Társkereső Alsószuha

Legújabb alsószuhai női társkeresők

noemi, 36 éves
Társkereső Alsószuha
472 napja tag
Könnyű, gondoskodó, jó és kedves nő vagyok. Szeretem az embereket és nagyon értékelem, mert azt hiszem, hogy ugyanazok az Isten teremtették meg minket.

Legújabb alsószuhai férfi társkeresők

Emil, 21 éves
Társkereső Alsószuha
119 napja tag
Emil vagyok, 20 éves, lakhelyem Alsószuha. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Néhány társkereső bemutatkozása

  • Péter (34), Pécs Az életben mindig igyekezzünk pozitívak maradni Elsősorban az igaz szerelem megtalálása céljából regisztráltam az oldalra. De egy tiszta, őszinte barátságtól sem riadok vissza. Eleve nem szeretek végletekben gondolkodni. Amit viszont szeretek sőt imádok az élmények megélése. Élmény címszó alatt felőlem lehet egy földkörüli utazás, idehaza kirándulás, bicajozás a természetbe, baráti összejövetel, esetleg koncertre járás. De (megfelelő partner esetén) egy meghitt romantikus este is a listámon szerepel. Na de nincs több kulisszatitok, ha látsz bennem fantáziát, írj. Legrosszabb esetben egy kellemeset elbeszélgetünk. :)
  • Edit (64), Budapest Sziasztok! Üdv mindenkinek.Budapesti vagyok szintén itt keresek barátságot férfi személyében elvált vagyok 155 58 kiló Családi házban Elek elvált vagyok.
  • Szabolcs (45), Németország Sziasztok! Sziasztok , lányok hölgyek barátkozós céljából keresem a társam .
  • Meli (40), Siófok Életvidám, humoros, az élet örömeit szerető vagyok 40 éves, 2 gyermekes édesanya vagyok, a Balaton partján élek.
  • Alex (19), Nyíregyháza Sziasztok! Sziasztok a nevem Alex, jelenleg a Nyíregyházán tanulok, jelenlegi lakehelyem Hajdúnánás, de Nyíregyházán is van egy lakásom az iskola miatt. Nagyon szeretek táncolni, jelenleg néptáncot táncolok és az is tanulok. Ha többet szeretnél megtudni akkor írj bátran. Legyen szép napod.

Társkeresés Alsószuha-n

AlsószuhaAlsószuha

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk