Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Társkereső Belsősárd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Zsuzsa (47), Budapest, XV. Zsuzsa vagyok, 47 éves. Társam keresem Budapestről. Nagyon szeretek utazni, kedvenc helyem Olaszország. Humorosnak mondott, és jó kedélyű vagyok. Imádok élni :)
  • Niki (49), Budapest, XVII. Szia, Niki vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
  • Róbert (50), Pécs Az ember társas lény!Mindenkinek szüksége van maga mellé egy megértő valakire!
  • Eszti (44), Dunavarsány Sziasztok! Pár szó magamról: Egyetemen tanulok, Tesi tanári diplomám van és Kórházban dolgozom intenzív osztályon . Bika csillagjegyű vagyok ami azt jelenti, hogy: - túl érzelgős, - szenvedélyes tüzes, - vicces - kreativ , - bújós, - hős szerelmes :D - imádom a hegyeket a tavakat a természetet - imádok kirándulni, - ami az enyém az az enyém :D - soha nem dohányzom, nem iszom alkoholt ( koktélt max ) , de ezt is csak 5 évben egyszer -
  • Antal (59), Győr Szia, Antal vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

BelsősárdBelsősárd

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk