Társkereső Nagylengyel

Legújabb nagylengyeli női társkeresők

Rózsa, 60 éves
Társkereső Nagylengyel
38 napja tag
Rózsa vagyok, 60 éves, lakhelyem Nagylengyel. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Legújabb nagylengyeli férfi társkeresők

Áron, 50 éves
Társkereső Nagylengyel
312 napja tag
Szeretek kirándulni, utazni, színházba-, koncertekre járni, igénylem a mozgást, a sportolást, a természet közelségét. Nincsenek nagyratörő terveim, szeretném élvezni az életet, komoly kapcsolatot szeretnék.

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Péter (25), Táplánszentkereszt Az élet túl rövid Szeretnék olyannal megismerkedni aki magamért szeret
  • Gabi (66), Szarvas gyógyszernélküli--gondtalan--élet hosszú---élőszóban jobb-- *moderálva* (Tiéd?)--hivjál--ha--ráérsz--hello gabi (személyes talákára---csak hosszú-eredményes-**-**beszélgetések-után!)
  • Enikő (43), Sopron Sziasztok! „Éld meg az élményeket és a kudarcokat, éld meg a pillanatokat, a jót és a rosszat is. Próbálj ki új dolgokat, legyél nyitottabb, szakadj ki a komfortzónádból, és élj egy kicsit végre!”
  • Katalin (44), Budapest, IV. Komoly hosszu tavu kapcsolatot szeretnek KOMOLY KAPCSOLATOT KERESEK HOSSZÚ TÁVRA,AKIBEN VÉGRE MEGTALÁLHATOM A MÁSIK FELEMET.HÁROM FONTOS SZÁMÍT EGY KAPCSOLATBAN NÁLAM HŰSÉG,BIZALOM,KOMMUNIKÁCIÓ. KÁROS SZENVEDÉLYMENTES PÁRT KERESEK BUDAPESTRŐL.40-45 ÉVES GYERMEKTELEN FÉRFIT..
  • Kalman (53), Nyársapát Sziastok Kommoj kacsolto szeret mék hate is aszt akasz nem prtnerk keresek társat mindenapra egy kávé me let el döncsök.

Társkeresés Nagylengyel-n

NagylengyelNagylengyel

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk