Társkereső Surd

Legújabb surdi férfi társkeresők

Roland, 27 éves
Társkereső Surd
104 napja tag
27 éves vagyok komoly kapcsolat céljából regisztráltam ide illetve ismerkedni szeretnék újabb emberekkel
Zoltán, 55 éves
Társkereső Surd
437 napja tag
Kertészként, saját birtokon fenyőfákkal foglalkozom.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Tamás (30), Pásztó Szia Látogató! Az élet álom, amelyből csak akkor ébredünk föl, amikor meghalunk. Amíg élünk, múlik az idő. (...) Nincs már szívem, se testem, se lelkem, semmim! Csak a tiszta szerelmem van, (...) ami meg akar mutatkozni, de nincs az az idő és az a tér, ahol megmutatkozhatna. Tomi nem tudok visszaírni o_o olvass a sorok közt ;)
  • Marianna (60), Makó Szeretkezz, ne politizálj! :) Letagadtam 6 évet, de a fotók: 2020. szept., dec. és a maszkosak még hajfestés nélkül 2021. május 3. I dealista N evetős T oleráns E szenciális L élelgyógyász L elkiző I zgága G őgös E mpatikus N eurotikus S zubjektív
  • Ákos (33), Kecskemét Sziasztok! Laza,határozott és őszinte.Aki utálja az állóvizet. :D
  • Enikő (36), Budapest, XIV. Humor, pozitívitás. 180 cm magas vagyok. Életvidám, pozitív, realista. A humor egy rendkívül fontos dolog. Tudni kell "művelni" és fogadni is! ;) Tudom modern már a világ, de szerintem a férfié a kezdeményezés.
  • Varga (47), Tatabánya Sziasztok! Tartós és tartalmas párkapcsolatot keresek a hagyományos értékrend szerint! 3-5-10 év előtti fotókkal teljesen esélytelen vagy!!! Sőt inkább szánalmas, nem erőltessük.

Társkeresés Surd-n

SurdSurd

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk