minimum átlagos külsővel rendelkező hölgyet aki szeretetre vágyó és adni is tudó ! Aki szintén hosszú távú kapcsolatot szeretne, amiben a család és a szeretet lenne a legfontosabb ! Akivel jókat lehet beszélgetni,és akár sétálni is szivesen jönne velem. Ha létezel jelentkezz !
Géza - társkereső Düsseldorf - 78 éves férfi
Géza, 78 éves
9 perce lépett be

Hallihalló!... Budapesttöl jó messze vagyok, de ez nem lehet ok arra, hogy ne találjuk meg egymást.... Itt 1975 óta élek, de már több mint 15 éve egyedül... és már 13 éve nyugdijasként. Van egy házam egy nagy kerttel a város szélén. Budapesten már csak az öcsém él mert a húgom tavaly (2015) meghalt. ...És vanott egy csomó barátom is, akiket idönként szintén meglátogatok. Sokat teniszezek, laikus módon festegetek ... Szeretek vendégeket fogadni és menni is, utazgatni is.... Örülnék ha lenne egy párom, akivel ezt együtt tehetném. és ha ez nem lehet, akkor legalább egy barátnöm a távolban, akivel idönként összejönnénk, utazgatnánk .. Addig is ... várok
Néhány 50 év feletti társkeresőink társkereső bemutatkozása
 • Mariann (54), Eger
  Sya!
  Magamról annyit,hogy szeretek olvasni,főzni,szórakozni ,kirándulni,sportolni. Vidám természetű és optimista vagyok,szeretem a jó társaságot.
 • Márta (64), Kecskemét
  Borúra-derű
  Fiatalos, nyitott gondolkodású nyugdíjas vagyok. Szeretem a természetet a kertészkedést, kirándulást, szívesen járok színházba. Kedvelem a jó zenét, legyen az " komoly", vagy könnyű. Őszinteségen és bizalmon alapuló komoly kapcsolatot keresek.
 • Judit (56), Budapest
  Beszélgessünk...s majd meglátjuk hogyan tovább.
  Nincs okom rá, hogy mást irjak, vagy mondjak, illetve mást mutassak mint ami a valóság....s ha kérdeznek válaszolok........nem hiszek az ellentétek vonzásában. ui.: A munkám és a családom miatt sokat utazok Budapest és az ország keleti régiójában található nagy vidéki város között. Szeretem a nyugodt békés, beszélgetős, társasjátékozós, főzőcskézős, kerékpározós, túrázós, evezős........a valóságban mindenképpen aktív hétvégéket, ünnepeket. Az olvasás, színház, mozi, stb.....azt gondolom, hogy ez alap...így nem is tartom fontosnak külön kiemelni.
 • Tünde (53), Pomáz
  Szeretném megtalálni a másik felemet!
  Tündének hívnak,szereem a szépet a rendet,szeretek sétálni kirándúlni és minden jót tenni.amit eggyüt lehetne csinálni!
 • Juli (62), Szombathely
  gyere szeress és én is szeretni foglak!
  ..komoly kapcsolat a célom....tehát komolytalanok kapcsolatban élők kerüljenek.. fiatalosan vidáman ...keresem a párom...az elkövetkezendő évekre ... "az élet szép az élet MINDEN/ ÜDV AZ ALPOKALJÁRÓL fotót privátban szívesen küldök "a zene mindenek felett! zene nélkül mit érek én,?" ""szélhámoskodni vágyók ..és átverősök ne írjanak ..... mert gyors és jó vagyok "emberismeretből"
Nem csak a húsz éveseké a világ!
A szerelemben nem számít a kor – mondják, és ez bizony így is van! Mi sem jobb bizonyíték erre, mint hogy több tízezer 50 év feletti társkereső vár rád a Randivonalon!

Van, aki későn találja meg élete párját, mások hosszú ideig nem is vágynak komoly kapcsolatra, megint mások pedig csak későn döbbennek rá, hogy ők is megérdemlik, hogy egy olyan ember mellett éljék le életüket, aki valóban társuk mindenben.

Ha te is így vagy ezzel, ne habozz, regisztrálj még ma és nézz szét ötven feletti társkeresőink között!

Tudjuk, hogy ahogy múlnak a fiatal évek, egyre kevésbé van lehetőség az ismerkedésre, a munkával eltöltött évek alatt pedig úgy elszalad az idő, hogy az ember észre sem veszi. Ezért minden nap azon dolgozunk, hogy könnyebbé tehessük a társkeresést, ismerkedést 50 feletti tagjaink számára.

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 24 százaléka negyvenöt év feletti, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Naponta több százan regisztrálnak a Randivonalra, mert itt igényes adatlapokkal és valós felhasználókkal találkozhatnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.