Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Legújabb társkeresők

20 801 új társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők csak azok, akik az elmúlt hónapban döntöttek úgy, hogy komolyan társat keresnek. A társkeresők többsége 3 hónap alatt találja meg a párját – ennyi idő alatt átlagosan 50 ezer új társkeresővel ismerkedhetsz meg.

Néhány új társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >
Néhány új társkereső bemutatkozása
 • Cintia (19), Bácsalmás
  Az embernek hajlama van megvalósítani önmagát.:)
  Minden embernek vannak céljai,miket kitűz maga elé és ezeket a célokat szeretné elérni..Nem szabad feladni,kitartóan kell küzdeni.. A család és a barátok fontos szerepet játszanak az életemben. Szeretek a barátokkal eljárni szórakozó helyekre...ismerkedni,kikapcsolódni.:)
 • Enikő (21), Debrecen
  Minden napra egy mosoly :)
  Sziasztok! Én beszélgetés, ismerkedés céljából vagyok az oldalon. Kizárólag 19 és- 26 éves korú férfiakkal szeretnék beszélgetni. Ducik, rámenősek, bunkók kíméljenek. Aki nagyon messze lakik tőlem, az ne is írjon. Hobbim a fotózás, vers írás. Szeretek zenét hallgatni, táncolni. :) Ha többet szeretnétek megtudni rólam, írjatok bátran. :)
 • Szabolcs (24), Szombathely
  Élj a mának!
  Szabi vagyok 25 éves srác aki szereti a kalandokat. Szeretem az új dolgokat és szeretek esetlegesen tanulni másoktól. ???? Szeretem ha szeretnek. ????Szeretk új dolgokat kipróbàlni, szeretem az extrém helyzeteket. ???? Ha kedvet kaptál nyogodtan írj! ????
 • Adri (26), Csömör
  Sziasztok!
  komoly kapcsolat érdekel.
 • Anikó (49), Miskolc
  Soha ne add fel..:)
  -Nálatok mondta a kis herceg-az emberek egyetlen kertben ötezer rózsát nevelnek. Mégse találják meg, amit keresnek. – Nem találják meg – mondtam. – Pedig egyetlen rózsában vagy egy korty vízben megtalálhatnák… – Minden bizonnyal – feleltem. – Csakhogy a szem vak – tette hozzá a kis herceg. – A szívünkkel kell keresni. Ez nem éppen személyes bemutatkozó,csak egy gondolat tőlem. Így akarom szívvel megtalálni a párom.
Új kapcsolat
Te is azok táborát erősíted, akik még nem találták meg a nagy Ő-t, pedig minden vágyad egy új kapcsolat? Akkor van egy jó hírünk számodra! Nálunk többszázezer társkereső keresi ugyanazt, amit te: egy jól működő, új kapcsolatot, amiben végre igazán teljesnek érezheti magát.

A Randivonalon a társkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ötből négyen fényképes adatlappal rendelkeznek, hogy ezzel is segítsék egy új kapcsolat létrejöttét.

Regisztrálj még ma, és találd meg a párod a Randivonalon! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan csaknem 150 ember hagyja el az oldalt, mert egy olyan új kapcsolat alakult ki közte és kiszemeltje közt, ami miatt felhagy a további keresgéléssel.

Te mire vársz még?

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Nálunk minden ötödik párkereső okostelefon segítségével keresi párját. Csatlakozz hozzájuk, és találd meg életed párját! Az oldal indulása óta már több mint 2,6 millióan választottak minket, hisz nálunk a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.