Magyarország társkeresője a komoly kapcsolatokért

Belépés

Még nincs társkereső ezzel a Facebook azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Facebookkal is be tudj lépni:
Még nincs társkereső ezzel a Google azonosítóval. Ha már tag vagy, lépj be a Randivonalon regisztrált email-címeddel és jelszavaddal, hogy legközelebb már Google-lel is be tudj lépni:
E-mail címed
Jelszavad

Elfelejtett jelszó
vagy

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Regisztráció

Ha még nem vagy tag, kezdd el most, és találd meg a párod!

Elfelejtett jelszó

Írd be az e-mail címed:

Társkereső Járdánháza

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Néhány társkereső bemutatkozása

  • László (42), Érd Sziasztok! Komoly kapcsolatot keresek ! Őszinte, egyenes, megbízható, szerethető nőt, akivel öröm együtt felfedezni a világot és értékelni a mindennapokat
  • Ági (30), Budapest, III. Sziasztok! Egy őszinte, humoros, szenvedélyes nő vagyok. Imádom a gasztronómiát, illetve a finom borokat. Szeretek utazni, kirándulni, kerékpározni. Kérlek írj üzit, és csatolj képet, ha szeretnél megismerni! :)
  • Annamária (34), Jobaháza Ready player one? Három dolog kell hozzám, türelem, türelem, türelem. Na jó, egy kis kv /vagy nagy/ is pozitív irányba terelheti a beszélgetést!
  • László (37), Tokod Soha ne add fel! Sziasztok! László vagyok. Születésem óta enyhén mozgássérült vagyok. Remélem ezt el tudod fogadni. Szeretek a családommal lenni, jókat beszélgetni,gitározni, Angolozni, kirándulni,dalszövegeket fordítani. Szívesen töltöm az időmet könyvek olvasásával is. Szeretném megtalálni én is a társamat, ezért komoly harmonikus párkapcsolatot keresek. Őszintének tartom magam, és egyenesnek.A másik féltől is ugyanezt várom. Fontos nekem az őszinte kommunikáció! Szeretnék megállapodni egy kedves rendes, megértő nő mellett! Olyan társat keresek aki megért, egyenrangú félként bánik velem akivel mindig jókat tudunk beszélgetni, és jól meg tudjuk egymást érteni. Egy kapcsolatban nekem nagyon fontos a becsület, a tisztesség, a törődés, az odafigyelés, a hűség, a szerelem, a romantika! Mindenképp olyan nőt keresek akinek fontos az együtt töltött közös idő hogy tudjunk egymásnak segíteni építeni egymást,kiálljunk egymásért,megbízzunk egymásban, közös programokat csináljunk.
  • Irén (60), Budapest, XX. A szívemre hallgatok... Köszöntelek az adatlapomon ! Korban hozzám illő, független, kedves, udvarias, igényes férfi barátságát keresem egy tartós kapcsolat reményében. Nem szeretnék csupán kedvtelésből jelen lenni senki életében. Megérdemlem, hogy valaki őszintén szeressen és ugyanannyit tegyen értem, mint amennyit én teszek érte. Fiatalos, életvidám nő vagyok...szeretem az életet . Írj bátran, minden udvarias levélre válaszolni fogok ! Fotó nélkül nem ismerkedem . Irén

JárdánházaJárdánháza

Regisztrálj ingyen!

Ki vagy?

Kit keresel?

E-mail cím:

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk