Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Társkeresés 50 felett

50 év feletti társkeresőink társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

50 felett sem áll meg az idő, a szerelem kortalan, mindenkinek szüksége van egy igazi társra. Sosem késő újrakezdeni, sosem késő újra szerelembe esni

Néhány 50 év feletti társkeresőink társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Éva - társkereső Budapest - 53 éves nő
Éva, 53 éves
2 órája tag

Sziasztok! Ismerkedni szeretnék, komoly kapcsolat érdekel.
Irén, 61 éves
3 órája tag

Kereslek...tudom ide egy jó marketing szöveg kellene....
Marietta, 50 éves
3 órája tag

Marietta vagyok, 50 éves, lakhelyem Miskolc. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Zita - társkereső Kiskunfélegyháza - 50 éves nő
Zita, 50 éves
4 órája tag

Keves, csinos, intelligens nő társaság hiányában keres egy jó megjelenésű férfit, aki barátja, párja lenne hosszútávú kapcsolat reményében

Legújabb 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Feri - társkereső Balatonfüred - 59 éves férfi
Feri, 59 éves
3 órája tag

Szerszámgép programozó vagyok Németországban,szabad időm sport kerti munka
Ervin, 50 éves
6 órája tag

Keresem a páromat, akivel kiegészítjük egymást... elváltam, tartós kapcsolatot keresek...
Etele - társkereső Tamási - 68 éves férfi
Etele, 68 éves
7 órája tag

A másik nem által kissé elhanyagolt férfiú keres hozzá hasonlóan alapvetően hagyományos értékeket tisztelő s azokat képviselő, életkorától függetlenül nőies Nőt, társ- és párjelöltnek... Minden más másodlagos, feltétlen tiszteletet kínálok mellé a kémia vonzására épülő érzelmek s testiség hármasában.
Gábor, 55 éves
8 órája tag

Az első benyomás már itt a monitor előtt kialakul. Nem vagyok híve a "csak szépet és jót lássuk halljuk"-nak. Ha elsőre elriaszt az 55 akkor egy kicsit megértelek. Másrészről nem vagyok "olyan" 55 éves mint mások. Kondiban, gyorsaságban talpraesettségben bármelyik 40-essel felveszem a versenyt. Nincs pocakom, ápolt vagyok, adok magamra és a környezetemre. A fotóm sem 10 éves, 2018 augusztusi. Adj legalább egy lehetőséget!

Online 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Judit, 66 éves
2 perce lépett be

A profilképem 2017.júliusban készült, ilyen vagyok.... a többi 2015-17-ben. Reggel jókedvűen ébredek és megpróbálom jól eltölteni a napot. Jókat főzök, sütök. Sok minden érdekel: jó könyvek, színház, mozi, kiállítások, hangverseny, koncert….. Ezeket az élményeket is egy társsal igazán jó átélni. Szeretek kirándulni. Fontos a jó szex, bújócskacica vagyok, de a szabadidőmet is együtt szeretném tölteni veled. Imádom, ha egy férfi FÉRFI! Budapesten születtem és éltem, most 2018. juniusban költöztem Komlóra. Könyvelő irodám volt, amíg aktív voltam. Most ennyit, a többit majd személyesen, ha érdekellek.
Marcsi, 60 éves
7 perce lépett be

Szép jó napot az Uraknak! Nem tudom mit írhatnék ami felkelti az érdeklődésed. A fényképem alapján szinpatikusnak találsz írj bátran, ha nincs feleséged, élettársad és korban hozzám illő vagy.
Ágnes, 60 éves
12 perce lépett be

Ismerkedni szeretnék a többi a kölcsönös szimpátián alakul . Egyenlőre nincs előfizetésem, üzenetet küldjél ???? Köszönettel Ágnes !
Nóra, 53 éves
12 perce lépett be

őszinte , kreatív, érzékeny , érdeklődő , vidám , empatikus ..... Na , de inkább Te alkoss rólam véleményt .....! A levélben kérek email-címet .

Online 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Pisti, 67 éves
1 perce lépett be

aki megértené a humoromat, meghallgatná a bolondos eszmefuttatásaimat, elviselné, hogy ebéd után alszom egy félórát, táncolna velem, ha meghallom a kedvenc számomat, akkor és ott bújna össze velem, ahol megkívánjuk egymást... és még sorolhatnám a végtelenségig - nos, akkor ketten lennénk boldogok Munkám miatt fele életemet Németországban töltöm, kis agglegénylakásom és budai otthonom között járok fel s alá... Lassan azért valahol meg fogok állapodni, de lehet, hogy az egy harmadik hely lesz...
László, 66 éves
3 perce lépett be

Fontos nekem a romantika. a humor, könyvek, utazás. a család. Hasonló érdeklődésű, fiatalos gondolkodású hölgyek tesznek kíváncsivá.
Gábor, 61 éves
6 perce lépett be

Független, egyedülálló, műszaki területen dolgozó,rendezett körülmények között élő férfi vagyok. Keresem azt a jóleső állapotot, mikor megvan a kölcsönös szimpátia és vonzalom egymás iránt (az a bizonyos kémia), mikor jól érezzük magunkat egymás társaságában. Ez az alap, a kiindulási pont. Tovább hogy alakul rajtunk múlik, a mi elhatározásunkon, hogy elindulunk egymás megismerése felé, közös programok, közös élmények szerzésével.
Márk, 63 éves
6 perce lépett be

I was married for 10 years to a Magyar lany,have one son lives with his mother. Nem beszelek tokeletesen magyarul. 10 evig volt magyar felesegem es van egy fiam, aki az edesanyjaval el. I\'ve been in Hungary several times. I love the country,the People and it\'s culture. Voltam Magyarorszagon nehany alkalommal, szeretem Magyarorszagot, az embereket es a kulturat. I like the music of Bihari janos, Ferenc Liszt, cziffra, Sebastian Marta,Bartok , kodaly and others. I play Saxophone, Scotties Bagpipes and some Classical Piano. I am looking for a Magyar girl that is Proud to be Magyar.I am Real estate broker and financially secured. Viszontlatasra Egy olyan magyar holgyet keresek, aki buszke a magyarsagara. Jo anyagi korulmenyek kozott elo ingatlankozvetito vagyok.

Diplomás 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Zsuzsanna, 50 éves
Főiskolát végzett

Életvidám, barátkozó és megértő ember vagyok. Jó humorú egyszerű férfit keresek.
Éva, 60 éves
Egyetemet végzett

" Az életben van néhány olyan dolog, mely túl szép ahhoz, hogy igaz legyen . A többi túl igaz, hogy szép lehessen. Van egy szó, amit úgy hívnak , remény. Ha vigyázol rá ő mindig benned él. Ha szívedbe zárod ki fontos neked , bármerre jársz, ő mindig ott lesz veled. Mert az igaz barát sohasem hagy el......" Túl romantikán, álmodozáson.. , hogy ki vagyok és miért ? Szerintem se több se kevesebb, mint a többi embertársam, akinek vágyai, elképzelései vannak a világról. Szeretem, ha éppen süt a nap de elviselem a borongós időt is, mert jól tudom egyszer kiderül és újra szép lesz minden. Szeretem, ha szeretnek és szerethetek még tisztán "emberül" Megteszek mindent, hogy vidám lehessek. Dolgozom, játszom, ha épp ezt kérik, szórakozom, ha ez kell. Játékszabályaim, tiszták, őszinték , nyitottak, bárki számára érthetőek, ha ezeket az értékeket tiszteli/igényli. -Ezért hasonló értékrendet követő komoly társról áhítozom....*moderálva*
Irén, 61 éves
Egyetemet végzett

Keresem a Férfit,aki egyaránt tud barát, szerető, szellemi társ lenni egy személyben. Szeretem az életet minden nyűgével, minden szépségével együtt,tudok küzdeni, ha van értelme, szeretek lubickolni az élet csodás dolgaiban, ha van kivel. A család, a munkám, a társasági élet,a humor, a barangolás a természetbe,a művészetekbe,a szerelem utáni vágy, mind az életem részét alkotják.
Ágnes - társkereső Pilis - 57 éves nő
Ágnes, 57 éves
Főiskolát végzett

Vidám,kiegyensúlyozott,barátságos csajszi vagyok!! Keresem a hozzám hasonló "párom"

Diplomás 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Csaba, 65 éves
Főiskolai diplomás (angoltanár)

Pozitiv gondolkozású, toleráns,befogadó angoltanár vagyok.Mindig sok barátom volt és kevés ellenségem.Az emberi belső értékeket és a természetet szerető anglofíl beállítottságu vagyok, a humorérzéket nélkülözhetetlennek tartom.Az anyagias emberek társaságát kerülöm.Egy értékes megbizható társ mellett nagyon kitartó vagyok. Keresem azt a nőies, melegszívü, széparcu barnaszemü,jóalaku,sportos, fiatalos Nőt, aki velem a következő évtizedekben nagyon jól fogja érezni magát.
Tibor - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Tibor, 50 éves
Főiskolát végzett

Légy sportos kedves hűséges és tartos jo társad leszek a mindennapokban cimem *moderálva*
Csabi, 63 éves
Főiskolát végzett

Keresem táncoslábú, bolondos csavargásra hajlamos társam. Mindenevő vagyok azaz tánc, irodalom, színház, jazz, utazás meg minden más. Kösz, hogy megnéztél és élj veszélyesen: szeress ! Üdv Csabi
László, 67 éves
Főiskolát végzett

Csak az adatlap kitöltött szavait tudnám ismételni és mondatokba foglalni.Ehelyett egy kis kiegészítés: szeretem az otthonom,a kertet.Szeretnék ismét szeretni!

Ingyenesen megismerhető 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Teca, 64 éves
Platina előfizető

Életem felét sportolással töltöttem. Fiatal koromban röplabdáztam, gerelyhajító is voltam, aztán diszkoszvetővé képeztem át magam. 7 évig foglalkoztam ezekkel a sportokkal, majd az esti főiskola mellett tekéztem. Így visszagondolva, inkább a jazz balett vagy a kézilabda lett volna nekem való, bár egyiket sem űztem. Megházasodtam, majd elváltam, mostanság tornázom és van egy futópadom itthon. Rendszertelenül használom. Van egy aranyos, befogadott, keverék kutyám, német juhász, rottweiler és schnautzer keverék. Vele hétvégi napokon, ha sikerül rá időt szakítani, járjuk a közeli erdőt. Már gyermekkoromban is szerettem rajzolni, így 2012. óta rajzolok, festek - hobbi szinten. Rendszeresen járok szombatonként egy - egy kurzusra, ahol képzett szakemberek segítenek a fejlődésben. Kedvenc zenei műfajom a blues, majd a jazz, spirituálék és persze a slágerek között is vannak kedvencek, de nagyon válogatós vagyok zenében. A komolyzenei műfajt is kedvelem, de ott lényegesen szűkebb a skála. Talán ennyi elég is bemutatkozásnak, kérlek, olvasd el az "Akit keresek" részt is. Fotóim 2015 - 2018 - ben készültek.
Marcsi, 61 éves
Platina előfizető

...egy olyan út, melynek során összekapcsolódhat a testük, a lelkük a szellemük. Őszinte, diplomás nő vagyok, aki szeret sportolni, túrázni, táncolni, társaságba járni és utazni egy hasonló gondolkodású és természetű férfit keresek. Számomra fontos a család, a barátságok, a munka, a harmónia, a vonzalom, a tisztesség. Talán fölfelé egy kicsit kilógok a sorból... viszont egy marék jókedv is jár velem !!!.... és tűsarkúban is jól érzem magam!! Érzelmi kapcsolat reményében a többit személyesen...

Ingyenesen megismerhető 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Miklós - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Miklós, 59 éves
Platina előfizető

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...
Károly, 61 éves
Platina előfizető

Ehhez egy személyes találkozót kellene megbeszélnünk. Partner leszek abban hogy megismerhess, nálam az őszinteség az egyik legfontosabb.
János, 51 éves
Platina előfizető

Budapest mellett élek rendezett körülmények között. Életem párját keresem egy kedves, intelligens hölgy személyében. Szabadidőmben szívesen kirándulok, utazom, kerti sütögetéseket rendezek. Érdekelnek a művészetek és az emberiség történelme. Mi fontos nekem igazán? A szeretet, a megbecsülés, és az, hogy ebben a rohanó világban álljunk meg, és figyeljünk oda egymásra. Olyan párkapcsolatot szeretnék, melyben számíthatunk a másikra és mindenben támogatjuk egymást. Szövetségest, Partnert, Szerető társat keresek. Tisztában vagyok azzal, hogy egy jó párkapcsolatért sokat kell tenni, nem pottyan az ember ölébe csak úgy. Szeretném, ha az életemben a fontossági sorrend hamarosan megváltozna és végre valaki elfoglalhatná az első és egyetlen helyet.
János, 64 éves
Platina előfizető

Földmérő mérnökként rengeteget utazom az országban, munkaidőm nagy részében keményen-dacosan harcolva a természet erőivel, időjárási körülményekkel. Tudom, hogy néha milyen gyönyörű helyeken járok, de egyre kevesebbszer csodálkozom rá egy szép virágra, egy érdekes formájú-színű felhőre vagy a domb mögötti naplementére. A napokban egy japán jazz koncertet hallgattam élőben egy hajón, örült volt és vad. Vettem egy CD-t és néha belehallgatok a kocsiban, de nem lehet így azt az élményt visszaidézni. Milyen csodálatos lenne Veled utazni a már ismerős tájakon, hallgatni a zenét és megkérdezni, emlékszel… Kérlek, legyél ebben társam, segíts visszaidézni, felfedezni és együtt átélni az élet kisebb-nagyobb örömeit.l

Keresztény 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Kata, 58 éves
hite: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Egy egyedül élő nő vagyok aki keresi barátját egy velem egykorú vagy nálam kicsivel idősebb férfiban. Aránylag nyitott, előítéletektől mentes vagyok. Nem könnyen változtatok az álláspontomon, de ha meggyőznek képes vagyok a más döntéseit is elfogadni. Idealista vagyok, szükségem van hinni a dolgokban, melyek mozgatnak. Jól elvagyok egyedül, de ezt nem tartom ideális állapotnak, partnert keresek az élethez. Szeretem a mozgalmasságot, de ugyanakkor a nyugalmat tartom a legfontosabbnak. Szeretem a színházat, a jó filmeket, olvasni, zenét hallgatni, vagy csak egyszerűen cseverészni. Szeretem, ha valaki önálló személyiség, érzékeny az élet dolgaira és szeret gondolkodni is. A mindenre kíváncsi, érdeklődő, nyitott lelkű, mozgalmasságot szerető 60 -65 közötti férfiak válaszát várnám.kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni,de egyet bármikor,a hozzá állásomat.állandóan kezembe van a lehetőség ,hogy döntsek.Nem vagyok előfízető email cimet kérek.* !legnagyobb erő a szeretet ereje ,,...
Gizella - társkereső Debrecen - 64 éves nő
Gizella, 64 éves
hite: református (rendszeresen gyakorlom)

Szeretem a jókedvet,szeretek a gondjaim ellenére is mosolyogni. Egyedül élek a kisebbik lányommal,de nem vagyok magányos mert vannak barátaim és szép számú családom. Leginkább szabadidős partnert keresek, mert lassan lányom is "kirepül", továbbtanul. Van egy hobbim - kórusban énekelek, szeretem a művészeteket,főleg a zenét, annak minden válfaját- kivéve a magyar nóta ! Munkámból adódóan szükséges, a napi smink, gondozott külső, de ennek "előállítása" nem esik nehezemre. Milyen társat keresek? Magára igényes, kedves, pozitiv életszemléletű, érdeklődő társat .Ja, és ne velem akarja eltartatni magát !A barkácsolgató férfiak nálam nagyon "bejönnek" !
Anna - társkereső Ajka - 62 éves nő
Anna, 62 éves
hite: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

természetet, napfényt szerető vidám beállitottságú vagyok
Judit - társkereső Nagykanizsa - 51 éves nő
Judit, 51 éves
hívő római katolikus (alkalmanként)

Itt minden más mint bárhol ha találkoznánk akár az utcán vagy egy társaságban.Néhány mondat egy kép ( persze ha van). Ezért kérlek ha érdekellek írjál kicsit többet mint két mondat. Őszinte kedves értelmes férfit keresek akivel tervezhetem a jövőt. Külföldön élők ne írjanak! Ha szeretnél velem szilveszterezni írj nekem, és találkozzunk.

Keresztény 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Józsi, 53 éves
vallása: római katolikus (a magam módján gyakorlom)

Keresem azt aki így elfogad. Ha többet szeretnél, szóban vagy személyesen.
József - társkereső Nagykőrös - 65 éves férfi
József, 65 éves
hívő római katolikus (nem gyakorlom)

enyhén konzervativ szemlélet, jól tolerálok, jó a probléma kezelésem...
Zola, 59 éves
római katolikus vallású (a magam módján gyakorlom)

..Akivel megértjük egymást..minden téren..!!! A munkám miatt...sokat vagyok úton...de ha kedve van az utazáshoz..akkor velem tart...!!! Nem vagyok előfizető..így telefonszámot..vagy e-mail címre tudok válaszolni...
Szilveszter - társkereső Rétság - 59 éves férfi
Szilveszter, 59 éves
hívő római katolikus

Magamról majd ha kiváncsi vagy és mersz találkozni velem akkor elmesélek mindent ami érdekel.Remélem ez mielőbb bekövetkezik. Puszi mindenkinek!

Elit 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Bori, 58 éves
Középvezető

Egy vidám, kiegyensúlyozott, pozitiv gondolkodású egyéniség vagyok. Szeretem a kedves, intelligens, értelmes, határozott , figyelmes férfiakat.Nem vagyok előfizető, e-mail címre szivesen válaszolok.
Magdolna, 61 éves
Középvezető

komoly, becsuletes , hasonlo baratsagot keres , ha meg van ilyen , bocs, meg dolgozok a kezdivasarhelyi korhaznal ,kozgazdasz
Kata, 52 éves
Középvezető

Olyan jóképű vagy mint Brad Pitt és olyan intelligens mint Einstein? El tudsz-e képzelni egy kapcsolatot egy olyan hölggyel aki nem Claudia Schiffer és Madame Curie egyben, de az igényei ilyen szinten vannak? Ha véletlenül ebbe a kategóriába tartoznál és ráadásul még jó humorral felvértezett úriember is vagy, jelentkezz feltétlenül ;-)
Mária, 60 éves
Középvezető

Kedves Férfiak! Mielőtt megszólítanak,legyenek szívesek végigolvasni a lapomat! Előre is köszönöm ! A hagyományos értékrend és a személyes találkozás híve vagyok..Egzisztenciálisan hozzám illő partnert keresek. A fotóimat 2013-2018-ban készítettem.

Elit 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

Vili - társkereső Szombathely - 52 éves férfi
Vili, 52 éves
Középvezető

Sziasztok! vili vagyok, 45 éves, lakhelyem Szombathely. Egyetemet végeztem, középvezető vagyok, nem dohányzom, ritkán iszom alkoholt. emberevő nem vagyok. 183 cm magas vagyok és 85 kg, testalkatom , a szemem barna, a hajam barna.de inkább kopaszra vágom....olyan társat keresek kit meglátok,elbűvöl levesz a lábamról.... Egyelőre nem volt időm többet írni, de hamarosan pótolom. Örülök, hogy megnézted az adatlapom; ha felkeltettem az érdeklődésed, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot! (Ez egy automatikusan generált szöveg, mert vili nem írt elfogadható bemutatkozást.)
Laci - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Laci, 50 éves
Felsővezető

Mit is irjak nem tudom, sportolok aktivan kosárlabdázom, szeretek utazni, kirándulni, moziba és szinházba járni! De a legjobb ha megismersz és akkor mindent megtudsz ( mivel nincs előfizetésem, irj a mailre: (kimoderalva)
Jancsi - társkereső Bécs, Pozsony - 71 éves férfi
Jancsi, 71 éves
Felsővezető

Az a csoda, ha valakivel jól érezzük magunkat (megértés?)
Csaba - társkereső Győr - 55 éves férfi
Csaba, 55 éves
Felsővezető

Vezető beosztásban dolgozom, a munkahelyi sikereket azonban nem követte a magánélet boldogsága. Ez az, amit keresek, olyan valaki személyében, akivel azonos a hullámhossz,kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira beszélgetünk. Együtt vagyunk és nem egymás mellett, legyen az bármilyen formában...

Fényképes 50 év feletti társkeresőink társkereső nők

Ica, 64 éves
8 fotóval

Fiatalos, vidám természetű, családcentrikus vagyok. Rendezett családi és anyagi körülmények között élek. Szeretek utazni, kirándulni, zenés táncos estekre járni. Keresem hasonló beállítottságú társamat, megbízható férfi személyében. Kalandorok kíméljenek. *moderálva*
Ica, 63 éves
8 fotóval

Életvidám vagyok de , ha kell segítőkész is. Szeretek családommal barátaimmal lenni. Tavasztól szoktam kerékpározni,kirándulni úszni járok. Próbálok egészségesen élni. Hasonló érdeklődési körű párom keresem. Aki elfogad engem és az ő élete olyan ,amit én is el tudok fogadni. Tudja értékelni szeretetem ő is merjen szeretni engem. Az életünkben nagy kaland társunkat megtalálni. Ismerj meg és minden kiderül. Sikeres pár keresést kívánok mindenkinek. Ha szimpatikus vagyok ,írj levelet.
JUDIT - társkereső Hódmezővásárhely - 72 éves nő
JUDIT, 72 éves
6 fotóval

Egyedül élek de nem magányosan.Szeretem a jó társaságot ,szeretek táncolni, kirándulni.Nagyon kevés a szabadidőm, sokat dolgozom.Mások szerint koromhoz képest sokkal fiatalosabb vagyok, kissé molett hölgy vagyok.
Anna, 69 éves
2 fotóval

Kedves Társkeresők!Hosszú ideje egyedül élek .Most úgy gondoltam, keresek magamnak egy rendes , becsületes társat,akit boldoggá tennék és Ő viszonozná .Hiszen olyan rövid ez az élet,és tegyük Széppé még a hátralévő életünket.Engedd, hogy Szeresselek! Kimondottan Boldog Életre vágyom, ami kölcsönös Bizalmon és Szereteten Nyugszik!

Fényképes 50 év feletti társkeresőink társkereső férfiak

István - társkereső Szekszárd - 55 éves férfi
István, 55 éves
1 fotóval

Pár kap. keresek Szeretek kirándulni -Wellneszelni. Párban szép az élet.
András, 51 éves
12 fotóval

Dinamikus, de kiegyensúlyozott egyéniség vagyok. Rendszeresen sportolok és odafigyelek, mind az egészségemre, mind a külsőmre. Szeretek nagyokat beszélgetni, értelmes dolgokról. Két lábbal állok a földön. Nem kergetek ábrándokat, viszont vannak nagy álmaim és céljaim, amelyeket rendszeresen meg is valósítok. Van két felnőtt gyerekem. Nagyon szeretem őket, bár ritkán találkozunk. Fontos számomra a hasonló értékrend és érdeklődés. Nem birtokolok másokat és azt sem szeretem, ha engem akarnak irányítani. Az egyenrangú társkapcsolat híve vagyok. A legnagyobb érték, amit adhatunk egymásnak a figyelem, megbecsülés, a gondtalan nevetés és a közös élmények. Szeretek kirándulni, fotózni, filmezni, filmet nézni. Sokat utazok. Imádom Egyiptomot, mert ott jó búvárkodni, oda rendszeresen visszajárok, mondhatni az egyik otthonom. Most ért véget egy kapcsolatom, amit teljesen jól kezelünk mindketten. Előfizető vagyok, írhatsz bátran, ha úgy érzed. Nem szeretek hosszan levelezni, sem telefonon ismerkedni, ott mindenki azt mond magáról, amit akar. Ha valaki szimpatikus, akkor szívesen találkozom vele, úgy is ott dől el minden. Üdvözlettel András
János, 56 éves
5 fotóval

építőipari vállalkozó vagyok,barna hajú,szeretetre éhes,várom a hozzám illő társamat.
Laci - társkereső Alsóörs - 51 éves férfi
Laci, 51 éves
9 fotóval

Sziasztok, Lacinak hívnak, Alsóörsön a Balaton partján élek, különálló családi házamban. 50 éves, 190cm magas 85 kg, sokszor csalódott, magára és környezetére igényes elvált fiatalember vagyok. Húsáruházban dolgozom, hentes a szakmám, megfontolt (pörgős típus) vagyok. Szeretem a természetet, kirándulást, szórakozást, nagyon szeretem az állatokat főleg a lovakat! Szeretem a lovassporttal kapcsolatos könyveket, filmeket. Legtöbb időt a gyermekeimmel töltöm ha nálam vannak, gyermekeim 26 és 18 évesek, családi körülményeim rendezettek. Magányosan élek, ezért keresem azt a kedves, csinos és türelmes hölgyet, aki társam lenne és elfogad olyannak amilyen vagyok.

Most online 50 év feletti társkeresőink párkereső nők

Erzsébet - társkereső Ózd - 53 éves nő
Erzsébet, 53 éves
15 perce lépett be

Szeretni és szeretve lenni..... NEM TUDOK A LEVELEKRE VALASZOLNI, KERLEK ADJ ELERHETOSEGET! KOSZI!
Zsóka - társkereső Budapest - 60 éves nő
Zsóka, 60 éves
19 perce lépett be

Vidám, színházat, művészeteket, kirándulást, utazást kedvelő, polgári értékrend szerint élő közgazdásznő keres, minden tekintetben egészséges férfit 66 éves korig! Kiegyensúlyozott vagyok, mindig vidám, humorra, nevetésre kész, mellyel sok probléma könnyebben megoldódik. A családom, munkám mellett bőven jut időm partneremre is, akit remélem mielőbb megtalálok. Hasonló a hasonlónak örül. Nem vagyok előfizető, ezért Kedves Uraim elérhetőséget kérek! Köszönöm: *moderálva* email címre egész alakos fotót küldök.
Judit - társkereső Budapest - 61 éves nő
Judit, 61 éves
21 perce lépett be

Üdvözöllek ! 54-64 éves Vidám,talpraesett , fiatalos ,környezetemre és magamra igényes nő vagyok. Rendezett körülmények között élek családi házamban. Gyermekeim is tudják ,hogy a párját minden korosztály keresi.Sok mindent megtudok oldani egyedül,de mégis űr van a szívemben,sajnos 35 év után özvegy lettem . Olyan őszinte társra vágyom,akivel bárhol megtudok jelenni a ,és ha szól a zene nem rest táncolni.*moderálva* Egyszerűségemmel,kedvességemmel szeretnék egy olyan társra találni, aki mellett boldog lehetnék a hátralévő éveimben.*moderálva*Szimpátia esetén elérhetőséget kérek. l
Ildikó - társkereső görshausen industri - 52 éves nő
Ildikó, 52 éves
22 perce lépett be

Ildikó vagyok jókedélyű nevetős őszinte ez fontos.

Most online 50 év feletti társkeresőink párkereső férfiak

Miklós - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Miklós, 59 éves
7 perce lépett be

nemzetközi közgazdász végzettségű,társasági ember vagyok,amúgy "mindenevő" vagyok,bármilyen kulturált elfoglaltság leköt.sportvezető vagyok,szívesen veszem sportolók kötődését,régebben kereskedelemben voltam felső vezető,onnan is vannak széles isemerettségeim. Ja, és pontosan annyi a korom amit látsz-állítólag mindenki kevesebbet ír...
Sándor - társkereső Komoró - 53 éves férfi
Sándor, 53 éves
7 perce lépett be

Nem hétköznapi,egy kicsit elvont de megbízható!
Géza - társkereső Miskolc - 62 éves férfi
Géza, 62 éves
7 perce lépett be

Vess egy á-molt a kertem (ünk)-be hátha ki kell belőle egy kapcsolat...
Ottó - társkereső Dunaújváros - 54 éves férfi
Ottó, 54 éves
7 perce lépett be

keresem a társam....jóban, rosszban,éjjel nappal..
Néhány 50 év feletti társkeresőink társkereső bemutatkozása
 • Misi (56), Kiskunlacháza
  Sziasztok!
  Misi vagyok 57 éves rokkant nyugdíjas vagyok de mellette sofőrkent dolgozom gyermekeim nincsenek egyedül élek egy aranyos kedves nő személyt keresek 45 6o év mert rossz egyedül.
 • Attila (50), Vasvár
  Szia, kedves latogato.!
  Talán annyit írnék, hogy igazi társat keresek egy életre. Mit jelent számomra az igazi társ, az egyetlen biztos pontot az életemben. Mert ha az nincs, akkor semmid nincs.
 • Edit (56), Szentendre
  Sziasztok!
  Sziasztok. 56 éves özvegy vagyok.. Hosszútávú kapcsolatot keresek, nem feltétlenül összeköltözéssel..
 • Tamás (58), Budapest
  Sziasztok!
  Hölgyet keresgélek.Ez nehéz ügy,mit irjak lényeg jól né?z ki szép arcod legyen tehát ne mumia legyél.!
 • Jutka (50), Miskolc
  Szeretném, ha szeretnél
  Keresem azt, aki engem akar, akinek engem küldött, akit nekem szánt az ég.
Nem csak a húsz éveseké a világ!
A szerelemben nem számít a kor – mondják, és ez bizony így is van! Mi sem jobb bizonyíték erre, mint hogy több tízezer 50 év feletti társkereső vár rád a Randivonalon!

Van, aki későn találja meg élete párját, mások hosszú ideig nem is vágynak komoly kapcsolatra, megint mások pedig csak későn döbbennek rá, hogy ők is megérdemlik, hogy egy olyan ember mellett éljék le életüket, aki valóban társuk mindenben.

Ha te is így vagy ezzel, ne habozz, regisztrálj még ma és nézz szét ötven feletti társkeresőink között!

Tudjuk, hogy ahogy múlnak a fiatal évek, egyre kevésbé van lehetőség az ismerkedésre, a munkával eltöltött évek alatt pedig úgy elszalad az idő, hogy az ember észre sem veszi. Ezért minden nap azon dolgozunk, hogy könnyebbé tehessük a társkeresést, ismerkedést 50 feletti tagjaink számára.

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 24 százaléka negyvenöt év feletti, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Naponta több százan regisztrálnak a Randivonalra, mert itt igényes adatlapokkal és valós felhasználókkal találkozhatnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.