Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Legújabb társkeresők

13 523 új társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők csak azok, akik az elmúlt hónapban döntöttek úgy, hogy komolyan társat keresnek. A társkeresők többsége 3 hónap alatt találja meg a párját – ennyi idő alatt átlagosan 50 ezer új társkeresővel ismerkedhetsz meg.

Néhány új társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >
Néhány új társkereső bemutatkozása
 • Jeremias (45), Budapest
  Elet az eveknek
  Egyedulallo ferfi biztos egzisztenciaval holgyet keres ismerkedes celjabol.
 • Joli (67), Dombóvár
  ne a kifogásokat, hanem a lehetőségeket keresd
  keresem azt a korban hozzám illő, nemdohányzó, özvegy férfit, aki társra vágyik és szeretetre. Családi házban élek egyedül.Szeretek sütni, főzni, kertészkedni és szeretnék néha egy-egy közös programot, kirándulást.
 • Attila (40), Demecser
  Talán végre megtalalom
  Mit is írjak ? Ez jó kérdés !Azt mondanám inkább látni kell és megismerni itt mindenki azt ír magáról amit akar de ez nem biztos hogy fedi a valóságot.
 • Regina (47), Tapolca
  Ismerj meg..
  Ismerkedést barátságot keresek aztán majd alakul..
 • Zita (43), Tatabánya
  Szeretni és szeretve lenni...
  Vallom, hogy amit adunk másoknak, azt kapjuk vissza. igyekszem eszerint viselkedni az emberekkel. Azt mondják rólam, hogy kedves és melegszívű vagyok. Okosnak is mondanak... Egy biztos, nagyon tudok szeretni, és minden vágyam megtalálni azt a férfit, aki ezt fogadja,és viszonozza. Jaaa...és akad néhány rossz tulajdonságom is. :)
Új kapcsolat
Te is azok táborát erősíted, akik még nem találták meg a nagy Ő-t, pedig minden vágyad egy új kapcsolat? Akkor van egy jó hírünk számodra! Nálunk többszázezer társkereső keresi ugyanazt, amit te: egy jól működő, új kapcsolatot, amiben végre igazán teljesnek érezheti magát.

A Randivonalon a társkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ötből négyen fényképes adatlappal rendelkeznek, hogy ezzel is segítsék egy új kapcsolat létrejöttét.

Regisztrálj még ma, és találd meg a párod a Randivonalon! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan csaknem 150 ember hagyja el az oldalt, mert egy olyan új kapcsolat alakult ki közte és kiszemeltje közt, ami miatt felhagy a további keresgéléssel.

Te mire vársz még?

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Nálunk minden ötödik párkereső okostelefon segítségével keresi párját. Csatlakozz hozzájuk, és találd meg életed párját! Az oldal indulása óta már több mint 2,6 millióan választottak minket, hisz nálunk a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.