Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Legújabb társkeresők

18 425 új társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők csak azok, akik az elmúlt hónapban döntöttek úgy, hogy komolyan társat keresnek. A társkeresők többsége 3 hónap alatt találja meg a párját – ennyi idő alatt átlagosan 50 ezer új társkeresővel ismerkedhetsz meg.

Néhány új társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >
Néhány új társkereső bemutatkozása
 • Andrea (42), Gyöngyös
  Szabadidőpartner
  Majd megismersz,a személyes találkozó a döntő... Nem szeretnék komoly kapcsolatot,nem Magyarországon élek,de sűrűn itthon vagyok.
 • Csaba (44), Kecskemét
  Addig jàr a korsó a kútra ameddig viszik
  Hello! Minden jó,ha vége jó!Keress,és talàlni fogsz!!
 • Ili (41), Mezőtúr
  kUTYÁSOK ELÖNYBEN
  SZERETEK BARÁTKOZNI ISMERKEDNI UJ DOLGOKAT MEG ISMERNI SÜTNI FÖZNI A FIAM A LEGFONTOSABB AZ ÉLETEMBEN IMÁDOM A KUTYÁKAT MINDEN FÉLE ZENÉT SZERETEM SZABAD IDÖM A KUTYÁIM EGY IGAZI BARÁT LEGYEN AKI NEM ISZIK ÉLET VIDÁM MEG BIZHATO ELSÖNEK SZERETNÉK ITT ISMERKEDNI UTÁNA MEG MAJD EL VÁLIK HOGYAN ALAKUL AZ ISMERTSÉG
 • Laszlo (45), Budapest
  Társat keresek, főként egy életre
  Családközpontú ember vagyok. Ennek megfelelen keresek társat. A legfontosabb erények számomra a hség, megbízhatóság, szavahihetség. Elég sok mély és évtizedes barátságom van. Idegen környezetben feszélyezve érzem magam, de barátok között humorzsák. Elég jó a humorom. Sokszor egy beszélgetésbe ritkán szólok bele, de az nagyot üt :) ... A többit majd élben.
 • Zsolt (23), Miskolc
  zsolti vagyok és szeretnék meg ismerkedni fiatal l
  zsolti vagyok és szereték meg ismefmrkedni fiatal lányokak.komoly kapcsira vagyom...m
Új kapcsolat
Te is azok táborát erősíted, akik még nem találták meg a nagy Ő-t, pedig minden vágyad egy új kapcsolat? Akkor van egy jó hírünk számodra! Nálunk többszázezer társkereső keresi ugyanazt, amit te: egy jól működő, új kapcsolatot, amiben végre igazán teljesnek érezheti magát.

A Randivonalon a társkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ötből négyen fényképes adatlappal rendelkeznek, hogy ezzel is segítsék egy új kapcsolat létrejöttét.

Regisztrálj még ma, és találd meg a párod a Randivonalon! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan csaknem 150 ember hagyja el az oldalt, mert egy olyan új kapcsolat alakult ki közte és kiszemeltje közt, ami miatt felhagy a további keresgéléssel.

Te mire vársz még?

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Nálunk minden ötödik párkereső okostelefon segítségével keresi párját. Csatlakozz hozzájuk, és találd meg életed párját! Az oldal indulása óta már több mint 2,6 millióan választottak minket, hisz nálunk a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.