Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Legújabb társkeresők

14 049 új társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Ők csak azok, akik az elmúlt hónapban döntöttek úgy, hogy komolyan társat keresnek. A társkeresők többsége 3 hónap alatt találja meg a párját – ennyi idő alatt átlagosan 50 ezer új társkeresővel ismerkedhetsz meg.

Néhány új társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >
Néhány új társkereső bemutatkozása
 • Péter (33), Várpalota
  Egy esély mindenkinek jár!
  Ha meg akarsz ismerni,akkor tedd azt,nem harapok! Ha rád írok,legalább irj vissza!
 • Sándor (28), Miskolc
  Èlj a mának
  Egyedül èlek magányosan. Nagyon szeretnék változtatni ezen. Szeretem a gyerekeket, ha rám talál a szerelem, szeretnék családot alapítani. Laza embernek tartanak, szeretek spontán lenni olykor.
 • Krisztiàn (30), Marcali
  Nem élek vele! ????
  Sziasztok!Lehetne több száz sort írni ide,de akkor hol marad az igazi ismerkedes ha elmondok előre mindent!? ????
 • Gábor (23), Budapest
  Muszály álmodnunk, de merjünk is utánna eredni!
  Szeretek olyan dolgokat csinálni, amelyeket mások nem szívesen csinálnak. Ezeket érdekesnek és érdemesnek tartom arra, hogy fejlesszenek. Talán tartozhatnék is valahová, viszont hogy erre valóban szükségem lenne? Nagyon kétlem. Bár szeretek egyedül lenni, ismerem magam és tudom, hogy mit akarok szivesen ismerkednék..
 • Sándor (60), Sátoraljaújhely
  Még szeretném az élet szépségét élvezni!
  Rokkantnyugdíjas, elvált férfi vagyok. Megértő, házias társat keresek életvidám, természetet kedvelő hölgy személyében 55 éves korig. *moderálva*
Új kapcsolat
Te is azok táborát erősíted, akik még nem találták meg a nagy Ő-t, pedig minden vágyad egy új kapcsolat? Akkor van egy jó hírünk számodra! Nálunk többszázezer társkereső keresi ugyanazt, amit te: egy jól működő, új kapcsolatot, amiben végre igazán teljesnek érezheti magát.

A Randivonalon a társkeresők 82 százaléka komoly kapcsolatot keres, és ötből négyen fényképes adatlappal rendelkeznek, hogy ezzel is segítsék egy új kapcsolat létrejöttét.

Regisztrálj még ma, és találd meg a párod a Randivonalon! Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy naponta átlagosan csaknem 150 ember hagyja el az oldalt, mert egy olyan új kapcsolat alakult ki közte és kiszemeltje közt, ami miatt felhagy a további keresgéléssel.

Te mire vársz még?

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 82 százaléka komoly kapcsolatot keres. Nálunk minden ötödik párkereső okostelefon segítségével keresi párját. Csatlakozz hozzájuk, és találd meg életed párját! Az oldal indulása óta már több mint 2,6 millióan választottak minket, hisz nálunk a folyamatos moderálásnak köszönhetően igényes adatlapok és valós felhasználók várnak rád!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.