Vega társkeresők

65 Vega társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Elkötelezett vagy az állatok jogaiért, vagy esetleg nem szereted a hús ízét? Nem könnyű olyan társat találni, aki komolyan veszi a vegetáriánus vagy vegán életmódot. Sok párkapcsolatban komoly összetűzésekhez vezethet, ha nem egyeznek a felek étkezési szokásai. Egy vega számára különösen nehéz nézni, ahogy a társa jóízűen megeszik egy steaket. Ha neked elsődleges szempont az állati hús és az állati eredetű ételek elkerülése, akkor érdemes olyan társat választanod, aki hasonlóan áll hozzá az étkezésekhez. A profilodban beállíthatsz ilyen címkét is, és ez alapján könnyebben megismerkedhetsz a hozzád illő vegetáriánus vagy vegán társaddal. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg vega társkeresőinkkel!

Néhány Vega társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb Vega társkereső nők

Mónika, 29 éves
Társkereső Budapest, XVII.
1 napja tag
Mónika vagyok, 29 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Viki, 36 éves
Társkereső Budapest, XIV.
3 napja tag
Viki vagyok,36 éves. Kommunikáció területen végeztem és ebben is dolgozok. Több mint 9 éve vagyok a média világában, jelenleg hirdetesszervező vagyok. Szabadidőmben szeretek táncolni, sportolni, kulturális programokon részt venni, barátokkal időt tölteni és utazni.
Szilvi, 28 éves
Társkereső Budapest, XI.
3 napja tag
Üdv! Szilvi vagyok, 28 éves, jelenleg Budapesten élek és tanulok. Szeretek sakkozni, kocogni, tornázni, főzni, filmezni. Nincs tapasztalatom az online társkereséssel, de gondoltam kipróbálom, mert szívesen ismerkedem.
Icu, 61 éves
Társkereső Pécel
15 napja tag
Icu vagyok, 61 éves, lakhelyem Pécel. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb Vega társkereső férfiak

Peter, 54 éves
Társkereső Oroszország
13 napja tag
I am an interesting Man,to be with,i am down to earth,and i like natural things.My way of life is simple and ideal.I am an outgoing person, and a very romantic Man who loves challenge. I love hunting, fishing, camping, hiking, boating, swiming, bicycling, playing volleyball, watching movies, gardening, cooking exercising, dining out.
Gergő, 41 éves
Társkereső Budapest, II.
13 napja tag
Kérdés adott helyzetben mit csinálunk a tükörrel :) Fontosnak tartom az együttműködést, a kompromisszumképességet. Nem a kompromisszumkészség tüneteit - színház van elég :) hanem a tettleges kompromisszumkészséget. Szeretem a természetes dolgokat, emberben és környezetben egyaránt. Érdekel a pszichológia. Az önismeret. Néha még olvasok is:) Érdekel Tesla, a biologika, a rebirthing , a lovaglás, a patkolás, Yung, légzéstechnikák, a viselkedésmintáink eredete, a különleges ötletes megoldások, a párhzamok merőben különböző témák közt, a táncház, az autószerelés, a hidrogén üzemanyagcella, és hogy hogy a fenébe megy át a fény az üvegen dehát átmegy evidens! de engem érdekel hogy hogy. Szeretek lovagolni bár ritkán jutok el. Miért szeretem? Mert ott csak az a pillanat van. Azonnali fizikai visszajelzéssel. Van még pár ilyen dolog az életben :) Szeretem ha a másik jelenlétében fesztelenül tudunk viselkedni. Játszmamentesség előny. Ha meg tudjuk figyelni és beszélni a kapcsolati dinamikát amiben vagyunk az már fél siker. Szikra ami a szemek közt átmegy... az fontos... ui a Nap mindig süt, csak mi vagyunk így bepörögve.... :) ui2 amit keresek az egy vidéki-városi hibrid ui3 mi is volt az.... :) ja ez menekülünk valami elől megyünk valami fele... sokan félnek a fájdalomtól lelki értelemben közben pedig a felszabadulásunk kulcsa a fájdalmas pontok által van elfedve meg kell halnia jelen énünknek ami fájdalommal jár hogy létrejöhessen egy új dolog kérdés hogy ez az énünk ami fél meghalni valódi-e és kérédés hogy azonosulunk e vele bocs ez kijött :) ui4 internet, kínálat, gyorsaság, mennyiség... érékét veszti az ember egymás számára huhh nem szabad gondolkodni, ettől nem lett jobb kedvem :) mi az ember értéke? az élmény amit ki lehet sajtolni belőle aztán megyünk tovább??? ennek ellentmondok. ui5 minden 25- 30-egynehány éves életrevaló lány 30-egynehány éves fiut keres magának mikor -és hozzáteszem szerintem - a fiuk feje lágya olyan 40 körül kezd el benőni előtte nem igazán ismerik sem magukat sem a nőket tisztelet a kivételnek játszanak, és csőbe húzzák őket ahol ráadásul sötét van továbbra is fenntartom a fiuk feje lágya olyan 40 körül kezd el benőni ui6 az enyém még biztos nem nőtt be :) : ha ritkán találok egy lányt aki életrevaló olyan igazi párnak való akit az ember nem csal meg simán csak azért mert szereti ha oly ritkán találok egy ilyet biztos hogy elkezdek izgulni és garantáltan elrontom az elején mert minden sejtem külön és együtt is izgalomba jön hogy ez az nehogy elrontsuk :) :)
Gábor, 24 éves
Társkereső Budapest, XVII.
14 napja tag
Szia! Az egészséges életmód híve vagyok. Minden nap, korán reggel futok. Vegetáriánus vagyok. Imádom a teát. Szenvedélyem a tanítás, a gyógyítás és az utazás. Jelenleg elit tanárként dolgozom. Viszont sok más is érdekel, és sok szakmám van. Számos karitatív alapítvány tagja vagyok. Van két macskám és egy kutyám. Kedvenc évszakom az ősz és a tél. Sajnos jogsim és kocsim még nincs, de már dolgozom az ügyön. Jelenleg elit taxival és iskolabusszal közlekedem.
Geri, 29 éves
Társkereső Budapest, I.
25 napja tag
Szia, Geri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Online Vega társkereső nők

Mónika, 29 éves
Társkereső Budapest, XVII.
1 napja tag
Mónika vagyok, 29 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Hanna, 42 éves
Társkereső Budapest
24 napja tag
A privát beszélgetést preferálom , komoly gondolkodású embert keresek, megbántani senkit nem fogok és ugyanezt kérem viszont. Ezen túl senki idejét nem szeretném rabolni, és fordítva sincs értelme, mert hiába hisszük az ellenkezőjét, időnk van a legkevesebb. -bár semmit nem méricskélek még a konyhában sem és mégis minden jól sikerül. Persze, tudom, hogy ennél azért több kell. Mindenkiről feltételezem, hogy komolyan veszi a másikat ezen a fórumon, szeretném, ha korban és paraméterekben az általam megjelölt társkeresők írnának, csak úgy beszélgetni nem szeretnék, csak úgy ismerkedni sem, így ezen üzenetekre nem tudok válaszolni.
Andi, 44 éves
Társkereső Veszprém
42 napja tag
Ha úgy érzed, kérlek írj. Ha úgy érzem, visszaírok neked.
Tünde, 42 éves
Társkereső Barcs
45 napja tag
Szia, Tünde vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Online Vega társkereső férfiak

Ferenc, 50 éves
Társkereső Budapest, XXII.
72 napja tag
Szia ! Gondolom ide most valami olyat kéne írnom amitől Te rögtön belém szeretsz és remegő kézzel kattints a kedvelem ikonra. De nem szeretnék . Inkább álljon itt egy idézet. A természet anyai módon úgy intézte, hogy minden cselekvés, amit a szükségünk miatt ránk parancsolt, egyúttal gyönyörűséges is legyen, és nemcsak az értelmet adta hozzá ösztönzőül, hanem a vágyat is: igazságtalanság elferdíteni a törvényeit. Hibátlan tökéletesség, és már-már isteni, ha becsülettel élvezni tudjuk létezésünket. Azért kutatunk másféle állapotok után, mert nem értjük a sajátunkat, és kibújunk magunkból, mert nem tudjuk, mi van bennünk. De hiába kapaszkodunk gólyalábakra, akkor is csak a magunk lábán kell járnunk. ~ Michel de Montaigne (1533-1592)
Tamás, 44 éves
Társkereső Miskolc
159 napja tag
Röviden rólam: Szeretek túrázni, kerékpározni, fotózni, főzni, motorozni, úszni és vegetáriánus vagyok. :)
Zsolt, 55 éves
Társkereső Pécel
248 napja tag
Pécelre költöztem a nyüzsgő pesti forgatagból. Itt élek, és vannak a különélő gyermekeim, de sajnos nincs lelki, testi társam, akivel kiegészíthetnénk egymást, és boldogíthatnánk a minden napjainkat. Az igaz, hogy főleg a munkának éltem eddig, ezért kevés időt fordítottam a megfelelő társ keresésére, megbecsülésére. De ezen szeretnék változtatni most már. Amiért megdolgoztam, azt próbáltam megbecsülni, igyekeztem visszaforgatni, gondolva a jövőre, a gyerekekre, páromra. Nem vagyok álmodozó, de jó lenne ha megtörténne még velem, és egyáltalán nem tiltakoznék, hogy kölcsönös szimpátia, szerelem kialakuljon. Szörnyű kimondani ezt az 50 feletti kort, nem is értem, hogy történhetett, de szerencsére nem érzem még. Annyiban segít, hogy nem fogom már szétszedni a világot, és a holdra sem akarok már elindulni létrán. De egy kicsit próbálom szebbé, kellemesebbé tenni még az életet. Magasságomról nem tehetek, így jöttem le egykeként a futószalagról. Ettől még rendben vagyok. Tudom az az igazi férfi, aki magas, erős, sportos, és a Ferrarija pedig a garázsban várja. Jó, persze. Talán a következő életemben, ha van olyan, de egyelőre arra próbálok vigyázni, ami most van. Ezért nem dohányoztam soha, borocskát is csak néha óvatosan, és kávé meg minek. Szeretem József Attilát, a rock zenét, ritkán áztatom magam termál fürdőben, és élvezem ha jólesően beszívhatom a friss hajnali péceli levegőt.
Solt, 51 éves
Társkereső Csopak
283 napja tag
A boldogság megsokszorozódik, ha megosztjuk.Csak az árnyékodat láthatod , ha hátat fordítasz a napnak.

Diplomás Vega társkereső nők

Viki, 36 éves
Társkereső Budapest, XIV.
3 napja tag
Viki vagyok,36 éves. Kommunikáció területen végeztem és ebben is dolgozok. Több mint 9 éve vagyok a média világában, jelenleg hirdetesszervező vagyok. Szabadidőmben szeretek táncolni, sportolni, kulturális programokon részt venni, barátokkal időt tölteni és utazni.
Szilvi, 28 éves
Társkereső Budapest, XI.
3 napja tag
Üdv! Szilvi vagyok, 28 éves, jelenleg Budapesten élek és tanulok. Szeretek sakkozni, kocogni, tornázni, főzni, filmezni. Nincs tapasztalatom az online társkereséssel, de gondoltam kipróbálom, mert szívesen ismerkedem.
Icu, 61 éves
Társkereső Pécel
15 napja tag
Icu vagyok, 61 éves, lakhelyem Pécel. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Agnes, 35 éves
Társkereső Szolnok
16 napja tag
Nem rég költöztem haza Angliából, és most komoly kapcsolatot keresek. Szolnokon élek. Angoltanár és vállalkozó vagyok.

Diplomás Vega társkereső férfiak

Gergő, 41 éves
Társkereső Budapest, II.
13 napja tag
Kérdés adott helyzetben mit csinálunk a tükörrel :) Fontosnak tartom az együttműködést, a kompromisszumképességet. Nem a kompromisszumkészség tüneteit - színház van elég :) hanem a tettleges kompromisszumkészséget. Szeretem a természetes dolgokat, emberben és környezetben egyaránt. Érdekel a pszichológia. Az önismeret. Néha még olvasok is:) Érdekel Tesla, a biologika, a rebirthing , a lovaglás, a patkolás, Yung, légzéstechnikák, a viselkedésmintáink eredete, a különleges ötletes megoldások, a párhzamok merőben különböző témák közt, a táncház, az autószerelés, a hidrogén üzemanyagcella, és hogy hogy a fenébe megy át a fény az üvegen dehát átmegy evidens! de engem érdekel hogy hogy. Szeretek lovagolni bár ritkán jutok el. Miért szeretem? Mert ott csak az a pillanat van. Azonnali fizikai visszajelzéssel. Van még pár ilyen dolog az életben :) Szeretem ha a másik jelenlétében fesztelenül tudunk viselkedni. Játszmamentesség előny. Ha meg tudjuk figyelni és beszélni a kapcsolati dinamikát amiben vagyunk az már fél siker. Szikra ami a szemek közt átmegy... az fontos... ui a Nap mindig süt, csak mi vagyunk így bepörögve.... :) ui2 amit keresek az egy vidéki-városi hibrid ui3 mi is volt az.... :) ja ez menekülünk valami elől megyünk valami fele... sokan félnek a fájdalomtól lelki értelemben közben pedig a felszabadulásunk kulcsa a fájdalmas pontok által van elfedve meg kell halnia jelen énünknek ami fájdalommal jár hogy létrejöhessen egy új dolog kérdés hogy ez az énünk ami fél meghalni valódi-e és kérédés hogy azonosulunk e vele bocs ez kijött :) ui4 internet, kínálat, gyorsaság, mennyiség... érékét veszti az ember egymás számára huhh nem szabad gondolkodni, ettől nem lett jobb kedvem :) mi az ember értéke? az élmény amit ki lehet sajtolni belőle aztán megyünk tovább??? ennek ellentmondok. ui5 minden 25- 30-egynehány éves életrevaló lány 30-egynehány éves fiut keres magának mikor -és hozzáteszem szerintem - a fiuk feje lágya olyan 40 körül kezd el benőni előtte nem igazán ismerik sem magukat sem a nőket tisztelet a kivételnek játszanak, és csőbe húzzák őket ahol ráadásul sötét van továbbra is fenntartom a fiuk feje lágya olyan 40 körül kezd el benőni ui6 az enyém még biztos nem nőtt be :) : ha ritkán találok egy lányt aki életrevaló olyan igazi párnak való akit az ember nem csal meg simán csak azért mert szereti ha oly ritkán találok egy ilyet biztos hogy elkezdek izgulni és garantáltan elrontom az elején mert minden sejtem külön és együtt is izgalomba jön hogy ez az nehogy elrontsuk :) :)
Gábor, 24 éves
Társkereső Budapest, XVII.
14 napja tag
Szia! Az egészséges életmód híve vagyok. Minden nap, korán reggel futok. Vegetáriánus vagyok. Imádom a teát. Szenvedélyem a tanítás, a gyógyítás és az utazás. Jelenleg elit tanárként dolgozom. Viszont sok más is érdekel, és sok szakmám van. Számos karitatív alapítvány tagja vagyok. Van két macskám és egy kutyám. Kedvenc évszakom az ősz és a tél. Sajnos jogsim és kocsim még nincs, de már dolgozom az ügyön. Jelenleg elit taxival és iskolabusszal közlekedem.
Geri, 29 éves
Társkereső Budapest, I.
25 napja tag
Szia, Geri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Péter, 36 éves
Társkereső Nagy Britannia
38 napja tag
Távolra utazni és ott helyi ízeket kóstolni. Napsütésben bijacozni. Jó zenére parkban futni. Ezüst-fehér csúcsokat mászni és aztán lecsúszni. Ez csak egy pár azokból, amiket nagyon szeretek csinálni. Találkozzunk egy közös kávéra, sétára, falmászásra, bicajozásra!

Keresztény Vega társkereső nők

Szilvi, 28 éves
Társkereső Budapest, XI.
3 napja tag
Üdv! Szilvi vagyok, 28 éves, jelenleg Budapesten élek és tanulok. Szeretek sakkozni, kocogni, tornázni, főzni, filmezni. Nincs tapasztalatom az online társkereséssel, de gondoltam kipróbálom, mert szívesen ismerkedem.
Lívi, 46 éves
Társkereső Győr
70 napja tag
Barátot keresek Győrből,akivel kölcsönös szimpátia esetén minőségi időt tudunk együtt tölteni.Hosszú távú,de nem összeköltözős kapcsolatot keresek. Fontos lenne,hogy partnerem jó humorú,vidám természetű,fiatalos legyen. Szeretek moziba járni,sétálni,cukrázdázni,szaunázni.
Anna, 54 éves
Társkereső Szolnok
93 napja tag
Sportos, praktikusan gondolkozó, utazást kedvelő, kedves nő vagyok.
Erzsébet, 61 éves
Társkereső Budapest, XI.
154 napja tag
Nagyon szeretek élni. Magamrol ennyit: szeretek utazni, sportolni főleg biciklizni,és túrázni a hegyekben. Tartós kapcsolatot keresek. Városi életet szeretem de a vidékkel sincs semmi gondom

Keresztény Vega társkereső férfiak

István, 59 éves
Társkereső Sopron
73 napja tag
Szenvedélyesen szeretek élni. Táncolni, finomakat enni, tajcsizni, jókat beszélgetni, utazni. Értelmes feladatokat megoldani. Tapasztalni. Csendben ülni. Nevetni. 7
Imi, 51 éves
Társkereső Budapest, XXI.
77 napja tag
Fontos számomra a szeretet kölcsönös megnyilvánulása, az egymásra figyelés képessége, az őszinteség, a lelki és testi harmónia. Szeretetnyelvem az érintés. Ha figyelmes, kedves, megfontolt társra vágysz, aki ugyanakkor spontán, jó helyen jársz :) Kifejezetten fiatalos dinamikus férfi vagyok, aki azonban vágyik a csendes, meghitt -Társával- együtt töltött órákra.
Ákos, 56 éves
Társkereső Polgárdi
146 napja tag
Ákos vagyok, 56 éves, lakhelyem Polgárdi. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni! Van két lányom is akik 15 évesek, ikrek és magániskolába járnak most 8.-ok. Szeretnének ebben az iskolában maradni és turisztikát tanulni. Minket elhagyott a feleségem, és nem fogadom őt vissza, erről a lányok is így gondolkoznak. Az egész házimunkát (főzést, vasalást, gazolást stb.) idáig is én végeztem így végeredményben nincs változás. Többet személyesen. Szeretném megtalálni azt a Nőt, akinek fontos a bizalom, őszinteség, humor...szerelem. Igyekszem mindenkinek válaszolni, viszont mivel nem vagyok előfizető így előfordul, hogy nem tudom ezt megtenni. Amikor "csak" bejelölök Valakit, mert felkeltette az érdeklődésem és nem írok annak az az oka, hogy nem tudok, mivel nem vagyok előfizető. Légyszíves írj elérhetőséget!
Laci, 64 éves
Társkereső Győr
181 napja tag
Egyelőre alkalmi barátságot keresek, ami később változhat? Szeretnék néha elmenni partneremmel egy zenés helyre vacsorázni. Kisebb kirándulások esetleg, némi ismeretség után Wellness hétvége is elképzelhető? Szeretem az őszinte, szókimondó, de kedves embereket. Fontos az egymás iránti tisztelet, megbecsülés és a szeretet! Szeretek barkácsolni, sportolni, olvasni, kirándulni, fotózni, rádiózni. Vegás ételeket kedvelem, de szívesen és örömmel főzök és készítek sütiket is gyakran! Szeretem a gyermekeket. Az állatok\/kutyusok\/ meg az igazi barátaim!

Fiatal Vega társkereső nők

Mónika, 29 éves
Társkereső Budapest, XVII.
1 napja tag
Mónika vagyok, 29 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szilvi, 28 éves
Társkereső Budapest, XI.
3 napja tag
Üdv! Szilvi vagyok, 28 éves, jelenleg Budapesten élek és tanulok. Szeretek sakkozni, kocogni, tornázni, főzni, filmezni. Nincs tapasztalatom az online társkereséssel, de gondoltam kipróbálom, mert szívesen ismerkedem.
Noemi, 28 éves
Társkereső Kaposvár
25 napja tag
Fontosak szamomra az emberi erzelmek, az oszinte beszelgetesek, nagy nevetesek. Szeretek rajzolni, olvasni, sportolni, filmet nezni, kirandulni, az eletrol beszelgetni. Kreativnak tartom magam, szeretnem ha a parom is az lenne.
Petra, 19 éves
Társkereső Budapest, III.
59 napja tag
Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, színházba és edzésre járni, valamint túrázni is szeretek. Imádok utazni és új helyeket felfedezni.

Fiatal Vega társkereső férfiak

Gábor, 24 éves
Társkereső Budapest, XVII.
14 napja tag
Szia! Az egészséges életmód híve vagyok. Minden nap, korán reggel futok. Vegetáriánus vagyok. Imádom a teát. Szenvedélyem a tanítás, a gyógyítás és az utazás. Jelenleg elit tanárként dolgozom. Viszont sok más is érdekel, és sok szakmám van. Számos karitatív alapítvány tagja vagyok. Van két macskám és egy kutyám. Kedvenc évszakom az ősz és a tél. Sajnos jogsim és kocsim még nincs, de már dolgozom az ügyön. Jelenleg elit taxival és iskolabusszal közlekedem.
Geri, 29 éves
Társkereső Budapest, I.
25 napja tag
Szia, Geri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Izsàk, 24 éves
Társkereső Budapest, VI.
60 napja tag
Szia! 24 eves elettel teli fiatal srac vagyok. Tobb az olyan dolog amit szeretek, mint amit nem ;) A randikat egy sor, vagy egy jo kaja mellett jobban el tudom kepzelni, mint online...
Márk, 29 éves
Társkereső Budapest, XII.
289 napja tag
Szerettem volna egy jópofa bemutatkozást írni magamról, de nem sikerült. Gondoltam megíratom másokkal, ami nem azt jelenti, hogy lemásolom, amit ők írnak nekem, hanem csak azt, hogy keresem a megfelelőt. Sajnos nem jött össze. Így ha valamit meg szeretnél tudni rólam, akkor írj!

30-as Vega társkereső nők

Viki, 36 éves
Társkereső Budapest, XIV.
3 napja tag
Viki vagyok,36 éves. Kommunikáció területen végeztem és ebben is dolgozok. Több mint 9 éve vagyok a média világában, jelenleg hirdetesszervező vagyok. Szabadidőmben szeretek táncolni, sportolni, kulturális programokon részt venni, barátokkal időt tölteni és utazni.
Agnes, 35 éves
Társkereső Szolnok
16 napja tag
Nem rég költöztem haza Angliából, és most komoly kapcsolatot keresek. Szolnokon élek. Angoltanár és vállalkozó vagyok.
Réka, 32 éves
Társkereső Budaörs
20 napja tag
Minimalizmus, környezettudatosság, túra-mozgás-sport, természet, alkotás, tanulás-olvasás
Viktória, 30 éves
Társkereső Budapest
23 napja tag
Szia, Viktória vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

30-as Vega társkereső férfiak

Péter, 36 éves
Társkereső Nagy Britannia
38 napja tag
Távolra utazni és ott helyi ízeket kóstolni. Napsütésben bijacozni. Jó zenére parkban futni. Ezüst-fehér csúcsokat mászni és aztán lecsúszni. Ez csak egy pár azokból, amiket nagyon szeretek csinálni. Találkozzunk egy közös kávéra, sétára, falmászásra, bicajozásra!
Tamás, 39 éves
Társkereső Budapest, XI.
1062 napja tag
Ebben a csodaszép világban, amit az igazinak és egyedülinek hiszünk, folyton szembe kell néznünk önnön gyengeségeinkkel. Amíg nem találjuk meg a most meglévő helyzetünkben a vigasztalást önmagunkban, bármilyen meglévő problémára, addig feleslegesen keressük a párunkat, csalódni fogunk. A gondolataink teremtik meg a jövőnket. A tetteink pedig meghatározzák, hogy milyen leckéket kapunk meg újból és újból. :) Alapvetően nyugodt természetű embernek tartom magam. A képek világában élek. Fotózással foglalkozom. Szívesen készítek portrékat.
Andris, 32 éves
Társkereső Pécs
1724 napja tag
Kedves látogatóm! Örülök, hogy idetévedtél, és remélem a következő pár sorral maradásra tudlak bírni. :) Röviden összefoglalva vidám, optimista és családcentrikus embernek tartom magam. Imádok zongorázni, elsősorban a filmzenék a kedvenceim. Szívesen szervezek közös programokat, színházba, moziba, hangversenyre járni, közös filmnézését-olvasást-zenehallgatást tartani, beülni teázni valahova vagy sétálni amerre csak jól esik. Nagyon szeretek beszélgetni, bolondozni a másikkal. Fontos számomra a másik közelsége és, hogy mindent meg tudjunk közösen beszélni. Sokat szoktam gondolkodni az élet nagy rejtelmeiről, kedvelem a természetet és az állatokat. Jól esik kerékpározni, heti rendszerességgel szoktam edzeni és jógázni, számomra meghatározó a jó egészség és a lelki nyugalom. Igyekszek testileg és szellemileg folyamatosan fejlődni, de a pihenésnek (lustálkodásnak) is meg van a helye életemben. Megtanultam a másikat elfogadni, és olyannak szeretni amilyen valójában, nem célom senkit sem megváltoztatni.

Középkorú Vega társkereső nők

Hanna, 42 éves
Társkereső Budapest
24 napja tag
A privát beszélgetést preferálom , komoly gondolkodású embert keresek, megbántani senkit nem fogok és ugyanezt kérem viszont. Ezen túl senki idejét nem szeretném rabolni, és fordítva sincs értelme, mert hiába hisszük az ellenkezőjét, időnk van a legkevesebb. -bár semmit nem méricskélek még a konyhában sem és mégis minden jól sikerül. Persze, tudom, hogy ennél azért több kell. Mindenkiről feltételezem, hogy komolyan veszi a másikat ezen a fórumon, szeretném, ha korban és paraméterekben az általam megjelölt társkeresők írnának, csak úgy beszélgetni nem szeretnék, csak úgy ismerkedni sem, így ezen üzenetekre nem tudok válaszolni.
Móni, 40 éves
Társkereső Budapest, X.
40 napja tag
Szeretek kirándulni,biciklizni, sportolni, mozogni,olvasni..a hegyeket, természetet, a vàrosi nyüzsgést de a vidéki csendet is. Imádom a barátaimat de egyedül is szeretek lenni. Szeretek moziba járni, zenèt hallgatni, sétálni vagy csak úgy lenni. 20 éve vegetetáriánus vagyok..jó lenne ha a párom is az lenne. Imádom a focit, a vízilabdát és a hokit. Erről senki kedvéért nem mondok le...💚 Szeretem a tetoválásokat,(nekem is van és még lesz is) és az sem baj ha neked is van ;) Röviden ennyi..ha valami érdekel kérdezd meg... 😉
Andi, 44 éves
Társkereső Veszprém
42 napja tag
Ha úgy érzed, kérlek írj. Ha úgy érzem, visszaírok neked.
Tünde, 42 éves
Társkereső Barcs
45 napja tag
Szia, Tünde vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Középkorú Vega társkereső férfiak

Gergő, 41 éves
Társkereső Budapest, II.
13 napja tag
Kérdés adott helyzetben mit csinálunk a tükörrel :) Fontosnak tartom az együttműködést, a kompromisszumképességet. Nem a kompromisszumkészség tüneteit - színház van elég :) hanem a tettleges kompromisszumkészséget. Szeretem a természetes dolgokat, emberben és környezetben egyaránt. Érdekel a pszichológia. Az önismeret. Néha még olvasok is:) Érdekel Tesla, a biologika, a rebirthing , a lovaglás, a patkolás, Yung, légzéstechnikák, a viselkedésmintáink eredete, a különleges ötletes megoldások, a párhzamok merőben különböző témák közt, a táncház, az autószerelés, a hidrogén üzemanyagcella, és hogy hogy a fenébe megy át a fény az üvegen dehát átmegy evidens! de engem érdekel hogy hogy. Szeretek lovagolni bár ritkán jutok el. Miért szeretem? Mert ott csak az a pillanat van. Azonnali fizikai visszajelzéssel. Van még pár ilyen dolog az életben :) Szeretem ha a másik jelenlétében fesztelenül tudunk viselkedni. Játszmamentesség előny. Ha meg tudjuk figyelni és beszélni a kapcsolati dinamikát amiben vagyunk az már fél siker. Szikra ami a szemek közt átmegy... az fontos... ui a Nap mindig süt, csak mi vagyunk így bepörögve.... :) ui2 amit keresek az egy vidéki-városi hibrid ui3 mi is volt az.... :) ja ez menekülünk valami elől megyünk valami fele... sokan félnek a fájdalomtól lelki értelemben közben pedig a felszabadulásunk kulcsa a fájdalmas pontok által van elfedve meg kell halnia jelen énünknek ami fájdalommal jár hogy létrejöhessen egy új dolog kérdés hogy ez az énünk ami fél meghalni valódi-e és kérédés hogy azonosulunk e vele bocs ez kijött :) ui4 internet, kínálat, gyorsaság, mennyiség... érékét veszti az ember egymás számára huhh nem szabad gondolkodni, ettől nem lett jobb kedvem :) mi az ember értéke? az élmény amit ki lehet sajtolni belőle aztán megyünk tovább??? ennek ellentmondok. ui5 minden 25- 30-egynehány éves életrevaló lány 30-egynehány éves fiut keres magának mikor -és hozzáteszem szerintem - a fiuk feje lágya olyan 40 körül kezd el benőni előtte nem igazán ismerik sem magukat sem a nőket tisztelet a kivételnek játszanak, és csőbe húzzák őket ahol ráadásul sötét van továbbra is fenntartom a fiuk feje lágya olyan 40 körül kezd el benőni ui6 az enyém még biztos nem nőtt be :) : ha ritkán találok egy lányt aki életrevaló olyan igazi párnak való akit az ember nem csal meg simán csak azért mert szereti ha oly ritkán találok egy ilyet biztos hogy elkezdek izgulni és garantáltan elrontom az elején mert minden sejtem külön és együtt is izgalomba jön hogy ez az nehogy elrontsuk :) :)
Miklós, 45 éves
Társkereső Szeged
92 napja tag
Amennyiben egy olyan férfira vágysz, aki önálló és határozott, de egyben mindent megad annak a nőnek, akit szeret - jó adatlapot olvasol.
Joci, 49 éves
Társkereső Dunaföldvár
157 napja tag
Őszinte, egyenrangú, boldog, személyes szabadságban kibontakoztató, önmegvalósításban egymást segítő párkapcsolathoz társat keresek. Talán Te meg én leszünk azok akik kölcsönösen a boldogság magaslataiba emelhetjük egymást. Önmagam megismerésének és tökéletesítésének útján járok, tetteimért felelősséget vállalok, hiszek a boldog párkapcsolatban, de azt gondolom mindkét résztvevőnek felelősen tenni kell érte, ha hasonlóan érzel keress meg. Lépünk egymás felé?.. Én itt vagyok.:) (Ha az adatlapomra kattintottál, azt jelenti van bennünk valami közös, ha végig is olvasod azt, több közös dolog is van bennünk, ha kedvencnek jelölsz, több a közös, mint az egyedi, ez már érdekes lehet, megéri, hogy kiderítsük, mit jelent ez számunkra!)
Tamás, 44 éves
Társkereső Miskolc
159 napja tag
Röviden rólam: Szeretek túrázni, kerékpározni, fotózni, főzni, motorozni, úszni és vegetáriánus vagyok. :)

50 év feletti Vega társkereső nők

Icu, 61 éves
Társkereső Pécel
15 napja tag
Icu vagyok, 61 éves, lakhelyem Pécel. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Erzsébet, 61 éves
Társkereső Budapest, XI.
154 napja tag
Nagyon szeretek élni. Magamrol ennyit: szeretek utazni, sportolni főleg biciklizni,és túrázni a hegyekben. Tartós kapcsolatot keresek. Városi életet szeretem de a vidékkel sincs semmi gondom
Zsuzsa, 61 éves
Társkereső Tatabánya
206 napja tag
Zsuzsa vagyok, 61 éves. Társam keresem. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! A fotóm 2019 júniusban készült.
Kata, 59 éves
Társkereső Nagy Britannia
263 napja tag
Szia, Kata vagyok, Már vártalak.... Álmaimban sokszor elképzeltelek... Külsődre és környezetedre igényes vagy. Nem dohányzol... és alkoholra sincs szükséged, hogy ellazulj egy hosszú nap után. Szívesen töltöd idődet a természetben. Többre értékeled a madárcsicsergést a tv adásánál. Nyitott vagy az újdonságokra. Szeretsz kertészkedni. Nem ijedsz meg, ha kell akár.. a bringa megjavításától sem ... hahaha Kilencedik éve élek Londonban és néhány év múlva tervezem majd hazaköltözni. Kiegyensúlyozott, boldog életet élek, amit szeretnék Veled megosztani. A barátaim energiabombának szoktak hívni :-) Ez talán az egészséges életmódomnak is köszönhető. Hosszú ideje vegetáriánus vagyok, jógát gyakorlok és oktatok. Szeretek élni, szerelmesnek lenni... nagyokat nevetni... és táncolni :-) Mindenem megvan, amire szükségem van, csak Rád várok! Bújós vagyok. Nagyon fontos számomra az érintés. Érintés a szeretet-nyelvem. :-) Szeretem az egyszerűséget, természetest. Nem olyan társat keresek, akivel együtt megöregedünk, hanem akivel együtt örökké fiatalok maradunk!

50 év feletti Vega társkereső férfiak

István, 59 éves
Társkereső Sopron
73 napja tag
Szenvedélyesen szeretek élni. Táncolni, finomakat enni, tajcsizni, jókat beszélgetni, utazni. Értelmes feladatokat megoldani. Tapasztalni. Csendben ülni. Nevetni. 7
Laci, 64 éves
Társkereső Győr
181 napja tag
Egyelőre alkalmi barátságot keresek, ami később változhat? Szeretnék néha elmenni partneremmel egy zenés helyre vacsorázni. Kisebb kirándulások esetleg, némi ismeretség után Wellness hétvége is elképzelhető? Szeretem az őszinte, szókimondó, de kedves embereket. Fontos az egymás iránti tisztelet, megbecsülés és a szeretet! Szeretek barkácsolni, sportolni, olvasni, kirándulni, fotózni, rádiózni. Vegás ételeket kedvelem, de szívesen és örömmel főzök és készítek sütiket is gyakran! Szeretem a gyermekeket. Az állatok\/kutyusok\/ meg az igazi barátaim!
Dénes, 67 éves
Társkereső Amerikai Egyesült Államok
229 napja tag
Szia, Dénes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
János, 81 éves
Társkereső Veszprém
267 napja tag
Szia, János vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

