Akik már megtalálták a párjukat
RandiBlog - hírek, tanácsok
a társkeresés világából

Diplomás társkereső

91 507 diplomás társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Bár nem garancia semmire, a felsőfokú végzettség ma is nagyobb eséllyel jár együtt bizonyos szintű intelligenciával, kulturáltsággal és társadalmi státusszal. Így velük könnyebb találni közös értékeket és ezzel az alapot egy komoly kapcsolathoz.

Néhány diplomás társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb diplomás társkereső nők

Ágnes, 30 éves
Egyetemet végzett
5 órája tag

5 éve élek Londonban. Szeretnék párt találni. Őszinte, kedves, romantikus nő vagyok.
Szilvi - társkereső Budapest - 46 éves nő
Szilvi, 46 éves
Egyetemi diplomás (nyelv)
9 órája tag

TÁRSAT keresek, nem X. szeretője kívánok lenni nős, kalandor férfiaknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Társat kereső, helyesen írni tudó, bárkinek tiszteletet adni képes, értelmes, erős, szorgos, nem hipohonder, nem sértődékeny, sportos, zenét művelő, szerető, megbízható, tájékozott, világra nyitott, világot járt nő vagyok. Sokszínű életemhez keresek partnert, méltó TÁRSAT. Erős természetem van, de aki elfogad, annak nagyon hálás vagyok. Nagyon tudok szeretni. Akik közel állnak hozzám, értük mindenre képes vagyok. Nálam mindig rend van, tisztaság, nagy munkabírású, henyélni nem szerető nő vagyok. 20 éves fiam egyetemista, 18 éves lányom kitűnő tanuló, szívós, tisztelettudó gyerekek. Nevelésüket fő művemnek tartom. Minden második héten vannak velem, de már saját életüket élik.
Ági - társkereső Csaholc - 45 éves nő
Ági, 45 éves
Főiskolát végzett
28 órája tag

Romantikát kedvelő, művelt, 5 diplomás pedagógus vagyok. Hozzám hasonló partnert keresek, komoly kapcsolatra. Családcentrikus, megértő társra vágyom!
Erzsébet, 58 éves
Főiskolai diplomás (Egészségügyi )
28 órája tag

Barátságos, mosolygós asszony vagyok. Hol jó,hol rossz.Mint minden ember. Korban hozzám illő társat szeretnék találni.

Legújabb diplomás társkereső férfiak

Péter - társkereső Budapest - 57 éves férfi
Péter, 57 éves
Főiskolát végzett
5 órája tag

57 éves vállalkozó vagyok van egy 20 éves fiam és egy 26 éves lányom. Hobbim a barlangkutatás melyet több mint 40 éve csinálok , barlangi mentő is vagyok. Szeretek olvasni, moziba, színházba járni szeretek táncolni érdekel a zene magam is több évig zenéltem és énekeltem .Nyitott vagyok minden szép dologra, de legfőképpen egy társra vágyom kivel megoszthatom az élet dolgait, hosszabb távban gondolkodom. Nálam a külső megjelenés is fontos egy nőben de a belső értékek a mérvadóak.
Ákos - társkereső Pécs - 36 éves férfi
Ákos, 36 éves
Egyetemet végzett
9 órája tag

Sziasztok! Nem vagyok bőbeszédű típus. Szeretek új dolgokat megismerni, az extrém sportokat, olvasni, ismerkedni...stb. Olykor van hogy semmi másra nem vágyom, csak egy jó teára a kandalló előtt ülve, és barátokkal beszélgetni.
Pisti, 36 éves
Egyetemet végzett
19 órája tag

Szia, Pisti vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Attila - társkereső Szigetszentmiklós - 30 éves férfi
Attila, 30 éves
Egyetemet végzett
25 órája tag

Számtalan rossz tulajdonságomat számos jóval próbálom ellensúlyozni. 186 centimhez 100 kilogramm társul (már ha ez szempont). Komoly kapcsolatot keresnék. Szeretek utazni, de nem szeretek repülni. Szeretek jókat enni, de nem tudok főzni. Tudom hogy a kalapács melyik vége mire való és hogy a túl sok tudás veszélyes.

Online diplomás társkereső nők

Adrienn - társkereső Budapest - 36 éves nő
Adrienn, 36 éves
Egyetemet végzett
2 perce lépett be

Az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét...
Rita, 33 éves
Egyetemet végzett
4 perce lépett be

Elég nehéz itt néhány sorban megfogalmazni, hogy milyen vagyok, sőt lehetetlen.... Mindenki azt írja, hogy itt a képek döntenek...(azért remélhetőleg nem csak azok..). Általában az emberi kapcsolatok terén, legyen az baráti vagy párkapcsolat, fontosnak tartom az egymásra figyelést, a közös érdeklődést, kommunikációt, és persze egy kis humort. ;) Szeretem a zenét, a filmeket, utazni, a világot járni, és új helyeket megismerni. Az utóbbi talán mind közül a legkedvesebb időtöltés és kikapcsolódás számomra. Ha szimpatikusnak találsz örömmel várom leveled :)
Adri, 27 éves
Egyetemi diplomás (Fordító és tolmács MA)
7 perce lépett be

Imádom a filmeket, a zenét, a sportot és a kutyákat. Szeretek beszélgetni és táncolni. A Herceget keresem, de egy igazi férfi is jó lesz :)
Tünde, 29 éves
Egyetemet végzett
16 perce lépett be

Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek egy őszinte, megbízható, intelligens, kedves, romantikus férfi személyében. Magamról szívesen mesélek ha úgy döntesz, hogy meg akarsz ismerni és írsz nekem :) FONTOS! Aki nem rendelkezik előfizetéssel és ír nekem az feltétlen írjon egyéb elérhetőséget mert nem tudok egyébként válaszolni.

Online diplomás társkereső férfiak

Balázs, 33 éves
Főiskolát végzett
2 perce lépett be

Balázs vagyok, 33 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoli, 41 éves
Főiskolát végzett
6 perce lépett be

Hello, Mobil app-ot használom, ami rubbish :) Sok smink neeem... Sorry Nem szeretem fényezni magam, kreatív, független személyiség vagyok ismerkedjünk.
Tibor, 32 éves
Főiskolai diplomás (mérnöki)
10 perce lépett be

- Utazás ? Már ott vagyunk ? - A szomszéd tehene ? Inkább éljen még soká az is ! - Olyan nincs, hogy ne legyen sehogy ! - Beszélni ? Na azt tud...akár értelmesen is. - Határozott és igyekszik tenni azért, amit el akar érni. - Realista gondolkodásmód jellemzi, de meghallgatja mások véleményét és megvizsgálja a dolgokat azon szemszögből is. - A jövőképe tovább mutat a hétvégénél... - Fontosabb születés és névnapokat megjegyzi, kevésbé fontosakról a feljegyzései / web 2.0 segíti ki. - Állatokat szereti ( mármint amelyek nem a saját fajtársai közül kerülnek ki ). - Módjával sportolni is szokott. - Kedveli a természetet. .. a teljes körű véleményalkotáshoz meg úgy is személyes találkozóra van szükség...
József, 57 éves
Főiskolát végzett
16 perce lépett be

Szeretnék egy kis nyugalmat, vidámságot, a teraszon egy kávét. Egy egy nagy utazást. Sok tartalmas együtt töltött évet. Szeretet, bizalmat, sok játékot előbb utóbb az unokákkal :) Az utazásaink izgalma, majd jól kiegészíti a mindennapok nyugalmát.

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső nők

Monika, 41 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Nem hiszek az "ellentetek vonzzak egymast" elmeletben. Nem dohanyzom!!
Hajni, 34 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

A legfontosabb lecke: megtanulni szeretni. Egyre jobban szeretni. Mert eltűnnek a nyelvek, a próféciák, az országok, és az utca, ahol lakom, a villanyoszlopok, ez a ház, a nappali bútorai... és eltűnik az én testem is. De egy dolog örökké megmarad az univerzum lelkében: a szeretetem. A hibáim ellenére, a rossz döntéseim ellenére, amelyek szenvedést okoztak másoknak, és minden olyan pillanat ellenére is, amikor azt hittem, hogy nem létezik. Szeretet-Paulo Cœlho
Enikő, 44 éves
Egyetemi diplomás (oktatás)
Platina előfizető

Kérlek csak akkor keress vagy írj, ha komoly kapcsolatot keresel, mert a "szabadidős elfoglaltságokra" nem vagyok vevő. :-) Nyelvtanár vagyok:angol, német, spanyol. Az őszinteség és hűség a két fő tulajdonság, amiket mindenek előtt elvárok és kínálok.Az életnek vannak viharos oldalai és akkor is számítanunk kell a másikra. A Kis Herceg-et felnőtt fejjel olvasván az ragadt meg bennem legjobban, hogy "jól csak a szívével lát az ember" a külsőségek mögött van az ami számít.Vallom azt is,hogy senki sem tökéletes, de ha kell tud valamennyit változni.NE LEGYENEK titkok!! A titkolózás megmérgezi a kapcsolatot
Mikolt, 31 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

"Semmitől nem félni, de mindenhez kötődni. Mindent átélni és mindent megtartani. Vajon lehetséges-e? Újraélni minden hajnalt, mintha először látnánk, érezni minden virág illatát, szüntelenül megújulni, és nem ismerni a szót: keserű. "

Ingyenesen megismerhető diplomás társkereső férfiak

András - társkereső Békéscsaba - 55 éves férfi
András, 55 éves
Főiskolát végzett
Platina előfizető

Alkalomadtán majd személyesen :-).................
Tamás, 47 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

Szia Kedves Érdeklődő! Mit is írhatnék magamról néhány sorban? Nem szeretnék sablonokat írni, hiszen úgyis a a személyes találkozás alapján fogod eldönteni milyen is vagyok .Bármit írhat az ember magáról. Olyan vagyok, amilyen .Valaki számára közömbös,más számára kedves, és Valaki számára a legvonzóbb Férfi a Földön. Ezt a Valakit keresem Én, és azt a Nőt aki hasonló érzéseket vált ki Belőlem. Úgy gondolom, hogy ezen a fórumon az első ami megfog az a kép, amit látsz. Akkor döntöttél, hogy írsz-e, és ez után jöhet, ha jöhet a folytatás. Kérem csak az írjon aki komolyan gondolja és nem unalmában regisztrált erre y kapcsolatot keresek egy olyan nő személyében aki csinos,intelligens,igényes.
Elemér - társkereső Budapest - 46 éves férfi
Elemér, 46 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

humoros, romantikus, sportos elegáns, spontán, ápolt, kíváncsi természetü, nyitott személyiség,
Szabi, 37 éves
Egyetemet végzett
Platina előfizető

Szia, Szabi vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Keresztény diplomás társkereső nők

Kriszti, 25 éves
Egyetemet végzett
hívő evangélikus (a magam módján gyakorlom)

Kicsit még szkeptikus vagyok a netes társkereséssel kapcsolatban, de az "aki keres, az talál" mottóra hallgatva győzött a kíváncsiságom, és az optimizmusom :) Ha kölcsönös a szimpátia, akkor ismerjük meg egymást! :)
Judit, 58 éves
Főiskolai diplomás (Pedagógus)
vallása: római katolikus (hiszem, de nem gyakorlom)

Vidàm,kirandulni,utazni vàgyó társamat keresem.Nem irok hosszas bemutatkozást,ha szimpatikusnak talàlsz ìrj.Nem vagyok előfizető,ìgy kérlek csatolj kèpet amennyiben ìrsz Nekem.
Tünci - társkereső Budapest - 46 éves nő
Tünci, 46 éves
Főiskolát végzett
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

Keresem játékos társamat, akivel sokat nevetünk, filozofálunk, kirándulunk, utazunk és azt kerssük, mi okoz örömet. Sokmindent megkaptam már az élettől, itt az idő számomra egy új fejezetnek.
Csilla - társkereső Budapest - 57 éves nő
Csilla, 57 éves
Egyetemi diplomás (tanár)
vallása: római katolikus (nem gyakorlom)

"Haladni akarsz az életben,de sokszor a egyik lábad a féken van.Ahhoz, hogy szabad lehess meg kell tanulnod elengedni.Elengedni a sérüléseket.Elengedni a félelmet.Nem táplálni tovább a régi fájdalmakat.Az az energia amivel a múltba kapaszkodsz,visszatart az új élettől.Mi az amit ma elengednél?" Mary Manin Morrissey

Keresztény diplomás társkereső férfiak

Zoltán - társkereső Budapest - 59 éves férfi
Zoltán, 59 éves
Egyetemet végzett
római katolikus vallású

Szeretem a zenét és a focit.Egyetemista éveimben diszkóztam.Ezért aztán rengeteg zenészt ismerek.Nagy a haveri köröm.Igaz barátom négy van, nagyon szoros kapcsolatot tartunk.Van egy nagy lányom, Ezenkivül van egy 10 éves fiam, és egy 11 éves lányom.Nagyon büszke vagyok rájuk.
Gábor, 35 éves
Főiskolát végzett
hite: római katolikus (rendszeresen gyakorlom)

A múlt már megváltoztathatatlan, tanuljunk belőle, de ne forgolódjunk utána - a jövőjéért pedig stresszeljen az, aki ma nem tesz meg mindent annak boldogságáért. Igyekszem két lábbal állni a földön, és a hétköznapokban megfelelni az elvárásoknak, de ideje, hogy valaki inspiráljon és színesebbé, ízletesebbé, minden pillanatát emlékezetessé tegye ezeknek a napoknak :) "ha általánosságoknál többre vagy kíváncsi, tüstént kezdj el kommunikálni..."
Balázs - társkereső London - 23 éves férfi
Balázs, 23 éves
Főiskolai diplomás (zeneművészeti)
vallása: református (a magam módján gyakorlom)

Védd a fákat, egyél hódot!
Attila, 68 éves
Főiskolai diplomás (geofizika)
római katolikus vallású (nem gyakorlom)

időrendben:58-62 űttörövaút,62-66 gimnázium,66-68 TV műszerész szakiskola,69-71 katona,72-86 Geofizikai Intézet 86-máig műanyafeldolgozó ruhaipari cégeknek(Berwin,Roland,Zapa,Kaga logisztik,Braga stb.

Fiatal diplomás társkereső nők

Anita, 29 éves
Egyetemet végzett

Sziasztok, 29 eves budapesti lany vagyok, penzugyi teruleten dolgozom az egyik multinacionalis cegnek, sajat egzisztenciaval rendelkezem. Csak budapesti, 29-39 ev kozotti ferfiak jelentkezeset varom. Komoly kapcsolatot keresek. igy kerlek csak akkor irj,ha ugyanezt keresed Te is. Nem vagyok előfizető, légyszíves küldj email címet a leveledben. Koszonom,Anita
bia - társkereső Ukrajna - 24 éves nő
bia, 24 éves
Egyetemet végzett

hello mindenkinek!!!!!!!!!!!bia vagyok kedves,aranyos, szimpatikus,vicces lány!!!!egyálltalán nem vagyok nagyképű!de ha megszeretnél közelebröl ismerni nyugodtan irj!:)))))))))
Dina, 23 éves
Egyetemet végzett

Szia, Dina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Dorisz, 26 éves
Főiskolai diplomás (Tanító)

"Csak azt kell tenni, ami fontos, csak azt kell szeretni, akit szeretni akar az ember, és az ég szerelmére, nem szabad jelentéktelen dolgokra fecsérelni az időt. Ahhoz túl rövid az élet." Célokkal és tervekkel rendelkező, s ezekért küzdeni képes ember vagyok. Szeretek élni és élvezni az életet. Szeretek beszélgetni és nevetni. Az őszinte emberekhez ragaszkodok, azokhoz akikre mindig lehet számítani. Ha a mai társadalom eltorzult ideálját keresed vagy képviseled, akkor nem én vagyok a társad. Ha fontosak még neked az igazi értékek, és felkeltettem érdeklődésed, örömmel olvasnám leveled! :)

Fiatal diplomás társkereső férfiak

István - társkereső Budapest - 26 éves férfi
István, 26 éves
Egyetemet végzett

Szia! Mások szerint intelligens, határozott, jókedvű és még sorolhatnám... Egyelőre ismerkedem, ha tetszem jelezd! Üzenetváltáskor jobban megismerhetsz... (Debrecen-Nyíregyháza felé is gyakran járok...)
Gyuri - társkereső Kecskemét - 29 éves férfi
Gyuri, 29 éves
Főiskolát végzett

Szia Kedves Látogató! Nem szeretnék nagy dolgokat és közhelyeket írni. Ha van kedved ismerj meg, szeretek beszélgetni, de inkább a tettek embere vagyok!
Laci - társkereső Budapest - 28 éves férfi
Laci, 28 éves
Egyetemi diplomás (média, kommunikáció)

jó néha sötétben a holdat nézni, hosszan egy távoli csillagot igézni. jó néha fázni, semmin elmélázni, tavaszi esőben olykor bőrig ázni, tele szájjal enni, hangosan szeretni. jó néha magamat csak úgy elnevetni, sírni ha fáj, remegni ha félek, olyan jó néha érezni, hogy élek. Kezdjetek el élni, hogy ne kelljen félni Az utolsó órában, mikor már mindent megbántam Ezerszer megbántam, oly sokáig vártam Hogy elmúlt az élet… …kezdjetek el élni!
Imre - társkereső Miskolc - 28 éves férfi
Imre, 28 éves
Egyetemet végzett

Szia, Két dolog, ami kiéleződött, az a korlátlan megbízhatóság, (hűség), és az őszinte kapcsolat, amikor mindent elmondhatsz. Ha ezeket, nem veszi, két ember közül, az egyik komolyan, az nem társ. Ez mind nem erőltetve, ez olyan természetesen, mi ezen a nehéz? Jó társkeresést!

30-as diplomás társkereső nők

Szabina, 30 éves
Főiskolát végzett

Impulzusokból építkezem, hallom a szót, de nekem a tekintet beszédesebb, a mosoly megkapóbb. A játszmákból kinőttem, a hazugságokhoz nem vagyok elég okos, és javíthatatlan naivaként azt képzelem, hogy amit adok, azt kapom vissza. :) Mindig sírok a Himnuszon, a kedvenc dalaimon, nevetek saját magamon és másokon, értékelem ha más is ezt teszi. Imádom a frissen nyírt fű illatát nyáron, megérzem a hó illatát a téli hidegben, szeretek az avarban zörögni ősszel, szeretem a virágzó fákat tavasszal. Imádok a zuhany alatt énekelni, zenei aláfestéssel, mindenről - de tényleg mindenről - eszembe jut egy dal. Imádok sütni, tesztelni, kóstolni. Nem szeretem a ködöt, a halat, a gombát, ha nem vesznek komolyan, a sótlanságot, unottságot, az álnokságot és ha nem néznek a szemembe. Nem kalandot keresek, hanem mindenben egyenrangú partnert, akivel "ellovagolhatok a naplementébe"... :)
Henriett, 30 éves
Főiskolát végzett

Pozitív és egyben komoly gondolkodású, vidám, sportokat, utazást kedvelő fiatal lány vagyok. Az ismerkedésre itt is megadom magamnak az esélyt.
Edina, 31 éves
Főiskolát végzett

Komoly kapcsolat érdekel. Szeretek kirándulni, utazni, színházba, moziba járni.Hasonló érdeklődésű társat keresek.
Andrea, 39 éves
Főiskolát végzett

Kedves, megért férfit keresek. Szívesen írok többet magamról, ha kérdezel... :-)

30-as diplomás társkereső férfiak

Ferenc, 38 éves
Főiskolai diplomás (műszaki informatika)

Egyedülálló emberként keresem a társam, akivel megtaláljuk az összhangot. Kedves és őszinte embernek hiszem magam. Szeretek sétálni, olvasni, moziba menni, úszni, múzeumba menni, étterembe.
Barnus, 33 éves
Főiskolai diplomás (mérnök)

Mosolygós, vidám, bolondos, ha kell komoly, családcentrikus, normális értékrendű, céltudatos, őszinte, megbízható, sportos, néha salsázó :) . A Balatont vagy tengerpartot sem vetem meg, egy jó kirándulás vagy borozás is jöhet, akár egy szép kiállítás, jó koncert, érdekes színházi darab, biciklizés, kenuzás vagy sok más :) . Aki nem hiszi, járjon utána ;) . Keresem azt az embert az életemben, akivel át tudom vészelni az élet viharait, akivel együtt tudok örülni, nevetni. Az élet tele van szép és nehéz pillanatokkal, és úgy jó igazán, ha van melletted Valaki, akivel osztozkodhatsz ezeken. Akivel kölcsönösen felnézhetünk egymásra, akivel együtt tudunk építkezni ebben az életben, ahol van kompromisszumkészség, lehet támaszkodni egymásra, és a legjobbat hozzuk ki egymásból. Együtt iratkozzunk le az oldalról :) .
Attila, 33 éves
Egyetemi diplomás (BME)

Keresem azt lányt, akik a hozzám hasonló férfit keresi.
Krisztián, 38 éves
Egyetemet végzett

Inkább ezt hagyjuk, azt leszámítva, hogy újjá születtem egy agy műtét után. Az ellenfeled mindig te magad vagy, nem pedig a többi ember. Mindig arra kell törekedned, hogy erősítsd magad mentálisan, fizikálisan, intellektuálisan. Az életben elért sikerek tanítottak, és tanítanak, ha eléggé erősen akarod. Az elmédben megvan hozzá az erő - egy olyan erő, ami mindent lehetővé tesz, elgondolsz - ha bízol benne! Tanuld meg szeretni a célok jelentette kihívásokat, és az életed teljesen új értelmet fog nyerni! Minden nap egy új kaland, nem egy megszokott unalmas rutin, egy új lehetőség esélye, a változásra és a növekedésre. Használd ki a pillanatot! Tedd általános életfilozófiáddá, életmóddá, és a siker a tiéd lesz, mert az elméd erejét teljes mértékben kihasználod. Kedves múlt! Köszönöm a leckéket, amiket kaptam tőled. Köszönöm, hogy ezek által felnőhettem, megtanulhattam, megtapasztalhattam mindent, ami jobbá tett. Köszönöm mindazt a szenvedést,amit kiszabtál nekem, és nem engedted hogy elsodródjak. Köszönöm, hogy erőt adtál folytatni, és meglátni mindazt, ami fontos Nekem. Köszönöm, hogy minden rosszat megmutattál, a szomorú, keserű embereket, az aljas világot, és nem hagytad, hogy én is részévé váljak. Köszönöm, hogy most esélyt adsz továbblépni! Kedves jövő.. készen állok !

Középkorú diplomás társkereső nők

Gyöngyi - társkereső Szombathely - 46 éves nő
Gyöngyi, 46 éves
Főiskolai diplomás (oktatás)

Magamról annyit, hogy végtelen türelemmel rendelkezem. De, hogy milyen vagyok derítsd ki magad. Minden kérdésre szivesen és őszintén válaszolok. Olyan férfit keresek aki őszinte és aki számára ÉN VAGYOK A NŐ...Amit nem szeretek, az óriási ego, az emberi ostobaság és ha már ismerkedünk, de mégsem rám vársz akkor mondd meg!
Beáta - társkereső Rácalmás - 41 éves nő
Beáta, 41 éves
Egyetemet végzett

Anyának lenni csodálatos dolog, de azért szeretni és szeretve lenni egy kedves férfi által szuper-lenne:)...Egyszerű, természetességet kedvelő lány vagyok, nem plázacica fajta. Szeretek kirándulni, olvasni, úszni, játszani...Hasonló (vagy ellentétes:) beállítottságú társat keresek!
Andi, 43 éves
Főiskolai diplomás (pénzügy-számvitel)

Egy tartalmas, meghitt, bizalmon alapuló, tartós kapcsolatot keresek.
Bea - társkereső Debrecen - 40 éves nő
Bea, 40 éves
Főiskolát végzett

A személyes találkozás híve vagyok. Szerintem igazából minden akkor dől el, amikor a másik ott van veled szemben. Határozott, őszinte, ami a szívemen a számon típusú nő vagyok. Számomra egy párkapcsolat egymás kölcsönös elfogadásáról szól...

Középkorú diplomás társkereső férfiak

Csaba - társkereső Budapest - 44 éves férfi
Csaba, 44 éves
Egyetemet végzett

Budapesten lakom, de nem itt születtem. Szeretem az állatokat, kirándulni, túrázni a magas hegyekben
Zoltán, 40 éves
Főiskolai diplomás (Informatika)

Mások által kedvesnek mondott férfi vagyok. Informatikusként egyéni vállalkozásban dolgozom. Van egy kislányom, akit nagyon szeretek, de sajnos nem velem él... Bízom abban, hogy mindenkinek megvan a párja, akivel boldog lehet, és ő is boldog lehet velem. Szeretnék gyerekeket, és egy boldog családot, ahol mindannyian boldogok vagyunk... A többi úgy is kiderül... Ha szeretnéd folytatnia beszélgetést, írj kérlek szépen...
Ati, 48 éves
Egyetemet végzett

Sportot , termeszetet es utazast kedvelok koze tartozom.
András, 44 éves
Főiskolát végzett

Elj ugy,ha lepereg elotted eleted filmje,erdemes legyen vegignezned..Keep walking..JW.

50 feletti diplomás társkereső nők

Krisztina - társkereső Szolnok - 55 éves nő
Krisztina, 55 éves
Egyetemet végzett

Olyan férfit keresek, akit tudnék szeretni, őszintén, minden érdektől mentesen. Szeretném megtalálni számomra az Igazit. Keresem a társamat, akivel még sok nagyszerű élményben lehetne részünk.
Kati - társkereső Israel - 52 éves nő
Kati, 52 éves
Főiskolát végzett

a hazugságot nem szeretem.,szeretem a zenet ,sportot es baratkozni lehet jókedvű vagy ,imadod a sportot irjalll
Ági, 56 éves
Főiskolát végzett

https://youtu.be/WiK4zt5UVMI Imádok teniszezni, kirándulni, moziba, színházba, koncertre járni, bármi újat kipróbálni. Mozgékony, tevékeny, igényes nő vagyok, amit a barátomtól is elvárok. Nem vagyok előfizető, így az aranytagságú uraknak nem tudok válaszolni. Kérem, hogy adjátok meg emailcímeteket, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot. Köszönöm!
Márti, 60 éves
Egyetemi diplomás (bölcsész)

Oszinteseg es nyiltsag mellett a szeretet es a humor..zene .s meg egy kis vaganysag is kell az elethez. Azt keresem akit nagyon lehet szeretni s aki eppen engem keres :)

50 feletti diplomás társkereső férfiak

István, 68 éves
Egyetemi diplomás (gépészmérnök)

Sem szép, sem okos nem vagyok, de hóditani akarok! Ennél többet írni magamról képtelenség, hiába noszogat a program készítője!
Bélus, 60 éves
Egyetemi diplomás (gyógyszerész)

Vidéken lakom,közel Bp-hez 4 éve,egyébként Bp-en éltem és itt dolgozom.Szeretem a virágokat,a csendet,a könyveket,jó filmeket.Jó dolog a szabadtéri sütés-főzés,tudok is.Imádom a meghitt estéket,de a napot,fényt,a madarak csivitelését is.Társas kapcsolatra vágyom,ami nálam azt jelenti,hogy a dolgokat együtt csináljuk,legyen az főzés,takarítás,kertápolás,de a pihenés is.Mindenkinek van saját szférája is,mert nem várom el,hogy a FORMA 1-t is szeresse a párom,és én sem biztos,hogy pl. az ő sorozatáért lelkesedem.Azért hozzáteszem,nem vagyok tökéletes,nekem is van rossz kedvem,rossz napom,amikor békén kell hagyni.Kíváncsi vagyok rád,ki vagy, mit csinálsz,neked mik az elvárásaid.
István - társkereső Fehérgyarmat - 56 éves férfi
István, 56 éves
Főiskolát végzett

Leszázalékolt vagyok 1992 óta. Inzulinnal kezelt cukorbeteg vagyok. Végzettségem építőgépész mérnök. Elérhetőségem: *moderálva*Mivel nem vagyok előfizető így ha "véletlenül" szimpatikusnak talál valaki, kérem írjon az alábbi címre : *moderálva* . Ha valaki szeretne velem beszélgetni a **-on is megtalál . Kérem jelölj ismerősnek !!!! Köszönöm. *moderálva* István
Frici - társkereső Budapest - 77 éves férfi
Frici, 77 éves
Egyetemet végzett

Sokat olvaso meditálo természetü vagyok Egy bizonyos koron tul a tul sok különleges program nem vállalhato. Hasonlo gondolkodásu társat keresek.

Elit diplomás társkereső nők

Erika - társkereső Budapest - 56 éves nő
Erika, 56 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

NŐ vagyok és tudom mit akarok - itt és most a FÉRFIT, egy olyat, akivel beszélgetni is lehet, akivel el lehet menni mondjuk színházba, meginni egy pohár bort. egy olyat, akinek nem gáz, ha megölel az utcán, aki vonzó szellemileg és fizikailag is, aki örömmel töltene velem hetente egy-két estét Jelentkezz bátran, ha úgy érzed téged kereslek, vagy kíváncsi vagy.
Judit - társkereső Zalaegerszeg - 43 éves nő
Judit, 43 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Szia! Judit vagyok, 40 éves, lakhelyem Zalaegerszeg. Keresem a másik felem, keresem a szikrát... Várom a szikrát... Szabadidőmben szívesen sportolok, szeretem a természetet.
Marika, 42 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Marika vagyok, 42 éves. Társam keresem Cegléd környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kata, 50 éves
Egyetemi diplomás (közgazdász)
Középvezető

“Mikor arra vágysz, hogy észrevegyenek, megértsenek és szeressenek, tudd, hogy a többiek is erre vágynak.” (Tatiosz)

Elit diplomás társkereső férfiak

Edvin - társkereső Budapest - 50 éves férfi
Edvin, 50 éves
Egyetemet végzett
Felsővezető

Én egy jóképű, úriember vagyok aki szereti az életet és a családot.Nem szeretem az interneten fényezni magam, inkább szóban szeretnék beszélgetni telefonon, vagy írásban e mail-en . Csak azoknak tudok válaszolni aki küld a számomra egy elérhetőséget ,vagy e mail címet ahova fényképet is küldök majd,ha cserébe én is kapok előzetesen képeket. Várom a lehetőséget.
Ervin - társkereső uppsala - 60 éves férfi
Ervin, 60 éves
Egyetemi diplomás (oktatás)
Felsővezető

vidam es sportot kedvelö nem érzem a kórt soha, utazni autot vezetni imadok, sokat repül mivel pilota is igaz csak 9 személyes gépen, egy magan cégnek a pilotája ként. Nem vagyok fizetö a tarskeresön mivel nem igen hiszek benne! Viszont aki erdekel irhat nekem e mailt esetleg. vagy a Facebook on megtalal ervin baktay neven. *moderálva*
Zoltán, 36 éves
Egyetemet végzett
Középvezető

Ismerj meg aztán megtudod, hogy tudj dönteni ne első blikk után.
András, 33 éves
Egyetemi diplomás (agrár)
Középvezető

Kedves Hölgyem! Engedtessék meg nekem, hogy némileg vázlatos legyek: tisztesség, humor, a NŐ-re való figyelés, jó logika, mindennapos lendületesség, valamint remek spontaneitás. Ezekkel szemben áll, hogy gyakran késem, tudok bosszantó lenni, és - én hibának könyvelem el - alkalmasint a saját fejem után megyek. Talán sokatmondó tulajdonságaim, hogy mindenféle zenét hallgatok (nyilván vannak preferált kategóriák), szeretem a munkámat és jó általános műveltséggel rendelkezem. Párkapcsolat: minél több kommunikáció és érintés, továbbá egymásra figyelés és mindezek vidámsággal történő ötvözése. Ettől persze még fel fogja ütni a fejét a konfliktus... Nem törekedtem hiánytalanul "megmutatkozni", mert szerintem úgyis az első találkozás dönt.

Fényképes diplomás társkereső nők

Brigi, 33 éves
Főiskolát végzett
4 fotóval

Brigi vagyok, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Marcsi, 71 éves
Egyetemet végzett
3 fotóval

Fiatalos jó kedélyű és igényes vagyok magammal és környezetemmel szemben. Rész munkaidőben még aktívan dolgozom. Keresem igényes, jól szituált, társamat aki mindenben a társam lenne!
Éva, 40 éves
Főiskolai diplomás (ingatlan, gazdasági)
7 fotóval

Keresem azt a férfit, aki önzetlenül tudna szeretni, aki mellett igazi NŐ lehetnék. Aki társ a társban, őszinte, vidám, és életre való és szenvedélyes.
Zsuzsa, 44 éves
Főiskolát végzett
3 fotóval

Sokszor nekifutottam már ennek az ablaknak. A "semmi" nem mond semmit, "valami"-ből meg annyi minden van. És kicsit sután is mozgok ezen a fórumon, mint gondolom, mindenki a dolog életszerűtlensége miatt. Nem könnyű ezzel, ügyesen bánni, oda tenni a dolgokat, ahol valójában vannak. De itt, vagy máshol...keresem... Vagy inkább, úgy szeretném, ha rám találna! Szeretném érezni, hogy összetartozunk, hogy megnyugtat a tekintete, hogy biztonságban érezem magam a karjaiban, s hogy vágyik az ölelésemre, amiben nem csak szenvedélyt, hanem otthont is talál. Hogy elmondhatom és ő is elmeséli, vagy el sem meséli, mégis érzem, tudom, értem. Hogy könnyedén egymásba tudnak fonódni a bennünk lévő dolgok: a múltunk, jelenünk, a gondolataink, vágyaink, céljaink, az irány, amerre tartunk, amerre nézünk, az értékek, amiket őrzünk. Mi magunk.

Fényképes diplomás társkereső férfiak

Tomi, 33 éves
Főiskolát végzett
7 fotóval

Mondd ki, tedd meg, csináld, de sohase próbáld! Eszerint élek.
László, 54 éves
Egyetemet végzett
5 fotóval

Fiatalos férfi keresi hölgy Társát, érzelem és értelem alapján.
Laci, 42 éves
Főiskolát végzett
1 fotóval

Igazabol egy komoly kapcsolatra vagyom, de nem is olyan egyszerü megtalalni az igazit... ezert örülnek annak is ha sikerülnei itt megismerkednem valakivel, közös programokhoz mint pl. mozi kirandulas, koncert stb.
Antal, 34 éves
Egyetemet végzett
6 fotóval

Sziasztok! Kommunikáció és médiaterületen dolgozó férfi vagyok! Szabadidőmben sportolok, kirándulok és kulturálódom:)

Most online diplomás párkereső nők

Márta - társkereső Dunakeszi - 38 éves nő
Márta, 38 éves
Egyetemet végzett
21 perce lépett be

#elvalt #oszinteseg #komolykapcsolat #szerelem #gyerek #kutya
Timi - társkereső Nyíregyháza - 42 éves nő
Timi, 42 éves
Főiskolát végzett
25 perce lépett be

https://m.youtube.com/watch?sns=fb&v=ZJ8nrJ8zv58 Intelligens, viszonylag jobb képű, humoros megbízható és türelmes férfit keresek..de ilyen csak a mesében. Alapvetően egy hozzám hasonló szerény, egyszerű férfi legyen, aki mellett nincs feszültség, csak nyugalom..De ez olyan nehéz..
Anita - társkereső Debrecen - 30 éves nő
Anita, 30 éves
Egyetemet végzett
29 perce lépett be

Tudatosság, célok, sport, zene, olvasás, pszichológia, természet, stb.
Kinga - társkereső Budapest - 40 éves nő
Kinga, 40 éves
Egyetemet végzett
40 perce lépett be

Nem vagyok előfizető, kérlek, küldj fotót és elérhetőséget.

Most online diplomás párkereső férfiak

Viktor - társkereső Budapest - 37 éves férfi
Viktor, 37 éves
Egyetemet végzett
21 perce lépett be

Üdvözöllek, megpróbálom a társkeresés formáját itt:)))Olyan lány személyében akivel nagyokat lehet nevetni vagy akár sírni az élet nehézségein, szellemi, lelki, testi társam keresem egyszemélyben.Hiszem, hogy létezik...Amennyiben felkeltetettem az érdeklődésed írj:))))Fontos számomra a család intézménye, a tradíciók, hagyományok ápolása és a tartalmas, minőségi időtöltés.Szintén fontos a stabil érzelmi háttér...jó tudni, hogy egy a célunk, jövőnk.Szeretem a nagy sétákat, a gasztronómiát, színházat vagy csak összebújni egy kellemes film mellett.Szóval harmónia.Várok rád...
Laci - társkereső London - 37 éves férfi
Laci, 37 éves
Főiskolát végzett
23 perce lépett be

Szeptember óta élek Angliában, egészen pontosan Londonban (High Barnet)
Tom - társkereső Sopron - 48 éves férfi
Tom, 48 éves
Főiskolai diplomás (Agrar)
27 perce lépett be

...Szóban vagy személyesen ...ami fontos és számít,nehéz szavakba önteni....:)
András - társkereső Békéscsaba - 55 éves férfi
András, 55 éves
Főiskolát végzett
29 perce lépett be

Alkalomadtán majd személyesen :-).................
Néhány diplomás társkereső bemutatkozása
 • István (40), Veszprém
  Keresem a társam
  Én egy hivatásának élő, káros szenvedélyektől tartózkodó, komoly, diplomás férfi vagyok; keresem azt a zenét szerető, természetet kedvelő, színházba járó, romantikus lelkű, intelligens, művelt, kedves hölgyet, aki ezt olvasva hangosan felnevet.
 • Csaba (26), Budapest
  Légy boldog!
  Társam keresem Budapest környékéről,komoly kapcsolat céljából. Őszinteséget és hűséget fontos dolognak tartom.
 • Sándor (47), Berettyóújfalu
  komoly gondolkodású csinos párt keresek
  Kedves Érdeklődő! 46 éves nőtlen mérnök vagyok. Úgy gondolom itt lenne az ideje, hogy én is megtaláljam "oldalbordámat" Szeretek olvasni, filmeket nézni, érdekel az ezotéria. Ha felkeltettem érdeklődésedet, írj!
 • Karola (52), Budapest
  A nő akkor szép igazán, ha ....
  Egy őszinte , kölcsönös szereteten és bizalmon alapuló kapcsolatot keresek, egy intelligens, szeretetre vágyó és szeretni tudó társat hosszú távra.
 • Jakab (49), Veszprém
  Mottóban mindig is gyenge voltam
  Rendezett körülmények között keresem azt a személyt, akivel az azonos értékrend mentén kialakult kapcsolatból egymás társai lehetünk. Nem vagyok előfizető ezért csak email-ra tudok válaszolni.
Egy megértő társra vágysz?
Sokszor találkoztál már azzal, hogy kellemesen elbeszélgettél valakivel, ám mikor a harmadik randin egymás mellett ballagtatok, nem tudtatok miről beszélni? Ez egész egyszerűen azért van, mert nem azonos a gondolkodásotok, a világnézetetek, nem ugyanazokat a dolgokat tapasztaltátok meg életetek során.

Ha diplomás vagy, és szeretnél hatékonyabban társat találni, regisztrálj a Randivonalra még ma, és találd meg azt, akit keresel.

A Randivonalon közel százezer diplomás társkereső várja, hogy megismerhessen. Persze tudjuk, hogy a végzettség nem minden, ezért akkor is érdemes regisztrálnod, ha nem diplomáztál le.

Találd meg az igazit nálunk!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol minden harmadik felhasználó főiskolát vagy egyetemet végzett, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Igényes adatlapok, valós felhasználók és mesés élmények várnak a Randivonalon!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Keress Te is társat!

Nemed:
Keresztneved:
Lakóhelyed:
Születési éved:
E-mail címed:
Jelszavad:
Valódi, komoly
társkeresőkkel
Minden adatlapot és fényképet
ellenőrzünk, így biztosítva, hogy
csak komoly szándékú, valódi
társkeresőkkel találkozz
az oldalon, és ne láss sértő, ízléstelen tartalmat.