Barion Pixel
Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Csénye

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Andrea (50), Budapest, I. Csak ėn Szia! Kösz,hogy be nėztėl! Normàll ėrtėkrendel müködő kapcsolatot keresek. Sok minden ėrdekel,jó humorom van.igazàn írhatněk bàr mit. Ha akarsz ugy is kėrdezel,bàr nem vagyok előfizető így nem tudok vàlaszolni
  • Barnabás (36), Mezőberény Sziasztok! Szeretnék boldog lenni egy olyan nővel akit én is boldoggá teszek csak ne verjenek át mert már lihasználtak megaláztak én csak szeretetet adok mert tisztelem és szeretem az őszinte nőket és a hála nem marad el csak légy őszinte leendő társam
  • Pityu (30), Kazincbarcika Felejtsd a múltat, éld a mát és építsd a jövőt! Sziasztok. István vagyok, Kazincbarcikán lakom. Teljesen átlagosan élem a napjaimat, van munkahelyem, szeretem az állatokat a természetet. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, jelezz hogy többet is megtudhassunk egymásról!
  • Ilona (49), Simontornya Szeretni és szeretve lenni! Egy átlagos, egyszerű két fiát nevelő dolgozó nö.
  • Zoli (55), Budapest, IV. VALAKIT keresek! Kissé hedonista diplomás férfi vagyok, jó és talán kevésbé jó tulajdonságokkal egyaránt. Szeretek főzni és persze jókat enni, finom borokat kóstolni. Túrázni, kerékpározni és síelni,stb.stb. Hasonló temperarummal rendelkező csinos, helyes, szexi hölgyet keresek.Alkat és a kor nem fontos szempont. Hogy milyen kapcsolatra azt majd a jövő mondja meg, nem zárkózom el egy tartós kapcsolattól, de ,ha szeretői vagy baráti alakul, az is lehet . Szeretnék egy olyan hölgyet találni,akivel az élet minden percét élményként élhetjük meg!

CsényeCsénye

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk