Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Vega társkeresők

99 vega társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Elkötelezett vagy az állatok jogaiért, vagy esetleg nem szereted a hús ízét? Nem könnyű olyan társat találni, aki komolyan veszi a vegetáriánus vagy vegán életmódot. Sok párkapcsolatban komoly összetűzésekhez vezethet, ha nem egyeznek a felek étkezési szokásai. Egy vega számára különösen nehéz nézni, ahogy a társa jóízűen megeszik egy steaket. Ha neked elsődleges szempont az állati hús és az állati eredetű ételek elkerülése, akkor érdemes olyan társat választanod, aki hasonlóan áll hozzá az étkezésekhez. A profilodban beállíthatsz ilyen címkét is, és ez alapján könnyebben megismerkedhetsz a hozzád illő vegetáriánus vagy vegán társaddal. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg vega társkeresőinkkel!

Néhány vega társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb vega társkereső nők

Petra, 19 éves
7 órája tag

Ha új társaságban vagyok félénk és visszahúzódó vagyok, viszont, ha jó ismerősök, barátok közt vagyok akkor eléggé felszabadult tudok lenni. Legfontosabb számomra a család és a barátok. Zenei és könyv ízlésem viszonylag széles. Párkapcsolatban számomra az őszinteség és a bizalom a legfontosabbak, amelyek szerintem mindenféle kapcsolat alapja. Meg tudjunk beszélni bármit, a legaprópp dologtól a legnagyobbig. Hobbijaim: az olvasás, zenehallgatás, wing-tsun kung-fu-ra járni. Szeretek új helyeket megismerni és imádok utazni.
Tünde - társkereső Solymár - 47 éves nő
Tünde, 47 éves
15 napja tag

Spirituális úton járok. Táncolok, jógázom és vegán vagyok.
Bogi, 24 éves
15 napja tag

Pár szó magamról: Céltudatos, előretörő lány vagyok. Vannak céljaim, és minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy elérjem őket. Aktívan dolgozom, mellette hétvégi oktatási rendszerben tanulok még egy ideig, és az angol középszintű nyelvvizsgára gyúrok. Új társaságban visszahúzódó vagyok, de idővel feloldódom. Számítógépes, xboxos játékokkal szoktam játszani, de nem kötnek le huzamosabb ideig. Komoly kapcsolatot szeretnék. Nem feltétlen vagyok főnyeremény, főleg külsőleg. De nem tartom magam rossz embernek. Ha esetleg érdekel bármi egyéb információ rólam, írj nyugodtan. 😊 Aki prémiumot használ, ne lepődjön meg, ha nem válaszolok. valószínüleg nem tudok. előfizetni pedig nem akarok, és nem is fogok. Dobj egy e-mailt vagy fbt a végére, és majd ott válaszolok.
Zsuzsi, 46 éves
20 napja tag

Ez inkább elriasztó szöveg, hogy a felesleges köröktől megkíméljelek. Tisztában vagyok azzal, hogy magasak az igényeim, és nagyon jól vagyok egyedül, de mostanában időnként úgy érzem, hogy talán lehetne mellettem valaki, akivel szeretjük, tiszteljük és segítjük egymást, akivel jól érezzük magunkat együtt is. Van néhány dolog, amit érdemes rólam tudni, és kérlek, csak akkor írj, ha úgy gondolod, te is hasonló értékekkel élsz: - szabadidőmben egy irodalmi-kulturális egyesületben tevékenykedem - rajongva imádom a természetet, az erdőt, hétvégente havonta többször túrákat vezetek (többnyire a fent említett kulturális egyesületben) - nagyon szeretem a régizenét, estéimet legszívesebben koncerteken töltöm - egy buddhista közösség tagja vagyok, vallásomat gyakorlom, havi rendszerességel járok elvonulásokra, és mélyen tisztelem Jézus Krisztus tanítását is - alapvetően befelé forduló vagyok, a kis közösségeket, szép beszélgetéseket szeretem - jobboldali LIBERÁLIS vagyok (nem politizálok, de a közélet érdekel) - nem vagyok házias típus, ritkán sütök-főzök És hogy te milyen legyél? Leginkább olyan, aki a fentieket elfogadja, érti és megérti, akivel lehet mélyen és nevetősen beszélgetni, aki velem tart az erdő mélyén, a koncerteken, és lehet vele csendes mosolygásban kávét vagy teát inni, befelé figyelni.

Legújabb vega társkereső férfiak

Laci - társkereső Budapest - 45 éves férfi
Laci, 45 éves
4 napja tag

Kétszemélyes csapatépítéshez társat keresek. Hasonló érdeklődés előny, de ha új színt viszünk egymás életébe az is kiváló!
Laci - társkereső Győr - 64 éves férfi
Laci, 64 éves
6 napja tag

Egyelőre alkalmi barátságot keresek, ami később változhat? Szeretnék néha elmenni partneremmel egy zenés helyre vacsorázni. Kisebb kirándulások esetleg, némi ismeretség után Wellness hétvége is elképzelhető? Szeretem az őszinte, szókimondó, de kedves embereket. Fontos az egymás iránti tisztelet, megbecsülés és a szeretet! Szeretek barkácsolni, sportolni, olvasni, kirándulni, fotózni, rádiózni. Vegás ételeket kedvelem, de szívesen és örömmel főzök és készítek sütiket is gyakran! Szeretem a gyermekeket. Az állatok/kutyusok/ meg az igazi barátaim!
Tamás - társkereső Budapest - 56 éves férfi
Tamás, 56 éves
9 napja tag

Személyesen,ha egyszer bejutok,és akivel szeretnék is. Nem szeretem,bizonyos kérdéseket. Anyanyelv.Pl. Apám Horváth,Anyám Szerb. Az Apai Mamám,Magyar. Irakban Nőttem fel. Arab kultúrában.Ahol jött az Angol is. Magyarországon,az Orosz.) És mellesleg,csak benéztem.) Nem keresek senkit. Főleg nem,adatok alapján.) Erősen kétlem,70-nyolcvan adat alapján,"Párt" lehet találni.) Én sosem itt kerestem,és sose volt rá szükségem. Mert én nem méretek,kiló,stb alapján választok.) Csak érdekességképp ,néztem be,és próbálom ki. Sok sikert Nektek.) Sziasztok. Még valami.) Van Pár dolog,amit nem teszek. Szívesen fizetek egy Vacsoráért,pl. Sose sajnáltam a pénzt. De az,hogy itt pénzért beszélgessek,nem.) Akivel akarok,megvan ingyen.) Látok itt sok csinos Nőt.) És azért is néztem meg ezt az oldalt. Megértsem. És ha már megtisztelek valakit,köszönök,minimum Ő is.) Köszönöm,aki elolvasta.) További szépeket. Sziasztok. Még valami.) Amit írtam.,annó,. Én nem írtam félre semmit. Többszöri próbálkozás után is Nőnek jelöltek. És hogy Hölygyet. keresek.) Amikor "Férfivá" tettek,akkor meg hogy Férfit.) Mit mondjak,Lehet többen voltak,mint Ti Hölgyek. Aztán,csak sikerült.) Elérnem,hogy Férfi vagyok,és a Hölgyeket szeretem. Köszönöm,aki megtisztelt.) Mármint elolvasta esetleg. Kicsit nézelődök,senkit nem zavarok.) Aztán megyek. De elötte,azért,be mutatkoznék.) *MODERÁLVA* Tamás vagyok. Fehérváron szüülettem, utána sok helyen éltem., Most épp ott,ahol.) Elég kalandos életem volt.) Talán ,most kicsit nyugodtabb. Ahogy írtam,csak azért jöttem be,mert én nagyon más oldalakat nézek.) De állandóan beadták ezt. Gondoltam,menézem. És nekem nincs gondom azzal,aki más.) Magán ügy. Én ritkán beszélek Férfiakkal. Nincs közös téma. Nem érdekel a foci,a kocsma,és főleg ha kibeszélik a Nőket. Volt elég Hölgy az életemben. Ez nem dicsekvés,tény. De olyan sose volt,én kiadtam volna bárkit,vagy dicsekedtem volna. Ez nálam mindíg alap volt. És ez így is marad.) Köszönöm,aki elolvasta,megnézett,megtisztelt. Még egyszer,sok sikert Nektek.) Sziasztok. Még egy megjegyzés.) Mert tényleg szórakoztató.) Van itt olyan,kirja a rendszer,hány százalékban illek aki,megnézett.) Volt 100. százalék.) Hát azóta is várom,mért nem.) Sírni azért nem fogok.) Csak azt akartam ezzel,ennyit ér ez itt. A statisztika.) Az életben nincs. Mert az nem statisztika,hanem a valóság. Én mikor bár hány éves voltam. Sose kellett net. Adatok. se. Csak ezért jöttem be,mert kíváncsi vagyok.) Szép Hétvégét,és sok sikert..
Sándor, 38 éves
16 napja tag

Sándor vagyok, 38 éves, lakhelyem Kecskemét. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Néhány vega társkereső bemutatkozása
 • Tamás (56), Budapest
  Sziasztok!
  Személyesen,ha egyszer bejutok,és akivel szeretnék is. Nem szeretem,bizonyos kérdéseket. Anyanyelv.Pl. Apám Horváth,Anyám Szerb. Az Apai Mamám,Magyar. Irakban Nőttem fel. Arab kultúrában.Ahol jött az Angol is. Magyarországon,az Orosz.) És mellesleg,csak benéztem.) Nem keresek senkit. Főleg nem,adatok alapján.) Erősen kétlem,70-nyolcvan adat alapján,"Párt" lehet találni.) Én sosem itt kerestem,és sose volt rá szükségem. Mert én nem méretek,kiló,stb alapján választok.) Csak érdekességképp ,néztem be,és próbálom ki. Sok sikert Nektek.) Sziasztok. Még valami.) Van Pár dolog,amit nem teszek. Szívesen fizetek egy Vacsoráért,pl. Sose sajnáltam a pénzt. De az,hogy itt pénzért beszélgessek,nem.) Akivel akarok,megvan ingyen.) Látok itt sok csinos Nőt.) És azért is néztem meg ezt az oldalt. Megértsem. És ha már megtisztelek valakit,köszönök,minimum Ő is.) Köszönöm,aki elolvasta.) További szépeket. Sziasztok. Még valami.) Amit írtam.,annó,. Én nem írtam félre semmit. Többszöri próbálkozás után is Nőnek jelöltek. És hogy Hölygyet. keresek.) Amikor "Férfivá" tettek,akkor meg hogy Férfit.) Mit mondjak,Lehet többen voltak,mint Ti Hölgyek. Aztán,csak sikerült.) Elérnem,hogy Férfi vagyok,és a Hölgyeket szeretem. Köszönöm,aki megtisztelt.) Mármint elolvasta esetleg. Kicsit nézelődök,senkit nem zavarok.) Aztán megyek. De elötte,azért,be mutatkoznék.) *MODERÁLVA* Tamás vagyok. Fehérváron szüülettem, utána sok helyen éltem., Most épp ott,ahol.) Elég kalandos életem volt.) Talán ,most kicsit nyugodtabb. Ahogy írtam,csak azért jöttem be,mert én nagyon más oldalakat nézek.) De állandóan beadták ezt. Gondoltam,menézem. És nekem nincs gondom azzal,aki más.) Magán ügy. Én ritkán beszélek Férfiakkal. Nincs közös téma. Nem érdekel a foci,a kocsma,és főleg ha kibeszélik a Nőket. Volt elég Hölgy az életemben. Ez nem dicsekvés,tény. De olyan sose volt,én kiadtam volna bárkit,vagy dicsekedtem volna. Ez nálam mindíg alap volt. És ez így is marad.) Köszönöm,aki elolvasta,megnézett,megtisztelt. Még egyszer,sok sikert Nektek.) Sziasztok. Még egy megjegyzés.) Mert tényleg szórakoztató.) Van itt olyan,kirja a rendszer,hány százalékban illek aki,megnézett.) Volt 100. százalék.) Hát azóta is várom,mért nem.) Sírni azért nem fogok.) Csak azt akartam ezzel,ennyit ér ez itt. A statisztika.) Az életben nincs. Mert az nem statisztika,hanem a valóság. Én mikor bár hány éves voltam. Sose kellett net. Adatok. se. Csak ezért jöttem be,mert kíváncsi vagyok.) Szép Hétvégét,és sok sikert..
 • Miriam (46), Budapest
  Hirtelen ötlettől vezérelve
  regisztráltam, kíváncsi lettem. Nincs még se kép, se izgalmas beköszönés :) de szívesen ismerkedek, nézelődök, beszélgetek. Szórakoztató és kötetlen kapcsolatot szeretnék, jó beszélgetésekkel, időnként programokkal, időnként lazulással. Nagyon sok minden érdekel, és a legtöbb dolog szórakoztat.
 • Tamás (24), Tatabánya
  Alea iacta est
  Örök álmodozó, tervező. Keresem a párom, aki hasonló értékrenddel rendelkezik, mint én, akinek fontos az őszinteség, megbízhatóság, erkölcsösség. Hosszú távú céljaim vannak, magamat megbízható embernek tartom, aki tűzbe megy az elveiért. Munka terén kicsit megszállott vagyok, ez egyben kihívás is nekem. Szabadidőmben viszont szeretek elvonatkoztatni tőle, edzéssel, kirándulással, vagy csak egy hétvégi kiadós vezetéssel, szép tájak között.
 • Málna (39), Budapest
  Málna
  Szia, Málna vagyok. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk....Az igazi férfi soha engedi el azt, Akiről/ amiről tudja, hogy sohasem találja meg újra...😊🍓
 • Nelli (67), Pécs
  Sziasztok!
  Szeretnék egy kellemes kapcsolatot,özvegy vagyok régóta,most még élni szeretnék egy kicsit! Szeretek strandolni,természetet járni,az állatokat is szeretem,persze a fakanál,és a porszívó sem ismeretlen!Nem összeköltözni!
Elkötelezett vagy az állatok jogaiért, vagy esetleg nem szereted a hús ízét? Nem könnyű olyan társat találni, aki komolyan veszi a vegetáriánus vagy vegán életmódot. Sok párkapcsolatban komoly összetűzésekhez vezethet, ha nem egyeznek a felek étkezési szokásai. Egy vega számára különösen nehéz nézni, ahogy a társa jóízűen megeszik egy steaket. Ha neked elsődleges szempont az állati hús és az állati eredetű ételek elkerülése, akkor érdemes olyan társat választanod, aki hasonlóan áll hozzá az étkezésekhez. A profilodban beállíthatsz ilyen címkét is, és ez alapján könnyebben megismerkedhetsz a hozzád illő vegetáriánus vagy vegán társaddal. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg vega társkeresőinkkel!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.