Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Legújabb társkeresők

19 757 új társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők csak azok, akik az elmúlt hónapban döntöttek úgy, hogy komolyan társat keresnek. A társkeresők többsége 3 hónap alatt találja meg a párját – ennyi idő alatt átlagosan 50 ezer új társkeresővel ismerkedhetsz meg.

Néhány új társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >
Néhány új társkereső bemutatkozása
 • Gizella (62), Százhalombatta
  Barátot beszélgetőtársat keresek.
  Átlagos, egyszerű nő vagyog. Korban és testalkatban hozzám illő babátot keresek, akivel jókat lehet beszélgetni.
 • Péter (40), Budapest
  Két ember között a legrövidebb út egy mosoly
  Ha szeretsz sokat nevetni, jókat beszélgetni és szívesen töltöd a természetben a szabadidődet, akkor most jó helyen jársz! Sok más "szeretem" dolgot is felsorolhattam volna még, mint pl. jó filmeket, olvasás - ezeket éppúgy élvezem, mint az előbbieket, nem beszélve a ...-ról/-ről (...: szabadon behelyettesíthető a kedvenc tevékenységeddel vagy hobbiddal - és most nagyon remélem, hogy nem fehér cápákat nevelgetsz otthon a fürdőkádban) Ui. a születési évemet valószínűleg tévesen jegyezték fel az anyakönyvembe. Barátaim szerint kb. 30 körül lehetek.
 • Ibolya (48), London
  Sziasztok!
  Komoly kapcsolatot szeretnék akinek fontos a szeretet es a torodes ...
 • Feri (42), Sopron
  Családos vagyok, gyerekem már Győrben lakik
  Ezt majd később töltöm ki. Először tájékozódom itt, mint kezdő, újjonc.
 • Adél (16), Budapest
  Heloo
  Budapesti vagyok és szeretem a cicákat! Igazábol ennyi. Írj és többet megtudsz.
Új kapcsolat
Te is azok táborát erősíted, akik még nem találták meg a nagy Ő-t, pedig minden vágyad egy új kapcsolat? Akkor van egy jó hírünk számodra! Nálunk többszázezer társkereső keresi ugyanazt, amit te: egy jól működő, új kapcsolatot, amiben végre igazán teljesnek érezheti magát.

A Randivonalon a társkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ötből négyen fényképes adatlappal rendelkeznek, hogy ezzel is segítsék egy új kapcsolat létrejöttét.

Regisztrálj még ma, és találd meg a párod a Randivonalon! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan csaknem 150 ember hagyja el az oldalt, mert egy olyan új kapcsolat alakult ki közte és kiszemeltje közt, ami miatt felhagy a további keresgéléssel.

Te mire vársz még?

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Nálunk minden ötödik párkereső okostelefon segítségével keresi párját. Csatlakozz hozzájuk, és találd meg életed párját! Az oldal indulása óta már több mint 2,6 millióan választottak minket, hisz nálunk a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.