Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Legújabb társkeresők

20 914 új társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők csak azok, akik az elmúlt hónapban döntöttek úgy, hogy komolyan társat keresnek. A társkeresők többsége 3 hónap alatt találja meg a párját – ennyi idő alatt átlagosan 50 ezer új társkeresővel ismerkedhetsz meg.

Néhány új társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >
Néhány új társkereső bemutatkozása
 • János (26), Heves
  LEGYÉL MA AZ A VALAKI, AKIRE KISKORODBAN FELNÉZTÉL VOLNA
  Közel Sem Vagyok Tökéletes. Hibáztam És Hibázom. Adtam Már Sok Mosolyt És Könnyet Is. Csalódtam És Okoztam Csalódást. Sokszor Hittem Annak Akinek/Amiben Nem Kellett Volna És Elfordultam Attól Akiben/Amiben Kellett Volna Hinnem. Szerettem És Gyűlöltem Néha Meggondolatlanul. Vártam Mikor Már Nem Kellett Volna, És Kapkodtam, Mikor Még Várnom Kellett Volna. Voltam Már Túl Türelmes, De Ijesztően Türelmetlen Is, Néha Önző, Vagy Túl Megalkuvó , … De EMBER Vagyok! Nem Volt Soha Példaképem, És Nem Is Lesz. Élem Az Életem, A Sorsom A Véletlenek És A Döntéseim Irányítják. Az Élet Elvett És Adott Jót S Rosszat, Remélem Többet Már Nem Veszítek. Szeretek És Gyűlölök, Ezt Őszintén És Szemtől Szemben Teszem. Törekszem A Jóra, Mégis Megcsináltam A Legőrültebb Dolgokat. Sokszor Megbántom Azokat Akiket Szeretek, De Ha Őket Bántják, Ölni Tudok. Van Önbizalmam De Félni Is Szoktam. Ragaszkodom Az Igazamhoz, De Bevallom Ha Hibáztam, Bár Sokszor Nehezen. Ha Elfogadsz Ilyennek Örülök, Ha Nem Azt Is Elfogadom... Ami Engem Illet, Én Nem Vagyok Se Szuper Különleges, Se Tucattermék, Se Tökéletes... Viszont Az Egyéni Ízlés, A Normális Értékrendek És Az Önálló Gondolkodásmód Kialakításához Szükséges Sütnivalóval Rendelkezem. Van Gerincem, Képes Vagyok Önmagam Adni És Jól Érzem Magam Így. Nem Szokásom Játszani A Flegma **, Mint Ahogy Azt Néhányan Teszik. A Jövőmet Illetően Vannak Konkrét Terveim, Céljaim És Teszek Is Értük, Hogy Megvalósuljanak. Legfontosabbnak Az Emberi Kapcsolatokat Tartom Az Életben... A Családot, Barátokat... Amikből Szerencsére Már Nem Szenvedek Hiányt, Mint Korábban. Az Eddigi Életem Sokszor Nehéz Volt, Most Boldognak Mondható. Normális Neveltetésben Volt Részem, És Olyan Családtagok Vettek/Vesznek Körül, Akikre Valóban Felnézhetek. Amit Nem Szeretek A Világban, Az A Mai Emberek Korlátoltsága... Hogy Nem Csak Tanult - De Érzelmi Intelligenciával Sem Rendelkezik A Többség, Hogy Irigyek, Rosszindulatúak ; Képtelenek Felismerni, Kezelni, Uralni Az Érzéseiket ; Képtelenek Tekintettel Lenni Másokra ; Verik Magukat A Semmire ; Hiányzik Belőlük Az Emberi Tartás, A Tisztesség És A Becsület. Különösen Kiábrándító Nők Esetén, Ha "Ingyen Prosti" Módjára Viselkednek, És A Fél Város Átment Már Rajtuk. (Sajnos Az Úthenger Még Nem). Férfiaknál Pedig Irritáló, Ha Azt A Kevés Nőt Is, Aki Nem Az Említett Kategóriába Tartozik, "Ingyen Prostinak" Nézik. Meg Úgy Egyáltalán Ha Csak A Dugás Jár A Fejükben. (Jégcsákány Helyett). Sohasem Értettem, Hogy Lehet Valakinek Ennyire Beszűkült Érdeklődési Köre. Persze Én Is Rendelkezem Számos Hibával. Makacs, Sokszor Egykedvű És Cinikus Vagyok. A Hozzám Közelálló Embereket Viszont Igyekszem Nem Megbántani. Ha Mégis Sikerül, Képes Vagyok Bocsánatot Kérni És Belátni, Hogy Tévedtem.
 • Tünde (44), Újfehértó
  Őszinteség
  Komoly kapcsolatot keresek,nem dohanyzom,egyszerű 3 gyerekes anya vagyok.őszinte megbízható.
 • Elemér (48), Budapest
  Bárcsak itt lennél
  Elemér vagyok Budapestről, jó humorú, jó eszű fiatalember. Lehozom a Jupitert is az égről. Mást most nem mondok, legyen ennyi elég.
 • Csaba (43), Göteborg
  Sziasztok!
  Szia.keresek egy hölgyet társnak. Egy kis levelezés és utána meglátjuk!!
 • Marica (38), Jánosháza
  Sziasztok!
  Ismerkednék igényesekkel.Hozzám korban illővel.Ha a távolság sem akadály.
Új kapcsolat
Te is azok táborát erősíted, akik még nem találták meg a nagy Ő-t, pedig minden vágyad egy új kapcsolat? Akkor van egy jó hírünk számodra! Nálunk többszázezer társkereső keresi ugyanazt, amit te: egy jól működő, új kapcsolatot, amiben végre igazán teljesnek érezheti magát.

A Randivonalon a társkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ötből négyen fényképes adatlappal rendelkeznek, hogy ezzel is segítsék egy új kapcsolat létrejöttét.

Regisztrálj még ma, és találd meg a párod a Randivonalon! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan csaknem 150 ember hagyja el az oldalt, mert egy olyan új kapcsolat alakult ki közte és kiszemeltje közt, ami miatt felhagy a további keresgéléssel.

Te mire vársz még?

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Nálunk minden ötödik párkereső okostelefon segítségével keresi párját. Csatlakozz hozzájuk, és találd meg életed párját! Az oldal indulása óta már több mint 2,6 millióan választottak minket, hisz nálunk a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.