Néhány Vega társkereső bemutatkozása

  • Icu (61), Pécel Sziasztok! Icu vagyok, 61 éves, lakhelyem Pécel. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Gergő (41), Budapest, II. Tükrök vagyunk egymásnak Kérdés adott helyzetben mit csinálunk a tükörrel :) Fontosnak tartom az együttműködést, a kompromisszumképességet. Nem a kompromisszumkészség tüneteit - színház van elég :) hanem a tettleges kompromisszumkészséget. Szeretem a természetes dolgokat, emberben és környezetben egyaránt. Érdekel a pszichológia. Az önismeret. Néha még olvasok is:) Érdekel Tesla, a biologika, a rebirthing , a lovaglás, a patkolás, Yung, légzéstechnikák, a viselkedésmintáink eredete, a különleges ötletes megoldások, a párhzamok merőben különböző témák közt, a táncház, az autószerelés, a hidrogén üzemanyagcella, és hogy hogy a fenébe megy át a fény az üvegen dehát átmegy evidens! de engem érdekel hogy hogy. Szeretek lovagolni bár ritkán jutok el. Miért szeretem? Mert ott csak az a pillanat van. Azonnali fizikai visszajelzéssel. Van még pár ilyen dolog az életben :) Szeretem ha a másik jelenlétében fesztelenül tudunk viselkedni. Játszmamentesség előny. Ha meg tudjuk figyelni és beszélni a kapcsolati dinamikát amiben vagyunk az már fél siker. Szikra ami a szemek közt átmegy... az fontos... ui a Nap mindig süt, csak mi vagyunk így bepörögve.... :) ui2 amit keresek az egy vidéki-városi hibrid ui3 mi is volt az.... :) ja ez menekülünk valami elől megyünk valami fele... sokan félnek a fájdalomtól lelki értelemben közben pedig a felszabadulásunk kulcsa a fájdalmas pontok által van elfedve meg kell halnia jelen énünknek ami fájdalommal jár hogy létrejöhessen egy új dolog kérdés hogy ez az énünk ami fél meghalni valódi-e és kérédés hogy azonosulunk e vele bocs ez kijött :) ui4 internet, kínálat, gyorsaság, mennyiség... érékét veszti az ember egymás számára huhh nem szabad gondolkodni, ettől nem lett jobb kedvem :) mi az ember értéke? az élmény amit ki lehet sajtolni belőle aztán megyünk tovább??? ennek ellentmondok. ui5 minden 25- 30-egynehány éves életrevaló lány 30-egynehány éves fiut keres magának mikor -és hozzáteszem szerintem - a fiuk feje lágya olyan 40 körül kezd el benőni előtte nem igazán ismerik sem magukat sem a nőket tisztelet a kivételnek játszanak, és csőbe húzzák őket ahol ráadásul sötét van továbbra is fenntartom a fiuk feje lágya olyan 40 körül kezd el benőni ui6 az enyém még biztos nem nőtt be :) : ha ritkán találok egy lányt aki életrevaló olyan igazi párnak való akit az ember nem csal meg simán csak azért mert szereti ha oly ritkán találok egy ilyet biztos hogy elkezdek izgulni és garantáltan elrontom az elején mert minden sejtem külön és együtt is izgalomba jön hogy ez az nehogy elrontsuk :) :)
  • Geri (29), Budapest, I. Sziasztok! Szia, Geri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Mónika (29), Budapest, XVII. Sziasztok! Mónika vagyok, 29 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Peter (54), Oroszország Sziasztok! I am an interesting Man,to be with,i am down to earth,and i like natural things.My way of life is simple and ideal.I am an outgoing person, and a very romantic Man who loves challenge. I love hunting, fishing, camping, hiking, boating, swiming, bicycling, playing volleyball, watching movies, gardening, cooking exercising, dining out.
Elkötelezett vagy az állatok jogaiért, vagy esetleg nem szereted a hús ízét? Nem könnyű olyan társat találni, aki komolyan veszi a vegetáriánus vagy vegán életmódot. Sok párkapcsolatban komoly összetűzésekhez vezethet, ha nem egyeznek a felek étkezési szokásai. Egy vega számára különösen nehéz nézni, ahogy a társa jóízűen megeszik egy steaket. Ha neked elsődleges szempont az állati hús és az állati eredetű ételek elkerülése, akkor érdemes olyan társat választanod, aki hasonlóan áll hozzá az étkezésekhez. A profilodban beállíthatsz ilyen címkét is, és ez alapján könnyebben megismerkedhetsz a hozzád illő vegetáriánus vagy vegán társaddal. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg vega társkeresőinkkel!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk